⭕️قسام بر روی تسلیحات خود روایتی منتسب به پیامبر اکرم(ص) را حک کرده است:حضرت محمد(ص) از کنار چند نفر که مسابقه ی تيراندازی می دادند، گذشت و فرمود: «ارْمُوا بَنِي إسماعِيلَ فَإنَّ أَبَاكُمْ كَانَ رَامِياً»: «ای فرزندان اسماعيل، تيراندازی کنيد که پدرتان (اسماعيل(ع) ) تيرانداز بود»
✅ @sangareshohadababol
🔸حسین موتور میراند و من پشت سرش نشسته بودم ناگهان وسط «تپههای ذلیجان» ایستاد پرسیدم: چی شد؟ چرا ایستادی؟از موتور پیاده شد و گفت:
تو بنشین جلو و رانندگی کن گفتم: چرا؟ گفت: احساس میکنم دچار غرور شدهام تعجب کردم، وسط دشت و تپههای ذلیجان، جایی که کسی ما را نمیدید، چگونه چنین احساسی پیدا کرده بود؟
.
🔸وقتی متوجه تعجب من شد، در حالی که به تپه کوچک پشت سرمان اشاره میکرد، گفت:"وقتی به آن تپه رسیدم کمی گاز دادم و از موتورسواری خودم لذت بردم معلوم میشه دچار هوای نفس شدم؛در حالی که به خاطر خدا سوار موتور شدهایم،تا مدتها سوار موتور نمیشد ...
.
▪️#شهید #غلامحسين خزايي راوري، بيستم #ارديبهشت 1345، در شهر راور ازتوابع #شهرستان #كرمان متولد شد و در بيستو دوم #بهمن1364، در #اروندرود بر اثر اصابت #تركش به #شهادت رسيد.
.
🌷 #شهید_غلامحسین_خزاعی
#راوی_رزمنده_دفاع_مقدس
#هفت_تپه_ی_گمنام
#همیشه_دوستت_دارم_ای_شهید
@sangareshohadababol
🌸در مکتب روح الله:
🔰ریشه جنایتها در طول تاریخ
🔹همه میدانید دنیا الآن چه خبر است و بر بلاد مسلمانها چه میگذرد و بر کشورهای مظلوم چه ظلمها واقع میشود، اساس همه اینها همان حب مسند و ریاست است. حب قدرت است که آمریکا را وادار میکند که این جنایتهایی که در طول تاریخ بیسابقه است، انجام بدهد.
📚صحیفه امام؛ ج16؛ ص459 | جماران؛ 9 شهریور 1361
✅ @sangareshohadababol
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆داستان جدایی بحرین از ایران به روایت «سر دنیس رایت» سفیر بریتانیا در ایران
♦️تلاشهای محمدرضا پهلوی برای اجرای دستورات اربابش بریتانیا و جدایی بحرین از ایران
🇮🇷 @sangareshohadababol
🔴جدایی بحرین از ایران
۲۲ اردیبهشت ۱۳۵۰
♦️در روز ۲۲ اردیبهشت ۱۳۵۰ جزیره بحرین، استان چهاردهم ایران در پی جدایی از سرزمین مادری، اعلام استقلال کرد.
جداییخواهی در بحرین زمانی پدیدار شد که این منطقه از ۱۸۹۲ میلادی تحت سلطه کامل بریتانیا درآمد. پیش از این بریتانیا از طریق انعقاد قراردادهای گوناگون کوشیده بود تا این سرزمین را تحت حاکمیت خود درآورد. نخستین قیام عمومی بحرین در مارس ۱۸۹۵ در مخالفت با شیخ عیسی بن علی نخستین حاکم از سلسله آلخلیفه شکل گرفت. این قیام با دخالت سرهنگ آرنولد ویلسون، نماینده دولت بریتانیا در خلیج فارس سرکوب شد و بازداشت و تبعید ناراضیان به «زباره» در شمال شبه جزیره قطر را در پی داشت و درگیریهای شدیدی را میان قطر و بحرین بوجود آورد. این موضوع باعث شد قطر با انعقاد قراردادی خود را تحتالحمایه بریتانیا کند. این رویداد نقطه آغاز بیش از یک قرن کشمکش سیاسی و نظامی میان بحرین و قطر بود.
