eitaa logo
سواد مدیا
519 دنبال‌کننده
770 عکس
983 ویدیو
0 فایل
بدون سواد رسانه‌ای طعمه می شویم...⚠️ کاری خودجوش برای گسترش سواد تجزیه و تحلیل پیام های رسانه ای(سواد رسانه ای) ✅‌ «دارنده مدال طلای المپیاد سواد رسانه‌ای» 🔰انتشار از طریق بازارسال(فوروارد) بلامانع. پیشنهاد و انتقاد: https://eitaa.com/Vatanamlran
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
♻️ حفظ شخصیت و حریم در فضای مجازی 🔺در فضای حقیقی ناچاریم به این که حریم ها را حفظ کنیم. حریم های دوستان، خانواده و در کل پیرامون ما. احترام و شخصیت و فضای تعامل را حفظ کنیم. 😔اما متاسفانه در فضای مجازی به دلیل عدم حضور فیزیکی یک وقت هایی این حریم ها شکسته میشود. شوخی هایی رد و بدل می شود که چندان خوشایند نیست. شخصیت ها شکسته می شود. پدر و فرزند. خواهر و برادر ، دوست با دوست و خدای ناخواسته نامحرم... 🔥این ساختار این فضاست که به خاطر عدم حضور تعامل را خیلی باز تر میکند. اینجا مسئولیت فقط و فقط با خود ماست. 🤔اگر بخواهیم حریم خصوصی داشته باشیم و درست زندگی کنیم باید خودمان حواسمان به خودمان و حفظ شخصیت و حریم در فضای مجازی باشد. این کلمه ای که میخواهم اینجا استفاده کنم، این استیکری که میخواهم اینجا استفاده کنم؛ آیا اگر در حضور شخص مقابل بودم استفاده میکردم؟ واقعا جرات داشتم این حالت را برای او به نمایش بگذارم؟ این ها سوالاتی هستند که باید مدام از خودمان بپرسیم... ♻️ و نکته مثبت این داستان این است که بعد از مدتی دقت و حساسیت بر روی این فضا بیشتر خواهد شد. و این اتفاق برای ما تبدیل میشود به یک ملکه. یعنی دیگر نیاز نیست مدام حواسمان باشد... (پایگاه جامع سواد رسانه‌) 💫برای دیدن قسمت های دیگر این مطلب 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️ابهام، سهم رسانه‌های بیگانه از سخنان سید حسن نصرالله ⁉️سخنرانی سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان برای کارشناسان شبکه های فارسی زبان خارجی و حامیان رژیم صهیونیستی ابهام ایجاد کرده است. ♨️ شبکه های فارسی زبان خارجی در واکنش به صحبت های دبیرکل حزب الله لبنان اعتراف کردند: این صحبت ها جزئی از راهبرد پیچیده محور مقاومت است. کارشناسان این شبکه ها گفتند سخنرانی سید حسن نصرالله، رژیم صهیونیستی و حامیانش را دچار سردرگمی کرده است... 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
31.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📛 شگردهای رسانه‌ای در علوم شناختی 9⃣2⃣ تکنیک بیست و نهم: «تامین نیروی مخالف فعال» 📌 این روزها رسانه های بیگانه بسیار تلاش دارند مخاطبان همراه با خودشان را فعال کنند. یعنی هر جا شده آنان را روی آنتن بیاورند تا بگویند چقدر زیادیم. از طرفی فعالان فضای مجازی خود را تشویق کنند که حتما کامنت های  انتقادی خود را زیر خبرهای شان بگذارند؛ به این شگرد اصطلاحا می گویند ”تامین نیروی مخالف فعال“... 💥رسانه های بیگانه بسیار علاقه مند هستند که مخاطب خاکستری  و حتی مخاطب  مخالف خود را هر طور شده  وارد بازی کنند یا او را جذب کنند و اگر نشد دچار دلهره کنند، اینجاست که یک توییت معمولی هم برای شان کاربرد دارد. ‼️رسانه های بیگانه با استفاده از شگرد ” تامین نیروی مخالف فعال “ می خواهند به افکار عمومی  اینگونه القا کنندکه آنها جریان ساز اصلی هستند... ⚠️ شگردهای رسانه ‌های بیگانه برای تغییر ذهن مخاطب فارسی زبان هر روز بیشتر می ‌شود، شناختن و درک این جنگ شناختی قسمتی از سواد رسانه‌ای مورد نیاز امروز ماست... 💫 برای دیدن قسمت های دیگر این مطلب 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید.
