🔴حکم اعدام مرد رمال و متجاوز در یزد اجرا شد
🔹رئیس کل دادگستری استان یزد: رمالی که تحت عنوان تخلیه انرژی منفی و بازکردن گرههای زندگی، به زنان و دختران تعرض میکرد در زندان یزد اعدام شد.
🔹حکم این رمال متجاوز، پس از صدور در دادگاه انقلاب یزد و تایید در مرجع عالی قضایی اجرا شد.
🔹این فرد که تحت عنوان دعانویسی مبادرت به رمالی میکرد، در چندین مورد با فریب مراجعهکنندگان به زنان و دختران مراجعهکننده تحت عناوین واهی، تعرض و تجاوز کرده بود.
🔹جامعه باید نسبت به تکرار این گونه حوادث آگاه باشد و بداند مراجعه به رمال نه تنها گرهگشا از کار نیست بلکه در بسیاری از موارد مثل همین تجربه تلخ، چه بسا دامی خوفناک در پیش پای انسان باشد.
🔹این فرد در سال ۹۹ دستگیر و پس از تکمیل تحقیقات و شناسایی بزهدیدگان و رسیدگیهای مکرر و متقن سرانجام حکم اعدام برای وی صادر شد و با توجه به اینکه درخواست عفو او نیز به جهت تعدد شکات رد شد و حکم اعدام این مجرم با کسب اذن از مراجع عالی قضایی کشور اجرا شد.
🔴 پایگاه تخصصی نقد و بررسی معنویت های نوظهور
◀️ سراب معنویت @sarabemanaviat
هدایت شده از پیشنویس معنویت
41.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هر اندیشه، دانش یا معنویتی که مدعی درمان روحی و جسمی انسانهاست، معمولاً از سه راه میتواند ادعای خود را اثبات کند. نخست، راه وحیانی و الهی؛ دوم، شیوه علمی؛ سوم، مسیر منطقی و عقلانی. حال باید بررسی شود که یوگا را با کدامیک از این روشها، میتوان ثابت کرد.
راه وحیانی
در هیچکدام از کتب آسمانی، سخنی از یوگا نیست و پیامبران آسمانی، چه اولوالعزم و چه غیر اولوالعزم دربارهی آن سخنی نگفتهاند. البته احتمال اینکه در گذشتههای بسیار دور، پیامبری سخنی دربارهی یوگا گفته باشد و به ما نرسیده باشد، وجود دارد اما یک اندیشه را بر اساس احتمال و گمانهزنی نمیتوان اثبات کرد. بنابراین یوگا یک اندیشه وحیانی نیست. حال اگر یوگا ادعا کند که یک راه و سلوک معنوی است -که البته ادعا میکند- چگونه به آن اطمینان کنیم و عمرمان را در اختیار چنین اندیشهای بگذاریم.
راه علمی
راه علمی، یکی دیگر از مسیرهایی است که میتوان یک اندیشه را به وسیله آن، اثبات یا رد نمود. اگر یوگا را از طریق علم هم بخواهیم ثابت کنیم، چه استدلال علمی وجود دارد؟ این ادعا وجود دارد که تکنیکهای یوگا تماماً علمی است، اما این سوال وجود دارد که اگر اینگونه عقاید به علوم تجربی متکی است، در چه علم و کدام آزمایشگاه علمی، به اثبات رسیده است؟ تاکنون هیچ دانشمندی در حوزه علوم تجربی، ادلهای بر اثبات آن اقامه نکرده و هیچکس مدعی وجود ۷۲ هزار نادی و ۸۸ هزار چاکرا در بدن نبودهاست. یکی از دلایل اختلافنظر در مورد تعداد نادیها و چاکراهها (از مفاهیم کلیدی یوگا) در بین یوگیها همین امر است. چاکرا، جسم است یا روح؟ اگر جسم است که باید بتواند زیر تیغ جراحی برود و اگر روح است، تفاوت آن با روح در چیست؟ اگر هیچکدام نیست، پس چه ماهیتی دارد؟ این پرسشها و سوالات فراوان دیگر درباره یوگا وجود دارد که هیچکدام جواب داده نشدهاست. چگونه میتوان به مسیری اعتماد کرد که نمیتوان آن را از طریق علمی ثابت کرد.
