▫️ارزش کتاب خوش بینی آموخته شده در این است که این کتاب، بر پایهی تحقیق نگاشته شده و کسی آن را تألیف کرده که در پروندهی خود، سابقهی تکیه زدن بر صندلی ریاست انجمن روانشناسی آمریکا (APA) را دارد.
▫️سلیگمن در کتاب خوش بینی آموخته شده مینویسد:
استعداد و هوش قطعاً در پیشرفت یا حداقل در سرعت پیشرفت نقش دارند.
اما امید و انگیزه مواردی هستند که در نبود آنها، هیچ حرکتی شکل نمیگیرد و خوش بینی، پیش نیاز این حرکت است.
🎞 @savad_resaneh1▫️
پاتوق رسانه ای ها
▫️ارزش کتاب خوش بینی آموخته شده در این است که این کتاب، بر پایهی تحقیق نگاشته شده و کسی آن را تألیف
🔻درباره خوش بینی آموخته شده
▫️انسان، فراتر از چیزی است که رفتارگراها میگویند
در معرفی مفهوم درماندگی آموخته شده به این نکته اشاره کردیم که نگاه سلیگمن، با نگرش رفتارگرایان (کسانی مانند اسکینر) تفاوت دارد.
سلیگمن، بسیاری از موجودات زنده (از جمله انسان و حیواناتی با مغز نسبتاً پیچیده مانند سگ و موش) را فراتر از آن میداند که بتوان آنها را صرفاً به عنوان یک ماشین مکانیکی با پاسخهای سادهی خطی (رابطهی میان پاسخ و محرک) توضیح داد.
▫️او به عنوان یک روانشناس شناختی، در این کتاب به شکلهای مختلف به این مطلب اشاره کرده است:
مدت خیلی زیادی از آن دوران گذشته است که رفتارگرایان به رهبری اسکینر حاکمیت مطلق حوزه روانشناسی را در اختیار داشته باشند.
نگرشی که بگوید همه چیز فقط ناشی از شرطی شدن ما و پاداش و تنبیههای بیرونی است.
بخشهای زیادی از نگاه ما به بیرون، نحوهی تحلیل ما، ارزیابی ما از محیط با تغییر نگرش و ذهنیت ما میتواند تغییر کند.
▫️از میان عوامل متنوعی که میتوانند در شکلگیری خوش بینی و بدبینی موثر باشند، سلیگمن بر روی یکی از آنها، تأکید فراوان دارد. اینکه: «رویدادهای اطراف خود را چگونه برای خود و دیگران توضیح میدهیم.»
@savad_resaneh1
▫️میتوانیم بگوییم رفتارگراها، موجودات زنده را به شکل اول میدیدند.
▫️اما سلیگمن، معتقد بود که به علت کارکرد پیچیدهی مغز انسان (چیزی که آن را ذهنیت یا تواناییهای شناختی مینامیم)، بهتر است برای بسیاری از موجودات، المان دیگری را به این مدل بیفزاییم، یعنی خوش بینی و بدبینی!
🎞 @savad_resaneh1
#رژیم_مصرف_رسانه_ای
دو قاعده طلایی در استفاده صحیح از رسانه ها :
استفاده مشروط ، استفاده محدود
اول، مشروط به :
1. حیطه دینی ومذهبی حدود و قواعد شرعی و دینی(تقوای رسانه ای)
2. اولویت بندی : اولویت وظایف (خانوادگی) براستفاده از رسانه ها
3. تکلیف محوری: تقدم انجام تکالیف و وظایف (تحصیلی) بر استفاده از رسانه ها
4. رشد ، اعتلا و ارتقا: تولید محصولات رسانه ای با کیفیتی بهتر از قبل (حرکت رو به رشد و بهبود شونده)
دوم ، محدود به :
1. مکان : موقعیت شناسی مکانی در استفاده و یا عدم استفاده از رسانه ها
2. زمان: رعایت حدود معقول ، وطلوب ومجاز در کیفیت وکمیت استفاده از رسانه ها
3. قیمت : آموزش تدبیر معاش و پرداخت هزینه ها برای بهره برداری از رسانه ها
4. قوانین : عملکرد خلاف قانون ، دارای تبعات منفی شخصی در سبک زندگی و اجتماعی (درنظم عمومی)
🎞 @savad_resaneh1
هدایت شده از فروشگاه تخصصی دهکده سلامت 🏡🏡🏡
🔺آغاز تولید نخستین سریال سواد رسانه ای وزارت ارشاد
🔹معاون مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از آغاز تولید نخستین سریال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با موضوع سواد رسانه ای و فضای مجازی به نام « چای نت» خبر داد.
