💢زنده یاد حدیدچی مادر «انقلاب» بود
دختر مرحومه «مرضیه حدیدچی»:
🔸رضوانه و پدرم همسنگر مادرم بودند. روزهایی که ساواک خانه ما را تحت نظر گرفته بود و لحظهایی که وارد خانهمان شدند تا مادرم را دستگیر کنند به خوبی به یاد داریم تا آنجایی که خواهر کوچکم با وجود سن و سال کمش آن صحنه را همچون کابوس به یاد دارد.
🔸مادرم حضور همیشگی و به موقع در تمام مراحل قبل و بعد از انقلاب داشت تا آنجایی که امام خمینی (ره) لقب «مادر» انقلاب را به وی اعطا کردند. مادرم زینبوار پس از پیروزی انقلاب اسلامی، وقایع مبارزاتی و دوران زندانی خود در ساواک را روایت کرد. برای شناخت مادرم باید ببینید امام راحل به مادرم چه جایگاههایی را واگذار کرده است. او در واقع از فرماندهان سپاه بود.
🔸یکی از ویژگیهای بارز اخلاقی مادرم، ظلم ستیزی بود. مادرم چه در خانه و چه در جامعه هر زمان ظلمی را در حق فردی میدید، تمام تلاشش را در پی مبارزه با آن ظلم میکرد. این ویژگی آنقدر در مادر نهادینه شده بود تا آنجا که با این اخلاق او را میشناسند. آخرین مرتبهای که مادرم در بیمارستان بود، حال خوبی نداشت، پرستارها که احساس میکردند در حقشان اجحاف شده است، نزد مادرم رفتند و او کمک خواستند.
🔸امیدوارم به پاس تشکر از تلاشها و مبارزات «حدیدچی»ها جهت برچیدهشدن ظلم و بیعدالتی، در هر جایگاهی که هستیم، در راستای رشد این انقلاب قدمی برداریم.
@sarbazekoochak
27آبان 1395 سالروز درگذشت «مرضیه حدیدچی دباغ»، از مبارزان پیشگام انقلاب اسلامی
@sarbazekoochak
🏴حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی با صدور پیامی، درگذشت بانوی مبارز و انقلابیِ خستگی ناپذیر خانم مرضیه حدیدچی دباغ را تسلیت گفتند.
📝 متن پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
▪️درگذشت بانوی مبارز و انقلابیِ خستگی ناپذیر خانم مرضیه حدیدچی دباغ را به بازماندگان محترم و دوستان و همرزمان ایشان تسلیت میگویم.
▫️این بانوی شجاع و فداکار در دوران طاغوت در شمار مبارزان مؤمنی بود که زندان و شکنجه های شدید نتوانست او را از این راه دشوار منصرف کند و در دوران جمهوری اسلامی نیز در مسؤولیتهائی مانند فرماندهی سپاه پاسداران در همدان و نمایندگی مجلس شورای اسلامی و تدریس در دانشگاه و حضور در سازمانهای خدماتی انجام وظیفه کرد و مفتخر به عضویت در هیئت اعزامی امام راحل برای رسانیدن نامه معروف ایشان به سران شوروی سابق شد.
▪️غفران و رضوان الهی شامل حال این بانوی با اخلاص و فداکار باد.
سید علی خامنه ای
۲۷ آبان ۱۳۹۵
@sarbazekoochak
🔴خاطره عجیب حاج قاسم سلیمانی از شهید مهدی زین الدین به بهانه ۲۷ آبان سالروز شهادت ایشان
🌹شادی روح شهدا صلوات
@sarbazekoochak
@sarbazekoochak
#شهید_مهدی_زین_الدین
#سردار_قاسم_سلیمانی
💠از زین الدین به سلیمانی : من همیشه در جمع شما هستم....💠
سلام؛ من در جمع شما هستم ...
یکی از این خاطرات به روایت سردار حاج قاسم سلیمانی؛ فرمانده لشکر 41 ثارالله (ع) در دوران دفاع مقدس و فرمانده فعلی سپاه قدس نقل شده است؛ وقتی که آن شهید والامقام را پس از شهادتش در خواب میبیند و چنین روایت میکند:
«هیجان زده پرسیدم: آقامهدی مگه شما همین چند وقت پیش شهید نشدی؟ حرفم را نیمه تمام گذاشت. مکثی کرد و بعد با خنده گفت: من در جمع شما خواهم بود و در جلسهها شرکت میکنم. مثل اینکه هنوز باور نکرده ای شهدا زنده هستند!
