eitaa logo
انقلابی‌نویس
1.3هزار دنبال‌کننده
4هزار عکس
1.7هزار ویدیو
55 فایل
اینـجا انـقلابـی نویـس مـینویـسد از مـسائل کـلان سیاسـی تا اجتمـاعی بعـد از حـدود یـک سـال
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از انقلابی‌نویس
🔴 10 اثرماندگار جهانگیری 🔹 جهانگیری در بخشی از مناظره‌های انتخاباتی سال 1396 جملاتی را بیان می‌کند که بسیار قابل تامل است. 1️⃣ مردم عزیز! یادتان می‌آید مردم شب‌ها در صف بانک‌ها می‌خوابیدند که صبح بتوانند چند سکه خرید کنند؟ 2️⃣ مردم عزیز، یادتان می‌آید وضع اقتصادی ما چه بود؟ کره، شیر و شیرخشک پیدا نمی‌شد؟ 3️⃣ مردم عزیز ایران هوشیار باشید. می‌خواهید فردای شما و فرزندان شما چگونه باشد؟ توسعه می‌خواهید یا آشفتگی؟ 4️⃣ مردم عزیز بدانید که وعده‌های توخالی سبب می‌شود که مردم به کارآمدی نظام بدبین شوند. 5️⃣ من مطمئنم ما می‌توانیم بزرگ‌ترین چالش‌های سیاسی و اقتصادی پیش روی کشور را حل کنیم. 6️⃣ امروز دیگر کسی از گرانی و تورم حرفی نمی‌زند. چون کاری شد کارستان رونق شروع شده. رشد اقتصادی در سال‌جاری بالا رفته. فضای بین‌المللی مثبت شده است. 7️⃣ ما به همه اهداف‌مان در برجام رسیدیم. دنیا عاشق کار کردن با ایران شده. هجوم شرکت‌های غربی و شرقی به ایران برای کار کردن آغاز شده است. 8️⃣ مردم یادتان هست در دوران دولت‌های نهم و دهم (احمدی‌نژاد) قیمت ارز لحظه‌ای بالا می‌رفت. 9️⃣ واقعا یک آواری بر سر اقتصاد کشور خالی شد. موتور اقتصاد روشن شده و اقتصاد را راه انداختیم. 🔟 ما سهام عدالت را واقعی خواهیم کرد. دیگر هیچ فقیری در ایران نباید باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 ۶ عضو شورای نگهبان منصوب قوه قضاییه نیستند!! پاسخ به شبهه شبکه ایران اینترنشنال!!
⭕️شنیده می شود صلاحیت ۷ داوطلب شناخته‌شده بااستناد به بندهای «الف، ب، ج» ماده ۷۱ قانون خدمات کشوری و ابلاغیه جدید شورای نگهبان درباره شرایط اولیه نامزدها احراز نشده است ؛ ۱- مصطفی تاجزاده ۲- جواد حق‌شناس ۳- محسن رهامی ۴- محمد زارع فومنی ۵- محمدحسین قدیری‌ابیانه ۶- رامین مهمانپرست ۷- محسن هاشمی رفسنجانی
▪️کرباسچی: ما از نظر سیاسی لیبرال مسلمان هستیم ▪️مرعشی :ما در کارگزاران لیبرال هستیم ▪️سروش: من افتخار می کنم که کارگزاران گفتند ما لیبرال هستیم.شتر سواری دولا، دولا نمیشود ▪️احمدي نژاد:من لیبرال دموکرات هستم ✅امام: صریحا اعلام میکنم تا من هستم نخواهم گذاشت حکومت بدست لیبرالها بیفتد .