📍🔖 کانال #خبر_فوری 👇
http://eitaa.com/joinchat/1280442399C2ad36ce276
هدایت شده از انجمن سواد رسانه طلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید: #معرفی_کتاب سواد رسانه ای
📚#سواد_رسانهای عنوان اثر تازهای است که به قلم دبلیو جیمز پاتر (استاد دانشگاه کالیفرنیا و دارای مدرک دکتری در دو رشتۀ «مطالعات ارتباطی» و «تکنولوژی آموزشی») و با ترجمه دکتر احسان شاهقاسمی (استاد ارتباطات دانشگاه تهران) توسط انتشارات جهاد دانشگاهی منتشر شده است.
📚«سواد رسانهای» به دنبال آن است تا نشان دهد رسانهها چگونه باورها و الگوهای رفتاری افراد را شکل میدهند. این کتاب از پانزده فصل آموزشی و ۶ فصل مسألهمحور تشکیل شده است. این کتاب در حال حاضر برجسته ترین کتاب در موضوع سواد رسانه ای در جهان است.
کتاب «سواد رسانهای» در ۸۶۴ صفحه در قطع وزیری و قیمت ۱۷۵ هزار تومان منتشر شده است.
#کتاب_بخوانیم
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
▫️میکروسبک هایی که آخر و عاقبت ندارند! / اندر احوالات این روزهای شیخ محمود امجد
- این روزها در مورد صحبت های ساختارشکنانه و توهین آمیز جناب محمود امجد خیلی حرف زده می شود و غالب محتوای این نوشته ها و تحلیل ها بر چند محور می باشند:
الف) اظهار تعجب و اعلام برائت و انزجار
ب) دعا برای عاقبت بخیر شدن
ج) بیان خاطرات از حضور موثر ایشان در جمع جوانان دانشجو و طلبه و اظهار تاسف و حسرت
د) شبیه سازی وی با زبیر که بدست پسرش از مسیر ولایت علوی خارج شد.
ه) تلاش هایی غالبا نافرجام برای کشف علل این سقوط آشکار
به نظر می رسد پرداختن به گزینه پایانی یعنی کشف علل این سقوط تاسف برانگیز مهمتر از سایر موارد باشد.
بنده به عنوان طلبه ای که در مدرسه حقانی و هیئات عزاداری قم بارها و بارها پامنبری ایشان بوده ام نکاتی را پیرامون دلایل این سقوط که کمتر بدان اشاره شده عرض میکنم و قبول دارم برخی از نکاتی که در حوزه سبک زندگی ایشان خواهید خواند ، اثباتا "میکروسبک" هستند که خیلی ممکن است به چشم نیایند اما ثبوتا "ماکروسبک" هستند و مهم و بنیادین!
۱. ساختار شکنی بی هوا، آخر و عاقبت ندارد!
آقای امجد رفتارهای عجیب زیاد داشت و اساسا "یکی از" مبانی جاذبه ایشان هم همین بود. رفتارهایش زیادی ساختار شکنانه بودند. حتی بنده که ذاتا روحیات آنتی سیستمی دارم از اینکه یک استاد اخلاق روی منبر روی دو پایش بایستد و عصایش را در هوا بچرخاند و ذکر علی مولا (علیه السلام) بگیرد برایم قابل هضم نبود چرا که به نظرم ساختارشکنی بی هوا مترادف تهور است تا شجاعت انقلابی.
حتی می توان گفت محافظه کارها و انقلابی ها همه خطوط قرمزی دارند اما مهم مصادیق و کمیت و کیفیت این خطوط قرمز بوده و هست که استاد امجد آن دوران به خطوط قرمز طلبگی ما گاها و از قضا به ندرت، بی ملاحظه می شد مثل همین بازی با منبر!
۲. تقویت روحی در حوزه اخلاق، با وجود تنبلی ذهنی در حوزه سیاست ورزی، آخر و عاقبت ندارد!
انگار طیفی در حوزه علمیه هست که تهذیب نفس و دروس اخلاق را تمام کننده رسالت طلبه گی می داند و اساسا مایل است به گونه ای اشراقی مسائل دنیای سیاست و اجتماع را نیز حل و فصل کند. این طیف برای شناخت اجتماع و سیاست وقت ندارند و معتقدند خدا به آنها "فرقان" داده برای همین چیزها!
این را بگذارید کنار مشی امام خمینی ره و رهبرمعظم انقلاب که امور سیاسی و اجتماعی و اقتصادی بخش لاینفک زندگی روزمره ایشان تلقی می شود و حنی در بیانات مختلفشان خطاب به حوزویان از گوشه گیری و بی اطلاعی و عدم تحلیل گلایه ها می کردند.
در همین زمینه رهبری عزیز انقلاب می فرمایند:
" باید سیاسى باشید؛ باید با مسائل سیاسى آشنا شوید، حوادث سیاسى کشور را بدانید و حوادث سیاسى دنیا را بدانید. طلبهها امروز به اینها نیاز دارند. یک گوشهاى نشستن، سرخود را پایین انداختن، به هیچ کار کشور و جامعه کارى نداشتن و از هیچ حادثهاى، پیشآمدى، اتفاق خوب یا بدى خبر نداشتن، انسان را از جریان دور مىکند. ما مرجع مردم هم هستیم؛ یعنى مورد مراجعهى مردمیم و اگر خداى نکرده یک علامت غلط نشان بدهیم، یا یک چیزى که مطلوب دشمن است بر زبان ما جارى بشود، ببینید چقدر خسارت وارد مىکند. بنابراین، یک وظیفهى مهمى که امروز ماها داریم، ارتباط با سیاست است" (بیانات در جمع روحانیون استان سمنان، ۱۳۸۵/۰۸/۱۷)"
به نظر می رسد آقای امجد هم در همین "تله تنبلی ذهنی در حوزه سیاست ورزی" افتاده اند و به جای کشف حقیقت، به اماره و ظنونی که به زعمشان حجت هستند اکتفا کرده اند. شاهد ماجرا اینست که نقل شد از ایشان که دلیل اعتمادشان به دیدگاه های پسرشان اینست که پسرشان نان حلال خورده است و جز حق نمی تواند بگوید! (ر.ک: سقوط یک شیخ از ارتفاع/ مشرق نیوز)
۳. ارتباط چهره به چهره با استهزاکنندگان، آخر و عاقبت ندارد!
از سالها پیش می دانیم که موثرترین روش تاثیرگذاری روی اشخاص، ارتباط چهره به چهره و مستمر می باشد و حتی طرح تبلیغی استاد قرائتی در روزگار اوایل طلبه گی ما هم با همین عنوان بود یعنی تبلیغ چهره به چهره.
اگر دور و بری های ما که چشم در چشم با آنها مرتبط هستیم اهل استهزا یا انکار حق باشند عاقبت ما هم لاجرم چنین خواهد بود که:
" ثُمَّ كَانَ عَاقِبَةَ الَّذِينَ أَسَاءُوا السُّوأَىٰ أَنْ كَذَّبُوا بِآيَاتِ اللَّهِ وَكَانُوا بِهَا يَسْتَهْزِئُونَ" (10/روم)
" آخر سرانجام کار آنان که بسیار به اعمال زشت و کردار بد پرداختند این شد که آیات خدا را تکذیب و تمسخر کردند."
ماجرای نقش آفرینی منفی پسر زبیربن عوام هم موید همین نکته هست که وقتی موثرترین افراد نزدیک ما، منحرفین فکری یا عقیدتی باشند دیر یا زود ما هم به رنگ آنها درخواهیم آمد. چرا که همنشینان، بیشتر از اثر معرفتی حاوی اثر روانی و احساسی هستند و تا کنون سلاح کارآمد و مطمئنی برای خنثی سازی چنین اثراتی ساخته نشده است!
نشست و برخاست های مکرر با مهدی هاشمی و دارودسته اش و مشورت گرفتن های مستمر از پسر مساله دارش با استاد امجد کاری کردکه صدای "بی آزار"ها هم درآمد!
اما بعد از مرور چند میکروسبک از جناب امجد، بد نیست به یکی از مشکلات سبک برخورد ما با جماعت مبهم هم اشاره کنیم:
۴. سکوت اصحاب حق در برابر اشخاص مردد، آخر و عاقبت ندارد!
براستی دیگر امجدگونه ای نداریم تا قبل سقوط کامل به دادش برسیم؟
اینکه بعد فتنه ۸۸ مشخص شد ایشان به سمت جریان فتنه غلطیده می توانست منجر به صمیمیت بیشتراصحاب انقلاب با ایشان شود نه اینکه پیشنهاد جلسه ای داده شود و ... از فتنه ۸۸ بیشتر از ۱۰ سال سپری شده است و گویا ایشان همچنان در دام تزریق اطلاعات غلط گرفتار شده است.
۱۰ سال فرصت کمی برای روشن کردن ذهن آقای امجد نبوده است و وقتی ذهن های پرابهام و قلب های متمایل شده به جناح باطل، تنها و بی ایضاح و بی مونس به حال خود رها شوند پایانی خوش تر از این هم نخواهند داشت!!
حمید برزگار/فعال رسانه ای
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
🔸 وجوه تمایزعلمی علامه مصباح یزدی(ره) با دیگران چه بود؟
1️⃣ امتداد علمی ریشه دار در بین طلاب و دانشجویان انقلابی
علامه مصباح یزدی(ره) در کنار ویژگی فقیه و مفسر و فیلسوف و نظریه پرداز سیاسی بودن، اشتغال جدی به تربیت شاگردان علمی و کار تشکیلاتی و آینده نگرانه داشتند. ایشان هرگز به برپایی مجلس درس اکتفا نکردند و از مدرسه حقانی تا موسسه در راه حق و موسسه امام خمینی ره به دنبال تعمیق مبانی معرفتی شاگردانشان بودند. کم پیش می آید عالمی در تراز ایشان با دانشجویان اینگونه وقت بگذراند و حتی طرح هایی سراسری برای تحکیم مبانی معرفتی طلاب و دانشجویان تدارک ببیند.(طرح های ولایت)
2️⃣ برخورد زیربنایی و معرفتی با مسائل علمی و اجتماعی و سیاسی
ایشان مطلقا تحت تاثیر هیاهوهای " برساخته" نبودند و سعی می کردند مخاطبانشان را به برخورد معرفتی با مسائل تشویق کنند و حاصل این رویکرد نزدیک شدن سطح نخبگانی حوزه و دانشگاه به ایشان بود و نظراتشان همیشه معرکه آرای مخالفان و موافقان بوده است. همین روش علمی منجر به رد دموکراسی و اعلام عدم سازگاری دموکراسی و حکومت اسلامی می شود و محبوبیت جهانی دموکراسی نمی تواند منجر به خودسانسوری ایشان شود.
3️⃣ نقد صریح مبانی تمدنی غرب و لیبرال دموکراسی
ایشان هرگز در برابر نظریات جاده صاف کن لیبرالیسم غربی مانند تساهل و تسامح دینی، نفی علم دینی، قبض و بسط شریعت و یا تاریخمندی دین و... کوتاه نیامدند واز آنجایی که ورود علمی و صریح ایشان به این مباحث منجر به جریان سازی علمی در میان طلاب و دانشجویان می شد، باعث حمله های ناجوانمردانه رسانه ای علیه ایشان می شد و این روزها نیز به مناسبت ارتحال این عالم ربانی، جریان تحریف دست به کار شده و همصدا با هجمه سنگین رسانه های بیگانه، سعی می کند ایشان را عالمی صرفا سیاسی و حکومتی و بانفوذ معرفی کنند.
حقیقت اینست که سخت بتوان نمونه دیگری در حوزه های علمیه در طول تاریخ روحانیت می توان پیدا کرد که علی رغم وزن بالای فقهی، صدها ساعت تدریس و مناظره و میزگرد در موضوع معرفت شناسی و علم دینی و قلمرو دین و ... داشته باشد و تقریبا نسبت به همه شبهات روز واکنشی علمی و نیز جریان ساز داشته باشد.
5️⃣ بیان آسان در عین عمق معنایی
از دیگر وجوه خاص علامه مصباح یزدی بیان آسان مبانی نظری پیچیده برای مخاطبانشان بود که باعث همه گیری آن در بین طلاب و دانشجویان و مردم عادی نیز می شد و حتی ایشان برای رد نظریه تساهل دینی هفته های متمادی در سخنرانی های پیش از خطبه های جمعه تهران به رد همه فهم مبانی غربگراهای ایرانی می پردازند و به دلیل دارا بودن تیم پشتیبانی و تشکیلاتی، مطالب ایشان ، سریع تبدیل به کتاب و نرم افزار می شدو تا عمق حجره های طلبه گی و اتاق های دانشجویی نفوذ می کرد.
رحمت و رضوان الهی بر او که عالمانه سخن گفت و زاهدانه زندگی کرد و آموزگار راستین ولایت پذیری بود.
✍️#حمید_برزگار
@sedayehowzeh | صدایحوزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نحوه تولید تبلیغ قهوه حتما تا آخر ببینید...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تولید بزرگترین قایق چاپ سه بعدی جهان به ارزش 20 میلیون دلار...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیشرفت صنعت تبلیغات در جهان!
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
📌تاملی در پدیده غیرمتعارف این روزهای فضای مجازی:
در ایام پساساسیسم چه کنیم؟!
حمید برزگار:
🔹لایک و ویوهای بسیار بالاتر پست های اخیر #ساسی_مانکن که شامل حضور یک ستاره پورن در کنارش بود یک امر ابژکتیو و واقعیتی غیرقابل چشم پوشی می باشد اما امر سوبژکتیو و ذهنیت یافته در این میان قابل نقد و بررسی فراوان است.
🔹چند مورد از موارد مورد توافق این قبیل تحلیل ها از جناح ها و تیپ های فکری مختلف:
۱.کودکان و نوجوانان نباید محتوای جنسی دریافت کنند.
۲.در این روزگار رهاسازی محتوا در بستر وب و شبکه های اجتماعی، فعالیت کاتالیزورها و شتابنده هایی مثل ساسی مانکن حرکتی اشتباه در جهت مسیر آب و عجله بی مبنا برای رسیدن به آخر خط است!
۳. خرید نگاه و لایک و کامنت دیگران به قیمت استفاده ابزاری از مظاهر فسق و فجور به ویژه وقتی مخاطبانت نوجوانان هستند گناهی است نابخشودنی.
متن کامل یادداشت در #صدای_حوزه:
https://v-o-h.ir/?p=6065
صدای حوزه 💢 @sedayehowzeh
هدایت شده از انجمن سواد رسانه طلاب
#معرفی_کتاب:
📚کتاب «فرهنگ لغات و اصطلاحات سواد رسانهای» منتشر شد.
🔹سیده سارا میرقاسمی، ایدهپرداز اصلی کتاب فرهنگ لغات و اصطلاحات #سواد_رسانهای درباره اهمیت انتشار این کتاب گفت: نیاز ادبیات واحد با ساختار علمی مشخص در حوزه تدریس سواد رسانهای، علت اصلی شکلگیری ایده اولیه انتشار کتاب مرجع فرهنگ لغات و اصطلاحات سوادرسانهای بود.
وی با بیان اینکه اغلب واژگانی که برای تدریس مهارتهای سواد رسانهای در کشور استفاده میشوند و به کتابها و مقالههای این حوزه راه یافتهاند ریشه علمی و بینالمللی ندارند افزود: چندگانگی و اعمال سلیقه شخصی در واژهپردازی علوم مختلف و خلق و به کاربردن واژگانی که ریشه علمی ندارند، متخصصان هر حوزه علمی را به خصوص در هنگام پژوهش با مشکلات بزرگ روبرو میکند. برای مثال واژه متداول #رژیم_مصرف_رسانهای معادلی در زبان اصلی ندارد و همین امر باعث ایجاد مشکلات عمیقی برای پژوهشگران در روند تحقیقات علمی آنان میشود.
میرقاسمی با تاکید بر استقبال اساتید برجسته علوم ارتباطات از انتشار این کتاب، اظهارامیدواری کرد با انتشار کتاب فرهنگ لغات و اصطلاحات سوادرسانهای از این پس شاهد استانداردسازی در ادبیات سواد رسانهای در کشور باشیم.
