فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آنونس مستند " بلوط ؛ سرباز مظلوم زاگرس "
روایتی از تلاش سبز روستا نشینان دالاهو
کاری از اداره آموزش ، ترویج و مشارکتهای مردمی منابع طبیعی و آبخیزداری استان خراسان رضوی
نویسنده و کارگردان : حسین خافی
بزودی ...
#همیار_طبیعت_باشیم
#طرح_مردمی_کاشت_یک_میلیارد_درخت
با ما همراه باشید در گروه آموزش ، ترویج و مشارکت های مردمی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی
https://eitaa.com/joinchat/2247688525C73f79d0421
هدایت شده از بیداری ملت
❌️اسامی اولیۀ شهدای حادثۀ تروریستی کرمان
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها👇
@Bidari_Media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوال این است: آیا مردم نباید حقیقت را بدانند؟ مثلا آیا این حق مردم مکران نیست که بدانند نمایندهشان در مجلس (نماینده شهرستان چابهار در مجلس) مخالف دو فوریتی شدن لایحه توسعه مکران بود و با این کار توسعه مکران را سالها به عقب انداخت؟
مَکْران یا مُکْران یا مِکْران (بلوچی: مَکُّران) نامیست که در طول تاریخ به مناطق جنوبی بلوچستان که در امتداد ساحل بلوچستان به طول ۶۰۰ مایل (حدودا ۱۰۰۰ کیلومتر) از راس الکوه در غرب جاسک در ایران تا شرق لس بیله و نزدیکی بندر کراچی در پاکستان گستردهاست گفته میشد.
@sarzaminfarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا اقتصاد دریا مهم است؟
چرا سواحل مکران گنج پنهان ایران است؟
چرا سواحل مکران تنها دریچه نجات محیط زیست ایران است؟
@sarzaminfarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_مکران کجاست؟
_ سه منطقه فرصتساز ایران
_سواحل مکران در هشت سال جنگ تحمیلی چه نقشی داشت؟
_چند درصد اقتصاد ایران را اقتصاد دریا تشکیل میدهد؟
_در ۸۰۰ کیلومتر ساحل منطقه مکران چند نفر زندگی می کنند.
@sarzaminfarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گزارش تصویری
افتتاح اولین مدرسه _ نهالستان استان زنجان
در مدرسه ابتدایی دخترانه شقایق ناحیه ۱ آموزش و پرورش در این مراسم به ۲۲۰ دانش آموز آموزش هایی لازم در زمینه اهداف طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت ارائه شد و به دانش آموزان پایه
پنجم گلدان و بذر سرو خمره ای داده شد .نهال ها ی سبز شده به نهالستان منابع طبیعی اهداء خواهند شد.
اداره آموزش وترویج منابع طبیعی استان زنجان ۱۴۰۲/۱۰/۲۰
@sarzaminfarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوال این است: رابطه "مردمی" که در نامِ "جشنواره مردمی فیلم عمار" وجود دارد با "مردمی" که در نامِ "طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت" وجود دارد چیست؟
امروز عصر به سینما فلسطین رفتم تا همچون سالهای گذشته در مراسم جشنواره مردمی فیلم عمار شرکت کنم، مثل همه این سالها پر شور و نشاط بود و هیجان انگیز.
جشنواره عمار جشنواره ای حرفهای است که با جرات میتوان این جشنواره را پیش رو ترین جشنواره فیلم در نور افکندن به زوایای تاریک عصر ما دانست.
فکر کنم الان و بعد از بیش از یک دهه از عمر این جشنواره و حالا که به سن بلوغ رسیده است بتوان نقدش کرد.
نقدش کردم چون دوستش دارم، چون از اولین روزهایی که شکل گرفت همچون دهها هزار نفر در سراسر کشور در کنارش بوده ام.
زنده باد مستقلترین و شجاعترین جشنواره فیلم ایران.
@sarzaminfarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مجری برنامه اعلام کرده بود: به خاطر سالها تلاش داوطلبانه در حفاظت از محیط زیست ایران، نشان وجدان محیط زیست تعلق میگیرد به .... روی سن که رفتم یادم رفت که باید باکلاس باشم و ادای آدمهای شهری را دربیاورم. صحبتهای رئیس خانه معدن ایران و رئیس شهرک های صنعتی که سخنرانان مراسم بودند و از یوزپلنگ و بطری پلاستیکی گفته بودند، اندک آرامشم را به هم ریخته بود.