📌 پدر مهربان... ☀️ امام، پدری مهربان، همدمی شفیق و همراهی خیرخواه است. در حجم نگاه سبز او، افق هم رنگ می‌بازد. حضرت مهدی علیه السلام، شاهد همهٔ دردها و آلام انسان‌ها است. 📚 روزگار رهایی، ج ۱، ص ۱۲۹ (به نقل از الزام الناصب، ص ۱۰) 🌻|↫‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ سفیدشویی رسانه‌های بیگانه از جنایات رژیم صهیونیستی ⚠️ هشدار محتوای این گزارش اعصاب خردکن است...! شکنجه هایی که نظامیان صهیونیست بر روی فلسطینی ها انجام می دهند و رسانه های فارسی زبان دروغگو آنها را تکذیب می کنند، در حالی که درست یازده ماه پیش رسانه ی انگلیسی گاردین گزارشی از مصاحبه با چند نظامی سابق صهیونیست می نویسد که در مورد شکنجه ی فلسطینی ها اعتراف می کنند... 📌حالا در جنگ رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین هم، رسانه های بیگانه طبق روش همیشگی خود به دنبال سفید شویی از جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه و مظلوم نشان دادن این رژیمند... 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید.
🔥 «جنایت جنگی» علیه فلسطین با «خبر جعلی 1⃣ 📌 همزمان با طوفان الاقصی، شاهد یک نبرد دیگر هم بودیم. غرب، اخباری علیه «حماس» و نیروهای مقاومت تنظیم و منتشر کرد. اخباری جعلی درباره کشته شدن کودکان اسرائیلی به طرزی فجیع، بد رفتاری و هتک حرمت اسرا و... کمی بعد اما خبرنگاری که راوی این ادعاها بود، حرفش را پس گرفت و گفت که خبر را بر مبنای شنیده هایش تنظیم کرده است نه مشاهداتش! 🔺وقتی یک خبر به خصوص یک رویداد یا واقعه بین المللی رخ می دهد، توجه به صداقت اخبار و شناخت روایت متعهدانه اهمیت پیدا می کند. هر چه رویداد بزرگتر؛ هوشمندی، صبر و ریزبینی برای انتخاب موضع درست، ضروری تر می شود. برای مثال در همین جنگ روایت های طوفان الاقصی اگر تمام مخاطبان اخبار، کمی صبر و تأمل می کردند، شایعات، اطلاعات بدون سند و اخبار جعلی را دست به دست نمی کردند؛ شاید امروز، نیمی از جنایت های جنگی و حتی بیشتر، علیه مردم غزه و فلسطین رخ نمی داد... 🔺 ظالم با ابراز رسانه، نمی توانست برای خود وقت بخرد و مظلوم نمایی کند. اثر رسانه بر سرنوشت و حیات انسان همین قدر مهم و همین قدر نزدیک است. خبرنگاری عذرخواهی می کند که روایتش در دفاع از اسراییل اشتباه و غیرمستند بوده اما دیگر فایده ندارد؛ حالا مردم فلسطین راستی، راستی و بی امان شهید می شوند 😔 به قیمت کلمه، کلمه خبر جعلی او...! 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید.