عجله داشت و میخواست برود. یک بار دیگر چهره درخشانش را کاویدم.
کلامی با بُغض و شاید گریه از گلویم بیرون پرید:
پس حالا که میخواهی بروی، لااقل یک پیغامی بده تا به بچهها برسانم.
گفت: قاسم، من خیلی کار دارم، باید بروم. هر چه میگویم زود بنویس.
سریع دنبال یک کاغذ گشتم و برگه کوچکی پیدا کردم. خودکارم را هم از جیبم در آوردم و گفتم: بفرما برادر؛ بگو تا بنویسم.
گفت: بنویس سلام، من در جمع شما هستم.
همین چند کلمه را بیشتر نگفت. موقع خداحافظی، با لحنی که چاشنیِ التماس داشت، گفتم: بی زحمت زیر نوشته ر ا هم امضا کن.
برگه را گرفت و امضا کرد. کنارش نوشت: سید مهدی زین الدین.
نگاهی بهت زده به امضا و نوشته زیرش انداختم و با تعجب پرسیدم: چی نوشتی آقا مهدی؟ تو که سید نبودی.
گفت اینجا مقام سیادت هم به من دادهاند.
از خواب پریدم. موج صدای آقا مهدی هنوز توی گوشم هست:
سلام، من در جمع شما هستم.»
ناگفته پیداست که این اتفاق، بیش و پیش از آن که یک رؤیا باشد؛ یک واقعیت است. این واقعیت به وضوح در آیاتی مانند آیه 154 سوره مبارکه بقره و آیه 169 سوره مبارکه آل عمران مورد اشاره قرار گرفته که خداوند از ما میخواهد تا شهیدان را نه در ذهن و نه در گفتار، مُرده نپنداریم؛ چراکه آنان رزق و روزی دارند و البته این حقیقت ممکن است در درک و فهم ما نگنجد.
بر این اساس میتوان چنین گفت که گرچه حیات برزخی برای همه انسانها است ولی کسانی که در راه خدا به شهادت میرسند مرحله بالاتری از این نوع زندگی را تجربه میکنند و میتوانند از احوال اهل دنیا و حتی دیگر عوالم کسب خبر کنند و بر آنها اشراف داشته باشند.
ما بر همین مبناى قرآن که شهیدان را زنده مىداند، به شهداى راه اسلام و به ویژه شهداى کربلا سلام میکنیم، با آنان حرف مىزنیم و توسل مىجوییم و در حقیقت، شهادت را باختن و از دست دادن نمی دانیم؛ بلکه آن را نوعی از یافتن و به دست آوردن میشماریم.
راوی : سردار حاج قاسم سلیمانی ؛ فرمانده لشکر 41 ثارالله در دوران دفاع مقدس
بخشی از📚 کتاب تنها زیر باران ؛ روایت زندگی شهید مهدی زین الدین ، انتشارات حماسه یاران
@sarbazekoochak
#شهید_مهدی_زین_الدین
یادداشتهای روزانه خانوادگی و پراکندن محبت در خانه
یکی از نکاتی که درباره سیره عموم شهدا کمتر مورد اشاره قرار گرفته و میگیرد سیره زندگی اجتماعی آنان به ویژه در رفتار با خانواده و همسر است. آنان اگرچه به مقتضای حضور در جهاد و مبارزه، کمتر فرصت میکردند که با خانواده و در خانه باشند اما در همان ساعتها و روزهای اندک حضور در خانه و در جمع اعضای خانواده، تلاش میکردند تا جبران روزهای دیگر را هم داشته باشند.
و اما این خاطره از همسر گرامی شهید زین الدین، یکی از شاهدهای این مدّعاست:
«روی کاغذ آیه یا حدیث مینوشت و میزد به دیوار تا جلوی چشم باشد. هرچند روز یک بار هم آن را عوض میکرد. میگفت:
اینها را به این نیت مینویسم که با دیدنشان به یاد هم باشیم.
بعد سفارش میکرد که آیهها یا روایتها را بخوانم و معنی اش را یاد بگیرم.
البته پایین این کاغذها هم سفید بود و مدتی که میگذشت، تبدیل میشد به محلی برای نوشتم یادداشتهای کوتاهمان.