راستش را بخواهید کلا من بلد نیستم، بلد نیستم وقتی جایزه میگیرم جایزه ام را مثل بقیه مثلا تقدیم کنم به گرتا تونبرگ به خاطر فلان کاری که کرده یا تقدیمش کنم به ریحانه دختری از روستای تیاب در سواحل خلیج فارس در تنگه هرمز که همراه با مادرش در حیاط خانهشان ۲۰۰ هزار درخت حرا تولید کرده است.این رسم و رسومات را نمیدانم.
البته شاید دلیلش این هم باشد که در زندگیام جایزهای نگرفته ام، همیشه توبیخ شدهام، چه آن زمان که همه متهمم میکردند که جاده دنا را بستهام و به مادرم پیام داده بودند که پسرت نباید به شهر برگردد، چه آن زمان که در اواسط دهه ۹۰ در تنگ سرخ تنها بودم، چه روزی که به خاطر دفاع از دریاچه ارومیه یا حقآبه هامون در سیستان توبیخ میشدم، چه امروز که به خاطر حمایتهایم از کاشت درخت به انواع برچسبها مزین شدهام.
شاید این نشان را باید سالها پیش که در گردنه ماهپرویز تنها بودم و به آن نیاز داشتم می گرفتم.
یادمان باشد هر جایزه و نشانی یک تاریخ مصرف دارد، مثلا امروز آنکه نیازمند تقدیر است، ریحانه؛ دختری از روستای تیاب در تنگه هرمز است.
#نشان_وجدان_محیط_زیست
@sarzaminfarda
هدایت شده از بیداری ملت
🔴شانس نیاوردیم از دولتهای نانجیب در همسایگی که سرریز بحرانهاشون همیشه وارد ایران شده! نه مرزهاشونو کنترل میکنن و نه جلوی گروههای تروریستی که تو خاکشون لونه کردنو میگیرن.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
شخصی به نام حسین آخانی که مدرس دانشگاه تهران است فیلمی از یک گونه درخت که در شهر نهبندان کاشته شده را منتشر کرده و سازمان منابع طبیعی را به خاطر اینکار داعش و تروریست دانسته، غافل از اینکه کاشت درخت در شهرها در اختیار و نظارت شهرداریهاست و ارتباطی به منابع طبیعی ندارد.
در مورد این جریان که محیط زیست کشور را به ابزاری برای خودنمایی و شوآف تبدیل کردهاند، زین پس بیشتر خواهم نوشت.
@sarzaminfarda
✅پوپولیسم علیه محیط زیست
حسین آخانی که مدرس دانشگاه تهران است فیلمی از یک گونه درخت که در شهر نهبندان کاشته شده را منتشر کرده و سازمان منابع طبیعی را به خاطر اینکار داعش و تروریست دانسته، غافل از اینکه کاشت درخت در شهرها در اختیار و نظارت شهرداریهاست و ارتباطی به منابع طبیعی ندارد.
ایشان علاوه بر اینکه سازمان منابع طبیعی را داعش و تروریست خوانده است چند دروغ به اینجانب انتساب داده و اینجانب را به یک چالش دعوت کرده است، در چالش آخانی چند دروغ به اینجانب انتساب داده شده است که به صورت کوتاه پاسخ میدهم(برخی دیگر از دروغهایشان را در آینده پاسخ خواهم داد):
۱:) مجری طرح کاشت یک میلیارد درخت اینجانب نیستم و مجری طرح جناب آقای دکتر احمدی میباشد.
۲): کمیته علمی طرح کاشت یک میلیارد درخت اساسا در درون منابع طبیعی نیست و در موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع است و ریاست آن بر عهده موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور است.
۳):ایشان در مورد مدرک تحصیلی بنده سوال پرسیده اند، قابل توجه ایشان که اتفاقا در دانشگاه تهران اندکی محیط زیست خواندم و با مطالعهای در خصوص ایشان متوجه ریشه چالشهای محیط زیست و منابع طبیعی کشور شدم.
۴): ایشان مسوولیت بنده را مجری طرح کاشت یک میلیارد درخت معرفی کرده که با یک سرچ ساده در اینترنت میشد نام مجری طرح را یافت. مسوولیت بنده در حوزه مشارکت مردمیست و حاضرم در یک مناظره عملکرد خود را به نقد عمومی بگذارم.
