📽 هالیوود در تسخیر یهودیها
1⃣ جفری سیلور - تهیهکننده یهودی
2⃣ مارک کانتون - تهیهکننده یهودی
3⃣ برنی گلدمن - تهیهکننده یهودی
و توزیع: استودیوی یهودی برادران وارنر
🔺اینا تهیهکننده و توزیعکنندههای فیلمهای ضدایرانی ۳۰۰ هستند. دقت کنید ضد جمهوری اسلامی نه، ضد ایرانی.
🔺 مسلما نقش نویسنده Frank Miller هم مهم است که در نگاه اول ایشون یهودی نیست، پیگیر که بشید میبینید ایشون طبق گفته خودش برای سالها شاگرد نویسنده یهودی Will Eisner بوده و تعلقخاطر عجیبی به یهودیت داره تا جایی که یکی از پروژههاش شده اثبات و نگارش شخصیت یهودی سوپرمن.
✍ ایلخان
🆔 @savad_rasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روز روابط عمومی و ارتباطات گرامی باد
🆔 @savad_rasaneh
23.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ژان بودریار متفکر فرانسوی معتقد بود: «آمریکا دشمنانش را با موشک بمباران می کند و بقیه دنیا را با هالیوود»
❇️اما به نظر باید این جمله بودریار را به این صورت تغییر داد که آمریکا حتی دشمنانش را هم ابتدا با «هالیوود و رسانه» و سپس با موشک و جنگنده بمباران می کند.
🖇به این کلیپ نگاه کنید. سرباز متجاوز آمریکایی از جنگ و کشتار مردم افغانستان و عراق به خانه برمی گردد، اما چنان تصویر زیبا و دلنشینی از این سرباز و بازگشت او ارائه می شود که اشک در چشمان آدم جمع می شود..
🖇این قدرت آمریکاست، آنجایی که از دلتنگی «سگ سرباز متجاوز» آمریکایی هم تصویری زیبایی شناسانه به جهانیان ارائه می شود، آنجایی که لباس ارتش و پرچم ایالات متحده نشان عشق به خانواده و فرزند تصویر می شود..
🖇آنجایی که سرباز آمریکایی که از کشتار مردم افغانستان و عراق برگشته لقب «قهرمان» می گیرد و سربازان سایر کشورهای مشتی مزدور و بزدل و عقب مانده و فریب خورده تصویر می شوند.
🆔 @savad_rasaneh
1_917503032.pdf
4.57M
📌آموزش عکاسی با موبایل
🔺برگرفته از جزوات آموزشی جشنواره مردمی #فیلم_عمار
- اصول زیبایی شناسی عکاسی با تلفن همراه
- سوژه یابی
- اصطلاحات و نکات فنی دوربین عکاسی
- قاب بندی صحیح و خطوط طلایی
- نکات مربوط به نور
- ادیت عکس
- نقد و بررسی تصاویر نمونه
🆔 @savad_rasaneh
🔴 تا کی باید کشور از فضای مجازی ول و بی قانون، آسیب ببیند؟!
🆔 @savad_rasaneh
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ یکی از تکنیک های گمراه کردن مخاطب در فضای مجازی تقطیع است
دستور سرکوب مردم توسط رهبری
کلیپی تقطیع شده سخنان رهبری
🆔 @savad_rasaneh
1_584253385.pdf
4.85M
📌ملاک های یک عکس نوشته خوب
🔺اگر قصد تولید عکس نوشته دارید؛ این فایل رو مطالعه کنید تا جذاب ترین تولیدات را داشته باشید.
🆔 @savad_rasaneh
🔹بدن ما به صورت طبیعی یک سیکل و برنامهی روزانهی مشخص را دنبال میکند که به ما اجازه میدهد بیدار مانده و در طول روز هوشیاری خود را حفظ کنیم و البته در طول شب نیز استراحت خوبی داشته باشیم.
🔹اما زمانی که برای خواب آماده شده و به صفحه نمایش این وسایل خیره میشویم مغز ما دچار سردرگمی میشود. نور خیره به مغز سیگنال میفرستد که زمان آن رسیده که تولید هورمون ملاتونین را متوقف کند و ملاتونین همان هورمونی است که به بدن شما اعلام میکند زمان خواب فرا رسیده است
🔴 قبل از خوابیدن از تلفن های هوشمند استفاده نکنید!
🔹نورهای غیر طبیعی سبب اختلال در کار «ملاتونین» می شود.
🔹کمبود «ملاتونین» منجر به افسردگی، سرطان، بیماری های قلبی و اختلال در عملکرد سیستم ایمنی بدن می شود.
🆔 @savad_rasaneh
🔔 فقط یک هفته از شبکههای اجتماعی دوری کنیم:
🔹طبق نتایج مطالعهای جدید، یک هفته استفاده نکردن از رسانههای اجتماعی میتواند بهبود چشمگیری در وضعیت سلامت روان ایجاد کند و افسردگی و اضطراب را کاهش دهد.
🔹 متخصصان علوم پزشکی در دانشگاه "بَث" در انگلیس اثرات وقفه یکهفتهای در استفاده از رسانههای اجتماعی را بر بزرگسالان ۱۸ تا ۷۲ ساله بررسی کردند.
