#کتاب | #تعلیم_و_تربیت
سلامت معنوی كودكان (با نگرش اسلامی)
دکتر ابوالفضل ساجدی
شخصیت فرزندان معمولاً تا پایان دوره نوجوانی بیش از دیگران تحت تاثیر والدین آنهاست. اما تامین سلامت معنوی فرزندان نیز فرایندی تدریجی است که از زمان انتخاب همسر، دوره پیشزادی، شیرخوارگی و کودکی آغاز شده و تا نوجوانی، جوانی و بزرگسالی ادامه مییابد و بنابراین همت، مراقبت و همچنین دانش ویژه والدین را میطلبد.
فهرست اجمالی کتاب👇
۱. مفهومشناسی: تعریف مفاهیم سلامت، معنویت، سلامت معنوی و رابطه آن با سایر ابعاد سلامت (جسمی، روانی، اخلاقی و دینی)
۲. ضرورت و راهکارهای ایجاد بینش معنوی در والدین: چرا و چگونه والدین باید به سلامت معنوی فرزندان توجه کنند؟
۳. مبانی اسلامی موضوع: تفاوت رويكرد اسلامی به سلامت معنوی با سایر رویکردها در چیست؟
و فصلهای ۴ تا ۷. شامل دورههای پيشزادی، شیرخوارگی، ۳ تا ۷ سالگی، و ۸ تا ۱۲ سالگی: معرفی عوامل موثر بر سلامت معنوی فرزندان و تمهیدات لازم برای نیل به آن در این دورههای سنی
مشاهده فهرست تفصیلی کتاب (با عناوین جذاب و کاربردی) در فایل زیر👇
🌹درباره نویسنده
حجهالاسلام دکتر ابوالفضل ساجدی، عضو هیات علمی و استاد تمام فلسفه دین، دارای تحصیلات حوزوی و دانشگاهی داخلی، همچنین دکتری فلسفه دین از دانشگاه کونکوردیای کانادا و کارشناسی ارشد فلسفه و کلام اسلامی از دانشگاه مکگیل کانادا است.
#معرفی (۱۹۵)
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
hokm.pdf
5.12M
#ضمیمه_معرفی (۱۹۵)
فهرست تفصیلی کتاب سلامت معنوی کودکان
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
#کتاب | #فلسفه_دین | #فلسفه_علم
دفاع تبیینی از خداباوری
بر اساس دیدگاه ریچارد سوئینبرن
اثر دکتر منصور نصیری
پیشرفتهای بشر در زمینه علم و فلسفه مدرن، موجب ظهور نظریات درخشانی در حوزه الهیات و فلسفه دین شده و عصر جدید را به عصر بازگشت انسان به دین و معنویت تبدیل کرده است. به عنوان مثال علیرغم اینکه همه کوششهای فکری بشر برای دفاع از خداباوری تا همین اواخر بر اساس روش استدلال قیاسی بنا میشده، اما اخیراْ برخی از متفکران تراز اول به روش جدیدی در این زمینه به نام استدلال استقرایی روی آوردهاند که سوئینبرن، فیلسوف معاصر انگلیسی در دانشگاه آکسفورد از جمله پیشگامان آن است.
روش استدلال استقرایی شالوده علم جدید و همه نظریات علمی دنیای معاصر را تشکیل میدهد و برای انسان عصر جدید هم بسیار آشنا و جذاب است. همچنین علیرغم اینکه بر خلاف روش قیاسی، یک روش غیرقطعی و مبتنی بر نظریه احتمالات است، اما از قدرت اقناعی بیشتری برای انسان معاصر برخوردار است.
این روش از استنتاج بهترین تبیین برای ارزیابی نظریات رقیب استفاده نموده و در آن فیلسوف به سبک دانشمندان علوم تجربی، به دنبال نظریهای برای تبیین پدیدههای جهان است. سوئینبرن نشان میدهد که خداباوری در این میدان پرتلاطم، گوی سبقت را از نظریات دیگر ربوده و دارای بهترین تبیین برای رازهای عمیق و بنیادین هستی است: اینکه چرا جهانی هست به جای آنکه نباشد! و چرا قوانین بنیادی آن به این صورتاند، و اینکه چرا این قوانین به ظهور آگاهی و شعور در جهان منتهی شدهاند و ...
#معرفی (۱۹۶)
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
معرفی منابع و ابزارهای مفید
#مستند مستند قاسم روایت ۴ دهه مجاهدت شهید سلیمانی بسیاری از ما حاج قاسم را با حضور در سوریه و عراق
#باز_نشر | #مستند
مستند قاسم (روایت ۴ دهه مجاهدت شهید سلیمانی)
بسیاری از ما حاج قاسم را تنها با حضور در سوریه و عراق و یا نهایتاْ با حضور در دوران دفاع مقدس میشناسیم. اما کمتر کسی میداند که او حتی قبل از شروع فتنه سوریه، چه نقش مهمی در برقراری امنیت کشور داشته است!
از ویژگیهای خوب این مستند، روایت حضور سردار در منطقه جنوب شرق کشور و مبارزه با اشرار مسلح در دهه هفتاد، و همچنین حضور موثر ایشان در افغانستان و کردستان عراق برای مبارزه با تهدیدات امنیتی در دهه هشتاد است.
جزئیات بیشتر را در اینجا ببینید.
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ | #حاج_قاسم
در عراق چه غلطی میکنید؟!
شهید سلیمانی تنها محبوب دل ایرانیان نیست. بلکه افرادی از سراسر جهان با ملیتها، مذاهب و اعتقادات گوناگون به او عشق میورزند.