🚨یه نکته خییییلی مهم! 🔹 به هیچ وجه الان از هیچ کاندیدای انقلابی نخواید که به نفع آیت الله رئیسی کنار بره. 🔹 تا اخرین روز همه کاندیداهای انقلابی باید دست در دست هم از گفتمان جبهه انقلاب دفاع کنند. 🔹نمیشه جبهه غربگرا گرگ های خودش رو به طور همزمان وارد صحنه کنه و ما آقای رئیسی و یا هر مهره دیگر از جبهه انقلاب را بین گرگ ها تنها بذاریم. 🔹 از همه کاندیداهای جبهه انقلاب به طور همزمان حمایت حداکثری بشه. روز آخر هر یک از عزیزان جبهه انقلاب که اقبال عمومی بیشتری بهش بشه بمونه و بقیه به نفعش کنار برن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⌛️ 🔴 انتخابات درست 💬 ✅ شما چه معیاری برای انتخاب فرد اصلح و مناسب برای شرایط فعلی کشور دارید؟
🔴 | شرح مصاحبه دکتر سعید محمد با خبرگزاری آناتولی در پست های بعدی⬇️ ⬇️ ⬇️
🔴چرا وارد کارزار انتخابات شدید؟ 🔹دکتر سعید محمد در مصاحبه با خبرگزاری آناتولی: یک چارچوبی را دو سال پیش مقام معظم رهبری با عنوان گام دوم انقلاب طراحی و بیانیه آن را صادر کردند. در حقیقت 40 ساله دوم انقلاب را تبیین و مسائل، مشکلات و راهکارها را ذکر کردند. نحوه اجرا را اینگونه اعلام کردند که باید تغییر نسل مدیریتی در کشور ایجاد شود. چون عموما عزیزانی که امروز در مسند حکمرانی هستند، همان نسل اول هستند که 42 سال پیش با مجاهدت انقلاب کردند و اداره کشور تا امروز در دستشان بود. تقریبا می‌شود گفت تغییر نسل مدیریتی اتفاق نیفتاده است. این مساله خودش یک خطر است. امروز شاهد هستیم اکثر کشورها به سمت جوان‌گرایی رفته‌اند. ما هم به دنبال این هستیم که مصداق باشیم و این فضا را باز کنیم. با توجه به سوابق اجرایی‌ام و ارتباطاتم با وزارتخانه‌های مختلف با مشکلات کشور آشنا هستم. همینطور با کشورهای مختلف به ویژه 15 کشور همسایه در حوزه کاری خودم روابط زیادی داشتم و ظرفیت‌های آنان را می‌دانم. به دنبال این هستم که دستور رهبری را لبیک بگویم. 🔰در حقیقت شما برای تغییر وارد این عرصه شدید؟ 🔹بله، البته تغییر نمی‌شود اسمش را گذاشت. تحول بهتر است. یعنی هر سیستم و ساختاری بعد از یک مدت و دوره‌ای که کار می‌کند باید آسیب شناسی شود و مسائلش مشخص شود و مبتنی بر آن روش‌های جایگزین باید انجام شود. اگر یک مجموعه‌ای بخواهد راکد بماند مثل آب راکد فاسد می‌شود. به همین خاطر به نظر من وضعیت اداره کشور و ساختارها، قوانین و مقررات نیاز به تغییرات مستمر دارد. شاید در برخی جاها تاخیر هم شده و ما باید زودتر از این یکسری تغییرات را ایجاد می‌کردیم. 🔰در حال حاضر مهم‌ترین انتقادی که به دولت آقای روحانی دارید چیست؟ 🔹نسبت به دولت خاص و مشخصی انتقاد ندارم. من به یکسری تفکرات انتقاد دارم. دو نوع تفکر در کشور ما حاکم است. یکی اینکه حل همه مسائل و مشکلات را ناشی از این می‌داند که ما باید مسائلمان را با غرب حل کنیم و مشکلات ما خارج مرزها حل می‌شود. تفکر دیگری که من آن را قبول دارم این است که مسائل و مشکلات ما در داخل کشور حل می‌شود. ما اینقدر ظرفیت در کشورمان داریم که اگر آنها را بشناسیم و از آن به صورت بهینه استفاده کنیم، از ظرفیت همسایگان نهایت استفاده را بکنیم و تعامل جهانی هم داشته باشیم مشکلات حل می‌شود. این حرف‌هایی که می‌زنم به این معنی نیست که من می‌خواهم دور ایران را دیوار بکشم. ما اتفاقا علاقمند هستیم که با همه کشورها تعامل خوبی داشته باشیم منتها این باید در جهت رفع مشکلات مردم باشد. 🔹شعار بنده این است در سیاست خارجی اول همسایگان. چیزی که در 8 سال گذشته به شدت از آن غفلت شد.
🔰ترکیه کشور دوست و همسو با ایران است 🔹دکتر سعید محمد در مصاحبه با آناتولی: ترکیه کشور دوست و همسو با ایران است. ما قرابت فرهنگی هم با این کشور داریم. ما اگر روابط بین دو ملت را تسهیل کنیم و از ظرفیت‌های بین دو کشور استفاده کنیم به نفع همه‌مان خواهد بود. اینطور که من می‌دانم ترکیه هم به افزایش سطح همکاری‌ها تمایل دارد. این مسائل نیاز به برنامه ریزی دارد. به عنوان مثال در حوزه ترانزیت هر دو کشور می‌توانند همکاری خوبی ایجاد کنند. 🔹در حوزه گردشگری هر دو کشور ظرفیت‌های خوبی دارند. اقتصاد ترکیه از گردشگری اداره می‌شود و ایران هم می‌تواند از ظرفیت ویژه این کشور استفاده کند. البته کرونا هم باعث آسیب‌های جدی شده است. نگرانی از کرونا که کاهش پیدا کند گردشگری هر دو کشور را باید فعال کنیم.