در سالهای بعد به تدریج افکار عمومی در بحرین به ایران متمایل شد. انقراض سلسله قاجار در ایران و طرح ادعاهای ارضی پهلوی اول این تمایل را در میان مردم بحرین افزایش داد و از جانب دیگر بر حساسیت انگلیسیها در منطقه افزود و آنان را به تحکیم پایههای نفوذ و سلطه خود در بحرین سوق داد. این رخداد باعث شد انگلیسیها در ۱۹۲۳ میلادی شیخ عیسی بن علی را برکنار و یکی از کارگزاران خود چارلز بلگریو را در ۱۹۲۶ به عنوان مشاور امیر بحرین روانه این سرزمین کنند. اقدامات این مشاور که تصمیمگیرنده اصلی در بحرین بود افزایش نفرت عمومی نسبت به سیاستهای استعماری بریتانیا در منطقه را در پی داشت، اعتراضات مردمی آغاز شد و بلگریو در مواجهه با اولین اعتراضآمیز بحرینیها از این سرزمین خارج شد.
در دوران بعد از جنگ جهانی دوم، با گسترش تظاهرات، مخالفتهای مردمی به جنبش عمومی ضداستعماری تبدیل شد. بریتانیا میدانست که کاهش کنترل بر بحرین، به از دست رفتن سراسر خلیج فارس خواهد انجامید؛ میخواست به هر بهایی قیام مردم بحرین را سرکوب کند و در این راه دامن زدن به اختلافات مذهبی را پیشه کرد. میان شیعه و سنی تفرقه ایجاد کرد و زمینههای برخورد این دو را بوجود آورد. بدین ترتیب در دهه ۵۰ میلادی بحرین چند بار تا آستانه جنگهای خونین داخلی پیش رفت.
از طرفی جنگ کانال سوئز و هجوم نظامیان انگلیسی به مصر، سبب افزایش تنفر اعراب خلیج فارس و به ویژه مردم بحرین نسبت به انگلیس و همچنین ترویج احساسات ناسیونالیستی عربی در این کشور شد، اما این احساسات غالباً توسط پلیس غیربومی بحرین سرکوب میشد.
از اواسط قرن بیستم ادعاهای تاریخی ایران در مورد حاکمیت بر بحرین جدی شد. مجلس شورای ملی در آبان ۱۳۳۶ لایحهای را تصویب کرد که به موجب آن بحرین استان چهاردهم ایران اعلام شد و دو کرسی خالی برای نمایندگان «استان چهاردهم» در نظر گرفته شد. این اقدام و تهدید ایران در مورد تحریم هر سازمان و مجمع بینالمللی که بحرین را به رسمیت بشناسد، موضوع را پیچیده کرد. اما فشار بریتانیا به شاه به دست کشیدن ایران از ادعاهای ارضیاش نسبت به بحرین انجامید.
در ۱۳۴۷ شاه طی دیدارش از هند گفت: «اگر مردم بحرین مایل نباشند به کشور ما ملحق شوند هرگز به زور متوسل نخواهیم شد و هر کاری که بتواند اراده مردم بحرین را به نحوی که نزد همه جهانیان به رسمیت شناخته شود، نشان دهد خوب است.» شاه استقلال بحرین را منوط به نظر مردم بحرین کرد و این عمل در تاریخ ایران سابقه نداشت. همان زمان اسدالله علم نیز به سفیر انگلیس در مورد این راه حل اعتراض میکند. او در کتاب خاطراتش در روز ۲۱ مرداد ۱۳۴۸ خود آورده است: «به سفیر انگلیس گفتم ما هیچگاه نمیتوانیم چنین پیشنهادی را تصویب و در برابر ملت ایران توجیه کنیم.»
ایران سعی داشت تا سرنوشت بحرین در یک همهپرسی تعیین شود، در حالی که دولتهای بحرین و بریتانیا با آن مخالفت کردند. در نتیجه ایران و بریتانیا توافق کردند تا به جای برگزاری همهپرسی، از سازمان ملل متحد خواسته شود سرنوشت سیاسی این سرزمین را از طریق یک نظرسنجی از میان گروهها و طبقات مختلف تعیین کند. حکومت بحرین که تحت نفوذ بریتانیا بود برای تأثیرگذاری بر نتیجه نظرخواهی مصمم شد تا ساختار جمعیتی این سرزمین را با اکثریت دادن به عربها دگرگون کند. در این راستا هزاران فلسطینی و نیروی کار عرب از کشورهای منطقه به بحرین هجوم آوردند.
🇮🇷@sangareshohadababol
👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆داستان کمتر شنیده شده از جدایی بحرین از ایران و خیانت آشکار پهلوی
♦️برشی از مستند «آسوده بخواب کوروش» به مناسبت سالروز جدایی بحرین از ایران
🔴22 اردیبهشت 1350
♦️در روز 22 اردیبهشت جزیره بحرین، استان چهاردهم ایران در پی جدایی از سرزمین مادری، اعلام استقلال کرد.
