🗳 تعداد امضاءهای مردمی جهت ابطال حکم انتصاب غیرقانونی آقای ظریف به بیش از ۵۳,۰۰۰ نفر رسید.
🔺ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران از رییس جمهور محترم، مجلس و دستگاههای نظارتی دعوت میکند در این ارتباط پاسخی قانعکننده به افکار عمومی بدهند.
شما هم میتوانید امضاء کنید👇
👉 https://asle8.24on.ir/n/108
🔴 الکلبانی مفتی وهابی ضمن توهین آشکار به همسرپیامبر در توجیه هنجارشکنی بن سلمان بخاطر آوردن فاحشه ها و رقاصه های بین المللی به سر زمین وحی و رقص و آواز و نجاست خواری آنان عمدا" روی نماد خانه کعبه گفته :
🔴 آواز خواندن و رقصیدن اصولاً یک سنت شریف نبوی است خود پیامبر صلی الله علیه و آله خوانندگان زن را به خانه عایشه دعوت میکرد و تنبور را به آنها میداد تا برای او و عایشه بخوانند!
💠 تحلیل کوتاه.
گاو شیر ده بدستور صهیونیستها با برگزاری کنسرتهای مختلط و با استفاده از فاسدترین خوانندگان ضد مذهب مشغول اسلام زدایی از سر زمین وحی است و مفتی های لامذهب و مفت خوری مثل این بوزینه هم مشغول ماست مالی گناهان بزرگ و نابخشودنی بن شیطان برای کاهش اعتراضات عمومی هستند.
علمای اهل سنت تاکی میخواهندسکوت کنند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ری مکگاورن که تحلیلگر و افسر سابق سازمان سیا بوده تو مصاحبه با پرستیوی با چفیه اومد و اینجوری شرافتش رو فریاد زد:
درد و بلات تو سر ربع پهلوی و علی کریمی!
آزادگی و اصالت این شکلیه دوستان./آدم
تاریخ داره جوری تکرار میشه که انگار گذشته نیست، پیشگویی آیندست.
هم حرمله دیدیم و هم حر
✍غربالگری ها شروع شده خوشا بحال کسانیکه راه درست را در این دوران وانفسا تشخیص بدهند.
20M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴بسیاری از جوانان و نسل جدید ما امروز نمی دانند؛ خاتمی به دولت آمریکا نامه نوشت و به رسمیت شناختن اسرائیل و خلع سلاح حزب الله لبنان را خودش به آمریکا پیشنهاد داد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مجری شبکه الحوار :
تصور کن همسایه تو دارد تشییع جنازه انجام می دهد و تو در خانه چسبیده به خانه او جشن گرفته ای و شیرینی و کباب می دهی؟
در روزهای اخیر برگزاری نمایش مد و فشن با حضور خوانندگان زن غربی در عربستان سعودی حواشی زیادی را بهدنبال داشته. مجری شبکهٔ الحوار در واکنش به این نمایش گفته از آنچه بر سر سرزمین وحی آوردهاید شرم نمیکنید؟ خجالت نمیکشید درحالی که شهروندان فلسطینی در غزه کفن برای دفن فرزندان کوچکشان ندارند، مشغول مجالس رقص شدهاید؟
👈ادامه:
روایت انقباض
[یکم]. علامۀ مصباح در آخرین سخنرانی فرهنگی خویش در تاریخ ۹ آذر ۱۳۸۹ تصریح کرد: «ما در همۀ جبههها پیشرفت کردهایم؛ اما در جبهه فرهنگی چطور؟! حالا یکوقت که نمیخواهیم به روی خودمان بیاوریم میگوییم الحمدلله کتابها، بحثهای دینی و سخنرانیها فراوان است؛ اما وقتی به دلهایمان، مخصوصاً دلهای مسئولان و فرهیختگان و دستاندرکاران انقلاب رجوع میکنیم میبینیم خیلی توخالی است.
... ما باید اعتراف کنیم که در زادگاه فرهنگ اسلامی، از نظر فرهنگی ضعیف هستیم ... با اینکه امام از همان روزهای اول به مسئلۀ فرهنگ اهتمام داشت ولی شرایط، آنگونه که بایدوشاید فراهم نشد و دیگر آن حرکت از سرعت افتاد.
... تا دیر نشده باید جهاد کرد؛ اگر چندی دیگر هم در این زمینه تنبلی کنیم معلوم نیست که دیگر قابلجبران باشد؛ نسل جدیدی که با این اینترنت سر کار میآید، دیگر معلوم نیست باوری نسبت به اسلام و انقلاب داشته باشد ... چهل سال فرصت داشتیم و کار اساسی نکردیم. جواب خدا را چه بدهیم؟! چهل سال، مدت کمی نبود؛ مثل امامی بالای سر ما بود، بعد از ایشان هم مقام معظم رهبری، سی سال سکّاندار این انقلاب بود؛ اما به او مجالی ندادیم؛ اگر یکوقت هم یک چیزی گفت از این گوش شنیدیم و از آن گوش درکردیم.»
