آیتالله #حائری_شیرازی رحمتالله علیه:
💠 این خیال محالیست که انسان بتواند با حفظ «آبرو» قدمی برای اسلام بردارد‼️...
🆔 @savad_rasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
رسانه ذهن مخاطب را هک میکند
🔹فرمول آنتی هک برای از بین بردن اثر مخرب آن
🆔 @savad_rasaneh
🔴مشغول جهاد تبیین یا جهاد تردید⁉️
🔰برخی انقلابیون به دلیل عدم آشنایی کافی با مبانی دینی و منظومه فکری امام ره و مقام معظم رهبری، به جای اینکه در مسائل گوناگون (از جمله حجاب و فضای مجازی) در حال #جهاد_تبیین باشند، در حال #جهاد_تردید هستند❗️
👈یعنی به جای اینکه ارزش ها و اصول را تبیین کنند و محکم پشت آن بایستند، با سخنان التقاطی خود، در حال تحریف و ایجاد تردید هستند.
◀️ جهاد تبیین نیاز به فراگیری اصول و مبانی دینی، اشراف بر مبانی اندیشه ای امام ره و مقام معظم رهبری و موضوع شناسی دقیق دارد.
اگر قرار بود هر کسی به همین راحتی از جانب خود سخن بگوید و جامعه را به هم بریزد که دیگر نامش جهاد نمی شد❗️
🆔 @savad_rasaneh
13.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اختصاصی
💢 تیزر محفل نقد و بررسی مستند«برای یک زندگی معمولی»
👈با حضور:
👤استاد علی قهرمانی
👤حسین شمقدری
#جهاد_تبیین
#مستند
#رسانه
#سوادرسانه
🆔 @savad_rasaneh
هدایت شده از استاد محمدحسین فرجنژاد
📸 #گزارش_تصویری| محفل نقد و بررسی مستند «برای یک زندگی معمولی» با حضور استاد علی قهرمانی و حسین شمقدری در مجتمع حضرت فاطمةالزهرا (س)
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 rubika.ir/faraj_nejad
🆔 wekhed.ir/Faraj_Nejad
هدایت شده از استاد محمدحسین فرجنژاد
🖇نقد مستند «برای یک زندگی معمولی» در قم
👈روز گذشته در مجتمع حضرت فاطمةالزهرا(س) واقع در خیابان آیت الله کاشانی قم، محفل نقد و بررسی مستند «برای یک زندگی معمولی» با حضور کارگردان این اثر و حجتالاسلام علی قهرمانی برگزار شد.
◽️در این نشست، حسین شمقدری، کارگردان این اثر به دفاع از مستند خود پرداخت و گفت: این که من در این مستند نقاط قوت #اقتصاد_ترکیه و #سطح_رفاه در این کشور را نشان دادهام به این خاطر است که در سفرهای متعددی که به این کشور داشتهام، این پیشرفت را محسوس دیدهایم و ای کاش به مدیران و مسئولان ما بربخورد که چرا در ترکیه این مسئله رخ داده و ما دچار ضعف هستیم.
◽️حجتالاسلام قهرمانی، منتقد و پژوهشگر رسانه نیز با اشاره به این که استفاده از سوژه روز و موضوعات مورد توجه جامعه، همچنین سلیقه مناسب در پردازش سوژه از جمله نقاط قوت مستند «برای یک زندگی معمولی» بهشمار میرود، گفت: بنده کارگردان این اثر را در زمره نیروهای انقلابی میدانم و به همین خاطر انتظارم این است که #نگاه_جامعتری به مسائل داشته و در نقد مسائل از جمله چرایی و تحلیل #مهاجرت برخی از ایرانیان به ترکیه و سرمایهگذاری در این کشور، در سطح بالاتری به تحلیل و تولید محتوا میپرداخت.
◽️وی افزود: این اثر از همان آغاز، کارگردان و تیم سازنده بهشکل ناخواسته دچار آفت #خود_تحقیری نسبت به جامعه ایرانی میشود، حال آن که چه در طرح مسئله و چه ارائه #راه_حل و نسخه درمان لازم است که نگاه جامعی داشتهباشد و به گونه عمل نکند که این ذهنیت در مخاطب شکل بگیرد که ما ایرانیان در #بدبختی زندگی میکنیم.
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 rubika.ir/faraj_nejad
🆔 wekhed.ir/Faraj_Nejad
هدایت شده از فکرت
🔘#خبر| #اختصاصی
✅ نقد مستند جدید شمقدری در قم
▪️شمقدری در نشست نقد مستند «برای یک زندگی معمولی» که با مشارکت انجمن سواد رسانهای طلاب و مدرسه رسانهای مرحوم استاد فرج نژاد برگزار شد، گفت: ما برای تغییر نیاز به گفتمانسازی و نقد رسانهای داریم و ای کاش فضای صداوسیمای ما از این فضای تک صدایی و فشلی که در آن قرار دارد، خارج می شد و زمینه نقد و گفتوگو به درستی در رسانه ملی فراهم میشد.