📡🤥📡🤥📡 🔥 «جنایت جنگی» علیه فلسطین با «خبر جعلی 2⃣ ♨️ از خبر بد به خبر جعلی Bad News Sells Better Than Good News 📌 اخبار بد، بهتر از اخبار خوب فروخته می‌ شود. این جمله شاید مناسب و بهترین چکیده و معرّف درباره مفهوم «رسانه» در غرب باشد که تحت نظر نظام سرمایه سالار متولد شد اما اکنون امپراتوری خودش را دارد. حالا رسانه های غربی، پا فراتر از اخبار بد گذاشته اند. دست کم دو سه دهه است که اخبار «جعلی» یا فیک نیوزها روی بورس آمده اند... 🔺نظام سرمایه سالار در همه چیز، دنبال سرمایه و سود می گردد. طبیعی است که از رسانه و خبر هم همین برداشت و توقع را دارد... ♨️ یک اعتراف خیلی دیروقت! 🔺طوفان الاقصی، خبری بد برای غرب به شمار می رفت که اتفاقاً نباید به فروش می رفت و مخاطب جذب می کرد! برای اینکه این خبر به نفع نیروهای مقاومت تمام نشود باید روایتی به میان می آمد که بُهت بیشتری در مخاطب ایجاد می کرد. عواطف مخاطب را به دست می گرفت و در نهایت در جنگ روایت ها، روایت او روایت اول می شد حتی اگر جعلی! این شد که یک خبرنگار، خبری منتشر کرد مبنی بر اینکه حماس، نوزادان و کودکان اسراییلی را به طرز وحشتناکی کشته و به زنان اسیر تعرض شده است. خبری که بسیار بازنشر شد. 🔺 مدتی بعد اما خبرنگار برای اینکه بنگاه رسانه ای که او در آن کار می کند و خودش دوباره بتوانند دروغ بفروشند و مخاطب را همراه کنند، گفت خبری که پیش از آن منتشر کرده درست نبوده چون خودش شاهد وقایع نبوده و به شنیده هایش از نظامیان اکتفا کرده است! این اعتراف، زمانی اتفاق افتاد که مخاطبان آگاه، هوشیارانه از او و آن رسانه، فیلم و تصاویر مستند خواستند تا ادعایشان را ثابت کنند. 🔺 مدتی بعد اصل ماجرا لو رفت. چاره ای باقی نماند جز این اعتراف دیروقت و گران قیمت؛ به بهای خون مردم فلسطین! 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 پیروز ماجرا کیه؟ بازنده ماجرا کیه؟ 🔻خیلی عجیبه! در یک ماه بمباران بی امان غزه یک فریم بیرون نیومده که کسی بگه خسته شدیم بسه...!!! 🎥 برشی از صحبت‌های دکتر علی عبدی در برنامه ثریا 🆔 @madrese_rah سواد مدیا👇 @savadmedia1401
📡🤥📡🤥📡 🔥 «جنایت جنگی» علیه فلسطین با «خبر جعلی 3⃣ ♨️ انکار قدرت حماس فایده نداشت! 🔺همیشه گفته و تاکید می شود که جهان، امروز علاوه بر جنگ اقتصادی و نظامی، درگیر یک جنگ کاملاً جدی و خشن به نام «جنگ روایت ها» و «نبرد رسانه ای» هم هست.جنگی که اصلاً می تواند آتش افروز دو جنگ دیگر هم باشد. 🔻این واقعیت اما شاید تا پیش از طوفان الاقصی، درک نمی شد. تا اینکه خبری منتشر شد که مثل بمب ترکید و ترکش شایعاتش همه جا پخش شد. فلسطین که نزدیک به یک قرن و دست کم 75 سال است غصب شده و مردمش تا سال ها، به جز «انتفاضه سنگ»، راهی برای دفاع از خود سراغ نداشتند حالا به مرحله جدیدی در دفاع رسیده بود. توان نظامی حماس تقویت شده بود و پاسخ تعرض و حملات نظامی اسرائیل را به شکلی جدی و نظامی تر می داد. 🔺طوفان الاقصی، چکیده ای از 75 سال دندان روی جگر گذاشتن و تحمل کردن بود اما جنگ روایت ها و جنگ رسانه به سبک غرب با روایتی جعلی، دنبال وارونه نمایی بود. به نحوی، جهان باید قدرت حماس را فراموش می کرد و به چالش کشیده شده، می دید. ♨️ جعل روایت؛ قدرت به چه قیمتی؟! 🔺حالا باید اتفاقی دیگر شکل می گرفت. باید تمرکز مخاطب از روی قوی شدن فلسطین برداشته می شد. شایعه و ادعایی کذب در قالب خبر و روایت های یک خبرنگار در میدان مطرح می شد که بگوید: «قدرت به چه قیمتی؟» این در واقع همان روایت جعلی بود که تا مدت ها ذهن مخاطبان را درگیر کرد. این روایت قرار بود یک کار انجام دهد؛ مخاطب را با خودش همراه کند. 