.
جایزه بهترین کارگردانی؛
نخواستن، نتوانستن است!
🔸وقتی سوء مدیریت اقتصادی، نابسامانی قیمت ها و ایجاد صف های بی خودی برای مرغ و روغن را می بینیم، ناخودآگاه به یاد دو گزارش تکان دهنده از حامیان رسانه ای دولت می افتیم؛
🔹نخست؛ اظهارات جواد روح سردبیر نشریه حزب اتحاد ملت (صدا) که پس از شوک بنزینی و حوادث پس از آن گفت "
🔻"چرا روحانی چهار روز قبل از گرانی بنزین آنگونه سخنرانی میکند؟ کدام رئیسجمهور اعلام کرده بود که فلان قدر کسری بودجه داریم؟ آقای روحانی در یزد از کسری بودجه گفت و یکسری حملات هم به رئیسی انجام داد. همین روش را در کرمان به شکلی دیگر ادامه داد.
🔻مهمتر از همه اینها، اعلام کرد به توافقات پشت پرده هم پایبند است؛ همه اینها، یعنی روحانی میخواهد به هر قیمتی شده، دوباره مذاکره کند. اینجا بود که روحانی قمار کرد.
🔻وقتی دید چیزی دستش ندارد، بنزین را گران کرد تا جامعه به شرایط اقتصادی واکنش نشان دهد؛ فشار از پایین اتفاق بیفتد تا در بالا چانه زنی کنند که مذاکره انجام شود.
🔻میگویند وزیر اطلاعات در جلسه دولت هشدار داده اگر بنزین را گران کنید، جامعه به هم می ریزد و روحانی خندیده است.
🔻اینکه می گویند گران کردن بنزین تصمیم غیر کارشناسی و اطلاعرسانی آن هم غلط بوده؛ اتفاقاً از نظر روحانی، تصمیم هم کارشناسی بوده و هم نحوه اطلاع رسانی- در واقع اطلاع نرسانی- درست بوده تا جامعه بیشتر عصبانی شود...".
🔹 و دوم؛ گزارش خبرگزاری خبر آنلاین، وابسته به دو مقام دولتی -انتظامی و معزی- که 19بهمن92 در یادداشتی با عنوان «جایزه بهترین کارگردانی برای روحانی؛ در حاشیه چگونگی توزیع کالاهای اساسی» فاش کرد:
🔻«توزیع سبد کالا باشیوهای که انجام شد،نه یک اتفاق بود ونه عملی که تبعات آن برای روحانی ومردانش غیرقابل پیشبینی باشد.
🔻او دقیقا همین-ازدحام، دعوا و مرافعه و احیانا له شدن زیر دست وپا- را پیشبینی میکرد و اصلا آن را برای پیشبرد استراتژی خارجی خود لازم داشت...
🔻نگاه کنیم به اظهارات اخیر وندی شرمن که گفته «شما در اخبار دیدید ایران اخیرا به طور قابل مشاهدهای غذا بین مردم فقیر جامعه توزیع کرده تا نشان دهد کاهش محدود تحریمها، تاثیر مستقیم داشته.»
🔻این دقیقا همان نتیجهای بوده که روحانی از توزیع سبد کالا داشته، روحانی به یک نمایش برای ارائه در جشنوارههای خارجی نیازمند بود؛ اینکه مردم حاضرند برای چند کیلو مرغ و برنج باهم درگیر شوند.
🔻درست است که روش توزیع چندان مناسب نبود، اما اگر بتوان جایزه فستیوال جهانی را به خود گرفت، به تحقیر چند روزهای که بازیگران آن شدند، میارزید"!!
🔹اما فارغ از این تحلیل ها، اگر خوش بینانه به صحنه بنگریم، آقای روحانی متاسفانه نه برنامه ای درونزا برای چاره جویی مشکلات اقتصادی داشته، و نه به مشورت های صاحب نظران مختلف در این زمینه بها داده است.