▪️حجت الاسلام علی قهرمانی، منتقد و پژوهشگر رسانه نیز با اشاره به این که استفاده از سوژه روز و موضوعات مورد توجه جامعه، همچنین سلیقه مناسب در پردازش سوژه از جمله نقاط قوت این مستند به شمار میرود، گفت: این اثر از همان آغاز، کارگردان و تیم سازنده به شکل ناخواسته دچار آفت خودتحقیری نسبت به جامعه ایرانی میشود، حال آن که چه در طرح مسأله و چه ارائه راه حل و نسخه درمان لازم است که نگاه جامعی داشته باشد و به نحوی عمل نکند که این ذهنیت در مخاطب شکل بگیرد که ما ایرانیان در بدبختی زندگی می کنیم.
🔗 مطالعه خبر در سایت فکرت
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
🔰تحلیل انتشار آهنگ مستهجن توسط جنبش فواحش و اشاعه فحشاء و تقسیم کار در جنگ ترکیبی
🔹وقتی ترانه "برای آزادی" شروین حاجی آقاپور، در خلال نا آرامی ها بیرون آمد، بلافاصله نقل مَحفل #فواحش_برانداز شد. برخی ساده لوحانه پنداشتند؛ جنسِ ترانه نسبتی با جنبش فواحش ندارد و تنها مورد سوء استفاده #اقلیت_ساختار_شکن و تجزیه طلب شده است.
🔹اکنون بعد از بیرون آمدن #ترانه_جدید شروین، با نام "چشماتو ببند" عملاً جامعه ایرانی_اسلامی ما، با پدیده موسیقی #فحشا_زده_غرب در داخل کشور مواجه است. این اثر ضدهنری و ضداخلاقی که جنسِ آن #اشاعه_فحشاء است؛ رسماً در پوشش کارهنری، #تئوریزه_کردن خیانت در زندگی زناشویی و #تضعیف_بنیان_خانواده را مورد هدف دارد.
🔹 اگر به کاور اثر (تصویر پیوستی آهنگ) یا برخی کلیدواژه درون شعر توجه کنید، #جانمایه_ضداخلاقی و #درونمایه_ضددینی این آهنگ، دقیقا در تقابل با فرهنگ اصیل ایرانی و ارزشهای دینی است و متاسفانه گزاره #خیانت_به_همسر، #زنای_ذهنی و #ترویج_حرامزادگی، بطور هدفمند و صدالبته کاملاً علنی در این ترانه برجسته شده است.
🔹تولید این اثر را نباید یک اتفاق سهوی دانست. این یک اثر هدفمند و بخشی از تقسیم کار در #جنگ_ترکیبی دشمن است که عملیات میدانی آن با آشوبگران، پردازش خبری آن با رسانه های غربگرا و رزم نوازان این جنگ، برخی سلبریتی ها از جمله خواننده این آهنگ است که عملاً #مطالبه_جنبش_فواحش را آهنگین میخوانند و میسازند.
🔹 بنابراین بعد از سوزندان روسری، برهنگی بدن و آغوش رایگان، اگر امروز این آهنگ علناً با گذاره های "ترویج فحشاء و حرامزادگی" رونمایی میشود؛ نباید تعجب کرد. این برگ جدیدی از سناریویی است که به بهانه آزادی جامعه به جنگ اخلاق در جامعه آمده است. به اسم حقوق زن به اسارت زن در نگاه جنسی کمر بسته است. درسایه فرهنگ مبتذل غرب بر فرهنگ ایرانی_اسلامی جامعه می تازد و ساحت پاکدامن زن جامعه ایرانی_اسلامی ما را به یک موجود غریزه طلب و ناپاکدامن تنزّل میدهد.
🔹 لذا از کنار این مسئله نباید به سادگی گذشت، وقت آن است که مسئولین و متولیان امر، با نزدیک شدن فصل بهار، از #خواب_زمستانی در حوزه مدیریتی خود، بیدار شوند. چراکه دشمن در یک برنامه مفصل و منسجم با گزاره های عینی (کشف حجاب) و گفتمان سازی ذهنی (ترانه سازی و...) به استقبال فحشاء در جامعه ایرانی_اسلامی ما آمده است و عملاً اختلال در #جامعه_پذیری_دینی_سیاسی و #تغییرات_نسلی را دنبال میکند.
🔹 لذا نهادهای مربوطه در مواجهه با این رویّه خطرناک و هدفمند دشمن مسئول هستند و چنانچه دچار کم فهمی معرفتی، بدعملی و ترک پست مدیریتی شوند، قطعا جامعه با تراکم آسیب های اجتماعی روبرو خواهد شد و در پی آن #بحران_هویتی_امنیتی در جامعه شکل خواهد گرفت.
✍️ دکتر علی قاسمی
#اندلس
#جهاد_تبیین
#مستند
#رسانه
#سوادرسانه
🆔 @savad_rasaneh