لوییس فراخان، رهبر دینی و اجتماعی گروهی از سیاهپوستان آمریکا ضمن بیان احساسات خود درباره شهادت سردار سلیمانی، عملکرد ترامپ در این باره را به شدت محکوم نموده و با یک استدلال بسیار ساده اما روشن، سیاستهای نادرست آمریکا در منطقه غرب آسیا و بازی دوگانه این کشور با مفاهیمی چون حقوق بشر و تروریسم را به شدت زیر سوال میبرد!
جدای از مضمون عالی این کلیپ، حتی اگر به زبان انگلیسی هم علاقه دارید، این سخنرانی بسیار زیبا رو از دست ندید!!
#معرفی (۱۹۷) #مقاومت
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
#نخبگان | #سایت
دکتر مهدیه سلیمانی
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف
دکتر مهدیه سلیمانی یکی از پژوهشگران جوان کشور در حوزه هوش مصنوعی، و از جمله اساتید برجسته و به روز دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف است.
وی تاکنون مقالات زیادی در زمینههای مختلف #هوش_مصنوعی منتشر نموده و به مرتبه دانشیاری این دانشگاه ارتقا پیدا کرده است.
ویدئوی برخی از کلاسهای درس ایشان در فضای مجازی، مورد استقبال علاقهمندان قرار گرفته است (اسلایدهای این دروس نیز در فضای مجازی از جمله در پایگاه آموزشی مکتبخونه قابل دسترس است):
🔹مبانی هوش مصنوعی (کارشناسی)
🔶 یادگیری ماشین (تحصیلات تکمیلی)
🔹مدلهای زبانی بزرگ (تحصیلات تکمیلی)
اطلاعات بیشتر
دکتر سلیمانی از دید دانشجویان
سوابق پژوهشی ایشان
#معرفی (۱۹۸) #زن_مسلمان_ایرانی
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
#دوره_آموزشی
دورههای درسی دانشگاهی در حوزه هوش مصنوعی
دکتر محمدرضا محمدی
در این دورههای رایگان که با تدریس بسیار خوب دکتر محمدرضا محمدی، عضو هیئت علمی جوان دانشگاه علم و صنعت ایران ارائه شده است، طیف متنوعی از موضوعات کاربردی در حوزه هوش مصنوعی پوشش داده شده است (اسلایدهای دروس نیز در صفحات زیر قابل دسترس است):
🔸دوره مبانی هوش مصنوعی (کارشناسی)
🔹دوره یادگیری ماشین (تحصیلات تکمیلی)
🔸دوره مبانی یادگیری عمیق (تحصیلات تکمیلی)
🔹دوره پردازش تصویر
🔸سایر دورههای آموزشی
#معرفی (۱۹۹) #هوش_مصنوعی
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
11.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ | #تلنگر
کل عمر انسان در کمتر از یک دقیقه!
زندگی این دنیا با همه فراز و فرودهایش، با همه شیرینیها و سختیهایش، و با همه آرزوها و حسرتهایش سرگرمی و بازیچهای بیش نیست! و زندگی حقیقی در جایی دگر رقم خواهد خورد!
نقل به مضمون از آیه ۶۴ سوره عنکبوت
#معرفی (۲۰۰) #قرآن #حکمت
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
#کانال
کانال انتفاضه فلسطین
پیگیری تخصصی اخبار و تحلیل در حوزه فلسطین
در صورتی که علاقهمند به پیگیری تخصصی اخبار فلسطین و مطالعه تحلیل در این زمینه هستید، میتوانید در کانال تخصصی انتفاضه فلسطین که متعلق به یکی از کارشناسان این حوزه به نام محسن فایضی است، عضو شوید.
ضمنا برخی از روزنامهها در طی ماههای گذشته، چند بار با کارشناس مذکور گفتگو نموده (به عنوان نمونه اینجا و اینجا را ببینید) و یا مقالاتی از وی منتشر کردهاند که گزارش آنها را در همان کانال مشاهده میکنید.
#معرفی (۲۰۱) #غزه #فلسطین
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
#ابزار
ترجمه خودکار صفحات وب
بدون به همریختگی جهت در متون دو زبانه
مرورگرهای امروزی نظیر کروم میتوانند کل یک صفحه را به صورت خودکار ترجمه کنند. کافی است بر روی صفحه مورد نظر کلیکراست نموده و گزینه translate to Farsi را انتخاب کنید تا کل صفحه به صورت یکجا ترجمه و در همان قالب اصلی صفحه نمایش داده شود! (یک نمونه از عملکرد این ابزار بر روی یک وبسایت را در بالا👆مشاهده میکنید)
حتی میتوانید با کلیک بر روی آیکون ترجمه در نوار بالای مرورگر و انتخاب گزینه always tranlate English از مرورگر بخواهید که همه صفحات انگلیسی را خودش به صورت خودکار (بدون درخواست ما) به فارسی ترجمه کند👆
در این میان تنها یک مشکل باقی میماند:
اینکه جملات دو زبانه (یعنی جملاتی که هم کلمات فارسی و هم انگلیسی در آنها به چشم میخورد، مثل برخی از متون فنی)، از نظر جهت به هم میریزند و به سختی قابل خواندن هستند!
خوشبختانه این مشکل نیز به سادگی قابل حل است: کافی است افزونه مناسبی بر روی مرورگر خود نصب نموده و جهت صفحه را با یک کلیک از حالت پیشفرض (چپ به راست) به حالت راست به چپ تغییر دهید. افزونههای زیادی نیز برای این کار طراحی شدهاند که یکی از بهترین آنها به نام RTL Toggle از اینجا بر روی مرورگر کروم قابل نصب است.
#معرفی (۲۰۲)
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee