🚨 هشدار! آزارگران جنسی در کمین کودکان خردسال در اینترنت
🔹 بنیاد دیدهبان اینترنت هشدار داده است که در سال ۲۰۲۳ بیش از ۲۰۰۰ تصویر سوءاستفاده جنسی از کودکان ۳ تا ۶ ساله کشف کرده است که در آن کودکان با دوربینهایی متصل به اینترنت فیلمبرداری شدهاند.
🔹 این هشدار به دنبال گزارش آفکام منتشر میشود که طبق آن یکچهارم کودکان بین ۵ تا ۷ سال، گوشیهای هوشمند خودشان را دارند./سیتنا
#خبر
🔗 آموزش عمومی سواد رسانه قدس
19.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حضور موثر «سفیران مهر» در خیابانهای تهران
🔹به دنبال نگرانی آحاد مردم مومن تهران در خصوص هنجارشکنان و افراد بیحجاب، گروههای مردمی آمر به معروف «#سفیران_مهر» در معابر و میادین پایتخت حضور یافته و اقدام به تذکر لسانی میکنند.
🔹همچنان که در ویدئوی فوق مشاهده میشود، اکثر قریب به اتفاق بانوان با پوشش خاص، پس از تذکر لسانی، حجاب خود را رعایت میکنند.
🔹مصاحبه با تعدادی از افراد با حجاب کم و اعتراض آنها نسبت به برخی قبح شکنیها از نکات قابل توجه در جریان این طرح مردمی بود که در گفتگو با خبرنگار ما نیز بازتاب یافتهاست.
🆔 @tehranpress5
9.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥یه لقمه سواد رسانه
📱قسمت سوم: پیدا کردن جایگزین مناسب
#موشن_رئال
#تربیت_رسانهای
#کودک
#بازی
🔗 آموزش عمومی سواد رسانه
هدایت شده از تهران پرس منطقه ۵
15.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥کیمیای محبت
🔹تصاویری از تذکر لسانی همراه با مهر گروههای مردمی «#سفیران_مهر» در ایستگاههای متروی تهران که در غالب موارد با همراهی و رعایت حجاب توسط بانوان محترم همراه میشود.
مشاهده فیلم با کیفیت :
https://tehranpress.com/000G7L
🆔 @tehranpress5
فنون اقناع.pdf
3.93M
📕 فنون اقناع
🔹اقناع فرايندی است كه با توسل به تعقل و احساس در قالب مهارتهای كلامی و غيركلامی و رسانهای، ذهنيّت افراد را غالباً جهت تغيير رفتار و وادار كردن آنها به عمل معينی، تحت تأثير قرار میدهد.
#جزوه
#فنون_اقناع
🔗 آموزش عمومی سواد رسانه
📷 بیماری اهالی فضای مجازی را بشناسید
#فابینگ #اینفوگرافیک
#سواد_رسانه #داده_نما
🔗 آموزش عمومی سواد رسانه
#معرفی_کتاب
📚 کتاب دانایی و نادانی در روزگار شبکهها
(مقدمهای بر شناخت پیامهای درست و نادرست در عصر اطلاعات)
🖋پدیدآورندگان: شاهو صبار
ناشر: سیمای شرق
تعداد صفحات: ۱۴۲
سال انتشار:۱۴۰۰
🔹امروزه سواد رسانهای از موضوعات بسیار مورد گفتوگوست، در زمانی که شبکههای اجتماعی، اینترنت، ماهواره و شبکههای تلویزیونی ما را زیر بارانی از اطلاعات درست و نادرست قرار دادهاند و به سادگی نمیتوانیم میزان درستی و دقت این مطالب را بسنجیم، سواد رسانهای اهمیتي بیش از پیش یافته است. در این کتاب، «دکتر شاهو صبار»، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران به واکاوی این مسئله میپردازد و برخی مهارتهای عملی را آموزش میدهد تا به کمک آنها تلاش کنیم که عصر اینترنت و شبکههای اجتماعی به ابزار افزایش دانایی ما تبدیل شود.
🔹این کتاب، در روزگار شبکهها؛ مقدمهای بر شناخت پیامهای درست و نادرست در عصر اطلاعات میپردازد و با زبانی ساده و بیان مثالها و شواهد متعدد، مهارتهایی عملی سواد رسانهای را به ما بیاموزد تا با بهرهگیری از آنها بتوانیم عصر اینترنت و شبکههای اجتماعی را به ابزار افزایش دانایی تبدیل کنیم، نه سردرگمی و انباشت افکار نادرست در ذهن.
🔸این اثر در ۱۰ فصل با عناوین: «مقدمهای بر چالش دانایی در عصر اطلاعات، توشه ما از عصر دانش چیست؟، نگاهی به الگوهای محتوایی تکراری و ضعفهای منطقی، آیا همه چیز علم است؟، سوگیریها: دامهایی که در مسیر استدلالهای ما تنیدهاند، ادعاهای خارقالعاده و شواهد خارقالعاده، نقش داستانها و تجربههای فردی در اثبات، مفاهیم علمی مورد سوءاستفاده، داستان تحول علم پزشکی، در باب فروتنی: آیا باید بدانیم؟» به برخی از چالشهای مهم جامعهی امروز در مواجهه با اطلاعات و پیامها میپردازد.
#سواد_رسانه
#تفکر_انتقادی
🔗 آموزش عمومی سواد رسانه
✍️نگاهی به برخی تکنیکهای انتخاباتی
🎯تکنیک نامزد پوششی (Anti shock)
در این روش سعی میشود با ورود دو فرد از یک جریان سیاسی به گود رقابت انتخاباتی و کناره گیری وی در واپسین لحظات، آرای بیشتری را در سبد فرد مورد نظر سرازیر کرد.
🎯تکنیک دره عمیق (Deep valley)
با به کارگیری تکنیک "دره عمیق" میتوان به تخریب گسترده مسوولان قبلی پرداخت. به عبارت دیگر یک نامزد میتواند نتیجه اقدامات قبلی ها را به درهای عمیق و غیر قابل جبران برای اذهان عمومی تبدیل کند تا بر عدم تواناییهای خود خط بطلانی بکشد.
🎯تکنیک شکستن آرا
در این تکنیک برنامه ریزیهای دقیق و همه جانبه ای صورت میگیرد تا در مسیر دوقطبی سازی کاذب، برای خود مخالف سازی کنیم و پس از آن که اکثریت جامعه را دچار شوک احساسی کردیم (مظلوم نمایی) و مستقیم و غیرمستقیم آرای مردم را به سمت خود سرازیر مینماییم.
🎯تکنیک سایه
تکنیک "سایه" یکی از متداول ترین و قدیمی ترین تکنیکهای انتخاباتی محسوب میشود که در آن یک نامزد با دیدارهای مکرر و تبادل نظر با یک فرد خاص یا یک جریان سیاسی فراگیر، خود را به آن جریان یا فرد خاص منتسب میکند و با این روش وی صاحب آرای تمامی طرفداران آن فرد یا جریان سیاسی خاص میشود.
🎯تکنیک دشمن فرضی (Virtual enemy)
این روش نیز مشابه تکنیک "شکستن آرا" است و تنها از آن جهت تغییر کرده که موضوعات خاص و به روز را در مسیر خود قرار میدهد تا با بیشترین آرا مواجه شود؛ مانند : "مباحث مربوط به زنان و حقوق اجتماعی آنان" ، "حقوق بشر" ، "آزادی زندانیان" و ...
#سواد_رسانه
#تکنیکهای_اقناع
#رسانهوانتخابات
🔗 آموزش عمومی سواد رسانه