راه عقلانی
هیچکدام از آموزههای یوگا جنبه عقلانی ندارند و نمیتوان برای اثبات آن به استدلالهای عقلی تمسک جست و هیچ دلیل عقلی و برهانی قابل قبولی در کتابهای مربوط به یوگا نیز ارائه نشده است. اینکه یک نفر به مدت طولانی در یک حالت خاص قرار بگیرد، چه توجیه منطقی میتواند داشته باشد؟
هرچند در اسلام هم ریاضتهایی وجود دارد اما اسلام در هر امر، جانب میانه را رها نکرده و اگر ریاضتی بیش از حد توان باشد و برای انجام آن صدماتی به جسم یا روح وارد شود، در اسلام، حرام و ممنوع است.
🔴 پایگاه تخصصی نقد و بررسی معنویت های نوظهور
◀️ سراب معنویت @sarabemanaviat
⛔️گزارش از جولان فعالیت های مسترهای عرفان حلقه در شهر تبریز (بخش اول)
🔴 پایگاه تخصصی نقد و بررسی معنویت های نوظهور
◀️ سراب معنویت @sarabemanaviat
👇👇
⛔️گزارش از جولان فعالیتهای مسترهای عرفان حلقه در شهر تبریز
💢یک آسیب دیده عرفان حلقه در مورد فضای حاکم در شهر تبریز چنین گفته است: با وجود گذشت بیش از یک دهه و پس از زیر و رو شدن زندگی عادی ام و پس از تبدیل شدن ام به یک جنازه عمودی، تازه امروز میفهمم وجود یکی از همین مسترهای روان پریش در اطراف انسان و حتی خیلی دورتر از اینکه بشود جزو اطرافیان خوانده شود، کافی ست تا زندگی آدم به طور کامل فلج شود. طوری که مانند یک غده سرطانی تاثیر مرض گونه حضور چنین فردی شالوده خانواده ات را نیز از هم بپاشد و تو خصوصاً در طول سالهای اخیر به دنبال یک دلیل منطقی و قابل توجیه باشی تا بتوانی خودت را قانع کنی که کجای کار ایراد داشته که چنین تجربیات تلخی را از سر گذراندی در حالی که این شبیه به جستجوی منطق در پس رفتارهای یک بیمار روانی خطرناک آلوده به زهر شیطان می ماند.
💢واقعاً امروز دیگر نام طاهری مانند سالهایی که زندانی شدن او اسباب دست دشمن برای بدگویی از ایران اسلامی مان بود در زبان ها جاری نیست.
طاهری با معرفی یکی از دو گرایش عرفان یعنی عرفان قدرت و معرفی حتی شده اجمالی آن با اشاره به مثالها و مصداق های درگیری با آن از جمله ذهن خوانی، تله پاتی، کنترل ذهن دیگران ، ورود به قلوب و افکار انسان ها و تاثیرگذاری بر تصمیمات و انتخابهای افراد، جادو، نفوذ و… تخم وسوسه را برای دستیابی شاگردانش به این توانایی ها در ذهن شان کاشت و رفت.
💢امروز ما در جامعه روانشناسی داریم که جن گیری می کند و بیمارانی که به وی مراجعه می کنند هیچ اطلاعی از این ندارند که دچار چه عوامل و عواقبی خواهند شد. معلم هایی داریم که خدا می داند بر اساس چه معیاری اما دانش آموز و دانشجو گلچین می کنند و با خود به دام حلقه می کشانند و در آن ورطه نابودی شان را تضمین می کنند . کارشناس و کارمند و وکیل و مشاور سیاسی هم که دیگر جای خود را دارد که وقتی میفهمی از مسترهای عرفان حلقه بوده اند و این عنوان حتی بعد از گذشت بیش از یک دهه از فرار طاهری اما در مورد این افراد قابل انکار و فراموشی و پاکسازی نبوده است، اینجاست که حال و هوای همان افکار ترویجی مهندسی شده بر اساس نیازهای فردی مستر موردنظر و سیطره این افکار در میان افرادی که به لحاظ رتبه سیاسی، علمی، فرهنگی و… وی افراد اطرافش را نیز آلوده و فاسد نموده است، کاملا در فضا قابل استنشاق می گردد.