حالا بنده قصد دارم ایشان را به یک چالش در خصوص میزان دانش ایشان و همچنین عملکردشان در یکی از کنشگری های عوام فریبانه ای که داشته اند دعوت کنم که به زودی انتشار خواهم داد.
نکته قابل توجه اینکه آخانی که خود را استاد دانشگاه مینامد اما بدیهیترین موضوع مجرمانه که در سراسر جهان وجود دارد و آنهم انتساب تروریست بودن به یک سازمان است و واجد عنصر مجرمانه و قابلیت پیگیری قضایی دارد را نمیداند!
فکر کنم باید ابتدا کلمات تروریست و داعش را برای ایشان تعریف کرد.
ایشان ظاهرا حتی کمترین آشنایی با حوزه حکمرانی محیط زیست و منابع طبیعی در کشور ندارد و قدرت تفکیک وظایف سازمانهای مختلف از هم را ندارد.
آخانی وظایف شهرداری ها را از سازمان منابع طبیعی مطالبه میکند، مانند این است که آموزش و پرورش را متهم به کم کاری در موضوع قطع آب کنند!
بنده و همه کنشگرانی که طی سالهای گذشته علیه مافیای آب در حوزه زاگرس جنوبی (بشار، خرسان و ...) تلاش کرده ایم و همچنین مردم مظلوم کهگیلویه و بویراحمد که قربانی هماهنگی پشت صحنه مافیای آب و برخی کنشگران به اصطلاح محیط زیست شدهاند، سوالات روشنی از ایشان داریم که امیدواریم پاسخ قانع کننده ای بشنویم.
در آخر ضمن تاکید بر اینکه حریم و محدوده شهرها در حوزه وظایف سازمان منابع طبیعی نیست(محدوده وظایف سرزمینی سازمان منابع طبیعی جنگلها، مراتع و بیابانهاست و شهرها، روستاها و اراضی زراعی متولیان دیگری دارد)، جهت اطلاع ایشان در خصوص گونه هایی چون اکالیپتوس، پالونیا، عرعر و کاج نظر سازمان منابع طبیعی را میآورم:
۱):کاشت اکالیپتوس به استثنای زراعت چوب ممنوع است.(بنا به توصیه موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع از بیش از ۷۰۰گونه اکالیپتوس فقط گونه کم مصرف و مقاوم کاملدولنسیس و صرفا برای زراعت چوب آنهم در مناطق خاص).
۲):کاشت درخت پالونیا در کشور ممنوع است.
۳): کاشت درخت کاج تهران در کشور ممنوع است.
۴): کاشت درخت عرعر در سراسر جنگلهای هیرکانی (شمال) ممنوع است.
یوسف مرادی
@sarzaminfarda
حسین آخانی که سازمان منابع طبیعی را یک سازمان تروریستی و داعشی نامیده است، به جای پاسخ به سوالات همچون یک بازجو و بدور از شان و جایگاه یک استاد دانشگاه و در اقدامی عوام فریبانه با چند جستجو در اینترنت و انتساب چند جمله دروغ و راست و بی مبنا و استفاده از عبارات تحقیر آمیز قصد انحراف افکار را دارد به اولین چالش دعوت میکنم.(بگذریم که همچنین فردی با این سطح نازل از شخصیت و اخلاق حتی صلاحیت ورود به یک جمع علمی را ندارد تا چه برسد به اینکه تدریس کند!)
ایشان استاد دانشگاه است و بررسی مطالبشان نشان میدهد که ادعای بسیار بالایی در گیاه شناسی دارد. حال بنده قصد دارم این ادعای ایشان را به چالش بکشم.
اولین تاریخ مخالفت ایشان با چهارگونه عرعر، اکالیپتوس، کاج تهران و پالونیا چه زمانی بوده است؟
پاسخ به این سوال نشان میدهد که آیا ایشان صلاحیت موقعیت یک استاد دانشگاه را دارد یا خیر؟
در صورتیکه ایشان (به عنوان کسی که مطالبش نشان میدهد خود را نفر اول گیاه شناسی ایران میداند!!!) قبل از سازمان منابع طبیعی با این گونه ها مخالفت کرده است نشانگر دانش ایشان است و حق تصاحب کرسی دانشگاه را دارد.