🔹همچنان که "خواستن، توانستن است"، "نخواستن" هم، "نتوانستن" است! نوع مشکلات، چاره دارد و بالای 95 درصد این تدبیر ها را نیز باید در داخل جست و جو کرد. اما به نظر می رسد برخی دولتمردان، به دلایل مختلف، قادر به صرف کردن دو فعل "خواستن" و "توانستن" نیستند. به همین دلیل، حتی در حوزه دیپلماسی نیز از سوی دیگر کشورها جدی گرفته نمی شوند.
@IMANI_mohammad
آقای گُل به خودی!
چه کسی نگذاشت تحریم برداشته شود؟
🔹آقای روحانی امروز گفت: "هر جناح و فرد و گروهی، اگر یک ساعت به هر دلیلی که امروز دلیلش انتخابات ١۴٠٠ است، جلوی برداشتن تحریم را بگیرد خیانت کرده و این خیانت بزرگ به ملت ایران است".
♦️خیانت چیست؟ این که آمریکا و اروپا را از موضع اتهام (عهدشکنی در برجام) خارج نمایید و به افکار عمومی القا کنید مانع برداشته نشدن تحریم ها، افراد و جناح ها و گروه های داخلی هستند!
🔹به بیان دیگر در حالی که توپ در زمین دشمن است و او تحت فشار است تا به تعهد خود برگردد، از نوک خط حمله، توپ را به زمین خودی شوت کنید و برای مهاجمان دشمن پاس گل فراهم سازید!
♦️بازیکن خط حمله ممکن است اشتباه کند و دم دروازه حریف نتواند گل بزند، اما اگر توپ را از مقابل دروازه حریف برگرداند و به سمت دروازه خودی شلیک کرد، دیگر نمی توان نام این رفتار را اشتباه و ناتوانی گذاشت.
🔹آقای روحانی در حالی فرار به جلو می کند و دست پیش می گیرد که طبق وعده خود، باید همه تحریم ها در دی ماه پنج سال قبل (روز اجرای برجام) یکجا برداشته می شد.
♦️اگر پذیرش نا همزمانی انجام تعهدات برجامی، "خطا" بود، جرم نابخشودنی زمانی اتفاق افتاد که آمریکا و اروپا برای زیر پا گذاشتن تعهد "برداشتن تحریم ها" دست به یکی کردند؛ و آقای روحانی پذیرفت در نقشه و زمین همان ها بازی کند.
🔹او به دولت ترامپ از طریق خانم موگرینی تضمین (اطمینان) داد در صورت عهدشکنی آمریکا، همچنان به شکل یکطرفه به انجام تعهدات ادامه می دهد! لغو تحریم ها همان روز (سه سال قبل) منتفی شد و آقای روحانی مشخصا مسئول هر خیانت و خسارتی است که آمریکا و اروپا در این سه سال مرتکب شده اند.
♦️حالا هم دولت بایدن، مطمئن از این که روحانی در مقابل او منفعلانه رفتار می کند و حملاتش را به جای غرب، متوجه محافل داخلی در ایران می کند، فشار حداکثری ترامپ را ادامه می دهد.
🔹به بیان دیگر، هنر و کارویژه آقای روحانی، و حشی ساختن دشمنان بوده؛ همچنان که ید طولایی در برداشتن فشار از روی دشمن و برگرداندن توپ به نزدیکی های دروازه خودی دارد.
@IMANI_mohammad
.
آقای گُل متفاوت
♦️خیلی ها گل به خودی زده و انگشت نما شده اند. حتی رونالدو هم سال بهمن ۱۳۹۱ با گل به خودی معروفش در برابر تیم گرانادا، رئال مادرید را بازنده کرد.
🔹اما احتمالا کسی به خاطر نمی آوردکه بازیکنی پس از زدن گل به دروازه خودی، قیافه ای جز شرمندگی و خجالت به خود گرفته باشد. مثلا همین رونالدو. یا "عزیز بوهدوز"، هافبک تیم ملی مراکش که پس از گل به خودی در بازی های جام جهانی مقابل ایران، گفت "من بازیکن احمقی هستم".