کتاب مرجع فرهنگ لغات و اصطلاحات سوادرسانهای به قلم محمد سلطانیفر، سیدهسارا میرقاسمی، سیما میربخش، ناصر اسدی و نوید احمدزاده از متخصصان رشته علوم ارتباطات نگاشته شده است.
این کتاب را انتشارات پشتیبان، مرجع نشر کتابهای سواد رسانهای در کشور بهمن ماه امسال در ۲۲۵ صفحه و قطع رقعی منتشر کرده است.
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
هدایت شده از مرسی تی وی 🌿🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصویر زمینه سه بعدی😳😃👌
@MER30TV👈💯
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
📌«کلاب هاوس» شبکه مردم یا تریبون مسئولین؟!
🔹هرازچند گاهی نام یک شبکه اجتماعی بر سر زبانها میافتد. یک روز فیسبوک، یک روز اینستاگرام، یک روز تیکتاک و حالا نوبتی هم که باشد نوبت یک شبکه اجتماعی به نام #کلاب_هاوس است که بدون اتکا به عکس و ویدئو و نوشته، توانسته به محبوبترین شبکه اجتماعی در دنیا و البته ایران تبدیل شود.
🔹در واقع چیزی که کلاب هاوس را از دیگر شبکههای اجتماعی متفاوت میکند، این است که بدون متن، عکس و ویدئو توانسته تنها از طریق صوت، میلیونها کاربر را شیفته خود کند.
🔹در کلاب هاوس امکان گفتگو و ایجاد روابط دو سویهی غیرسلسهمراتبی ممکن نیست. شما میتوانید به دیگران گوش دهید و تنها در صورت داشتن مجوز حرف بزنید.
🔹منتقدان، نویسندگان منزوی و مخاطبان پیگیر اوضاع اجتماعی و سیاسی باید «دستشان را بالا بگیرند» تا دیگران به آنها #اجازه حرف زدن بدهند.
🔹کلاب هاوس به مسئولان این امکان را میدهد که از یک طرف بدون مواجه با منتقدان جدی با «مخاطبان خاص» خود گفتگو کنند و از طرف دیگر #ژست_تعامل و حضور در میان «مردم» را بگیرند.
صدای حوزه 💢 @sedayehowzeh
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌اگر طلاب در میدان باشند؛ شما تنها نیستید!
حمیدبرزگار:
🔹در فیلم لیگ عدالت #زک_اسنایدر کارگردان بتمن علیه سوپرمن، در سکانسی، خیلی گذرا تابلوی تبلیغی بنیاد پیشگیری از #خودکشی یا AFSP را میبینیم که رویش نوشته: «شما تنها نیستید». آتمن دختر زک در سال ۲۰۱۷، در حین ساختن فیلم خودکشی کرد و این فیلم هم به همین دختر تقدیم شده است...
🔹خودکشی از میانه افسانه سیزیف #آلبرکامو آنجا که می گوید،"هیچ مسئله فلسفی جدی جز اینکه زندگی ارزش زیستن دارد یا نه، وجود ندارد." تا نگرش های بدبینانه شوپنهاور آنجا که می گوید، "شخص، آزاد است خود را براندازد؛ اما آزادیاش برای آزادکردن خودش از رنج، نوعی پندار است. "، همگی گویا باعث شده اند خودکشی از فعلی مختص طبقه فرودست جامعه به کنشی فعال و مترقی در میان برخوردارها و اهل کتاب و رمان نیز تبدیل شود.
🔹طلاب امروز لازم است در عرصه مقابله با آسیب های اجتماعی بسیار فعالتر و موثرتر ظاهر شوند. خودکشی فقط یکی از جنس های این آشفته بازار می باشد و می توان امثال اعتیاد و پوچ گرایی و خشونت ورزی و انحرافات جنسی و استرس فراگیر و افسردگی و ... را هم به این لیست اضافه کرد.
🔹و درپایان یک سوال ساده: واقعا کسی که #معاد را قبول دارد می تواند آگاهانه خودکشی کند؟
صدای حوزه 💢 @sedayehowzeh
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
📌آهو هم آهوی زنجان!
مدیر مسئول صدای حوزه:
🔹تصویر، مربوط به تار عنکبوت بین شاخهای یک آهوی کوهی آفریقایی می باشد و دلیل استفاده از این تصویر در کانالی حوزوی اینست که هشداری داده باشیم برای احتمال اجتماع نقیضین ها!