🇮🇷 @sangareshohadababol
👆👆
جالب اینکه شاه نیز متوجه خطر نظرخواهی در مورد استقلال بحرین شد و به علم گفت: «به سفیر تکرار کن که اگر من پیشنهادش را بپذیرم مرتکب خودکشی شدهام. اگر این خودکشی در راه حفظ منافع ملت ایران بود، چندان اهمیتی به آن نمیدادم ولی به عقیده من این طرح خیانت به منافع ملی است، بدین جهت نمیتوانم آن را بپذیرم.»
با این حال نظرخواهی از روز ۱۰ فروردین ۱۳۴۹ آغاز شد و ویتوریو وینتسپیر گیچیاردی، دیپلمات ایتالیایی و مدیر دفتر سازمان ملل در ژنو از سوی اوتانت، دبیرکل وقت سازمان ملل مأمور انجام این کار شد. وی پس از پایان مأموریت دو هفتهای خود در بحرین گزارش برداشتهای خود از صحبت با مردم و گروههای بحرین را که به ادعای وی از علاقه آنان به استقلال حکایت میکرد تسلیم دبیرکل نمود.
با اعطای این گزارش، شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه ۲۷۸ خود را در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۴۹ صادر کرد که در آن خواسته مردم بحرین مورد تایید قرار گرفته بود. این قطعنامه به دولتهای ایران و بریتانیا ابلاغ شد. آن دوره در فضای سیاسی ایران موافقان و مخالفانی دراین باره وجود داشت؛ البته مخالفین جدایی بحرین در بین سیاسیون بسیار اندک و بیشتر محدود به اعضای حزب پانایرانیست بود. فراکسیون پارلمانی این حزب که در دوره بیست و دوم مجلس شورای ملی دارای ۵ نماینده بود با محوریت محسن پزشکپور رهبر این تشکل پس از طرح قصد دولت برای موافقت با جدایی بحرین، دولت امیرعباس هویدا را به استیضاح کشاند.
در سال ۱۳۴۹ دولت هویدا گزارشی را مبنی بر جدایی مجموعه جزایر بحرین از ایران به مجلس شورای ملی آورد که مورد مخالفت شدید پانایرانیستها قرار گرفت. از آن جمله پزشکپور بود که در مخالفت با این گزارش، سخنرانی مشهوری ایراد کرد و با «خیانت» نامیدن تصمیم دولت هویدا، وی را به چالش کشید. هرچند این نطق و گریه پزشکپور هنگام ایراد آن همان زمان سر و صدای بسیاری به پا کرد اما بعدها ناصر انقطاع در کتاب «پنجاه سال تاریخ با پانایرانیستها» مدعی شد این مخالفتها صوری و نمایشی و از سوی دولت دیکته شده بود.
به هر ترتیب چه مخالفتها با طرح جدایی بحرین صوری بود و چه از روی دلسوزی، به جایی نرسید و در بهار سال ۱۳۵۰ شمسی تهران و منامه مرزهای دریایی میان خود را تعیین و تصویب کردند و روابط دوجانبه را در همه زمینهها آغاز نمودند. اینچنین بود که جزیره بحرین در روز ۲۳ مرداد ۱۳۵۰ رسما استقلال خود را از سرزمین مادری اعلام کرد و ایران نخستین کشوری بود که یک ساعت پس از اعلام استقلال، آن کشور را به رسمیت شناخت. در ۲۵ آذر ۱۳۵۰ بحرین رسماً عضو سازمان ملل متحد شد و به عنوان یکصد و بیست و نهمین عضو آن درآمد. از آن پس تاریخ ۱۶ دسامبر برابر با ۲۵ آذر به عنوان روز ملی بحرین شناخته میشود.
