☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۴۳)
🍃🌻🍃
🌐 خبر: روزنامه ابتکار، وابسته به جریان اصلاحطلب دیروز (شنبه) نوشت: «یک دیپلمات ارشد آمریکایی گفت که آنها هنوز منتظر پاسخ ایران در مورد زمان آماده شدن برای ازسرگیری مذاکرات بینالمللی بهمنظور احیای احتمالی برجام هستند.
🌀 گزاره تحلیلی:
🔸 دور ششم مذاکرات کمیسیون مشترک برجام روز ۳۰ خرداد به پایان رسید. پاسخ درخور انتظار مقامات آمریکا مبنی برافزایش سرعت نتیجه و برگشت ورق را میتوان در آخرین بخش گفتوگوی تلویزیونی دیشب رئیسجمهور مبنی بر پیگیری ادامه مذاکرات البته نه مذاکره برای مذاکره و نه مذاکره تحتفشار و زورگویی غربیها دانست.
🔹 همین موضع را میتوان در گفتگوی تلفنی اخیر وزیر امور خارجه ایران با همتای آلمانی خود نیز دنبال کرد؛ آقای امیر عبداللهیان در این گفتگو اعلام کرد: «مذاکرهای را قبول داریم که به رفع واقعی تحریمها و تأمین حقوق حقه ایران بینجامد... آمریکاییها درک درستی از منطقه و مردم آن، بهویژه ایران ندارند ... آمریکاییها باید بدانند جز با زبان احترام، ادب و منطق نمیتوانند صحبت کنند و این ادبیاتی که گاه و بیگاه به کار میگیرند، نهتنها کمکی به حل مشکلات نمیکند، بلکه خود مسئلهساز است».
🔸 تجربه بهوضوح نشان داده است که ادامه مذاکرات هستهای باید با بازنگری و شناخت دقیق منافع نرمافزاری و سختافزاری نظام جمهوری اسلامی ایران، با رویکردی قوی و انقلابی پیگیری شود و از تکرار روشهای گذشته که «خسارت محض» به بار آورد، پرهیز گردد.
🔹 در نگاه انقلابی و تحولآفرین، هشدارهای راهبردی پیش رو، میتواند مبنای مذاکرات آتی قرار گیرد؛ عدم موکول کردن برنامههای داخلی بخصوص اقتصاد کشور به همراهی غرب، بیصداقتی و بدعهدیهای مکرر مقامات اروپائی و آمریکائی، عدم استقلال اروپائیها در مواضع و تصمیمات، تلاش غربیها برای تحمیل حرف باطل در مقابل حرف حق با بهکارگیری راهبرد فشار حداکثری، کنار گذاشتن هر آنچه خلاف مصالح و امنیت ملی است و داشتن صراحت و شجاعت در مذاکرات توسط تیم مذاکرهکننده دولت سیزدهم.
🔺 نکته پایانی: اولین دور مذاکرات هستهای در دولت سیزدهم دیر یا زود شروع خواهد شد. تجربه تلخ برجام بیفرجام دولت آقای روحانی را باید با این هشدار مقام معظم رهبری در ۱۳۹۷/۱۱/۱۹ را به تیم جدید مذاکرهکننده نیز یادآوری کرد که: «نتیجه این شده که خود مسئولینی که آن روز مذاکره میکردند، امروز دارند میگویند آمریکا غیرقابلاعتماد است! خب، از اوّل بایستی این غیرقابلاعتماد بودن را تشخیص میدادند و حرکت میکردند».
✍ حسین عباسیان
#روشنگری
#ثامن
#رئیسی
🆔https://eitaa.com/savadesiasi
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
♨ شايستهسالاريِ مديران مياني
* دولت انقلابي اين روزها سرگرم چيدن مديران مياني خود در دستگاههای مختلف است تا بتواند با همه توان در مسير خدمت به ملت قدم بردارد. در اين مرحله کار دشواري پيش روي دولتمردان قرار دارد و انتظار آن است که در عین سرعت بخشی به این امر مهم، در کیفیتبخشی به آن نیز توجه ویژه گردد.