💢وای از زمانی که این توده های سرطانی در حوزه های مختلف نیز با یکدیگر دست همکاری بدهند. آن وقت است که
ارضای امیال گوناگون اینها، اقتصادی، مالی ، شهوانی ، تفریحی، شیطانی، هر آنچه که هست تبدیل به هیولایی می شود در یک سو و جان افراد عادی جامعه از زن و کودک و جوان و نوجوان و سالخورده نیز در سوی دیگر و این روند خونخوارانه تخیل و توهم و قصه سرایی تیست. بلکه از مدتها پیش، تا همین لحظه در حال مکیدن خون از رگهای افراد بسیاری است که حتی نمی دانند از کجا دارند زخم می خورند تا زمانیکه که مرگ به یاری شان بشتابد و از چنگ آسیب های این جن گیران و شیطان پرستان و جادوگران نجات شان دهد.
💢شهر من امروز از جای جای پیکرش با این توده های سرطانی آلوده شده است. توده های سرطانی که هیچ رعب و وحشتی از کرده هایشان ندارند.
✍️تجربیات یک آسیب دیده عرفان حلقه از تبریز
🔴 پایگاه تخصصی نقد و بررسی معنویت های نوظهور
◀️ سراب معنویت @sarabemanaviat
هندوهایی که به یاد امام حسین (ع) نوشتند
✍ هندوهایی که به یاد امام حسین (ع) نوشتندشجاعت علی قدری در مقاله ای با عنوان «نویسندگان هندو که مرثیه را به یاد امام حسین نوشتند» می نویسد که قدمت سنت عزاداری در ماه محرم در هند به اندازه ظهور اسلام در شبه قاره است.
✍ قدمت سنت عزاداری در ماه محرم در هند به اندازه ظهور اسلام در شبه قاره است. در هند، محرم از کشمیر تا کانیاکوماری متفاوت است. در هند تعزیه نماد امام حسین(ع) و محرم، دیگ ذوب اتحاد هندوها و مسلمانان است. در محرم، احساسات مذهبی هندو و مسلمان در غم و اندوه در هم می آمیزند و در نتیجه آن تعداد زیادی از شاعران هندو در میان نویسندگان مرثیه حضور برجسته ای دارند. غذای متبرک که در ماه محرم توزیع می شود، توسط هندوها و سیک ها نیز با احترام فراوان پذیرفته می شود.
✍ مرثیه نویسنده هندو مارسیا به کالی داس گوپتا رازا از مراجع غالب به شمار می رود. او از شیفتگان امام رضا(ع) بود و با ارادت خود به ایشان، «رضا» را به عنوان «تخلّص» خود برگزید. لاکنو لالا رام پراساد نیز مرثیههایی را با نام مستعار «بشار» مینوشت. او از ارادتمندان اهل بیت(ع) بود. در آخرین روزهای زندگی خود به کربلا هجرت و در آنجا دفن شد.
✍ این مقاله به پدیده فرهنگی جالب نویسندگان #هندو میپردازد که به یاد امام حسین(ع) شعر مرثیه سرودهاند و سنتهای ترکیبی در هند را به نمایش گذاشته اند. این پدیده یکپارچگی فرهنگی منحصر به فرد در هند را برجسته می کند، جایی که مرزهای مذهبی در بیان احساسات مشترک انسانی و فداکاری معنوی محو می شود.
