هدایت شده از مرکز مطالعات راهبردی ژرفا
بررسی سازمان تماشا در تولیدات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی با تمرکز بر پل.mp3
26.56M
🎧 صوت نشست زنده: بررسی سازمان تماشا در تولیدات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی با تمرکز بر پلتفرم عماریار
🎦 #اندیشکده_هنر_و_رسانه مرکز مطالعات راهبردی ژرفا
🎙 کارشناس: آقای حجت #غیب_الله_زاده
🎛 برنامه زنده، ۲۵ بهمن ماه ، ساعت ۱۴:۰۰
🔴 مشاهده مطلب مشابه این نشست
✅ تارنما آپارات بله روبیکا
🆔 @jsrc_ir
هدایت شده از اخبار سوریه
22.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اثرات سدسازی ترکیه بر زلزله بزرگ اخیر
تقریباً کارشناسان همگی به صورت مقدماتی بر این باور هستند که سدسازیهای دو دهه اخیر ترکیه در گستردگی و قدرت زلزله اخیر نقشآفرین بوده اما برای رسیدن به نتایج نهایی، نیاز به تحقیق بیشتر هست. رئیس مرکز پیشبینی زلزله کشور هم بر این نکته تاکید دارد که ساخت سد آتاتورک در حریم گسل بزرگ آناتولی نمیتواند بدون تاثیر باشد و حتماً اثراتی بر گسل داشته است.
در حالی که آقای زارع تاکید بر سد آتاتورک میکند و فاصله 50 کیلومتری آن را مورد اشاره قرار میدهد باید دو نکته مهم را که او نیز به آن پرداخت بیان کنیم: نخست آنکه در منطقهای که زلزله زد دستکم 15 سد بزرگ وجود دارند و نکته بعد هم اینکه در زمینشناسی 50 کیلومتر عددی به شمار نمیرود. سه دهه پس از آبگیری سد آتاتورک در حالی 48 میلیارد متر مکعب آب فعلا ذخیره دارد، میلیاردها متر مکعب آب را هم به لایههای مختلف زمین تزریق کرده که کسی آنها را به حساب نمیآورد.
@syriankhabar
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
32.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#درنگ | #قسمت_چهارم
🔘 کاری از مجله تصویری فکرت
✅ اقتصاد کارآمد؛ از ایده تا عمل
💢 تماشای کامل برنامه درنگ در:
🔗 آپــارات | 🔗 یوتیــوب
🔻فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️ @Fekrat_Net
هدایت شده از آخرین خبر
9.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 حسینه معلی با یزله عربی آغاز شد
🔹 حسینه معلی با یزلهخوانی مادحین خوزستانی آغاز شد و اجرای این آیین مذهبی اعراب، واکنشهای زیادی در فضای مجازی به همراه داشت.
@akharinkhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعد از انسانهای سگنما، حالا رسید به انسانهای خوکنما 😳😐😳😂
این انسانهای مدرن،۱۲۰۰پوند میدهند تا مثل خوک زندگی کنند‼️
یکی ازشرکت کنندگان می گوید،درخوک درمانی باخوک ها جست و خیز می کنیم، ودرلای گل ها و مدفوع می خوابیم😖
این کار واقعاً حال روحی آدم را خوب می کند😐
هدایت شده از طراوت - اکانت قدیمی
51.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برنامه شیوه - معضل ارز و پیشرفت ایران - دکتر مجید شاکری
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
4_6039802192406253481.mp3
49.2M
صوت کامل گفتگو با دکتر مجید شاکری در برنامه جهان آرا با موضوع بررسی ریشه های افزایش نرخ ارز و راهکارهای مدیریت آن
۷ اسفند ۱۴۰۱
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
💢 پیشبینی میرزا خلیل کمرهای در سال 1323 شمسی برای تحقق حکومت فقها
✍️استاد رسول جعفریان
مرحوم میرزا خلیل کمرهای کتابچهای با عنوان «فلسفه غیبت بر اساس تقریرات آقای کمرهای» تحریر توسط سید محمدحسن جزائری در سال ۱۳۲۳ منتشر کرده است. این کتاب در موضوع مهدویت است و در پایان این گفتگو، بحث به وضعیت در عصر غیبت میرسد. کمرهای در اینجا به ارائه نوعی طرح برای حکومت فقیه و فقها در آینده میدهد که تقریبا در انقلاب اسلامی 57 محقق شد. کمرهای آن وقت زنده بود، اما فاصلهاش با روحانیون انقلابی زیاد شده بود و سالهای حیاتش بعد از انقلاب را در گمنامی سپری کرد.