♦️با این اوصاف، آقای روحانی نه تنها با فاصله زیاد، "آقای گل به خودی" محسوب می شود و نام دیگران را از صدر جدول حذف کرده؛ بلکه یک ویژگی منحصر به فرد هم دارد: طلبکاری و دست پیش گرفتن به جای شرمندگی. این هم از شگفتانه های عالم سیاست است که احتمالا هر چند ده سال یک بار اتفاق می افتد.
🔹سوء تدبیر روحانی کاری کرد که نه تنها چرخش چرخ سانتریفیوژ ها و اقتصاد کُند شود، بلکه بر عکس بچرخد. با این همه، او می گوید سه گل زده و یک گل خورده است.
♦️بازار مرغ و گوشت و روغن و مسکن و خودرو و... هر کدام، تصویر گُل هایی است که او زده است. اصلا همه آقای گل ها قبل از او، سوء تفاهم بوده اند.
@IMANI_mohammad
.
تولید جان می گیرد
♦️۱۰۰۲ واحد تولیدی گرفتار تعطیلی و رانت خواری، ظرف یک سال اخیر، با همت و پیگیری دستگاه قضایی احیا شد.
🔹تفاوت مدیریت اشرافی غربگرا با مدیریت مردمی- انقلابی، همین جاها معلوم می شود:
♦️هنر اولی، تعطیلی ظرفیت های تولید ملی و قربانی کردن آن در برابر تاخت و تاز سیاست و اقتصاد غرب است؛
🔹اما دومی، به احیای ظرفیت های معطل یا نیمه تعطیل در خدمت رونق اقتصادی اهتمام می ورزد.
♦️امید که این همت، به زودی در پیکره فسرده دولت هم تزریق شود.
🔹بی تردید اگر تولید جان بگیرد، بخش مهمی از چالش های فعلی، از اقتصاد کشور رخت بر می بندد.
@IMANI_mohammad
.
دو کلاهبرداری با یک چک تقلبی
🔹وطن فروشی و جنایت در حق ملت، یعنی این که زمستان 94، چک تقلبی آمریکا را معتبر وانمود کنی و تیتر بزنی "امضای کری تضمین است"؛
♦️اما زمستان 99، در حالی که دموکرات های کلاهبردار به دولت برگشته اند و باید پاسخگوی تعهدات نقض شده باشند، مطابق نقشه آنها ادعا کنی "برجامِ کهنه، قابل احیا نیست"!
🔹این همان روزنامه زنجیره ای و اجاره ای است که زمانی ادعا می کرد به خاطر چند هفته تاخیر در تایید برجام، 2500 میلیون دلار ضرر کرده ایم. اما حالا که وقت مطالبه چک -برگشت خورده- برجام است، ادعا می کند مطالبات ملت ایران قابل احیا نیست!
♦️مدیر همین روزنامه، پس از قالب کردن برجام به ملت با وعده های دروغ، اعتراف کرد "مبالغه درباره برجام را قبول دارم. این مبالغهها باید می شد به این خاطر که فضا خیلی فضای تنگ و ترشی بود، دولت باید در حقیقت این موضوع را قدری #بزک میکرد که بتواند حرفش را به کرسی بنشاند... بالاخره این بازی با تیتر هست دیگه"!
🔹آیا دستگاه های امنیتی و قضایی با این سر نخ های وطن فروشی و خیانت، قبل از این که خسارتی بزرگ تر تحمیل کنند و از چنگ قانون بگریزند، برخورد می کنند؟
@IMANI_mohammad
✡️ میخواست برنامه هستهای اسرائیل را کنترل کند!