🔻مردم منصف جهان به واسطه نزدیک به یک قرن، غصب و چپاول اسراییل در فلسطین، حق دفاع را به فلسطین می دادند. بنابراین از طوفان الاقصی حمایت می کردند. حالا باید جای ظالم مظلوم عوض می شد. یعنی اسراییل از غاصبی ۷۵ ساله به مظلوم تغییر می کرد. 🔺 عواطف عمومی در حوزه اخبار جنگ، به چند گروه حساسیت ویژه دارد؛ کودکان، زنان، غیرنظامیان، اسرا، سالمندان و بیماران. حساسیت به اخبار کودکان هم همیشه بیشتر از بقیه بوده است. بنابراین این خبرنگار میدانی و بقیه، برای ارائه روایت دست اول، ادعا کردند که جنازه های ذبح شده دیده اند، کودکان به طرز فجیعی کشته شده اند و اسرا هم احوال خوبی ندارند و به آن ها تعرض می شود! ♨️ خبرنگار خودش آنجا بود، خودش گفت! ⁉️ اما چرا برخی مخاطبان حرف آن خبرنگار و امثال او را پذیرفتند بدون اینکه عکس، فیلم یا سندی برای گفته یا به عبارت بهتر، ادعاهایش ارائه دهد؟ پاسخ روشن است؛ او در میدان حضور داشت. می دوید، تصویربردار هم به دنبال او. برخی مواقع هم از دور، تصویری بسته نشان می دادند و روایت می کردند، طوری که فکر می کردی خودشان قبلاً آنجا بوده اند و حالا برای ارائه گزارش برگشته اند. هیجانی در رفتار او و دیگر خبرنگاران غربی بود که یک تصور را در ذهن مخاطب، ایجاد می کرد. اینکه اوضاع وخیم است و جان خبرنگار در خطر! بنابراین خواه ناخواه در ذهن خودش تخفیف قائل می شد و کمتر به دنبال اسناد بود. از طرفی جملات و چینش صحنه روایت به نحوی بود که فرد شوکه می شد. به خبرنگار اعتماد می کرد، بدون اینکه سندی برای گفته ها به او ارائه شود... 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📡🤥📡🤥📡 🔥 «جنایت جنگی» علیه فلسطین با «خبر جعلی 4⃣ ♨️بازی رسانه ای به سبک غرب! 🔺...کمی بعد، آتش و طغیان عواطف خوابید. این پرسش مطرح شد که رسانه های غرب چرا برای ادعاهایشان مستنداتی ارائه نمی کنند؟ فیلم، عکس یا هر چیزی که خبر را از شایعه دور کند؟ اوایل تلویحاً صحبت هایی مبنی بر در نظر گرفتن سلامت روان مخاطب و پرهیز از خشونت تصاویر مطرح شد. خیلی زود اما این حنا رنگ باخت. عواطف مخاطب جریحه دار شده و به دنبال مستندات بود تا در دعوای بین «حق و باطل» بتواند موضع درست را انتخاب کند. اینجا پای یک دروغ دیگر به ماجرا باز شد؛ هوش مصنوعی! عکسی از لاشه سوخته شده یک سگ، آن هم مربوط به چند سال قبل نشان داده و ادعا شد که جنازه سوخته انسان است. تصاویر و فیلم هایی از این دست هم، مدتی مخاطب را به خود سرگرم کرد و برای اسرائیل وقت خرید... ♨️ماجرای یک اعتراف و صداقت ساختگی 🔺به مرور اما جعلی بودن این محتوا و تصاویر هم لو رفت. اینجا بود که پای ترفندی دیگر باز شد. «صداقت ساختگی» و «اعترافی ساختگی» خبرنگار، عذرخواهی کرد که آنچه در «میدان روایت» و «حضور میدانی» در جنگ، گفته بر مبنای مشاهدات میدانی اش نبوده؛ به شنیده ها اکتفا کرده است! در واقع آنچه نظامیان اسرائیلی گفته اند، باز روایت کرده و احتمالاً هم به خودش حق داده که مخاطب او را درک کند و از او بپذیرد چون در شرایط جنگی بوده است! در واقع اعتراف بفروش تا دوباره برای خودت و رسانه ات، اعتبار بخری... مخاطب وقتی متوجه شده دروغ بزرگی به او گفته ای برای همیشه اعتمادش را به تو از دست می دهد پس چاره چیست؟ اعتراف! در واقع این تکذیب و اعتراف، معمولاً ترفندی از ابتدا تعیین شده اند نه در امتداد ماجرا... ⁉️ رسانه ها برای پوشش اخبار بحران و جنگ، معمولاً زبده ترین و کار کشته ترین ها خبرنگارها را می فرستند تا درست و دقیق ترین روایت را تهیه کند. اینجا چطور می توان پذیرفت خبرنگاری زبده بگوید که من اشتباه کردم؟! ♨️ دروغ های بزرگتر در راه است! 🔻اخبار طوفان الاقصی، نحوه مدیریت یا به عبارت بهتر خیانت رسانه ای غرب تا اینجا مرور شد. حالا شاید بد نباشد به مهمترین شیوه های جعل در رسانه و اخبار جعلی اشاره کنیم. 