🔺حسین دهباشی چنین شیادی است!
🔹دهباشی یک نمودار غلط از اعتماد پست کرده، اعتماد بعد از پی بردن به اشتباه خود، اصلاحیه داده اما دهباشی هنوز پست خود را پاک نکرده است...
#بنگاه_های_لجن_پراکنی
🔴بنسلمان خطاب به وزیر خارجه ایران : سلام من را به رهبری برسانید
▫️بنسلمان: نگاه عربستان به رابطه با ایران راهبردی است و ریاض در این خصوص عزم جدی دارد
▫️سلام من و پادشاه عربستان را به رهبر ایران و دکتر رئیسی برسانید. دوباره از رئیسجمهور ایران برای سفر به عربستان دعوت میکنم. دیدار سران دو کشور بسیار با اهمیت است.
📍پ.ن: این اظهار نظرها باعث نمیشود جنایات عربستان سعودی همچون تخریب قبور ائمه بقیع (علیهم السلام) و شهادت شیخ نمر را فراموش کنیم
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام امام زمانم🖤
عالمبہعشق روی تو بیدار میشود
هـر روز عاشقان تـو بسیار میشود
وقتی سلام میدهمت در نگاہ مـن
تصویر مهربانی تو تڪرار میشود
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
🎥 غوغای اربعین...
❇️ انشاءالله ما با #اربعین، #امام_زمان رو برمیگردونیم...
🎙 سخنران : حجت الاسلام علیرضا پناهیان
1_3391152751.mp3
5.92M
♨️#امام_زمان (عجل الله تعالی) ما را مےبیند!
👌 #پادکست بسیار شنیدنی
🎙آیت الله #بهجت
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
1_6231467608.mp3
6.42M
🌴دیوونه منم
عاشقی که دلخونه منم
🌴آقا تویی
و اونی که پریشونه منم
🎙 #محمود_کریمی
👌بسیار دلنشین
#پیشنهاد_دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
━━━━💠🔸💠━━━━
یکحسینگفتموغمهاهمهازیادمرفت،
همهیدلخوشیمازِجهاناست ..
حسین :]
#اربعین
🏴🏴🏴🏴🏴🏴
❏#السلام_علیک_یا_اباعبدالله
1_6246349893.mp3
7.66M
حسینِ من؛
بیا و این دلِ شکسته را بخر
حسینِ من؛
مسافرِ جا مانده را با خود ببر
🎙با نوای#محمود_کریمی
👌بسیار دلنشین
#پیشنهاد_دانلود
#اربعین
هدایت شده از گیلان پرس
کودتای 28 مرداد، اولین عملیات دشمنی از جنس آمریکایی
✍ سید محمدحسین جعفری
امروز جریان تبلیغاتی و پروپگاندایی خارج نشین و غرب گرا در عملیاتی هماهنگ و با تشکیل کمپین گسترده دشمنی علیه ملت ایران و آرمان های انقلاب اسلامی با القا و جلوه دادن آمریکا بعنوان منجی موعود در تلاش است نسل امروز جامعه ایرانی را مایوس از راه طی شده گذشته نماید. دقیقا در تضاد مفهومی که در بیانیه گام دوم انقلاب از سوی رهبری حکیم انقلاب قرائت شد و معظم له به خوبی مسیر گذشته و انتظار برای طی نمودن مسیر آینده را ترسیم نمودند.
اما امروز در ایران و و در تابستان 1402 پس از شکست توافق برجام هنوز عده ای کاسه التماس و استیصال در دست گرفته و چشم انتظار مذاکره ی مستقیم بین دولت ایران و آمریکا هستند تا دولت انقلابی تسلیم گشته و در نظم جدید و نوین جهانی عرصه میدان را واگذار و در پازل تمدن سازی غرب بازی کند . جیغ و فریاد این جماعت متکی به کدخدا مدام آبان سال 58 را یادآوری می کند و مقصر وضع موجود را دانشجویانی می داند که به بهانه افشای اسرار آمریکایی و اثبات جاسوسی آن ها در های سفارت را باز نمودند .
آنچه لازم است که امروز و در سالروز کودتای 28 مرداد بدان اشاره کنیم بررسی رابطه و تعامل پیش از آبان سال 58 است . برشی از تاریخ معاصر ایران و مواجهه با اولین دولتی که رجال آن دستان سیاستمداران آمریکایی را برای دوستی فشردند.
دکتر محمد مصدق، تربیتیافته خانوادهای قجری و نماد ملی گرایی در ایران معاصر، در جریان روزهای منتهی به 28 مرداد آنزمان که خیابان های تهران را در اشغال عناصر توده ای دید مجددا با متحد استراتژیک خود آمریکا تماس گرفت و اعلام کرد میخواهد کنار بکشد اما غافل از آنکه آمریکایی ها قدرت گرفتن یک دیکتاتور نظامی را به نجات مصدق ترجیح میدادند . در واقع آن ها نمی توا ن ستند ثانیه ای پایگاه خود در منطقه را از حضور شاه مقبول یا نخست وزیر مقبول خالی بگذارند تا طعمه ی شوروی کمونیست شود و توده ای ها در تهران رژه ی پیروزی بروند .
به این ترتیب تشکیلات سری انگلیس و آمریکا در ایران با اردوکشی خیابانی جمعیت های مدنظر در 28 مرداد 1332 از زاهدی حمایت کرد ه و با محاصره و دستگیری مصدق، اشغال پایگاه رادیو و اعلام نخست وزیری زاهدی، پرونده دولت مصدق را بستند.
مصدق شخصیت خاکستری تاریخ ایران که از سوی امام راحل مورد انتقاد شدید قرار داشت با تکیه و اعتماد به آمریکایی ها دیگر بار خط بطلانی برای استقلال دولتش کشید و دیگر بار وابستگی به غرب و آمریکای را عیان نمود . روایتی مستند از دستگاه دیپلماسی ایالات متحده در سال های گذشته با انتشار 375 قطعه سند اثبات می کند که طبق آن دولت آمریکا 5 م یل یون دلار برای انجام کودتا در اختیار زاهدی قرار داده و " کرمیت روزولت " به عنوان یکی از مقامات سیا جهت نظارت بر انجام کودتا در تهران حضور داشته است.
آمریکاییها در روز پس از واقعه، همواره خود را منجی پهلوی اعلام نموده و این اقدام خود را پس از گذشت سالیان، اقدامی متعارف در قالب جنگ سرد عنوان مینمودند، هر چند که به نفرت مردم ایران از خود بدین خاطر اذعان داشتند. (کلینتون، هیلاری. (2014). تصمیم های دشوار)
مروری بر کودتای 28 مردا د بدین جهت ح ائز اهمیت است که با تورق تاریخ و بازخوانی اولین دشمنی های آمریکا در ایران پس از جنگ جهانی دوم ، در می یابیم سنگ اول در آغاز جنگ و پایان تعامل را آمریکا به سمت ایران پرتاب کرد و چه در ماجرای کمک به شاه فراری، حمله طبس، شلیک به هواپیمای مسافربری ایران در خلیج فارس، مذاکرات الجزایر و ... بارها سنگ اندازی کینه توزانه خود را تکرار کرد و در ادامه این رفتار خصمانه و قدیمی تاکنون نیز لحظه ای از مواضع سلطه گرانه خویش فروگذار نکرده است.
🆔 @Gilan_Press