👈 گزاره تحلیلی
1⃣ بدون شک اين روزها پيشنهادهای مختلفي براي تصدي سمتهاي مختلف در وزارتخانهها، از بالا و پايين و گوش و کنار ارائه ميگردد و فعالين سياسي تلاش دارند تا آنکه به نگاه خودشان شایستهتر است را بر مناصب قدرت بنشانند. اين اقدام هرچند در ذات خود اقدام بدي نيست و ميتواند دايره انتخاب وزرا برای گزینش دستیاران را گستردهتر کند، اما فراموش نبايد کرد که اين فرآيند با آفاتي نيز مواجه است و بخشي از سفارشها و پیشنهادها با هدف کسب قدرت دنبال ميگردد که مواجهه با آن هوشياري ويژه دولتمردان را ميطلبد. تأکید باید کرد که ملاک و معيار حقيقي در نظام اسلامي در فرآيند توزيع قدرت، شایستهسالاری است و تنها صاحبان صلاحيت هستند که از مشروعيت لازم براي تکيه زدن بر صندلي قدرت در سطوح مختلف برخوردارند و نبايد اجازه داد که فاقدين صلاحيت تنها از طريق واسطهگری و ارتباطات سياسي، صندليهايي را کسب کنند که شايسته تکيه زدن بر آن نيستند!
2⃣ پيوندهاي خانوادگي و بهرهگیری از اقوام و خويشان در سطوح مختلف مديريتي نيز آفتي است که در طول ادوار گذشته، ساختار اداري و مديريتي کشور را آلوده کرده و اعتماد جامعه را نسبت به فرآيند توزيع قدرت بهشدت کاهش داده است. دولت انقلابي بايد بهشدت از برقراري چنين نسبتي در عزل و نصبهای مديران مياني پرهيز کند، حتي اگر واقعيت امر مبتني بر صلاحيت و شايستگي صورت گرفته باشد. خروج از موضع اتهام و بهکارگیری منسوبين شايسته در جايگاهي ديگر، بدون شک اتهام خویشاوندسالاری را از بين خواهد برد و امیدواری افکار عمومی به تحقق شعارهای دولت انقلابی که با تأکید بر فسادستیزی و مبارزه با رانتخواری به قدرت رسیده است را افزایش خواهد داد.
3⃣ بدون شک بدون توجه به شایستهسالاری، کارآمدي دولت محقق نخواهد شد. پایبندی بر این اصل انقلابی بیش از هر چیز برای دولت انتفاع خواهد داشت و عملاً بر توانمندی دستگاههای اجرایی خواهد افزود. بخش عمدهاي از معضلات دولتهاي پيشين به دلیل بيتوجهي به همین اصول بود که خروجی آن در ضعف در تصمیمگیری و فشل بودن کارکردی قابلمشاهده بود.
✍ مهدی سعیدی
✅ بصیرت
#نکات_تحلیلی
#نکات_راهبردی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
✅ بازیابی اعتماد عمومی ؟
👈 شروع و تثبیت انقلاب اسلامی و نظام سازی در جمهوری اسلامی ایران با اتکا به مجموعهای از نیروهای مستضعف جامعه بوده و در دهه های گذشته نیز هرگاه انقلاب و حاکمیت نیاز به مدافع داشته، باز اکثراً از همان طیف به یاری انقلاب آمده است. با این حال وضعیت اقتصادی امروز جامعه به گونه ای است که تنها طیف مرفهین بی درد از این وضع راضی هستند، چرا که در حوزه زراندوزی و نوع زندگی تقریباً همه شرایط برای آنها مهیاست و هیچ مانعی در مقابل آنها نیست، اما غالب طیف مستضعف در تنگنا و فشار اقتصادی قرار داشته و طبیعی است که تحمل آنها نیز نامحدود نخواهد بود.
اکنون که زمینه و بستر گسترش عدالت اجتماعی بیش از گذشته فراهم گشته، چه کاری اولویت دار تر از اینکه با رسیدگی به مطالبات بر حق مدافعان اصلی امنیت کشور و خادمان ملت در برههای خطیر از قبیل تامین شغل، معیشت و ارتقای منزلت اجتماعی آنان، اعتماد این قشر عظیم به نظام اسلامی تقویت شود چراکه به تبع آن قدرت بازدارندگی نظام اسلامی مقابل هجمه های نرم و سخت دشمنان تقویت خواهد شد.