🔺 امروز، قدم اول در شناخت جنگ روایت ها به سبک امپراتوری رسانه ای غرب، رسیدن به درک و تعریفی از «هوش مصنوعی» و «اخبار جعلی یا همان فیک نیوزها» هستند. اکنون غرب با تلفیق این دو، دروغ های بزرگی می تواند به جهان بگوید و آینده آن را دستخوش خطر قرار دهد. 🔺 در قدم اول، بد نیست بدانیم که اخبار تنش زا، عموماً از سه دسته اطلاعات تنظیم می شوند. دو گروه از این سه دسته؛ مستقیماً در تقسیم بندی فیک نیوزها یا همان اخبار جعلی قرار می گیرند چون بر مبنای اطلاعات جعلی تنظیم می شوند. یک گروه هم بر مبنای اطلاعات درست اما برای اهداف از پیش تعیین شده. در پیام بعدی این سه گروه اطلاعات را با هم بررسی می کنیم... (ادامه در پیام بعد) 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید.
📡🤥📡🤥📡 🔥 «جنایت جنگی» علیه فلسطین با «خبر جعلی 5⃣ ♨️ تنش سازی با مدیریت و تلفیق اطلاعات امروز قدم اول در شناخت جنگ رسانه‌ای, رسیدن به درک و شناختی نسبت به اخبار تنش زا در جامعه است؛ اخباری که به قصد ایجاد تنش در جامعه پخش می شوند معمولا از سه دسته اطلاعات تشکیل می شوند: گروه اول،Disinformation هستند. 📌اطلاعاتی که عامدانه منتشر و بدنه تنظیم اخبار جعلی می شوند. از تلفیق رویدادی دروغ و برخی اطلاعات صحیح یا از اساس دروغ. اگر بخواهیم برای بافت این اخبار، معادلی در ادبیات عموم جامعه پیدا کنیم، می توان به همان «بهتان» و «شایعه» اشاره کرد. مثل آنچه معمولاً در ایام انتخابات شاهد آن هستیم. این اخبار معمولاً با هدف تخریب و صدمه زدن به یک گروه، جریان یا فرد استفاده می شوند. گروه دوم هم اطلاعاتی نیست به جز Misinformation. 📌 بدین معنا که فرد یا بنگاه خبری، یک خبر را منتشر می کند که نادرست است اما او از نادرستی اخبار، اطلاع ندارد. به اعتبار یا اعتماد بنگاه خبری دیگری این بازنشر را انجام داده است... این همان اتفاقی است که برای عام مخاطبان می افتد. پشت پرده این خطای سهوی اما طراحان دروغ هستند. همان هایی که خبری را به تعمد منتشر می کنند. خبر دربرگیری و جذابیت تلخ یا شیرین دارد. مخاطب هم می پذیرد و باور می کند. در بازنشر آن سهیم می شود و در زمان کوتاهی این خبر دست به دست می چرخد. مدتی بعد، مشخص می شود که خبر دروغ بوده، بنگاه خبریِ طراح دروغ یا آن را حذف می کند یا تکذیب. یعنی اصلاً از همان روز اول، قصد انجام چنین کاری را داشته است. دانسته و عامدانه، قطعه های پازل را می چیند به وقت معلومی که خودش صلاح می داند. در واقع به کاربران و مخاطبان خود به چشم ابزاری برای بازنشر دروغ و ضریب دادن به اخبار جعلی نگاه می کند. درست مانند آنچه در طوفان الاقصی شاهد آن بودیم... ➖ گروه سوم اطلاعات کدام هستند؟ همان Malinformation؛ 📌 اطلاعات درست به نیت آسیب زدن به فرد مقابل. در واقع این دسته اطلاعات و اخبار، شبیه همان افشاگری رسانه ای است. متأسفانه برخی مواقع این دسته اخبار هم مهندسی شده منتشر می شوند. معمولاً دلیل آورده می شود که این اخبار، برای آگاه شدن مخاطب است اما معمولاً چون در مقطعی خاص و هدفمند برای ضربه زدن به جریانی خاص یا کاهش اعتماد در جامعه نسبت به یک جریان یا گروه خاص منتشر می شوند، بیشتر به مخاطب آسیب می زنند. اعتماد اجتماعی را کمرنگ می کنند. سود و اهداف منتشرکنندگان هم کاملاً تأمین می شود حتی اگر بهای آن امنیت روانی جامعه باشد... این اخبار معمولاً سیاسی، مالی یا نظامی هستند. این اطلاعات مانند دو گروه دیگر، فیک نیوز نیستند اما با توجه به اینکه توسط کدام رسانه، چه زمانی و درباره کدام موضوع یا جریان منتشر می شوند؛ گاه می توانند به اندازه و بدتر از فیک نیوزها تنش اجتماعی ایجاد کنند... 💫 برای دیدن قسمت های دیگر این مطلب 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید.
