▫️رهبر انقلاب: مسأله خانمها که فقط پوشش نیست؛ زن مسأله تحصیل دارد، مسأله اشتغال دارد، مسأله ازدواج دارد، مسأله فعالیت سیاسی دارد، مسأله حضور در مسائل اجتماعی، حضور در مدیریتهای بالای دولتی دارد؛ اینها همه مسائل زن است. در کدام از اینها در کشور آزادی وجود ندارد؟
@sara_sadat_pad
کلیات لایحه ارتقاء امنیت زنان امروز پس از ۱۲ سال بالاخره تصویب شد.
نمایندگان مخالف تصویب لایحه از دریچه دین و مغایرت ومخالفت لایحه با دین اسلام وارد شدند.
اشکالاتی را مطرح کردند وبرای استحکام خانواده بااین قانون اظهار نگرانی کردند و عباراتی با شاخص وسلیقه شخصی اما به اسم حفظ خانواده ودین به کار بردند که تناسبی با منظومه فکری رهبران فرزانه وفقیه و اسلام شناس و اگاه به مقتضیات زمان ندارد .
۱۴دی ماه ۱۴۰۱ رهبر فرزانه انقلاب در دیدار بانوان به مناسبت میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها نکات بسیار ارزشمندی را مطرح کردند که البته تازه نبود و از سال ۷۶ نیز مطالبه گونه وبا احترام به صلاحیت قانونی مجلس، به آن تاکید داشتند .
فرمودند: در بعضی خانواده ها به زن ظلم میشود وباید قوانین به نفع مظلوم تغییر کند.
۱۴بهمن یعنی یک ماه بعد به مناسبت جشن تکلیف، صمیمانه میان جمع دختران با چادرهای رنگی ودخترانه نشستندو کرامت و ریحانه گی زن را ترسیم کردندو با لطافتی بی نظیر، نوع مواجهه با جنس زن را با رفتار خود تعریف کردند.
وسیره شخصی ایشان با همسر گرامی وخانواده نیز که در اعلی وجه، زیباست.
به اندیشه امام خمینی معمار کبیر انقلاب هم که مراجعه شود،ایشان نیز چنان لطیف با همسر خود برخورد می کند ودلبرانگی با همسر گرامی خود دارد که وقتی که در تبعید است، می نویسند والفاظی به کار میبرند که با تفکری که درلباس روحانیت از عدم کیفر دوبار کتک زدن زن و نگرانی از جهت ایجاد حق طلاق او می گوید، هیچ شباهت یا نسبتی ندارد.
درسیره علامه حسن زاده آملی نیز که همسرش را در منزل خود به خاک می سپارد تا به قول خودش بیشتر به او خدمت کند ویا تفکر آیت الله جوادی آملی ونگاهش وکتاب زن در آیینه جمال وجلال ایشان نیز هیچ نسبتی باتفکری که به آن اشاره شد، ندارد.
الان تکلیف چیست؟ فقه معیار، کدام است؟
چه تصویری با این ادبیات، ازدین مخابره می شود؟!
چرا فقه این آیات عظام و فهمشان از اسلام با بعضی دیگر بالباس روحانیت اینقدر متفاوت است ؟
اگر به صاحب شریعت وسیره ایشان رجوع کنیم، به چه نتیجه ای میرسیم ؟
فاطمه را روی پای خود می نشاند ومی فرمود کسی که زن را بیازارد لئیم است .
حالا کدام خانواده و بر مبنای کدام اسلام تعریف میشود که دوبار کتک زدن زن را به گونه ای تقلیل می دهند که آسیب دیدنش اولی است ؟
الان خانواده باید تعریف شود یا زن، تا این تعارضات حل شود؟
در سیره معصومین واهل بیت یک نمونه زن آزاری نیست بلکه مشحون از لطافت و عشق و دلدادگی است.
وقت آن است که به این اسلام و اهل بیت ایمان والتزام عملی بیاوریم.
لیلی نام تمام دختران سرزمین من است.
#سارا_سادات_پاد_وکیل_خیابانی_مردمی_شهرهای_ایران_و_دهاتی_که_کوچه_دارد.
https://t.me/Sara_sadat_pad
https://eitaa.com/sara_sadat_pad
May 11
حکایت علی حکایت پیامبر شهر کوران است که در پس اعصار کماکان ناشناخته مانده است.
بلاغت در کلام زمامدار هم وقار و شأن منزلت او است و فخر مردمان تحت حکومتش است وهم کار گزارانش را ملزم به اجرای بی چون وچرای امور محوله می کند.
نامه ۵۳ نهج البلاغه به تنهایی منشور حکومتی نه تنها برای مسلمانان که برای بشریت است .
انچه را که متولیان امور نیازمند دانستن آن برای حکمرانی شایسته هستند در این نامه و دستورالعمل یکتا وبی همتا موجود است.
قلمم با استعانت از خداوند متعال و کسب اجازه از محضر شهید لیله القدر به سمت فصل هفتم نامه چرخید .