1⃣ در ١٨ مه ١٩۶٣ #جان_اف_کندی در نامهای به بن گوریون از جهتگیری اسرائیل بهسوی ساخت #سلاح_اتمی ابراز نگرانی کرد و درخواست بازدیدهای مداومی از تأسیسات هستهای اسرائیل نمود.
2⃣ #بن_گوریون نامهٔ کندی را تند و جسارتآمیز تعبیر کرده و در پاسخ به او متذکر شد که مرکز اتمی #دیمونا اهداف صلحآمیز دارد و تنها با یکبار بازدید کارشناسان آمریکایی برای اطمینان از صلحآمیز بودن برنامه هستهای اسرائیل موافقت کرد. اما برنامهٔ کندی گستردهتر از آن بود.
3⃣ کندی در نامهٔ دوم به بن گوریون شرایط پنجگانهای را اعلام داشت. درخواست اصلی کندی برای بازدیدهای سرزده و شش ماه یکبار بود.
4⃣ با ارسال نامهٔ دوم کندی، بن گوریون ناگهان از سِمَت خود استعفا کرد و #لویی_اشکول به نخستوزیری اسرائیل رسید. کندی نامهای برای اشکول ارسال کرده و با تکرار مسائل قبلی، در انتهای آن نوشت: «چنانچه #اسرائیل به ایالات متحده اجازه ندهد که در مورد فعالیتهای هستهایش اطلاعات موثقی بدست آورد، تعهد آمریکا به شما و حمایت از کشورتان میتواند بهطور جدی به مخاطره افتد».
5⃣ کندی در همان زمان در ترسیم راهحلهای خود برای #گلدا_مایر وزیرخارجهٔ اسرائیل به وجود مسائل امنیتی برای ایالات متحده اشاره کرد که بهدلیل پذیرفتن مسئولیت #امنیت_اسرائیل، برای این کشور به وجود آمده است. وی خطاب به مایر گفت:
👈 «ما هم به اندازهٔ اسرائیل مشکلات امنیتی داریم. باید به کل خاورمیانه توجه کنیم. دوست داریم اسرائیل متوجه باشد که همکاری با این کشور برای ایالات متحده در خاورمیانه تنشزا است».
6⃣ این آخرین باری بود که یک رئیسجمهور آمریکا تمایز میان منافع ملی آمریکا و اسرائیل را به مقامات این رژیم گوشزد میکرد!
7⃣ حدود ۵ ماه بعد در ٢٢ نوامبر ١٩۶٣ هنگامیکه جان اف کندی در اتومبیلش همراه اسکورت انبوه پلیس امنیتی مشغول عبور از میدان دیلی پلازای دالاس برای یک بازدید و سخنرانی بود از چند جهت، هدف گلوله قرار گرفت و مغزش متلاشی شد!!
📖 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 http://jscenter.ir/slave-jews/israel/3964
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ تحریمهای ایران و ترس سایر دولتها
🏦 پروندهٔ جادوی پول و بانک (قسمت هفتم)
1⃣ تقریباً مقارن با ورود غرب به بحران اقتصادی، تحریمهای بسیار سنگینی علیه ایران آغاز شد که بر دو مقولهٔ اساسی #فروش_نفت و #مبادلات_ارزی ایران تمرکز داشت. با اعمال این فشارها طبیعتاً امکان تبادلات ارزی آزاد برای ایران فراهم نبود.
2⃣ برای فرار از این شرایط، #ایران ناچار شد راههای میانبُر و بعضاً هزینهدار دیگری را انتخاب کند: انجام مبادلات پایاپای، عملیات در بازارهای غیررسمی، و گزینههای تو در توی عملیات مالی، گرایش به ارزهای محلی، پرداخت هزینهها با طلا و سرمایهگذاری در طرحهای بزرگ کشورهای مبدأ از آن جمله بودند.