🔹در این مطالعه کوچک از شرکتکنندگان که به دو گروه تقسیم شدند، خواستند یا یک هفته از رسانههای اجتماعی استفاده نکنند و یا همچنان طبق معمول در آنها پرسه بزنند.
🔹با این کار، گروه اول شرکت کنندگان هفتهای ۹ ساعت از وقتشان که قبلا به پرسهزنی در اینستاگرام، فیسبوک، توییتر و تیکتاک میگذشت، آزاد شد.
🔹طبق این تحلیل که مشروح آن در نشریه روانشناسی سایبری، رفتار و شبکهسازی اجتماعی (Cyberpsychology, Behaviour and Social Networking) منتشر شده است، سلامت کسانی که یک هفته وقفه در استفاده از رسانههای اجتماعی ایجاد کردند از متوسط ۴۶ درجه در مقیاس سلامت روان "وارویک-ادینبرو" به ۵۵.۹۳ درجه افزایش یافته است.
🔹همچنین میزان افسردگی در این گروه از ۷.۴۶ به ۴.۸۴ و میزان اضطراب از ۶.۹۲ به ۵.۹۴ درجه در این مقیاس کاهش یافت.
🔹دکتر جف لمبرت، محقق اصلی این پژوهش از بخش سلامت دانشگاه بث گفت: پرسهزنی در رسانههای اجتماعی چنان "همهگیر" است که بسیاری از ما تقریبا بدون فکر این کار را میکنیم.
لمبرت گفت: میدانیم استفاده از رسانههای اجتماعی بسیار رایج است و نگرانی از پیامدهای نامطلوب آن بر سلامت روان رو به افزایش است. به همین دلیل در این مطالعه میخواستیم ببینیم آیا اگر صرفا از افراد بخواهیم یک هفته از این رسانهها استفاده نکنند برای سلامت روان فایدهای دارد یا نه؟
وی افزود: بسیاری از شرکتکنندگان در این مطالعه گفتهاند دوری از رسانههای اجتماعی اثرات خوبی داشته و در مجموع خلقوخویشان بهتر و اضطرابشان کمتر شده است. این نشان میدهد که حتی وقفهای کوتاه هم میتواند اثرگذار باشد.
🔹در این مقاله آمده است شمار بزرگسالانی که در بریتانیا از رسانههای مجازی استفاده میکنند از ۴۵ درصد در سال ۲۰۱۱ به ۷۱ درصد در سال ۲۰۲۱ رسیده است و ۹۷ درصد افراد ۱۶ تا ۴۴ ساله را شامل میشود.
🔹رایجترین فعالیتی که کاربران رسانههای اجتماعی انجام میدهند «پرسه زدن» در لابهلای مطالب است.
🔹به نوشته روزنامه ایندیپندنت، نتایج این بررسی، یافتههای مطالعات پیشین در ایالات متحده و بریتانیا را که پیوندی بین استفاده از رسانههای اجتماعی و افزایش افسردگی و اضطراب دیده بودند، تایید میکند. متخصصان گفتهاند که میخواهند در ادامه این تحقیق ببینند آیا وقفههای کوتاه در استفاده از رسانههای اجتماعی میتواند به اقشار مختلف از قبیل جوانان یا مبتلایان به مشکلات روانی بالینی کمک کند یا خیر.
🆔 @savad_rasaneh
🔴باز هم دروغی دیگر از رسانههای معاند... اینبار سعودی اینترنشنال
🔹رسانه سعودی اینترنشنال در حالی با دروغ “ممنوع بودن ورود مردم به ورزشگاهها” به تجمع سرود “سلام فرمانده” حمله میکند که هیچ منعی برای ورود مردم به ورزشگاه ها وجود ندارد و این زاییده ذهن دروغ پراکن این رسانه است.
🔹وقتی تمام تلاش مزدوران بن سلمان برای فرهنگسازی غلط، با یک سرود برای امام زمان هیچ میشود؛ طبیعیست که برای نشان دادن حرص و دشمنیشان دست به دامن هر دروغی شوند.
🆔 @savad_rasaneh
11.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️درفضای مجازی ساده لوح نباشید/بسیاری از کارهای مهم از طریق اینترنت انجام می شود،ازاینرو هک شدن اکانتهای اینترنتی شما میتواند زیانهای غیرقابل جبرانی در پی داشته باشد/این انیمیشن را ببینید
🆔 @savad_rasaneh
4_5771885589930445851.pdf
509.7K
⭕️جنگ روایت ها
🔹فايل پيوست خلاصهاي از کتاب«جنگ روایت ها» است. نویسنده آن جناب آقای دکتر اردشیر زابلی زاده ميباشد و ناشر آن مرکز تحقیقات سازمان صدا و سیما است.
🔸اين کتاب به بررسي تأثیر و تأثر شبکههای بین المللی خبری جهان توسعه یافته و جهان در حال توسعه نسبت به یکدیگر با تأکید بر یک مقطع و رویداد خاص ميپردازد. همچنين به بررسی مقایسهای عملکرد پرس تی وی و الجزیره به عنوان ضد جریان سلطه با سی ان ان و بی بی سی به عنوان جریان مسلط در بازنمایی رویدادهای مصر، لیبی و بحرین پرداخته است.
🆔 @savad_rasaneh