در اینجا چند نکته کلیدی وجود دارد:
1⃣ برگزاری مراسم محرم در هند: محرم به ویژه روز دهم(عاشورا) در سراسر هند به مناسبت شهادت امام حسین(ع) به طور گسترده برگزار می شود. اعتقاد بر این است که سنت عزاداری در ماه محرم در هند به قدمت ظهور اسلام در شبه قاره است.
2⃣ شرکت هندوها در محرم: بسیاری از شاعران هندو مرثیه سروده اند که تلفیقی از حساسیت های مذهبی هندو و مسلمان را نشان می دهد. این سنت از منطقه دکن تا شمال هند را در بر می گیرد.
3⃣ مرثیه نویسان برجسته هندو: رام رائو (با نام مستعار سایوا) از گلبارگا، اولین مرثیه نویس هندو محسوب می شود.منشی چنو لعل لخنوی که با نام های «طاراب» و «دلگیر» می نوشت.
روپ کانوار کوماری، یک زن پاندیت کشمیری که اصطلاحات هندو باکتی را با عبارات فارسی ترکیب کرد.راجا بالوان سینگ، پسر مهاراجه چایت سینگ از بنارس.چندین شاعر هندو و سیک دیگر مانند راجندر کومار، رام بیهاری لال 'سابا'، کونوار محیندر سینگ بدی و غیره.
4⃣ اهمیت فرهنگی: این سنت نمونه ای از ماهیت ترکیبی فرهنگ هند است که در آن شاعران هندو به شخصیت های اسلامی ابراز ارادت می کنند.نشان می دهد که چگونه محرم به دیگ ذوبی برای اتحاد هندوها و مسلمانان در هند تبدیل شده است.
5⃣ رعایت مسالمت آمیز: با وجود اجتماعات بزرگ و ابراز احساسات، مراسم محرم در هند عموماً مسالمت آمیز است.مددکاران اجتماعی هندو و #سیک اغلب در مدیریت این رویدادها کمک می کنند.
🔴 پایگاه تخصصی نقد و بررسی معنویت های نوظهور
◀️ سراب معنویت @sarabemanaviat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش مستاجر برای خونه دار شدن😍😊👆
🔸ترویج خرافات با ادبیات دینی، روش جدیدی برای کسب فالوور و کسب درآمد شده است.
🔹شکی نیست که نذر و احسان امری توصیه شده است، اما برخی افراد با سوء استفاده از احساسات پاک مذهبی مردم از قداست گزاره های دینی برای مقاصد غیر الهی بهره می برند.
🔴 پایگاه تخصصی نقد و بررسی معنویت های نوظهور
◀️ سراب معنویت @sarabemanaviat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ 🎬 مقایسه ی بین نظر نظام سرمایه داری و اسلام در مورد هدف زندگی انسان
#عرشیانفر
🔴 پایگاه تخصصی نقد و بررسی معنویت های نوظهور
◀️ سراب معنویت @sarabemanaviat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 چیستی شبکهٔ شعور کیهانی در عرفان حلقه
🎙 استاد عرب
#عرفان_حلقه
🔴 پایگاه تخصصی نقد و بررسی معنویت های نوظهور
◀️ سراب معنویت @sarabemanaviat
🔴فنگ شویی و تغییر سبک زندگی
جدیداً در فضای مجازی این مدل تبلیغات را زیاد میبینیم
از سادگی و عدم علم مردم، سوء استفاده کرده و اشیا، سنگها و اجسامی که هیچ ارزش مادی و معنوی ندارد را به خورد جامعه میدهند.