3⃣ گرچه این شرایط برای ایران هزینههای هنگفتی در پی داشت، اما عملاً هراس مسئولان سیاسی و اقتصادی کشورهای جهان در برابر #هژمونی_دلار را شکست و به کشورهای جهان نشان داد که در همین نظم ساختیافتهی جهانی دلار، راهکارهای بسیار زیادی برای فرار از سیطرهٔ #فدرال_رزرو وجود دارد.
4⃣ این شرایط موجب شد ایالات متحده، هژمونی دلار را در خطر ببیند و با پیریزی مذاکراتی که به #برجام منتهی شد تلاش کند تا تحریمهای ایران را منتفی اعلام کند. گرچه در واقعیت تحریمهای ایران بهجای خود باقیماند، اما آمریکا با تبلیغات، به دنیا نشان داد که مبادله با #دلار، امنیت را برای آنها در پی دارد و نه فشار!
5⃣ علیرغم این تلاشها، بسیاری از کشورها حذف استیلای دلار را با جدیّت دنبال میکنند. مثل #کشورهای_بریکس (روسیه، چین، برزیل، افریقایجنوبی و هند) که بر ضرورت کاهش #قدرت_دلار پای میفشرند و البته در این #جنگ_ارزی و #جنگ_اقتصادی فشارهای بیسابقهای از سوی آمریکا بر آنها در حال اِعمال است.
6⃣ این کشورها با بهکارگیری دو راهبرد مهم، این خط را پی گرفتهاند؛ اول: ارتقا و جایگزینی ذخایر #طلا بهجای #دلار بهعنوان پشتوانه ارزی، و دوم: انعقاد پیمانهای دوجانبه و چندجانبهٔ پولی.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ متن کامل هفتمین قسمت از «پروندهٔ جادوی پول و بانک» با عنوان «در آستانهٔ شکست دلار» را در آدرس زیر بخوانید:
👉 http://jscenter.ir/jewish-and-science/jewish-and-economy/13674
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔴 اتفاقاً #قرار_همین_بود!
🔹یکی از عناصر دانشگاهی جریان مدعی اصلاحات یادداشت گلایهآمیزی خطاب به بایدن نوشته که آقای بایدن، قرار این نبود! وی عجز و لابهای کرده که حال انسان را از این همه احساس حقارت و التماس بهم میزند!
🔸خطاب ما به این استاد دانشگاه(!!!) این است که از اول، قرار همین بود ولی شما نخواستید بفهمید! از اول هم #برجام به نفع آمریکا بود، از اول قرار بود طبق برجام، امتیازات نقد به امید وعدههای کوچک و توخالی بدهید؛ هر چه منتقدان میگفتند آقا امضا نکنید گوشتان بدهکار نبود!
🔹از اول هم قرار همین بود که ایران هستهای متوقف شود ولی هیچ تحریمی هم برداشته نشود! ولی شماها نخواستید بفهمید. درحالیکه اوباما علناً به کنگره میگفت: "اگر برجام امضا نشود رژیم تحریمها فرو میپاشد" و جان کری علناً در حضور رسانهها به کنگره آمریکا میگفت "نگران نباشید تحریمها باقی میماند" اما شما میگفتید: "هر توافقی بهتر از عدم توافق است ولو توافق بد"!!
شما به امید لغو تحریمها فقط امتیاز دادید و هیچ نگرفتید!
🔸از اول هم بنای جو بایدن، معاون اول اوباما همین بود. ادامه فشارها و وعدههای توخالی! اما خودتان را کشتید که بایدن اگر بیاید کشور گلستان میشود. ظریف میگفت دوستی دیرینهای با بایدن دارد! هر چه گفتیم سرنوشت کشور را به بایدن پیوند نزنید از "جوی" بایدن نمیخورید،اما باز معطل بایدن ماندید!
🔹حالا هم به امید مذاکرات احتمالی و وعدههای توخالی، تصویر ظریف را مدام در رسانهها بولد میکنید که اگر رئیس جمهور شود به سبب دوستی دیرینه با بایدن، مشکلات کشور حل میشود!
#داود_مدرسی_یان
@modaresian