🔹تصویر حاوی تناقضی به قول گفتنی،گل درشت است، تار عنکبوت آنهم در این حجم مخصوص مکان هایی ساکن و ثابت است و از طرفی آهویی چنین تنومند، لااقل به لحاظ تصور رسانهای که از آن داریم مظهر حرکت و پویایی می باشد و این دو با هم جور نیستند.
🔹نگاه و تصویر مثبت دیگران دلیل عدم ابتلای ما به آن نقیصه نخواهد شد.
🔹نکند مراکز و نهادها و اشخاص حوزوی که مظهر پویایی و دیده بانی و فرماندهی در عرصه های مختلف دینی و فرهنگی و... هستند خود دچار رکون و رکودی عمیق شوند و باعث تغییر نگرش عمومی و رسانه ای به ساحت دین و حوزه ها و ... شوند.
🔹وقتی مقابل مشکلات فرهنگی و اجتماعی و #اقتصادی مردم بیتفاوت باشیم و در حد وسع خود نکوشیم و یا به گفتن "او خیلی بد است" اکتفا کنیم تصویری چنین مضحک از خود به نمایش می گذاریم. چیزی شبیه #سازمان_ملل و بیانیه های محکوم کننده بی خاصیتش!
🔹بی شک #صدای_طلاب انقلابی هرگز منجر به آنارشیست و هرج مرج طلبی نخواهد شد و کمک خواهند کرد تا باز هم مستضعفان، ولی نعمتان انقلاب باشند...باید مثل آهوی گریزپای دشت سهرین زنجان از وادادگی و محافظه کاری بگریزیم...
صدای حوزه| @sedayehowzeh
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌طلاب جوان ونهادهای حوزوی کجای ماجرا هستند؟!
از واقعیت افزوده تا کلاب هاوس
🔹براستی ما چه نسبتی با #تکنولوژی های روز داریم؟ از بحث سوگیرانه بودن تکنولوژی ها و اینکه آنها لزوما مثل کارد هستند یا نیستند که بتوان از آنها استفاده درست یا غلط کرد هم می گذرم و فقط می گویم این تکنولوژی ها در حال ورود به عرصه #سبک_زندگی ما هستند.
🔹واقعیت مجازی می تواند غالب گزاره های معرفتی مذهبی یک جوان یا حالا به اصطلاح یک تین ایجر را کاملا به چالش بکشد آنهم با طعم لذت و سرگرمی و نکته بغرنج اینکه این تکنولوژی ها با سرعتی شگرف فراگیر می شوند!
متن کامل یادداشت در #صدای_حوزه:
v-o-h.ir/?p=8716
صدای حوزه 💢 @sedayehowzeh
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
📌ترمیدور مد نظر یافت نشد!
حمید برزگار:
🔹روزنامه شرق در روز ۲۳ فروردین، از آمدن علی مطهری و محسن هاشمی و تقاضاها برای حضور سیدحسن خمینی در انتخابات نوشته بود که عصر همان روز با اعلام سخنان یاسر خمینی مبنی بر اینکه بعد دیدار برادرش سیدحسن خمینی با رهبرمعظم انقلاب ایشان تصمیمی برای شرکت در انتخابات ندارند این موضع شرق هم سالبه به انتقاء موضوع شد و البته حتی در صورتی نامزدی سیدحسن، احتمال تایید صلاحیت وی بسیار پایین بود چرا که وی ذیل هیچکدام از عناوین #رجل_سیاسی قرار نداشت.
🔹شرق قبلا از سید حسن با عنوان خمینی جوان یاد می کرد و سودای مطرح شدنش در حد رهبری آینده را داشت اما اکنون گویا به عنوان یک اصلاح طلب که صرفا می تواند تفکرات بخشی از ایرانی ها را نمایندگی کند بسنده کرده اند.
🔹رهبر معظم انقلاب: انقلاب های بزرگ دنیا که در تاریخ دویست سال اخیر ما اینها را می شناسیم، بنا بر همین تحلیل (به تدریج عاملِ حرکت به پیش، کم می شود و در مواردی تبدیل به ضد خود می شود)، همه با آن نظریه قابل انطباق هستند؛ اما #انقلاب_اسلامی از این تحلیل جامعه شناختی به کلی مستثناست.