📡🤥📡🤥📡 🔥 «جنایت جنگی» علیه فلسطین با «خبر جعلی» 6⃣ ‼️حواسمان به عواطفمان جمع باشد! 📌حالا که با بعضی ترفندها و سه دسته اصلی اطلاعات، شیطنت خبری و اخبار جعلی تا حدودی آشنا شدیم، می توانیم سوگیری رسانه ای منصفانه تر داشته باشیم. 🔻 کارشناسان رسانه برای اینکه خودمان و دیگران در معرض آسیب های اخبار جعلی قرار نگیریم، چند توصیه مهم دارند: 🔹 اول اینکه نسبت به رویدادهای روز رسانه ای جهان آگاه تر باشیم. اگر مخاطب رسانه هستیم و اخبار برایمان مهم هستند؛ حتماً سواد رسانه ای خودمان را تقویت و به روز کنیم. 🔹 نکته بعدی این است که هر خبری که خواندیم یا شنیدیم را عجولانه مبنای قضاوت قرار ندهیم. به عواطف خودمان مسلط باشیم. از شدت خوشحالی، اندوه یا خشم یا حتی ذوق اینکه من اول و زودتر از بقیه این خبر را خوانده ام، آن را برای دیگران بازنشر و ارسال نکنیم. به خصوص درباره اخباری که بیشتر، عواطفمان را درگیر می کند. هرچه این به اصطلاح دست گذاشتن خبر روی عواطف ما بیشتر باشد، باید مکث و استناد مطالب گفته شده را بیشتر بررسی کنیم. ‼️و اما یک نکته ظریف... 🔺برخی مواقع هم خبر، طوری تنظیم می شود که همه چیز درست به نظر می رسد. اینجا یک نکته ظریف وجود دارد؛ اخبار و در کل مطالب رسانه ها همان قدر که نباید به جای مخاطب تحلیل کنند و منطق او را نادیده بگیرند به همان اندازه اگر اطلاعات را به نحوی ارائه کردند که همه چیز صرفاً با تکیه به مخاطب بود هم جای تردید و بررسی دارد. این هم متاسفانه یکی از تکنیک های فریب مخاطب در رسانه غیرمتعهد است. 📌 وقتی یک خبر به خصوص یک رویداد یا واقعه بین المللی رخ می دهد، توجه به صداقت اخبار و شناخت روایت متعهد اهمیت پیدا می کند. هر چه رویداد بزرگتر؛ هوشمندی، صبر و ریزبینی برای انتخاب موضع درست، ضروری و تعیین کننده تر. آنقدر که مشخص می کند، طرفدار مظلوم می شویم یا ظالم؟ 💫 برای دیدن قسمت های دیگر این مطلب 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید.