اما اگر تاریخ اولین مخالفتش بعد از مخالفت سازمان منابع طبیعی با این گونه ها باشد، این یعنی دانشگاه که باید نقش اصلی را در بیان چالش ها داشته باشد از دولت عقب است و لذا ایشان صلاحیت نشستن بر جایگاه تدریس در دانشگاه را ندارد و شایسته است استعفا دهد.
@sarzaminfarda
✅داعش چه کسیست؛ کسی که دیگران را تکفیر میکند یا سازمانی که برای شکوفایی ایران میجنگد؟
تاریخ سازمان منابع طبیعی نشان میدهد که از با ظرفیت ترین دستگاههای اجرایی در پذیرش انتقادات است.
این سازمان به عنوان متولی سرزمین ایران به خوبی آگاه است که بدون مشارکت مردمی امکان شکوفایی سرزمین وجود ندارد.
این سازمان در تاریخ خود یک سازمان تخصصی بوده و در هر حالتی خود را موظف به رعایت آخرین دست آوردهای علمی در دانشگاهها و همچنین موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع دانسته است.
این سازمان از خوشنامترین سازمانها در حفظ طبیعت در مجامع معتبر جهانی است و گستردهترین همکاری را با مجامع علمی کشورهای پیشرو دارد و تا جایی که با انتقال تجربیات تمدن ایران و همچنین تجربیات ۱۲۰ ساله خود در حفظ سرزمین ، سازمان ملل متحد به نمایندگی از جامعه جهانی تنها مرکز بینالمللی مدیریت جامع حوزه آبخیز و منابع زیستی در مناطق خشک و نیمه خشک سازمان ملل متحد را در درون این سازمان قرار داده است و سالهاست که ریاست سازمان منابع طبیعی ایران همزمان ریاست شورای حکام "مرکز بینالمللی مدیریت جامع حوزه آبخیز و منابع زیستی در مناطق خشک و نیمه خشک" سازمان ملل متحد( از طریق یونسکو) را دارد.
مهمتر از همه اینکه سازمان منابع طبیعی طی ۴ دهه گذشته(چه در دوران دفاع مقدس و چه در حفاظت از طبیعت) ۸۵ شهید جنگلبان تقدیم سرزمین ایران نموده است.
حال با توجه به موارد بالا اینکه شخصی به نام حسین آخانی که خود را استاد دانشگاه تهران مینامد، با بی اخلاقی این سازمان را تکفیر کرده و یک سازمان تروریستی بنامد و آن را به داعش تشبیه کند (آنهم به خاطر اقدام شهرداری یک شهر کوچک که سازمان منابع طبیعی تسلطی بر آن ندارد) هیچ تناسبی با نقد ندارد و از مصادیق روشن افترا و تخریب است و دانشگاه تهران موظف است نظر رسمی خود را در خصوص این شخص هتاک اعلام نماید.
دانشگاه تهران موظف است توضیح دهد که چگونه سرنوشت فرزندان معصوم این کشور به دست افرادی اینچنین سپرده است.
ضمن تاکید مجدد بر این موضوع که سازمان منابع طبیعی همچون گذشته پذیرای انتقادات تک تک شهروندان جامعه ایران است، لازم است این نکته را عرض کنم که با اینکه اینجانب کارمند سازمان منابع طبیعی نیستم و مدت کوتاهیست که افتخار همکاری با این سازمان راهبردی را در حوزه مشارکتهای مردمی دارم، وظیفه خود دانستم فارغ از جایگاه موقت سازمانی، به عنوان یک شهروند ایرانی، از حیثیت هزاران جنگلبان فداکار در سراسر ایران دفاع کنم ولذا افکار عمومی را به داوری در این خصوص دعوت میکنم.
یوسف مرادی
@sarzaminfarda
بعد از سالها تلاش؛ مردمِ زاگرس جنوبی بر مافیای آب پیروز شدند.
شعبه ۹ دادگاه یاسوج در پی دادخواست ارائه شده توسط کنشگران محیط زیست و جهت حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی؛ رای به ابطال قرارداد اجرایی #سدخرسان صادر کرد.
با قطعی شدن این رای، سد خرسان برای همیشه به تاریخ میپیوندد.
این پیروزی را به همه اهالی بویراحمد و دنا تبریک عرض می کنم.
تا قطعی شدن این رای فقط یک قدم مانده است که یاری همه دلسوزان سرزمین بویراحمد و دنا را میطلبد.