🔰چه برنامه ویژه‌ای برای ارتباط با همسایگان دارید؟ 🔹دکتر سعید محمد در مصاحبه با آناتولی: ما باید سبد دیپلماسی‌مان را متنوع کنیم. شاهد هستید که ایران در 8 سال گذشته بیشترین انرژی‌اش را برای مذاکره با 1+5 گذاشت. البته این را نفی نمی‌کنم. با آنها هم باید مذاکره می‌کردیم و اعتماد سازی دو طرفه باید اتفاق می‌افتاد. ولی اینکه تمام ظرفیت را گذاشتیم در سبد 1+5 اشتباه بزرگی بود. چون یک آدم نادانی مثل ترامپ آمد و زد زیر میز و همه را بر باد داد و سفره مردم ما گروگان مذاکرات برجام شد. اقتصاد ایران شرطی شد. همین الان هم همه منتظرند ببینند در برجام چه خواهد شد در حالیکه ما معتقدیم سبد دیپلماسی‌مان باید با رویکرد همسایگان متنوع باشد. بعد بین شرق و غرب ایجاد توازن کنیم. ما باید همانقدر که به غرب بها دادیم و با آنها مذاکره شد، بیشتر از ظرفیت شرق استفاده کنیم. باید رابطه‌مان را با روسیه، چین، هندوستان و 15 کشور همسایه توسعه دهیم و دیپلماسی‌مان را به سمت دیپلماسی اقتصادی ببریم. صرف نگاه امنیتی و نظامی درست نیست. 🔹متاسفانه امروز ایران با برخی از کشورهای همسایه دچار یکسری مشکلات است. اینها مسائل حادی نیست و قابل حل است. مثلا با یک کشور همسایه درباره گاز مشکل پیدا کردیم، با دیگری در خصوص برق؛ به نظر من اینها قابلیت حل شدن دارد چرا که کشورهای منطقه مکمل هم هستند. هر کدام ظرفیت‌هایی دارند و می‌توانند آنها را به اشتراک بگذارند و با یک هم‌افزایی باعث برقراری امنیت نیز می‌شود. در حقیقت اگر کشورهای منطقه باور داشته باشند همه ما در یک کشتی نشسته‌ایم که اگر سوراخ شود همه‌مان آسیب می‌بینیم، این مساله باعث می‌شود دیدگاه‌ها باهم نزدیک شود.
🔰دلیل شرایط اجتماعی امروز فقط مسائل خارجی نیست 🔹دکتر سعید محمد در مصاحبه با آناتولی: شرایط اجتماعی امروز منشاء داخلی هم دارد. ما در داخل گروه‌هایی داریم که علاقه ندارند ایران در امنیت کامل ادامه حیات دهد. می‌بینید هر از چند گاهی مشکلاتی در گوشه کنار کشور و مرزها توسط گروه‌های تکفیری که به پاکستان یا کشورهای دیگر منطقه رفته‌اند، به وجود می‌آورند، اختلاف افکنی می‌کنند. رسانه‌هایی را مهیا کرده‌اند و دائما بین اقوام، مذاهب و مردم تنش درست می‌کنند.
هدایت شده از انقلابی‌نویس
💢فوری | شرح مصاحبه دکتر سعید محمد با خبرگزاری آناتولی. از پست سنجاق شده بخوانید.
حواشی انتخابات.mp3
2.08M
🎧 | 🚨از ماجرای فهرست ِتأییدصلاحیتِ نامزدها تا ساعت‌های لاکچریِ داوطلب‌ها
⭕️ تصاویر راهپیمایی خودجوش مردمی قم در محکومیت جنایات اسرائیل در فلسطین و داعش در افغانستان
✅مثلث برمودا
🔴نظرتان درباره آزادی بیان و آزادی مطبوعات چیست؟ 🔹دکتر سعید محمد در مصاحبه با آناتولی:من فکر می‌کنم الان آزادی خیلی خوبی در کشور است. هر کسی بخواهد نقد و تحلیل کند، همه آزادند. اگر هم محدودیتی باشد ما سعی می‌کنیم برطرف کنیم. 🔰آیا در دولت‌تان وزیر زن خواهید داشت⁉️ 🔹ما مبنا را بر شایسته سالاری گذاشتیم. قطعا در شایسته‌ها بانوان هم وجود خواهند داشت. 🔰گروه دیگری که شاید احساس کنند کمتر دیده شدند، اقوام و اقلیت‌های مذهبی و اهل تسنن هستند. شما چه نگاهی به این موضوع دارید؟‌⁉️ 🔹حدود 120 هزار نفر از ادیان دیگر در ایران داریم. از افراد شایسته این ادیان باید در تمام سطوح استفاده شود. در بین اقوام ما گاهی مشکلاتی به وجود می‌آید که منشاء آن بیرون مرزها و برای تفرقه افکنی است ولی اقوام در کنار هم رابطه خوبی دارند و ما هم سعی می‌کنیم به جای امنیتی سازی از این تکثر حداکثر استفاده را بکنیم. در بحث بین شیعه و سنی برخی با بدسلیقگی با آن برخورد می‌کنند. اصلا بحث امنیتی نیست. عزیزان اهل سنت باید یک زندگی مسالمت آمیز در کنار اهل تشیع داشته باشند. از نظر من اهل سنت باید بتوانند بیایند و در جایگاه‌های مختلف براساس شایسته سالاری قرار بگیرند. ما مبنا را شایسته سالاری می‌گذاریم چرا که همه هموطنان ما هستند.