eitaa logo
سرآشپز
3.9هزار دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
10.6هزار ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 دلم به حال میسوزه؛ تو هفتاد سالگی شده بازیچه دست اصلاحطلبان؛ دعا کنید رئیس‌جمهور نشه؛ چون همین اطرافیانش که امروز تو میتینگ‌هاش دوروبرش رو گرفتن و براش عربده میکشن، طوری زمین میزننش که دیگه نتونه بلند بشه ... 😑 .
12.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه ترین دستور پخت چلو ماهیچه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پزشکیان رئیس‌جمهور منتخب شد 🔹کل آرای شمارش‌شده: ۳۰.۵۳۰.۱۵۷ رأی 🔹مسعود پزشکیان: ۱۶.۳۸۴.۴۰۳ رأی 🔸سعید جلیلی: ۱۳.۵۳۸.۱۷۹ رأی 🔹میزان مشارکت: ۴۹.۸ درصد .
‌ 🔴 مـرد مـیـدان به احتمال زیاد، امشب آرام‌ترین فرد، ایشان است. با تمام وجود تلاش کرد و کم نگذاشت و حتی آبرویش را به میدان آورد. از صراط انصاف و تقوا و اخلاق و قانون، خارج نشد، حتی با وجود بی‌اخلاقی‌ها. الگوهای ناقص و غلط را در داوطلبی و رقابت کنار زد. به علم و فضیلت و تحقیق و منطق، ارزش‌دهی کرد. به مردم خیانت نکرد و حاضر نشد برای جذب رای، هر کاری را مرتکب بشود. محبوب_واقعی 🌹✨اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم✨🌹
رئیس‌جمهور جدید ایران کیست؟ 🔹مسعود پزشکیان سابقه نمایندگی در ادوار هشتم، نهم، دهم (نایب رئیس)، یازدهم و دوازهم مجلس از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو را در کارنامه سوابق خود دارد. 🔹او همچنین به عنوان وزیر بهداشت در دولت هشتم (اصلاحات) و ریاست بیمارستان قلب شهید مدنی تبریز را در کارنامه سوابق خود دارد. 🔹پزشکیان دارای مدرک دکترای حرفه‌ای پزشکی و تخصص جراحی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی تبریز و همچنین فوق تخصص جراحی قلب از دانشگاه علوم پزشکی ایران است. 🔹وی پیشتر دو مرتبه برای نامزدی انتخابات ریاست جمهوری در دوره‌های یازدهم (سال ۱۳۹۲) و سیزدهم (سال ۱۴۰۰) نام نویسی کرده بود. 🔹در سال ۱۳۹۲ پیش از اعلام اسامی افراد احراز صلاحیت شده، به نفع هاشمی رفسنجانی از ادامه حضور در رقابت‌های انتخاباتی انصراف داد و در سال ۱۴۰۰ نیز از سوی شورای نگهبان احراز صلاحیت نشد. .
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺نگاهی کوتاه به سوابق و فعالیت‌های مسعود پزشکیان نهمین رئیس‌جمهور منتخب مردم ایران .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ پزشکیان: ما به همه دست دوستی خواهیم داد و از همه برای اعتلای کشور استفاده خواهیم کرد 🔹رقبا هم برادران ما هستند. .