صدای حوزه 💢 @sedayehowzeh
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌افزایش پایه حقوق کارگران یا شوآف سازمان برنامه و بودجه
🔹سازمان برنامه و بودجه زحمت کشیده و این تبلیغ رو روی آنتن تلوزیون فرستاده تا نشون بده افزایش #حقوق_پایه چه تاثیر شگرفی روی زندگی کارگران و مستمری بگیران و ...خواهد گذاشت!
🔹دولتی که با مدیریت فشل و غلط، ارزش پول ملی و قدرت خرید رو به فضاحت کشونده حالا بابت اینکه اعلام کرده حکم حقوق بازنشستگان متناسب با سنوات خدمت قابل قبول، نباید از ۳۵ ميليون ريال کمتر باشد، شوعاف راه انداخته و از کارگر یا کارمندی روایت می کند که به محض افزایش پایه حقوقش خواهد توانست از عهده کرایه منزل خود بربیاید...
🔹آقای دولت!
وقتی زخم زندگی مردم عمیقتر از این حرف هاست، زشته بیای برا یه همچین افزایش حقوقی تبلیغ کنی و ...کافی بود جهت اطلاع مخاطبانت، قانون مصوّبت را به زبانی عامیانه اعلام کنی تا کارفرمایی از ندانستن کارگر و کارمند سوءاستفاده نکند.
🔹گفتنی است که بر اساس افزایش ۳۹ درصدی حداقل دستمزد در سال ۱۴۰۰، کارگران در مجموع ۴ میلیون و ۱۱۱ هزار و ۴۱۷ تومان هر ماه دریافت خواهند کرد و در عین حال در برخی صحبت ها و اظهار نظرها خط فقر در تهران زیر ماهانه 9 میلیون تومان درآمد تعریف می شود!
#شوآف_تبلیغاتی
#حقوق_کارگران
صدای حوزه 💢 @sedayehowzeh
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌اخباری مثل "برداشت ۶۲ میلیون تومانی پسر ۱۴ ساله از حساب پدر برای بازی آنلاین" و یا "پسر بچه مشهدی با انجام یکبازی اینترنتی، ۵٩میلیون تومان برای والدینش هزینه تراشید" را دیده بودیم و اما حضور مادر یکی از همین نسل z ها در شبکه تهران با حضور حجه الاسلام سرلک عمق فاجعه را بیشتر و بیشتر نمایان کرد.
🔹وقتی حواسمان به آموزش پدر و مادرها نیست
وقتی دولت و مجلس و قوه قضاییه هنوز نمی دانند چطور مانع چنین اتفاقات شومی باشند
وقتی بناست فقط منفعل باشیم و نظاره گر، می شود همین و حداکثر کاری که می توانیم انجام دهیم همین است که این قبیل موارد را منتشر کنیم شاید حواسمان را بیشتر جمع کنیم اما مگر می شود آسیبی اجتماعی را فقط با هشدار جمع و جور کرد؟ در چند مورد موفق بوده ایم؟
🔹فارغ از اصل این ماجرا نمی دانم مجری برنامه چرا اینهمه اصرار دارد مادر عزتمند این پسر گیمر را "فلک زده و بدبخت" معرفی کند؟ برای نشان دادن عمق فاجعه جالب نبود بانویی که با سربلندی برای معیشت خود و فرزندانش تلاش می کند را مجبور به عجز و ناله در یک برنامه تلوزیونی بکنیم. ذکر نکات اصلی ماجرا یعنی بدهکاری و نیز پول رهن بودن مبلغ موجود در کارت مادر کفایت می کرد و نیازی به تزریق هیجان به روایت فقر او نبود.
🔹و در آخر بهتر بود جناب مجری صحبت های مادر را به سمتی نمی کشیدند که مادر بگوید به قدری او را زده بودم که صورتش کلا کبود شده بود!!
#فضای_مجازی
#مدیریت_فضای_مجازی
صدای حوزه 💢 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعلام آمادگی کارگردانهای تایتانیک، گرگ والاستریت، واکینگ دِد و بتمن برای ساخت فیلم دستاوردهای دولت روحانی!
#طنز
🎞 @savad_resaneh1