از راه هم که میرسید حتی اگر خسته بود و نای نشستن نداشت و یا حتی خواب، پشت پلکهایش جا خوش کرده بود باز هم خنده رو کنارم مینشست و از روزهایی میپرسید که نبوده است و میخواست تا اتفاقات را برایش تعریف کنم. همین کافی بود تا همه آن چه را که در نبودنش اتفاق افتاده بود مو به مو شرح دهم. او هم خوب ِخوب گوش میداد. البته گاهی هم خمیازه میکشید که نشان دهنده خستگی اش بود؛ اما به زور هم که شده، خودش را نگه میداشت تا حرفهایم تمام شود.»
این خاطره هم به وضوح نشان میدهد که اهالی جبهه و جنگ و حتی فرماندهان و سرداران – که بیشتر در جبهه بودند و کمتر در خانه – باز هم از خانواده غافل نبودند و حتی از زمانهای کوتاه مدت حضور در خانه، به بهترین شکل استفاده میکردند و تلاش داشتند تا محبت خویش را برای اطرافیان به یادگار بگذارند.
و امروز در سالگرد عروج آن فرمانده شهید به روحش درود میفرستیم و از وی استمداد میجوییم تا هم درک و فهم نکته نخست و هم توفیق عمل به سیره اشاره شده در خاطره دوم را به همه ما عنایت کند تا بدانیم که توجه به این نکتهها و تلاش برای عملی ساختن آنها در زندگی امروزی، امری رؤیایی نیست و میتوان آن را به وقوع رساند.
@sarbazekoochak
#شهید_یوسف_کلاهدوز
#هفته_بسیج_گرامی_باد
💠وقتی طرح نیروی بسیج را نوشتیم، به پیشنهاد او قرار شد هزار نفر را در سپاه آموزش بدهیم و هركدام را در یكی از مساجد مستقر كنیم تا به آموزش مردم بپردازند.
در نظر گرفته بودیم كه هر یك حدود صد نفر را آموزش دهند تا در مرحله اول صد هزار نیرو آموزش دهیم و بعد تا یك میلیون برسانیم و سازماندهی كنیم.
وقتی موضوع را خدمت حضرت امام (ره) مطرح كردیم، فرمودند: « یك مملكت اسلامی باید همه اش نظامی باشد و كشوری كه بیست میلیون جوان دارد، باید بیست میلیون بسیجی داشته باشد.»
💠و در پنجم آذر 1358 فرمان تشكیل ارتش بیست میلیونی را صادر كردند .
از آن روز به بعد ،كلاهدوز به همراه برادران دیگر شبانه روز فعالیت می كردند و با نهادهای مختلف ارتباط برقرار می كردند تا به مرور ارتش بیست میلیونی را تحقق بخشد.💠
📚کتاب هالهای از نور، ص32
@sarbazekoochak
هدایت شده از دانشنامه قرآن کریم
@Qoranekarim
حضرت امام خمینی(ره) درباره بسیج فرمودند: «بسیج شجره طیبه و درخت تناور و پرثمری است که شکوفههای آن بوی بهار وصل و طراوت یقین و حدیث عشق می دهد.» به نظر می رسد که امام(ره) در بیان این ویژگی های بسیج و تمثیل بسیج به شجره طیبه از آیات سوره ابراهیم الهام گرفته اند: أَلَمْ تَرَ كَيْفَ ضَرَبَ اللّهُ مَثَلًا كَلِمَةً طَيِّبَةً كَشَجَرةٍ طَيِّبَةٍ أَصْلُهَا ثَابِتٌ وَفَرْعُهَا فِي السَّمَاء﴿۲۴﴾ تُؤْتِي أُكُلَهَا كُلَّ حِينٍ بِإِذْنِ رَبِّهَا وَيَضْرِبُ اللّهُ الأَمْثَالَ لِلنَّاسِ لَعَلَّهُمْ يَتَذَكَّرُونَ﴿۲۵﴾(سوره ابراهیم).
براین اساس، مهمترین ویژگی های بسیج و بسیجی عبارت اند از:
@Qoranekarim
1) شجره موجودی است زنده، دارای رشد و نمو، پویا و فعال. بر این اساس، بسیج نیز حاوی این ویژگی است.
@Qoranekarim
2) پاک و طیب بودن.
@Qoranekarim
3) همانطور که درخت دارای ساقه و برگ است. بسیج نیز دارای تشکیلات و رده های مقاومت می باشند.
@Qoranekarim
4) اصل و ریشه بسیجی ثابت و دارای ایمان و اقتصادی راسخ است که طوفان و تندبادهای حوادث و بحران ها خللی بر عزم و اراده و حضور وی در صحنه ایجاد نمی کند.