زمانی که این گفتگوها میشده، هم کسروی و هم حکمی زاده، به نوعی به بحث حکومت فقها و مسأله روحانیت پرداخته و آن را مورد حمله قرار داده بودند، دیگران هم جوابهایی داده بودند، اما نوع نگاه میرزا خلیل کمرهای در باره حکومت دینی و اظهارنظرهای تازه و قدری متفاوت در باره آن جالب است.
پرسشگر بعد از قدری گفتگو، از او میپرسد: بنابر این امروز چه باید کرد؟ کمرهای میگوید...
👈 ادامه مطلب: http://ijtihadnet.ir/?p=70352
🆔 @ijtihadnetwork
«اگر نمیتوانید غذا بخرید، بیشتر کار کنید»
این توصیهی وزیر محیط زیست بریتانیا به مردمش بود.
🗣سردبیر پیر
➺ @Twitter_eita [عضویت]
عباس آخوندی
روزنامه شرق ۱۰اسفند
استاد سیدجواد طباطبایی، فیلسوف ایران، در غربت رخت از جهان برکشید. او با میراثی گرانسنگ از خود ما را ترک کرد و مسئله ایران را همچنان بهصورت باز برای ما نگه داشت. طباطبایی امتناع شکلگیری دولت در ایران را چه پیش از انقلاب و چه پس از شکلگیری جمهوری اسلامی بهخوبی دریافته بود، ازاینرو در پی ریشههای این امر بود. یافته او در این رهگذر عمر، صورتبندی مسئله ایران بود و چون به ریشهها میپرداخت با کسان زیادی در اردوگاههای فکری مختلف رودررو شد و با توجه به زبان تند و تیزی که داشت، دوستان و دشمنان زیادی برای خود آفرید. به هرروی، دوست و دشمن او را اندیشمندی مرزی میدانند.
سیدجواد طباطبایی که به زبانهای فارسی، ترکی، عربی، فرانسه و انگلیسی مسلط بود و بهخوبی از متنهای جدید و قدیم شرق و غرب، ایران و فرنگ بهره برده بود، بسیار زود به مسئله بیدولتی در ایران پی برد و به گمان من، این شد مسئله او. پُرواضح است که بدون دولت نه دستیابی به صلح اجتماعی و استقرار نظم عمومی ممکن است، نه امنیت ملی ایران قابل تأمین است و نه توسعه ملی و تعالی ایران در سطح جهان قابل دستیابی است. دولت در روزگار جدید به مفهوم غلبه قومی بر سایر اقوام و انحصار کاربست زور در نزد گروهی غالب نیست. دولت به مفهوم حاکمیت اراده ملت و حکومت قانون است و این هر دو در جریان رودررویی ایران با اندیشه مدرن از هم تکیده بودند.
دولت مدرن بدون ملت مفهومی ندارد. ازاینرو نهاد ملت بر وجود دولت پیشی دارد. بسیاری از کشورهای اطراف ما مسئله بنیادینشان تعریف ملتی است که دولتهایشان درصدد نمایندگی آنها هستند و چون ریشهای تاریخی ندارند، چارهای جز دستیازیدن به ملتسازی تصنعی و ملیگرایی رمانتیک ندارند. سیدجواد طباطبایی بر این باور بود که هرچند پدیده ملت پدیدهای مدرن است، اما مردمان ایران در دورههای تاریخی دور ویژگیهای ملتبودن را مطابق تعریف جدید دارند. او بر این باور بود که ایرانیان بر فراز تنوع قومی، زبانی، دینی و آیینی در یک جریان تاریخی درازمدت موفق شدهاند به هویتی فراتر دست یابند که امکان زندگی مسالمتآمیز آنان کناریکدیگر را فراهم آورده و امکان رشد علم، وحدت سرزمینی، امنیت عمومی و رفاه جمعی را برای آنان فراهم کرده است؛ بنابراین ایران هیچگاه نیاز به ملیگرایی رمانتیک یا ملتسازی تصنعی ندارد، بلکه باید موانعی که بر سر راه شکلگیری اراده ملی است مرتفع شود.
