7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه روزی آرزوت میشه...
وقتی بری برا همیشه..
صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ❤️
#استوری
#شب_زیارتی
@sarsepordgan
🔴امام باقر علیه السلام فرمودند:
بندهای در روز قیامت محشور شود و [با اینکه در دنیا] دستش به خونى آلوده نشده، اما یک ظرف شیشهای خون و یا بیشتر از آن به دست او دهند و بگویند: این سهم تو است از #خون فلان شخص؟!
🌕او [با تعجب] عرضه میدارد:
پروردگارا! تو خود میدانى که جان مرا گرفتى [و تا آن لحظه] من خون کسى را نریخته بودم [و هیچ خونى بر گردنم نبود؟!]
🌕خداوند فرماید:
آرى! تو خبرهای مختلفی از فلانى شنیده بودى و برای دیگران بازگو کردى، پس این خبر زبان به زبان به فلان ستمکار رسید و با استناد به همین خبر، او را کُشت، و این بهره تو از خون اوست.
📕الکافی، محمد بن یعقوب کلینی، ج ۲، ص ۳۷۰ – ۳۷۱، تهران، دار الکتب الإسلامیة، چاپ چهارم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@sarsepordgan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆 دیدن این ویدئو و نشر آن لازم و ضروری است.
🤔 برای آنها که هنوز نمیخواهند نفوذ دشمن را باور کنند.
📲 آیا می دانید ریشه و سرمنشأ کلیپها، متنها و پیام های ضد نظام، ضد دینی و اعتقادی، ضد آخوندی، ضد #حجاب، ضد ایرانی، ضد وحدت، تفرقه افکن و...(حتی در قالب طنز) از کجا و از کدام تفکر سرچشمه می گیرد...
🎙 استاد رحیمپور
#امام_زمان علیه السلام
#لبیک_یا_خامنه_ای
@sarsepordgan
💠با خنده از کنارم رد شد و گفت : حاجی ! این امنیتی هم که بهش افتخار می کردید ، با حمله یک داعشی به حرم #شاهچراغ دود شد رفت هوا !
✅ با جدیت اما با منطق بهش گفتم داداش :
1️⃣ اولا امنیت صد در صدی و کامل که هیچ حادثه ای نباشه، در هیچ کشوری نداریم ، اگه ادعا داری برو پیدا کن
2️⃣ثانیا وقتی میگیم #امنیت داریم یعنی هیچ کشوری جرأت #حمله_نظامی به #ایران رو نداره ، یادت رفته همین ایران یک زمانی راحت ترین کشور برای حمله بود ؟
👈 قصد ندارم خیلی تاریخ گذشته برم ، اما در زمان جنگ جهانی اول و دوم به راحتی به ایران ما حمله شد ، سربازان دشمن ریختن تو کشور ، قحطی ایجاد کردن ، شاهان بی عرضه ما نتونستن در مقابل اونها بایستن ، کلی از مردم ما به حاک و خون کشیده شدن
3️⃣ ثالثا #داعش رو که هنوز فراموش نکردیم ، تا 40 کیلومتری #ایران اومدن و قصد ورود داشتن که با دلاوری های #سپاه و #ارتش تارومار شدن ، وگرنه ایران ما الان #سوریه بود ، شک نکن ، راستی ، نقشه ملک خیالی داعش رو دیدی ؟ کل ایران در محدوده اونها بود !
4️⃣ دیگه سربازهای #آمریکا و #انگلیس جرأت نمی کنن حتی یک سانتی متر آب های سرزمینی ایران رو رد کنن ، چون می دونن شیر بچه های #سپاه در کمین اونها هستند.
5️⃣ جرآت ندارن پهباد بفرستن ، جرأت ندارن لشکرکشی نظامی کنن ، اینها رو می بینی و باز میگی کو #امنیت ؟
👌 اتفاقا همین ترورهای کور نشون میده اونها جرأت حمله ندارن ، فقط در همین حد میتونن گاهی عرض اندام کنن .
✍️ احسان عبادی
🌸
@sarsepordgan