این سد روی سرشاخه اصلی رود کارون احداث میشود، اما گویی کسی در خوزستان نگران کارون نیست.
این را از این باب عرض می کنم که متوجه باشیم که در این صحنه تنها هستیم.
اگرچه تاریخ نشان میدهد که حتی اگر تنهاترین هم باشیم باز هم دنا و حیات وحشش و بلوطهایش را تنها نمیگذاریم. چرا که اجداد ما طی هزاران سال حیات خود را مدیون همین طبیعت بودهاند.
@sarzaminfarda
هدایت شده از محیط زیست فوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽️ببینید
رای تاریخی و منحصر به فرد قاضی یاسوجی علیه سد خرسان ۳ از سرشاخه های اصلی کارون
طبق این رای تمام مراحل ساخت این سد غیر قانونی ست !
مطالبه گری درست فعالان محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد اینگونه به نتیجه رسید
🔶 #محیط_زیست_فوری در ایتا 👇
@forimohitzist
⭕️نگاهی به نقش مشکوک حسین آخانی در کمک به مافیای آب در پروژههای سد سازی زاگرس جنوبی
این هفته و بعد از قریب به 2 دهه از اعتراضات مردم بویراحمد و دنا علیه سد خرسان و در پی شکایت جمعی از کنشگران محیط زیست دنا، دادگاه یاسوج رای به غیر قانونی بودن این سد صادر کرد.
از چند سال پیش احداث دو سد تنگ سرخ و خرسان که هر دو در کهگیلویه و بویراحمد قرار دارند و با احداث آنها ۲۸ روستا در تنگ سرخ و خرسان زیر آب میرود و مصوب شده که آب این دو سد به کرمان، اصفهان و یزد انتقال یابد و علاوه بر اینها حیات در پارک ملی دنا نابود میشود، موجب اعتراضات گسترده در ضلع شمالی کهگیلویه و بویراحمد بوده است.
گوشه ای از اعتراضات:
اول): رسیدگی با شکایت ۱۲ هزار نفر از اهالی دنا در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس:
https://www.instagram.com/reel/ChpphGGA404/?igsh=MjM0N2Q2NDBjYg==
دوم):اعتراضات مردمی در سد تنگ سرخ
https://www.instagram.com/p/Cim_oMbqjAd/?igsh=MjM0N2Q2NDBjYg==
در سال ۱۴۰۱ وقتی اعتراضات مردم بویراحمد و دنا به اوج خود رسیده بود و شکایتی با امضای ۱۲ هزار نفر از اهالی دنا در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در جریان بود و دادگاه یاسوج، استاندار استان، نمایندگان مجلس و همه کنشگران اجتماعی و محیط زیستی بیسابقهترین فشار را بر مافیای آب وارد کرده بودند، به یکباره خبری در سطح گسترده در فضای رسانه ای کشور در خصوص سدی دیگر و آنهم در جای دیگری از کهگیلویه و بویراحمد به صدر اخبار آمد.
خبر در خصوص سد چمشیر بود و کسی که این خبر را تولید و در خصوص آن محتوا تولید میکرد فرد ناشناخته ای بود که در زاگرس جنوبی کسی او را نمیشناخت، نامش حسین آخانی بود و خودش را استاد دانشگاه تهران می نامید و درست در زمان آبگیری سد به یکباره سر و کلهاش پیدا شد و تمام جنبش ضد سد سازی در ضلع شمالی کهگلیلویه و بویراحمد را به حاشیه برد. حسین آخانی یکتنه به یاری مافیای آب آمده بود و با پررنگ کردن سد چمشیر که در حال آبگیری بود، مافیای آب در خرسان را از بیسابقه ترین فشار اجتماعی نجات داد.
وزارت نیرو و هر کنشگر آگاهی به خوبی میدانستند که مخالفت با سد چمشیر که احداث آن به طور کامل تکمیل شده بود هیچ دست آوردی ندارد و حسین آخانی و دوستانش در یک پروپاگاندای بیسابقه رسانه ای با بیان مباحثی چون دست داشتن کشور چین در ساخت سد چمشیر، فضای رسانهای و کنشگری کهگیلویه و بویراحمد را (درست در میانه شرایطی که کشور در حال گذر از بیسابقهترین موضوع امنیتی مهرماه ۱۴۰۱ بود) به شدت امنیتیتر کردند و با این اقدام فضای هر نوع کنشگری علیه سد خرسان را مسدود ساختند.