او دریافته بود که نه مفهوم سلطان شیعه که صفویان به آن متکی بودند برای شکلدهی دولت مدرن پاسخگو است و نه مفهوم استبداد پهلوی که متکی بر ملیگرایی رمانتیک بود و در عمل نهاد قانون را پایمال میکرد کاری از پیش میبرد و ازاینرو مفهوم ایران، تبدیل شده بود به مسئله زندگی علمی او. او بهخوبی دریافته بود که گرچه صفویان به کمک اندیشه سلطان شیعه، وحدت و یکپارچگی ایران را حفظ کردند، اما نتوانستند بنیان ملت ایران را تقویت کنند. ازاینرو ایران با پدیده انحطاط مواجه شد و درست در روزگاری که ملتهای غربی پس از قرون وسطی شروع به رشد کردند، ایران مسیر معکوس را طی کرد.
ملیگرایی پهلوی نیز متکی بر مفهوم تاریخی ایران و ملت ایران نبود، ازاینرو قانون به مفهوم وجدان و ارزش ملی جایی در فرهنگ و قاموس او نداشت. نقد طباطبایی به روشنفکری پسامشروطه این است که مسئله ایران در دستور کار ساحت روشنفکری ایران آنچنان که باید و شاید قرار نگرفت و ایران به صورت مسئله دانشگاه جدید درنیامد؛ ازاینرو دانشگاه بیشتر به محلی برای آموزش نظریههای وارداتی بدون تسلط کافی برای نحوه تلاقی آنها با مسئله ایران تبدیل شد. و این کم مسئلهای نبود و نیست. قانون که برترین یافته دوران مدرن است، به امر مبتذل قیام و قعود عدهای در پارلمان و چهبسا ابزاری برای اعمال اراده اقلیت بر یک ملت تبدیل شد. حال آنکه قانون باید وجدان عمومی جامعه باشد که با کمترین هزینه و با بیشترین موفقیت و با میل جمعی به کار بسته شود. پرواضح است که قانون نیز تابع تعریف ملت است و بدون آن امکان حاکمیت قانون وجود ندارد.
نقد او به جمهوری اسلامی شامل هر دو مورد پیشگفته است. از یک سو، دولت در جمهوری اسلامی متکی بر آرای عمومی است اما راههایی برای فرار از آن در قانون اساسی تعبیه شده و از سوی دیگر قانون مبنای حکومت است، لیکن گریزگاههای فراوانی برای غلبه شرع بر قانون پیشبینی شده یا دستکم امکان تأویل فراهم آمده است. بههرروی مسئله ایران، مسئله اصلی ما در این سده و سده پیشرو است و نمیتوان از آن روی برتافت. یاد استاد جواد طباطبایی را گرامی میداریم، برای او از درگاه حضرت احدیت آرامش و شادی روان آرزو میکنیم و به خانواده بزرگ طباطباییها، شاگردان و دوستداران او تسلیت میگوییم.
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
12.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببینید.مهدی رسولی چه غوغایی میکنه.رحمت خدا برچنین مداح هایی.
جهاد تبیین اقتصادی یعنی این
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از أخٌفيالله. #إنا_على_العهد
استاد دانشگاه تخنیون
بزرگترین چالش در اسقاطیل جمعیت شناسی است. کشور در مسیر بدی پیش می رود، من تا حد مرگ از افراطی های ارتدوکس می ترسم گروه هایی که به سرعت در حال تکثیر هستند دارای فرزندان زیادی هستند و اینها افرادی هستند که بنا به تعریف مخالف تحصیل و کار هستند. آنها اسقاطیل را می دوشند. من دین دیگری در دنیا نمی شناسم که در آن دین تحصیل را ممنوع کند
فعلا که رییستون شدن و همتون توشون موندید🤣