🇮🇷 @sangareshohadababol
✨﷽✨
💠 فروش استان بحرین از ایران 😳
💠 حکم فروش و واگذاری اموال عمومی بدون اذن ولی فقیه
💠 فجایع و ضررهای واگذاری بحرین
" به مناسبت ۲۲ اردیبهشت، روز جدایی بحرین از ایران "
🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃
#پهلوی
#بحرین
#احکام_سیاسی
📣📣📣📣📣📣📣📣
🆔 @sangareshohadababol
بخشی از وصیت نامه روحانی شهید علی سیفی
....برادرانم! حسینی وار بودن، حسینی وار ماندن، حسینی وار زیستن و حسینی وار رفتن را به شما توصیه میكنم. حسین (علیه السلام) كشتی نجات است. برای آن بزرگورا سینه بزنید و بر مصائبش از صمیم قلب گریه كنید كه این گریهها و سینه زنیها، شما را میسازد. پشتیبان ولایت فقیه باشید، كه ضامن انقلاب اسلامی ما ولایت فقیه است. و در مورد مایل سیاسی اجتماع، بی تفاوت نباشید كه ضرر میكنید. اما شما ای خواهران! خوشا به حالتان كه همچون حضرت زهرا و زینب (سلام الله علیهما) معلم دارید…
خوشا به حالتان اگر خود را شناختید و فهمیدید كه پیامبر خون شهدایید و درك كردید كه زینبهای زمانید، چقدر لذتبخش است همچون حضرت زهرا (سلام الله علیها) مصائب را تحمل كردن، زهرایی كه در قرآن از او به «كوثر» یاد شده و چشمهای كه حضرت زینب (سلام الله علیها) ، حسن و حسین (علیهم السلام) و ائمه معصومین از آن جوشیدند. چقدر لذتبخش است همچون حسین (علیه السلام) شهید و همچون زینب (سلام الله علیها) وفادار ماندن و اگر چه این وفاداری به قیمت اسیری و دیگر مصائب تمام شود. خواهرم! سعی كنید مسئولیت انسان سازی كه بر دوشتان است، خوب به سرمنزل رسانید و همگام برادران و همسرانتان دین خود را به اسلام و انقلاب الهی ادا كنید. من به شما زینبوار بودن را توصیه میكنم. معلمان عزیز و مسئول! ای كسانی كه شغل مقدس انبیاء (علیهم السلام) را دارید! امروز دیگر مسئولیت شما در جامعه كنونی- كه احتیاج شدید به رشد فرهنگ دارد- حساستر است.
بچههای پاك و معصوم، و همانند خمیری زیر دست شما می خواهند شكل بگیرند. در وحلة اول خود را ساخته و بعد به ساختن آنها بپردازید، و تا زمانی كه خود را نساختهاید، نخواهید توانست دیگران را بسازید و تمام زحماتتان بی اثر خواهد بود. فطرت بچهها را بیدار كنید و عشق خدا را در دل آنها شعله ور سازید. درس شهادت، خوب زیستن، و خوب مردن و حسینی وار بودن را به این پاكان و آینده سازان بیاموزید. حركت فرهنگی یك جامعه، منوط بر طرز فكر ملت آن جامعه است، و شما پیشروان فرهنگ جامعه اسلامی ما هستید و بدانید اگر در این مسئولیت قصور كنید، مورد مؤاخذه سخت خداوند قرار خواهید گرفت.
کتاب بیا مشهد
@tezkar
@sangareshohadababol
روزشمار جنایات مجاهدین
مجاهدین خلق تنها در ۲۲ اردیبهشت ماه حد فاصل سالهای ۵۹ تا ۶۹ تعداد ۲۱ نفر از مردم به اسامی زیر را ترور کردند که مسئولیت آن را رسما پذیرفته اند:
عليرضا كربلايی علی،اسرافيل ادبنژاد،نادر بكان،حسن باغينی،صفرعلی عباسی، محمد احمدی،سيدحسين ميری،مهدی قيومی،عويض ابراهيمی،جليل باقرآذرخامنه،رضا كاظمی،رجب علي نقابی،محمد سقطی،محمدكريم محمدی،چنگيز رسول زاده،مرتضی كشاورز،مولوی حفيض،احمد جابری،اسماعيل عبدی،عليرضا ريش سفيدی،ايرج حاتمی
@sangareshohadababol
منافقین در۲۲ اردیبهشت۱۳۶۴ بمبی را در خیابان ناصر خسرو تهران منفجر کردند.این بمب باعث ویرانی و آتشسوزی یک ساختمان و یک كارگاه تولیدی پوشاک شد.
در این حادثه ۹ نفر از هموطنان بیگناه شهید و ۴۵ نفر مجروح شدند.همچنین ۱۵ اتومبیل و یک اتوبوس در آتش سوخت و به ۲۵ مغازه نیز آسیب وارد آمد
@sangareshohadababol
ارتش اخته ها و تلاش منافقین برای الگو سازی از پیر کفتاران منافق
منافقین تشکیلاتی جمعگریز با قوانین خاص با اعضایی فاقد فرهنگ لازم برای زندگی با اجتماعی بزرگتر است. آنها نه تنها نمی توانند الگو باشند بلکه خود نیاز به سالها درمان در بُعد جسمی، روحی و روانی و نحوه یادگیری اصول حضور در جامعه و اجتماع را دارند.