📝دکترقاسم حبیب زاده
#ثامن
#روشنگری
🆔https://eitaa.com/savadesiasi
هدایت شده از معیار
hedayat010 sal1400.pdf
449.9K
☘
🌀 نشريه الکترونيکي هدايت/ شماره (۱۰)
✅ مؤلفههای #امیدآفرین در دولت سیزدهم
🍃🌹🍃
#روشنگری
#ثامن
#رئیسی
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
هدایت شده از بصیرت =قطب نما
افغانستان ج1.mp3
16.1M
آخرین تحلیل اوضاع افغانستان ووضعیت دیپلماسی خارجی ایران
۱۶شهریور۱۴۰۰
هدایت شده از بصیرت =قطب نما
افغانستان ج2.mp3
5.9M
فایل دوم آخرین وضعیت حاکم برافغانستان وموضع جمهوری اسلانی ایران ۱شهریور ۱۴۰۰
حیاط وممات اصلاح طلبان به چه چیزهایی بسته است؟
اصلا تفس سیاسی اصلاحات چه زمانی بوز وظهورپیدا میکند؟
چرا زندگی سیاسی این جماعت دایرة المعارفی از تناقضات است!!*
اصلاح طلبان از روی عقیده حرف نمیزنند۰ بلکه برای تفس سیاسی عقده گشایی میکنند ؛ منتظرند سیاست نظام را ببینند تا مخالفت کنند!!! یعنی هر تصمیمی نظام بگیرد ؛ آنها ساز مخالف میزنند۰
چون نان آنها دست هزاران ارباب وبچه ارباب است.برای جان بی ارزش خود نان مطالبه میکند وارزش فروشی میکنند.
چراامام باصدام وارد جنگ شد؟
چراباید به جبهه رفت؟*وشهید داد؟
البته این قماش نه شهید دادند ونه جانباز،ونه....
چرا سوریه رفتیم؟ چرا به اسد کمک کردیم؟
عراق جدید چه ارتباطی به ایران دارد؟: ؟
در یمن: چرا سلاح میدهیم؟
لبنان: چرا بنزین میفروشیم!
فلسطین: به ما چه!
لبنان کجای معادلات ایران است؟
اما...امروز!
افغانستان: چرا نمیریم بجنگیم؟*
*جنگ خلیج فارس: چرا با صدام متحد نشدیم؟!!*
دیروز: چرا برجام رو قبول نمیکنید؟
امروز: برجام تصمیم نظام و تقصیر رهبر بود!*
دیروز: چرا چیزی بنام ردِ صلاحیت هست؟*
امروز: چرا روحانی را تأیید صلاحیت کردید؟!*
اگر این جماعت بمعنای حقیقی ؛ مدافع مردم مظلوم افغانستان هستند ؛ چرا موقع حمله ی آمریکا علیه افغانستان اینقدر غیرتی نشدند؟!
چرا نسبت به ۱۰سال حضورشوروی درافغانستان قلم نمی زنند؟
چرا نسبت به ۲۰سال کشتار وغارت اربابشان آمریکا درافغانستانسکوت اختیار کردند؟ که تا چند روز پیش در افغانستان جولان میدادند؟؛ نشنیدیم بگویند " ایران برود کمک افغانها" !*
*قسم حضرت عباس را باورکنیم یا دُم خروسی که سالهاست بیرون زده!*
اینها دلشان برای مردم افغان نسوخته ؛ بلکه هدفشان مخالفت با سیاستهای نظام است۰
بلکه دنبال تنفس سیاسی،اجتماعی،وفرهنگی خود هستند.
*و اما همانطور که رهبری فرمودند ایران حامی مردم افغانستان است۰*
*مردم عزیز افغانستان هم یاد بگیرند مقاومت کنند ؛ اختلافات را کنار بگذارند ؛ رهبری واحد از جنس مردم داشته باشند ؛ باید یاد بگیرند که خودشان برای کشورشان تصمیم بگیرند۰ یقینأ نظام جمهوری اسلامی در کنار آنهاست و همه جوره حمایت خواهد کرد۰
وخداراشکر میکنیم که سیاست اصلاح طلبان ازحیض انتفاع خارج شده اند.
#ثامن
#روشنگری
🆔https://eitaa.com/savadesiasi
☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۴۷)
🌀 خبر: وزیر خارجه آمریکا بعد از نشست با وزرای خارجه کشورهای متحد واشنگتن، خواستار حسابکشی از طالبان بابت تروریسم و اطمینان از تبدیلنشدن افغانستان به پایگاه تروریستها شد.