برای این ادبیات هیچ نوع سند علمی و روایی وجود ندارد
خیلی مواظب باشیم
#فنگشویی
🔴 پایگاه تخصصی نقد و بررسی معنویت های نوظهور
◀️ سراب معنویت @sarabemanaviat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔞 هشدار؛ این ویدیو حاوی تصاویر ناراحت کننده است
🎥 بلاهایی که به خاطر خرافات، رمالان و دعانویسان بر سر حیوانات بیزبان آورده میشود
🔴 پایگاه تخصصی نقد و بررسی معنویت های نوظهور
◀️ سراب معنویت @sarabemanaviat
#اینفوگرافی | 🏞 خلاصه ای از فعالیت،سرگذشت و انحرافات محمدعلی طاهری ( بنیانگذار عرفان انحرافی حلقه )
‼️+ فتوای مراجع عظام تقلید در رابطه ی با محمدعلی طاهری
#طاهری
#عرفان_حلقه
🔴 پایگاه تخصصی نقد و بررسی معنویت های نوظهور
◀️ سراب معنویت @sarabemanaviat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طنز: همسرت به حرفت گوش نمیده؟
روز جمعه بگو یاودود، فوت کن به آب!
ناگفته نماند که این خانم بلاگر یکی از همون کسانیه که با خزعبلات ۱۳صفر، مردم رو به صف طلا کشید!
خلاصه آقایون حواستون باشه جمعهها، آب رو فقط از شیر بخورید😂
#طنز
🔴 پایگاه تخصصی نقد و بررسی معنویت های نوظهور
◀️ سراب معنویت @sarabemanaviat
📚 معرفی کتاب
💠 رمان «راز فرشتگان» به قلم استاد «حمیدرضامظاهری سیف» در سال 91 از سوی انتشارات صهبای یقین منتشر شد. چاپ دوم و سوم آن در سال 92 انتشار یافت.
💠 قهرمان این رمان فرشته ای است که هنگام آفرینش آدم حضور داشته و شاهد عصیان شیطان و رانده شدن آدم و حوا از بهشت بوده است. خداوند به او مأموریت می دهد که با قلب آدم (ع) ارتباط برقرار کند و در مواقع لازم او را هدایت نماید. او سالها با آدم همراه و هم دم بود تا اینکه زمان مرگ آدم فرا می رسد و فرشته به پیشنهاد جبرئیل در زمین می ماند و به مبارزه با شیطان و یاری فرزندان آدم ادامه می دهد.
💠 ماجراهای این داستان به طور موازی در زمین و آسمان امتداد پیدا می کند و تأثیر وقایع آسمانی بر زمین نشان داده می شود. در این اثر به زبان بسیار ساده آموزه های عرفان و معنویت اسلامی بیان شده و معنویت های کاذب به طور غیرمستقیم مورد نقد قرار گرفته است.
🔴 پایگاه تخصصی نقد و بررسی معنویت های نوظهور
◀️ سراب معنویت @sarabemanaviat
👇👇👇
رمان راز فرشتگان.pdf
2.5M
📗 رمان راز فرشتگان
نویسنده: استاد حمیدرضا مظاهری سیف
🔴 پایگاه تخصصی نقد و بررسی معنویت های نوظهور
◀️ سراب معنویت @sarabemanaviat
هدف گذاری طاهری برای گسترش عرفان حلقه
طاهری باحضور درکانادا، تصمیم برگسترش عرفان حلقه به صورت جهانی دارد وبین سایرملل گرفته است. ترجمه وانتشار کتاب هایش ازهمین باب است. اگربستر رشد جدیدی برای عرفان حلقه مهیا شود، فعالیت اصلی عرفان حلقه قطعا سیاسی خواهد بود.
برگرفته از سایت ادیان نت
🔴 پایگاه تخصصی نقد و بررسی معنویت های نوظهور
◀️ سراب معنویت @sarabemanaviat
🔴جریانشناسی مختصر ورود یوگا تحت عنوان ورزش به ایران
یوگا در حقیقت طریقت عملی عرفان هندوئی است. این مسلک عرفانی تنها کمی بیشتر از ۱۰۰ سال است که به عنوان ورزش در دنیا معرفی شده است. ریشهیابی تاریخی این موضوع ما را به جریان معنوی کاذبی موسوم به «نئوودانتیسم» در شبه قاره هند میرساند.