سیمای محرومان و مستضعفان در این عهدنامه به گونه توصیف شده است کانه علی روایتی از زیست واقعی خود را تصویر می کند :
سپس خدا را در خصوص طبقات پایین ومحروم جامعه ، که هیچ چاره ای ندارند و عبارتند از زمین گیران ،نیازمندان ،گرفتاران و درد مندان . همانا در این طبقه محروم گروهی خویشتن داری کرده و گروهی به گدایی دست نیاز بر می دارند. پس برای خدا پاسدار حقی باش که خداوند برای این طبقه معین فرموده است.
بخشی از بیت المال، وبخشی از غله های زمین های غنیمتی اسلام را در هر شهری به طبقات پایین اختصاص ده ،زیرا برای دورترین مسلمانان همانند نزدیک ترین آنان سهمی مساوی وجود دارد و تو مسوول رعایت آن می باشی.مبادا سرمستی حکومت تو را از رسیدگی به آنان باز دارد، که هرگز انجام کارهای فراوان و مهم عذری برای ترک مسوولیت های کوچک تر نخواهد بود.
همواره در فکر مشکلات آنان باش، و از آنان روی بر مگردان ، به ويژه امور کسانی را از آنان بیشتر رسیدگی کن که از کوچکی به چشم نمی آیند ودیگران آنان را کوچک می شمارند و کمتر به تو دسترسی دارند .
برای این گروه ، از افراد مورد اطمینان خود که خدا ترس و فروتنند فردی را انتخاب کن، تا پیرامون شان تحقیق و مسائل آنان را به تو گزارش کنند.سپس در رفع مشکلاتشان به گونه ای عمل کن که در پیشگاه خدا عذری داشته باشی ، زیرا این گروه در میان رعیت بیشتر از دیگران به عدالت نیازمندند و حق آنان را به گونه ای بپرداز که در نزد خدا معذور باشی، از یتیمان خردسال ، و پیران سالخورده که راه چاره ای ندارند .
در ادامه حضرت ضمن دستور به دلجویی وظیفه ای مهم تعیین وتکلیف می کند :
در مجلس عمومی با آنان بنشین ودر برابر خدایی که تو را آفریده فروتن باش.
وسربازان ویاران ونگهبانان خود را از سر راه شان دور کن تا #سخنگوی آنان بدون اضطراب در سخن گفتن با تو گفتگو کند.
پس درشتی وسخنان ناهموار آنان را بر خود هموار کن. وخود بزرگ بینی را از خود دور ساز تا خدا درهای رحمت خود را به روی تو بگشاید ،وتو را پاداش اطاعت ببخشاید.
ان چه به مردم می بخشی بر تو گوارا باشد واگر چیزی را از کسی باز می داری با مهربانی و پوزش خواهی همراه باشد.
۱_در این عهدنامه و مرامنامه حکومتی علی علیه السلام با شناخت دقیق جامعه و مسأله ها به پدیده فقر به عنوان یک مسأله نگاه می کند و به گونه ای به مالک ماموریت میدهد که به وضوح این فقر را ناشی از مدیریت می داند و لذا دستور می دهد به حقوق مصرح آنها توجه کن .
۲_ با تأکید بر حقوق بنیادین ورفاهی دستور می دهد از بیت المال به آنها غله دهد و تأکید می کند در دستیابی به این حق تبعیض پذیرفته نیست با بیان برابری سهم دورترین ونزدیک ترین به حاکم اصول خود را بیان می کند و عدالت را شاخص بهره مندی از خدمات می داند وشخص کارگزار را مسوول رعایت این حق می کند .
۳_عقلانیت در مدیریت را به مالک یادآور می کند .بزرگی بعضی امور را مجوز فراموشی امور کوچک نمی داند چرا که به مرور تولید مسأله های بسیاری می کند.
۴_مسوول پیگیری های ویژه تعیین کن .
راهکار برای رسیدگی به امور فقرا را در عهدنامه معرفی می کند.میخواهد به گزارش متولیان حکومتی بسنده نکند .
دستور می دهد گزارش ها را تا حصول نتیجه پیگیری کند .و عدالت را راه برآورده شدن نیاز این طبقه می داند .رابطه وتناسب تنگاتنگی بین رفع فقر و عدالت قائل است .
۵_توصیه برای رعایت حقوق بشر گروه های خاص و نیازمند حمایت بیشتر نظیر کودکان بی سرپرست و پیران می کند و رفع نیازهای آنها را از نوع تعهد به نتیجه می داند .
۶_دستور می دهد مجلس گفتگو با آنها داشته باش .تأکید به احترام به انتخاب آنهادارد و برپایی اجتماعات اعتراضی برای بیان مشکلاتشان را حق می داند و دستور می دهد سخن گفتن بدون ترس و اضطراب آنان را تامین کن . سخنگوی آنان را به رسمیت بشناس.
لذا دستور می دهد افراد مسوول تامین نظم و نظامی را مرخص کن و صمیمانه حرف های درشت آنان را گوش کن بدون منت این کار را انجام بده و تضمین می کند با این اقدام درهای رحمت گشوده می شود.
۷_افزایش سرمایه اجتماعی حاصل از این منش بالاترین رحمت الهی است .
#سارا_سادات_پاد_وکیل_خیابانی_مردمی_شهرهای_ایران_و_دهاتی_که_کوچه_دارد
https://t.me/Sara_sadat_pad
https://eitaa.com/sara_sadat_pad
May 11