📣 شبکه منوتو تعطیل شد! 📌شبکه منوتو با انتشار اطلاعیه‌ای، تعطیلی رسمی‌اش را اعلام کرد. 🔹براساس اطلاعیه صادر شده توسط مرجان و کیوان عباسی مالکان یهودی-بهایی شبکه «من و تو»، این شبکه از اول ژانویه سال جدید میلادی(۲۰۲۴) به دلیل مشکل در تامین نیازهای مالی فعالیتش را متوقف خواهد کرد. 🔹شبکه من‌وتو در ۲۸ اکتبر سال ۲۰۱۰ در لندن توسط کیوان و مرجان عباسی تاسیس شد. کیوان عباسی یکی بهائیان خارج نشین و از افراد تاثیرگذار تلویزیون پارسی در آمریکا است. 🔹شبکه‌ای که در ۱۴ سال فعالیت خود علاوه بر استفاده از منابع مالی کلان لابی‌های صهیونیسم و همچنین منابع تصویری خارج شده از آرشیو صداوسیما توانست به برنامه‌سازی علیه ایران بپردازد و حالا مدیران آن در بیانیه‌ای ۵ صفحه‌ای با ناامیدی از پایان کار این شبکه خبر داده‌اند. 🔹حمید بعیدی‌نژاد سفیر سابق ایران در لندن سال ۱۳۹۸ با انتشار یک سند مالی در صفحه توئیتر خود نوشته بود: «شبکه "من و تو" از طریق تزریق اموال به غارت رفته ملت ایران توسط خانواده پهلوی اداره می‌شود و به دستگاه تبلیغاتی آنها مبدل شده است...» 🤔🤔 ♻️ درسته که باطل چند روزی با سر و صدای زیاد جولان می ده ، ولی همچون کف روی آب، سرانجام رفتنی و نابود شدنی است... ‼️قابل توجه اونهایی که مغز و دلشون رو به این شبکه‌ها سپردن ... 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🤫 اونهایی که کار جمهوری اسلامی رو تمام شده می‌دونستند و در اغتشاشات پاییزی وعده می‌دادند که جمهوری اسلامی رفتنیه و اولین برف زمستون ۱۴۰۱ رو نخواهد دید، حالا خودشون رفتن و اولین برف زمستون رو قرار نیست ببینن...😏 فقط این وسط وضعیت وطن فروش هایی که به امید کار و زندگی بهتر تو این شبکه ها پشت به مملکتشون کردن و رفتن، تأسف آور و خنده داره...😎🤓 سواد مدیا👇 @savadmedia1401
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از سواد مدیا
🔴 تغییر نوع روابط در فضای مجازی ❣️همسرانه ها فقط حرف های زیبا نیستند … توجه اصلی ترین عشق و محبت به همسره … 😔 چه بسیار رابطه هایی که تنها بر اثر ندانستن فرهنگ درست استفاده از فضای مجازی از بین رفتند و سست شدند... ⚠️ گسترش استفاده از شبکه های اجتماعی و شبکه های پیام رسان نباید روابط ما را در قالب خود ببرد. حرف هایی که رو در رو زده میشود و احساساتی که تنها از حالات چهره مشخص میشوند را نمیتوان با پیام متنی و تصویری بیان کرد. ♨️ ابزار به روز و تکنولوژی های جدید نباید مسئولیت زوج ها را در قبال یکدیگر کم کنند. 📌ارسال پیامک های زیبا هیچگاه جای به زبان آوردن آن را نمیگیرید. 📌ارکان توجه به یکدیگر و پشتیبانی و دلگرمی نمیتواند بر روی چند جمله در فضای شبکه های پیام رسان استوار باشد. ❣️روابط تنها زمانی پایدار خواهند ماند که احساس باهم و همراه بودن در میان طرفین وجود داشته باشد. 🥺 اگر تلفن همراه شما در کنارتان نباشد عملا نمیتوانید هیچ ارتباطی با طرف مقابلتان برقرار کنید و ابراز علاقه ای هم در کار نخواهد بود...بنابراین واقعیت این است که این بستر یک سراب است و روابط واقعی تنها خارج از فضای مجازی وجود دارند... (پایگاه جامع سواد رسانه‌) 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید. «انتشار به همراه لینک»
هدایت شده از سواد مدیا