درست در همان زمان که حسین آخانی به کمک مافیای آب آمده بود نگارنده این سطور و دیگر کنشگران کهگیلویه و بویراحمد در صفحات خود و طی بیانیه هایی در جهت شفاف کردن فضا و افشا کردن همدستی عده ای با مافیای آب در موضوع چمشیر اعلام موضع کردیم.
که از طریق لینک های زیر میتوانید نمونه ای از آنها را ببینید:
اول:)
https://twitter.com/moradi_usef/status/1628112619843293206?t=Bd8yzLfxgKjVDyneI7rEsQ&s=19
دوم):
https://twitter.com/moradi_usef/status/1595507919575040000?t=Bd8yzLfxgKjVDyneI7rEsQ&s=19
اما کنشگران محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد چگونه توانسته بودند به مشکوک بودن کنشگری حسین آخانی در کهگیلویه و بویراحمد برسند؟
حسین آخانی در دیماه ۱۴۰۱ اولین بارش نبود که وارد موضوع سد چمشیر میشد، او یکبارقبلا و دقیق در اوج موج اول فعالیت مردم علیه سد تنگ سرخ در آبان ۱۴۰۰ به موضوع سد تنگ سرخ ورود کرده بود:
لینک:) https://www.pishkhan.com/news/244948
و دقیقا بعد از سرکوب موج اول مطالبهها علیه مافیای آب در سد تنگ سرخ، به یکباره فعالیتهایش به کما رفت و یکسال بعد دقیقا همزمان با موج دوم جنبش محیط زیستی استان کهگیلویه و بویراحمد و اینبار علیه سد خرسان سر و کله اش پیدا شد و اینبار هم با ایجاد انحراف در رسانه ها و امنیتی کردن فضای استان غیبش زد!
در سال ۱۴۰۱ و در موج دوم مطالبات مردم، بعد از افشاگری کنشگران محیط زیست زاگرس جنوبی در خصوص همدستی عدهای کنشگرنما با مافیای آب و تلاش برای انحراف افکار عمومی، حسین آخانی در ۲_۳ مطلب به صورت گذرا به موضوع سد خرسان پرداخت تا خودش را علیه مافیای آب نشان دهد.
حسین آخانی نامی آشنا در زاگرس جنوبی است، مردی که از تهران آمد، بی سابقهترین پروپاگاندای رسانه ای (که مشخص بود پول بسیاری از طریق مافیای آب به این تبلیغاتِ منحرف کننده تزریق میشود)، یک ماه فضای رسانه ای کشور را منحرف کرد،در سختترین فشارها علیه مافیای آب به آن کمک کرد، مافیا را نجات داد و بی سروصدا رفت و چند روز بعد از رفتنش سد چمشیر آبگیری شد و دومین موج مطالبهگری مردم بویراحمد علیه مافیای آب زیر فشار رسانههایی که بر چمشیر تمرکز داشتند و... سرکوب شد.
✍️یوسف مرادی
@sarzaminfatda
حسین آخانی یک جریان است نه یک نفر!
متن بازجویی حسین آخانی از بنده را تمامی روزنامهها و سایتهای یک جریان سیاسی خاص کار کردهاند.
پیرو مصاحبههایم علیه مافیای آب(در موضوعات انتقال آب از عمان،دریاچه ارومیه، اردکان یزد،سواحل مکران و...) جریان رسانهای این مافیا شدیدترین حملات را از طریق حسین آخانی علیه بنده راه انداختهاند.
بررسی کانالها، نشریات و وبسایتهای خبری نشان میدهد مافیای آب که علاوه بر موارد بالا در #سدخرسان نیز ضربهای کاری خورده است، تمام توان خود را برای تخریب بنده به کار برده است.
غافل از اینکه ما در زاگرس جنوبی برای جنگیدن به دنیا میآییم.
@sarzaminfarda
با توجه به ماده ۲۲ قانون هوای پاک مبنی بر الزام شهرداریها به کاشت #درختان_بومی و #کم_آببر در فضای سبز شهری، مسوول نظارت بر اجرای صحیح این اقدام طبق ماده ۲ قانون هوای پاک، بر عهده سازمان حفاظت محیطزیست میباشد و در وظایف سازمان منابع طبیعی نیست.
@sarzaminfarda