@sangareshohadababol
ماجرای حلقآویز شدن یکی از اعضا در تعمیرگاه اشرف به خاطر شکست عشقی
🔹در حادثهای ناگوار، یکی از اعضای فرقه رجوی در اشرف یک، به نام داود، به جهت شکست عاطفی دست به خودکشی زد. داود، اهل اصفهان، عاشق دختری به نام عاطفه درون فرقه بود. این عشق ممنوعه، باعث ایجاد تنشهای شدید بین او و سازمان شده بود.
🔹داود، با اعلام تمایل به ازدواج با عاطفه، با مقاومت سازمان و شخص رجوی روبهرو شد. تلاشهای فراوان او برای ازدواج با عاطفه، به نتیجه مطلوب نرسید و عاطفه از محل فعالیت خود به جای دیگر منتقل شد.
🔹این تغییر موقعیت عاطفه، باعث ناراحتی عمیق داود شد و او را به اقدام ناگوار خودکشی و آویزان کردن خود از سقف یکی از تعمیرگاههای اشرف یک در عراق ترغیب کرد.
❌ اعتقاد مسعود رجوی بر این بود که عشق زنان به همسرانشان سبب ایجاد حائل بین عشق آنها به فرقه و رهبر فرقه خواهد شد و زنان را از انجام وظایفشان در برابر فرقه و رهبران آن باز میدارد. در تشکیلات فرقه رجوی عشق و علاقه، تنها در رابطه فرد با فرقه و رهبران آن معنا پیدا میکند، لذا زنان عضو فرقه باید تنها به رهبری آن عشق بورزند.
@sangareshohadababol
📌مسعود رجوی؛ از همکاری با ساواک تا همآغوشی با صدام
▫️مسعود رجوی متولد ۱۳۲۷ و چهارمین فرزند خانواده رجوی در سال ۱۳۵۰ از دانشکده حقوق دانشگاه تهران موفق به اخذ لیسانس حقوق سیاسی شده است. او در دو سال آخر دبیرستان تا سال دوم دانشگاه عضو انجمن حجتیه بوده است و در زمستان ۱۳۴۶ توسط حسین احمدی روحانی (یکی از اعضای اصلی موسس سازمان مجاهدین خلق) به عضویت سازمان در میآید.
▪️در جریان ضربه ۵۰ ( دستگیری اعضای سازمان مجاهدین خلق توسط ساواک در سال ۵۰ که به اعدام اعضای اصلی و موسسین سازمان منتهی شد) مسعود رجوی نیز دستگیر و محاکمه شد. اما دستگیری و محاکمه او حواشی مختلفی دارد که مساله همکاری او با ساواک و حتی جاسوسی مسعود برای دولت شوروی را پررنگ میکند.
▫️رجوی با عزیمت به عراق و همکاری با صدام در طول جنگ تحمیلی علیه ملت ایران، رسما به دشمن پیوست. اجرای عملیات فروغ جاویدان در مرداد ۶۷ در حمله به خاک ایران که به مرصاد ناکامی منافقین تبدیل شد؛ اوج خیانت رجوی و فرقه تحت امرش به ملت ایران بود.
🔗 ادامهٔ مطلب
@irdc_ir
@sangareshohadababol
🔴 پیکر شهید ستوان دوم پاسدار علی کبودوندی و دفترچه یادداشت این شهید
شهید ستوان دوم پاسدار علی کبودوندی جمعی رسته پدافند لشکر10 سیدالشهداء (ع) سپاه البرز که در شیفت مرزبانی پاسگاه مرزی سیستان و بلوچستان بر اثر سانحه به فیض شهادت نائل گردید
🚩@sangareshohadababol
به مرگِ
داخل بستر
نمیشود دل بست
خدا کند که شهادت
به داد ما برسد . . .
🌷شهید مدافع حرم ابراهیم رشید🌷
🇮🇷 @sangareshohadababol
عاشق هم بودیم
شب آخرتاصبح بیداربودم ونگاهش میکردم
موقع رفتن بهم گفت:
دلم را لرزاندی،اما ایمانم را نمۍتوانی بلرزانی
درمعراج بهش گفتم:
حلالم کن که دلت رالرزاندم
🌷شهیدحمیدسیاهکلۍمرادی
🇮🇷 @sangareshohadababol
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹تشییع پیکر شهید مدافع امنیت در گرگان
♦️پیکر پاک شهید مدافع امنیت «مهدی مزرئی نوده» بر روی دستان مردم قدرشناس، ولایتمدار و شهیدپرور شهر گرگان از معراج شهدای استان تا امامزاده عبدالله (علیهالسلام) این شهر تشییع شد.
🇮🇷 @sangareshohadababol