«رام موهان روی» موسس فرقه «برهموساماج» بنیانگذار اصلی نئوودانته محسوب میشود. وی ارتباطات عمیقی با دستگاه استعماری بریتانیا در هند داشت. رهبران این جریان فکری با حمایت دربار انگلیس، سفرهای پر سر و صدایی به کشورهای غربی از جمله آمریکا و انگلیس داشته و با شور و هیجان فراوانی، یوگا را به عنوان سوغاتی خود از شرق اسرارآمیز برای غرب مادیگرا به همراه داشتند. ملاقاتهای این افراد با شخصیتهای محبوب اجتماعی چون بازیگران و هنرمندان و بیان مستندات شبهعلمی برای یوگا، موجب گسترش هرچه بیشتر این محصول در بین تودههای عمومی مردم در کشورهای غربی شد.
🔹ادبیات شبهعلمی، زمینهساز تولد ورزش یوگا!
ادبیات شبهعلمی که این افراد برای معرفی یوگا و تاثیرات آن در زمینه سلامت جسم و روان از آن استفاده میکردند، در ابتدای قرن بیستم و توسط برخی رهبران فرقه استعماری همچون «تئوسوفی» تولید شده بود...
برای مشاهده ادامه مطلب اینجا را ملاحظه کنید.
⬅️ برای ملاحظه مطالب بیشتر به سایت کانون آسيب شناسی یوگا مراجعه نمایید:
🌐http://yoga-truth.ir
🟡#کانون_آسیب_شناسی_یوگا
@kanoone_yoga_truth
🔴 پایگاه تخصصی نقد و بررسی معنویت های نوظهور
◀️ سراب معنویت @sarabemanaviat
🔴تفاوت مراقبه یوگا با مراقبه اسلامی
🔸در اسلام معنای مراقبه، حفظ خود از گناه و داشتن تقوا است.
همچنین در بیان چگونگی انجام مراقبه در اسلام گفته شده است که باید به مرگ و بیارزشی امور مادی توجه کرد.
توجه به مرگ و مرگاندیشی از اصول اصلی و محوری دین اسلام و بالتبع مراقبه اسلامی است. اما در یوگا و ادیان شرق، اصلاً اعتقادی به زندگی پس از مرگ به این معنای اسلامی وجود ندارد. آنها به آموزه تناسخ اعتقاد دارند، از اینرو به صورت مبنایی و ماهوی مراقبه در اسلام و ادیان شرق تفاوت دارد.
🔹اصل در مراقبه یوگا خالی کردن ذهن و تمرکز بر روی یک چیز و حفظ این وضع است که در فارسی مراقبه ترجمه میشود ولی مراقبه در فرهنگ اسلامی...
برای مشاهده متن کامل اینجا را ملاحظه کنید.
⬅️ برای ملاحظه مطالب بیشتر به سایت کانون آسيب شناسی یوگا مراجعه نمایید:
🌐http://yoga-truth.ir
🟡#کانون_آسیب_شناسی_یوگا
@kanoone_yoga_truth
🔴 پایگاه تخصصی نقد و بررسی معنویت های نوظهور
◀️ سراب معنویت @sarabemanaviat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خرافات
دست کشیدن به پولهای نو برای آرامش
پول مقدس است ...
#تحمیق_جامعه
#قانون_جذب
🔴 پایگاه تخصصی نقد و بررسی معنویت های نوظهور
◀️ سراب معنویت @sarabemanaviat
✍️ محمد جعفری
✅ کاهش و افت دینداری!
زیارت یکی از نمادها و نمودهای بارز دینداری است که هیچ تبیین غیر دینی ندارد. شخصی که به زیارت امام معصوم می رود، رفتار و کنشی مبتنی بر یک عقبه شناختی دارد. بی تردید وی، اعتقادات و باورهایی ویژه نظیر اعتقاد به امامت و ولایت تکوینی امام و به تبع آن محبت قلبی به امام را در دل داشته که رو به سوی امام نهاده و جان و دل خود را متوجه آن مضجع شریف می نماید.