[دوم]. باید پذیرفت که وضع فرهنگی ما، دچار اختلال جدی است و فرهنگ به نقطۀ ضعف ملموس ما تبدیل شده است. تعبیر ضعف فرهنگی، روایت لطیف و محتاطانهای از واقعیّتهای فرهنگی است، اما اگر بخواهیم صراحت به خرج بدهیم، باید از تعابیر بسیار تلخی استفاده کنیم. انقلابی که همۀ ماهیّت خود را از فرهنگ، برگرفته بود و آرمانهای فرهنگی را مساوی با حقیقت وجودی خود میدانست، آنگاه که جامۀ نظام به تن کرد، از فرهنگ غفلت کرد و اقتصاد و سیاست را بر صدر نشانید. اقتصاد و سیاست در هیچ دورهای از تاریخ پساانقلاب، مجال ظهور به فرهنگ ندادند، بلکه باید گفت این دو، داشتهها و اندوختههای فرهنگ را به نفع خود، تخریب کردند و به اعتبار و وجاهت فرهنگ، گزند رسانیدند. اینک فرهنگ، به نقطۀ ضعف ما تبدیل شده و دشمن میداند که میتواند طرحهای سیاسی و اقتصادی خود را با بهرهگیری از اختلالهای فرهنگی، پیش ببرد. دیروز بر اساس فرهنگ، انقلاب اجتماعی آفریدیم و امروز از دریچۀ فرهنگ، متزلزل میشویم.
[سوم]. دشواریها و گرفتاریها در طول دهههای گذشته، بر روی یکدیگر انباشته شدهاند و فرهنگ را دستخوش کلافهای سردرگم کردهاند. اینک فرهنگ، خودش به مسأله تبدیل شده و سراسر، گره و معضله و آفت است. آسیبها و اختلالها، خودشان را بازتولید و تکثیر کردهاند و در اعماق، ریشه داونیدهاند و به بیماریهای مزمن تبدیل شدهاند. از هر نقطه که طرح اصلاح فرهنگی آغاز شود، نقطههای دیگر به مقابله برمیخیزند و مانع میآفرینند. شرایط، پیچیده شده است و دیگر انجام تغییر، بهآسانی دهۀ شصت نیست. در شرایط پیچیدگی، شبکهای از متغیّرهای منفی به همافزایی میرسند و امکانها را میفرسایند. و این تازه، توصیف وضع کنونی است؛ اما دربارۀ آینده، اگر مسیر و مدار فرهنگیِ کنونی ادامه یابد، قفلشدگیها و انقباضها و انسدادها، بسیار بیشتر و ارادهسوزتر خواهند بود. تداوم غفلت به معنی این است که چالشهای فرهنگی، سیر صعودی و فزاینده خواهد داشت و درآینده، امکانهای گشایش از دست خواهند رفت.
[چهارم]. بخش عمدۀ اختلالهای فرهنگی در جامعه، به برخی از کارگزاران بازمیگردد که نسبت مستحکمی با عالَم معناییِ انقلاب ندارند. فقدان خلوصِ هویّتی در کارگزاران، در اینجا خودش را نشان میدهد و فجایع و مصائب فرهنگیِ رخداده را آشکار میسازد. ذهنیّت بسیاری از کارگزاران فرهنگی، نسبتی با اصالتهای انقلابی ندارد و بیشوکم، آغشتۀ به تجدّد است. حتی تصوّر اینکه در درون حاکمیّت، نیروهایی حضور داشته باشند که مایل به تجدّد هستند و اصالتها را فراموش کردهاند و دچار التقاط شدهاند، سخت دردناک است، اما حقیقت این است که نهفقط نیروهای دولتی، بلکه نهادهای دیگر نیز گرفتار این آفت استحالهگر شدهاند. لیبرالیسم فرهنگی به اندرونی حاکمیّت راه یافته و اصالتهای انقلابی را رقیق کرده است. صدای التقاط فکری و ریزش هویّتی و وادادگی فرهنگی، از درون حاکمیّت شنیده میشود. اگر در سالهای نخست دهۀ شصت، دیگریِ نفوذ یافته به درون حاکمیّت، نهضت آزادی بود - که البته حذف گردید – اما از دهۀ هفتاد به این سو، تکنوکراتها و لیبرالها، بیشترین حضور را در حاکمیّت داشتهاند و سیاستهای خود را به اجرا درآوردهاند. اینان آنچنان بسط و تثبیت یافتند که اصولگراییِ سستمایه را نیز تسخیر کردند و روح معرفتی خود را در کالبدشان دمیدند.
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🩸 خون بعضیا رنگین تره؟!
💬 دانشجوی یهودی: حنای صهیونیستها برای ما هم رنگی ندارد
با لخت شدنکسی قهرمان نمیشه!!!
که اگر مسلمانیم طبق گفتهی پیامبر(ص):
زنان هرچه پوشیده تر باشند
سعادتمند تر هستند👌
حجاب
حیا
#فاطمیه
#ایران_همدل
16.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 این فیلم، متعلق به یکی از کلاسهای آموزشی سازمان CIA در اواسط دهه 1980 میلادی است
🔸در این فیلم یکی از افسران ارشد این سازمان، مراحل و روشهای براندازی یک حکومت مخالف آمریکا را به دانشجویان خود آموزش میدهد.
🛑 دیدن این فیلم یادآور اتفاقات آشنایی است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شیعه تا زنده است باید بسوزه...
🎙نریمان پناهی
#ایام_فاطمیه
#فاطمیه