🍃🌻🍃
❇️ تحلیل:
🔻بیست سال پیش، آمریکا با شعار مبارزه با تروریست و نابودی القاعده و طالبان وارد افغانستان شد و حالا پس از بیست سال اشغالگری و تجاوز، تحمیل هزینه های سنگین مالی و جانی به مردم افغانستان و ارتش کشور خودشان، در حالی از خاک افغانستان گریختند که کل کشور در اختیار همان گروهی قرار گرفت که آنها مدتی پس از شروع اشغالگری، مدعی شدند این گروه را نابود کردیم.
🔸 اکنون و پس از خروج آمریکا از افغانستان، آمریکا از همان طالبان تضمین میخواهد که #افغانستان به پایگاه تروریست ها تبدیل نشود.
🔺 آیا نباید از آمریکا توضیح خواست که پس منظور شما از تروریست، چه گروهی بودند که به خاطر آن به اشغال افغانستان پرداختید و حالا از #طالبان، تضمین میخواهید که افغانستان را پایگاه تروریست ها نکند؟
✍سعید ذکریاپور
#روشنگری
#ثامن
#پنجشیر
🆔https://eitaa.com/savadesiasi
☘
✅ #پرسش_و_پاسخ (۷) | احمد مسعود آیا راه پدر را می رود یا مجری سیاست های غرب است؟
🍃🌹🍃
🔻 عکسهایی از حشر و نشر وی با برنارد لوی صهیونیست که رد پای او در تجزیه، شورش و جنگ، در کشورهای مختلف، علی الخصوص در منطقه دیده شده، گویای اینست این جوانک، بویی از سیرهُ پدری نبرده و به احتمال زیاد، مُجری سیاستهای غرب در افغانستان خواهد شد.
🔹 آمریکا، از این که خون شیعه و سنی ریخته شود و افغانستان کشوری مثل سوریه شود بیشترین سود را خواهد برد؛ این در حالی است که گروهی در داخل و خارج از ایران خواستار پیوستن دلاوران تیپ فاطمیون افغانستان به احمد مسعود جهت مبارزه با طالبان شده بودند و اکنون مشخص است که او در دام سرویسهای اطلاعاتی انگلستان و رژیم صهیونیستی قرار دارد و تجزیه افغانستان در دستور کار میباشد.
🔺 به این دلیل ایران در قضیه افغانستان شرکت نکرد و در تله صهیونیست ها نیفتاد. احمدشاه مسعود جا پای پدرنگذاشته است.
#روشنگری
#ثامن
🆔https://eitaa.com/savadesiasi
13.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☘
🎥#صرفا_جهت_اطلاع | تصاویر فرزند احمد شاه مسعود و افسران صهیونیست و دکتر #برناردلوئیس منتشر شد‼️
🍃🌹🍃
#نفوذ
#روشنگری
#ثامن
🆔https://eitaa.com/savadesiasi
📌پرسمان
♨️ وضعیت افغانستان از نظر جمعیتی، زبانی، قومی و مذهبی چگونه است؟
1⃣ از نظر جمعیتی، افغانستان حدود ۳۹ میلیون نفر جمعیت دارد و سیوهفتمین کشور پرجمعیت جهان است.
2⃣ از نظر قومی، افغانستان متشکل است از قومیتهایی، چون پشتون(۴۰درصد)، تاجیک(۳۰ درصد)، هزاره(شیعه/۲۰ درصد) و ازبک(۱۰ درصد)
3⃣ از نظر زبانی، زبان فارسی به عنوان زبان مادری مورد استفاده ۷۷ درصد مردم معرفی شده است. همچنین زبان پشتو ۳۰ درصد، زبان ازبکی ۱۱ درصد، زبان ترکمنی ۳ درصد، زبان پشهای ۱ درصد، زبان نورستانی ۱ درصد و زبان بلوچی ۱ درصد اعلام شدهاست. طبیعی است که مجموع درصدهای ذکر شده از ۱۰۰ بیشتر است؛ زیرا مناطق زیادی در افغانستان دو زبانه هستند.
4⃣ از نظر مذهبی، غالب مردم مسلمان افغانستان از پيروان مذهب حنفي هستند(بين ۶۵ تا ۷۰ درصد). پيروان مذاهب ديگر اهل سنت يا وجود ندارند يا اينكه در خفا هستند و كسي به پيروي از اين گونه مذاهب شهرت نيافته است. دومین مذهب مردم افغانستان، مذهب شیعه است که حدود ۲۰ درصد جمعیت افغانستان را شامل میشود. عمده جمعيت شيعيان افغانستان را هزارهها و سادات تشكيل ميدهند.
#ثامن
#روشنگری
🆔https://eitaa.com/savadesiasi