این سالها از جانب بسیاری کسان و خصوصا روشنفکران، مبتنی بر برخی شواهد موردی و جزیره ای، ادعای کاهش دینداری مردم در دوره انقلاب مطرح شده است. حال سوال این جاست که کسانی که مدعی کاهش دینداری مردم در نظام جمهوری اسلامی اند، چه توجیهی برای این کنش دینی دارند؟
اجتماع میلیونی در حرم امام رضا و قبل از آن مقوله زیارت اربعین را باید چگونه تبیین کرد؟
اگر سخن از مقایسه است، باز هم مشکلی نیست بروید واقعیات و فکتهای قبل از انقلاب را در این زمینه بیاورید و با وضعیت الان مقایسه نمایید.
اگر سخن از بی دینی نسل نو و جوان است، کافی است ساعتی در حرم مطهر دوری بزنید و ببینید که بیش از پنجاه درصد این جمعیت، جوانان و نوجوانان اند. آیا وقت تامل و تفکر برای این مدعیان نرسیده است؟
از سویی دیگر، برخی دلسوزان و دین اندیشان از رشد یک نوع معنویت بدون شریعت در سالیان اخیر در بین جوانها سخن می گویند. بدیهی است که شاید التزام به پاره ای از حدود و ثغور مذهبی در سالیان گذشته کم شده باشد اما رشد مقولاتی مانند زیارت و اعتکاف که متضمن مناسک دینی مشخصی است، دلیل روشنی بر گرایش به دینداری شریعت مدارانه می باشد .
◀️ @sarabemanaviat
پائولو کوئلیو و خیالپردازی او
#پائولو_کوئلیو نویسنده قدرتمند و خوش اقبالی است که توانسته از پرفروش ترین نویسندگان جهان شود. او که باورهای خود را در قالب نوشته، داستان و رمان ارائه می دهد، موفقیت خود را مرهون قدرت تخیل و داستان نگاری و قلم روان و شیوایش می داند.
به گزارش پایگاه خبری مفاز، از میان اصول و مبانی طرح شده در کتاب های او می توان به #پلورالیزم دینی، تجربه دینی، #تناسخ، ترویج مستی و باده نوشی، خودکشی و #نیهیلیسم، رمان، داستان سرایی، عشق و فرزانگی اشاره کرد.
بسیاری از پژوهشگران و نیز طرفداران کوئلیو بر این باورند که کتاب الف با محوریّت تناسخ نوشته شده است. تکنگاشت های او در صفحات نخستین نیز این رویکرد را آشکار می کند: «شریف زاده ای به دیار بعید سفر کرد تا پادشاهیِ سرزمینی را از آن خود کند و بازگردد.»
🔴 پایگاه تخصصی نقد و بررسی معنویت های نوظهور
◀️ سراب معنویت @sarabemanaviat
📝یوگا؛ رنج یا آرامش؟
همت اصلی یوگا و هدف نهایی آن، خاموش نمودن ذهن و زدودن رنج از زندگی انسان و رساندن او به ساحل آرامش است.
پ. ن:این یک رویکرد سلبی است؛ زیرا از نگاه قرآن، این دنیا برای انسان، قرین رنج است و ریشه کن نمودن رنج و رهایی از آن ممکن نیست؛
*َلقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسانَ فی کَبَدٍ* (بلد:۴)
رنج را از زندگی انسان نمی توان زدود بلکه باید آن را مدیریت نمود. باز در جای دیگر از کتاب آسمانی آمده است:
*… لا یُکَلِّفُ اللَّهُ نَفْساً إِلاَّ ما آتاها سَیَجْعَلُ اللَّهُ بَعْدَ عُسْرٍ یُسْراً*(طلاق:7)
برگفته ازسایت موسسه فرقه پژوهی
🔴 پایگاه تخصصی نقد و بررسی معنویت های نوظهور
◀️ سراب معنویت @sarabemanaviat