📡⁉️📡⁉️📡 ⁉️ماهواره برای کودکان بله یا خیر ؟! 📌فیلم و سریال یکی از تأثیرگذارترین رسانه هایی است که بر روی قشر کودکان و نوجوانان و افراد کم دانش  اثر گذار است . 🔺 کودکان چیزی را که میبینند و یا میشنوند بعنوان یک مساله  واقعی می پذیرند بخصوص  زمانیکه این باور با ابزارهای جذاب تری هم بیان شود. اینجا صحبت از نفی کامل یک رسانه نیست بلکه تاثیر مخرب و ناخودآگاه وسیله ای بنام ماهواره است . 🔻در کشورهای غربی به کودکان اجازه دیدن فیلمها و سریالهای بزرگسالان داده نمیشود و کودک بایستی در زمان مقرر به رختخواب رود و بخوابد . اما در ایران کودکان تا پاسی از شب بهمراه والدین و سایر افراد بیدار می مانند و نتیجه آنهم اینست که تمامی فیلمها و سریالها را دنبال میکنند . 🔺 حتی شاید اگر فکر کنید که کودک مستقیما روبروی تلوزیون نمی نشیند اما اشتباه همینجاست که کودکان حتی اگر درحال بازی کردن هم باشند گوششان با شماست و نگاه کردن لحظه ای و گذرا به این تصاویر نیز میتواند مخرب و تاثیرگذار باشد .  اینجاست که میگویند پیش از وارد شدن یک وسیله بایستی فرهنگ استفاده ار آن وسیله وارد شود .  🔺فیلم ، سریال و کارتونها  بگونه ای بر روی اندیشه کودکان تاثیر میگذارد که کودکان حتی در بازیهای خود جملات و رفتارهایی که دیده اند را تقلید کرده و شیبه سازی میکنند . برای کودکان زیر شش سال فیلم ها عین واقعیت هستند زیرا کودک نمیتواند جنبه خیالی برای فیلم ترسیم کند، از انجاست که کودکان بعد از دیدن فیلمهای خشن شروع به پرخاشگری میکنند و دختران با دیدن فیلمهای عاشقانه خود را بجای شخصیت زن فیلم میگذارند و حرکات ، لباس پوشیدن و آرایش آنها را تقلید میکنند. حتی بسیاری اوقات فیلمها بر ضمیر ناخود آگاه بزرگسالان نیز تحت تأثیر قرار میدهد ...  🔻به  این حقیقت که کودکان تا سنین 5 یا 6 سالگی توان تشخیص یا تفکیک واقعیت از خیال را ندارند و آنچه می بیند برایش حکم "آموزش" را دارد و ماهواره آموزشگاهی که به او ارزش های جدید، سبک زندگی جدید ، علایق جدید و ارتباط جدید را یاد میدهد... ‼️در ایران میانگین سن بلوغ جنسی در پسرها 16 سال و دخترها 14 سال بوده که این درحالی است که در سال 89 میانگین سنی بلوغ جنسی  برای پسرها به 14 و برای دخترها به 12 سال کاهش یافته است! 🔺یکی از عوارض فیلمها و سریال های ماهواره ای که امروزه در بیشتر خانواده ها امری عادی و معمولی تلقی میشود و با دیدن صحنه های جنسی همراه است بلوغ زودرس میباشد.  ⚠️ و متعاقب آن  کودکانی که  دچار بلوغ زودرس می‌گردند  از نظر روحی و روانی دچار مشکلات زیادی خواهند شد. رشد اندام‌ها و بروز علایم بلوغ در کودکان  کم‌ سن در مقایسه با سایر همسالان، موجب بوجود آمدن اضطراب شدید در این کودکان و‌ ‌والدین آنها میگردد .همینطور معضلات رفتاری و هیجانی مانند تحول در تعاملات اجتماعی و عدم تمرکز در مدرسه در افرادی که بلوغ زودرس را تجربه می کنند؛ بیشتر دیده میشود. ‼️مراقب باشیم به کودکانمان چه آموزش می دهیم! در زمین پاک ذهن کودکان هرچه بکاریم همان را درو می کنیم... 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ بغض مجری شبکه سلطنت‌طلب من‌وتو برای شکست! 🥴 📌پارسال همین موقع صحبت از فروپاشی جمهوری اسلامی و فرار مسئولین به ونزوئلا را می‌کردید؛ اما خودتان تعطیل شدید. شما خائن هستید و تلویزیون شما فیک‌نیوز منتشر می‌کند... 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش آگاهی جامعه سهیم باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥸کاسه گدایی مجری من‌وتو: ایرانی‌ها پول قهوه و چای خود را به ما بدهند 🙄کاسه گدایی مجری من‌وتو: ایرانی‌ها پول قهوه و چای خود را به ما بدهند؛ ماهیانه ۳ دلار فقط، تا تعطیل نشویم! 📌اینست عاقبت وطن‌فروشی و خنجر زدن به خاک میهن! 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش آگاهی جامعه سهیم باشید.