@Qoranekarim
5- «فرعها فیالسماء»؛ بدین معنی که افق فکر بسیجی محدود به دنیای پست و کوچک نبوده، بلکه به بلندای آسمان است.
@Qoranekarim
6- «کل حین» در آیه بدین معنی است که این درخت برای یک فصل و زمان خاصی نیست، بلکه بسیجی در هر زمان با طراوت و شادابی آماده حضور در صحنه است.
@Qoranekarim
7- «باذن ربها» اشاره به این دارد که بسیجی تبعیتپذیر و مصداق آیه شریفه «اطیعوالله و اطیعوا الرسول و اولامر منکم» و آیه «صبغه الله و من احسن من الله صبغه» (بقره آیه 138)؛ یعنی بسیجی کسی است که رنگ خدایی را پذیرفته که حضرت امام(ره) در وصف بسیجیان می فرماید: «... من همواره به خلوص و صفای بسیجیان غبطه می خورم و از خدا می خواهم که مرا با بسیجیان محشور گرداند.»
@Qoranekarim
8- بسیجی نماد آیه «و لا تهنوا و لا تحزنوا و انتم الاعلون ان کنتم موقنین (آل عمران/139) است. بر همین اساس، حضرت امام می فرمایند: «آنچه برای اینجانب غرورانگیز و افتخارآفرین است روحیه بزرگ وقلب سرشار از ایمان و اخلاص و روحیه شهادت طلبی این عزیزان(بسیجیان) که سربازان حقیقی ولی اللهالاعظم ارواحنا فدا هستند.»
@Qoranekarim
9- بسیجی همیشه پیروز است؛ زیرا بر اساس آیات «انّ جندنا لهمالغالبون» (صافات/173) و الا انّ حزب الله هم المفلحون... هم الغالبون. این وعده الهی است. بر اساس آیه «انّ الذین قالوا ربنا الله ثماستقاموا فلا خوفٌ علیهم و لا هم یحزنون»؛ بسیجی در راه اعتقادات و آرمانهای خود استقامت و پایداری می ورزد و در راه مأموریت خود که همانا پاسداری از مرزهای اعتقادی نظام جمهوری اسلامی است هیچ ترس و واهمهای به دل راه نمی دهد.
@Qoranekarim
11- بسیجی در هر زمان و مکان بر اساس آیه «یا ایها الذین امنوا خذوا حذرکم فانفروا ثبات او انفرو جمیعا»(نسا/71) آماده فداکاری و جهاد در راه خدا می باشد.
@Qoranekarim
12- بسیجی تابع ولایت و هیچ گاه نه از ولایت عقب می ماند و نه هیچ گاه از ولایت جلو می افتد. در این زمینه قرآن می فرماید: «یا ایها الذین آمنوا لا تقدموا بین یدیالله و رسوله.» (حجرات/1) و در صلوات شعبانیه می خوانیم که«المتقدم لهم مارق و المتأخر عنهم زاهق والازم لهم لاحق، کسانی که از ولایت جلو می زنند مارق و رها شده و کسانی که از ولایت عقب می مانند باطل هستند و راه یافتگان کسانی هستند که همراه و تابع ولایت باشند.
@Qoranekarim
#وحدت
#شهيد_حسن_رضوان_خواه
💠یکی از روحانیون آمده بود لشگر ما. افکارش کمی فرق می کرد. بعضی ها خواستند ممانعت کنند و یا پشت سرش نماز نخوانند. اما حسن مخالف بود. می گفت: «وحدت مهم تر است.» خیلی سعی کرد بچه ها دو دسته نشوند.💠
يادگاران، جلد 21 كتاب شهيد حسن رضوان خواه ، ص 64
@sarbazekoochak
#وحدت
#شهید_حسن_اسیری
💠گفتم:« بازم تو؟ چقدر زود به زود نوبت تو میشه که شهردار بشی!».
کسی که شهردار میشد، وظیفهی شستن ظرفها و تمیز کردن چادر و بقیهی کارها با او بود.
گفت:« نوبتم که نیست ولی گفتم بچهها خستهان کمکشون کنم بهتره.».
گفتم:« این طور باشه همه به بهونهی خستگی از زیر وظیفهشون شونه خالی میکنن.».
دست روی شانهام گذاشت و گفت:« نه جانم! این کار باعث میشه که اتحاد بچهها بیشتر بشه. برادریشون بیشتر بشه و برای هم بیشتر دل بسوزونن.».💠
منبع فرهنگنامه شهدای سمنان، ج1، ص441
@sarbazekoochak