eitaa logo
سواد مدیا
471 دنبال‌کننده
574 عکس
732 ویدیو
0 فایل
بدون سواد رسانه‌ای طعمه می شویم...⚠️ کاری خودجوش برای گسترش سواد تجزیه و تحلیل پیام های رسانه ای(سواد رسانه ای) ✅‌ «دارنده مدال طلای المپیاد سواد رسانه‌ای» 🔰انتشار از طریق بازارسال(فوروارد) بلامانع. پیشنهاد و انتقاد: https://eitaa.com/Vatanamlran
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سواد رسانه‌ای و مثلث والدین، معلمان و کودکان 🙏 والدین عزیز لطفاً سواد رسانه‌ایتون رو ببرید بالا و قناسی این مثلث رو رفع کنید... 😑تعارف نداریم! پدر و مادری که امروز مسلح به سواد رسانه‌ای نباشه، از نظر فرزندانش پدر و مادر شایسته ای نخواهد بود... 🌀 با ما : ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش آگاهی و سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید.
حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 اهمیت خواب کافی بر روی مغز و ناباروری ⁉️آیا می دانید؟! به تازگی رئیس انجمن زنان و زایمان ایران گفته است: حدود ۲۰ درصد از زوجینی که ازدواج می‌کنند با مشکل ناباروری روبرو هستند ؟! 🤔۲۰ درصد یعنی از هر ۵ خانواده یکی، خوب فکر کنید، به نظرتون زیاد نیست ؟! 📌 زوج های جوان عزیزی که عادت کردید دیر بخوابید و تا نصف شب از انواع و اقسام رسانه استفاده کنید؛ از دیدن فیلم و سریال های مختلف تلویزیونی و ماهواره‌ای گرفته تا چک کردن انواع شبکه های اجتماعی!! 🧐 فیلم بالا رو ببینید تا از تأثیر خواب کم، دیر و نامناسب بر روی کم شدن میزان باروری مطلع بشید؛ 🤔شاید رها کردن رسانه در ساعات انتهای شب و خوابیدن به موقع یکی از مهم ترین راه حل های آسان و کم هزینه ی مشکل ناباروری باشه، 🙁رسانه؛ پدیده ای که در سالیان قبل اینقدر جدی و اینقدر شخصی نبود، خواب و بیداری ها به موقع بود و شاید یکی از دلایلی که محفل خانواده ها‌ راحت و بی دردسر گرم از صدای خنده و گریه ی نورادان بود، همین بود... 🌀 با ما : ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش آگاهی و سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ دستور كار رسانه‌های‌ بیگانه برای تأثیرگذاری بر انتخابات ایران ‼️ایرانی‌ها در انتخابات شرکت نمی کنند! پرتکرارترین جمله ای که از زبان رسانه های بیگانه در آستانه ی هر انتخاباتی در ایران شنیده می شود... 📌مروری بر برنامه‌های شبکه‌های ماهواره‌ای در آستانه ی انتخابات ایران در دوره های گذشته نشان می دهد خط مشی اساسی که در همه ی دوره ها تکرار می شده و اینبار نیز در حال تکرار است، این است: تلاش برای؛ 🔺القای به بن بست رسیدن نظام 🔺القای بی فایده بودن انتخابات 🔺حمله به شورای نگهبان به بهانه ی افراد رد صلاحیت شده 🔺غیر رقابتی و تشریفاتی بودن انتخابات و معلوم بودن نتیجه از قبل 🔺 اختلاف افکنی و ایجاد دو قطبی های کاذب و در نهایت رسیدن به این هدف اصلی: ♨️ القای از دست رفتن مشروعیت نظام آگاهی از این سیاست و این خط سیر کمک می کند تا در دام پروپاگاندای این رسانه‌ها نیافتیم... 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش سواد رسانه و آگاهی جامعه سهیم باشید.
حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌شگردهای رسانه‌ای در علوم شناختی تکنیک «صبر بی حاصل»⏬ 💢 یکی از اساسی‌ترین خدماتی که دموکراسی به زندگی بشر داده است، چرخش نخبگان است بدین معنا که هر انتخابات فرصتی است برای مردم تا با تغییر کاندیداهای خود، مسایل و مشکلات موجود را حل و یا بهبود دهند، بدون این که نیاز به خشونتی باشد در ایران چطور؟! آیا با انتخاب های جدید این تغییرات حاصل می شود ؟! ✅ دکتر داوودی کارشناس ارشد رسانه پاسخ می دهد...👌 🌀 با ما : ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش آگاهی و سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ بیژن پیروز: تمام انقلاب‌های رنگی با انتخابات شروع شدند 🔹تمام انقلاب‌های رنگی در دنیا از طریق انتخابات انجام شده، به عبارتی اگر بتوانیم کاری کنیم که بازندگان انتخابات در خیابان بمانند، می‌توان انقلاب رنگی را شروع کرد و این تکنیک توسط غرب در بسیاری از کشورهای استقلال یافته از شوروی سابق اجرا شده است... 🌀 با ما : ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش آگاهی جامعه سهیم باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📣📣📣 ♻️ برنامه جلیلی در موضوع خودرو ✅ تدوین سند راهبردی برای رونق خودروسازی 📌سعید جلیلی که سابقه‌ حضور در صحنه‌ رقابت برای انتخابات را در دوره‌های قبلی هم داشته است، در یکی از صحبت‌های خود برای انتخابات دولت سیزدهم، از «تدوین سند جامع و راهبردی برای رونق صنایع خودروسازی و قطعه‌سازی کشور به منظور افزایش کیفیت خودروهای داخلی در دولت» خود، سخن گفت. 🔺وی معتقد است که صنعت خودرو یکی از صنایعی است که با گردش مالی حدود ۴۰۰ هزار میلیارد تومانی،   پر اشتغال‌ترین صنعت کشور هم هست. از همین روی، دولت حتماً باید در این خصوص برنامه دقیق و مشخص داشته باشد؛ اما متاسفانه چند نقص اساسی در این زمینه در کشور وجود دارد؛ 📌 نخست آن که سندی جامع و راهبردی اساسی برای این صنعت که مورد وفاق تمام کنش‌گران این عرصه باشد، نداریم. متناسب با همین موضوع، ایرادهای دیگر نیز وجود دارد؛ اینکه نهادِ بالادستی که بتواند بر تمام بخش‌های این صنعت نظارت داشته باشد، وجود ندارد. این موضوع بسیار اهمیت دارد و به همین علت است که بخش‌های مختلف صنعت خودروسازی متناسب با منافع خود، امور خود را پیگیری می‌کنند؛ بنابراین ما برای تدوین سند بالادستی صنعت خودرو و رئوس آن فکر کردیم و این سند نوشته شده است. ضمن اینکه برای ساختاری که بتواند به عنوان نهاد بالادستی بر امور صنعت خودرو سازی نظارت و آن را مدیریت کند، نیز برنامه دقیقی تدوین شده است. 📌 جلیلی در رابطه با واردات خودروهای خارجی به کشور نیز معتقد است که یکی دیگر از ایرادهای صنعت خودروسازی ما این است که به علت نداشتن راهبرد، به‌جای آنکه مولد و مستقل باشد، به صنعت مونتاژی تبدیل شده است. این دو موضوع با هم بسیار متفاوت هستند. ضمن اینکه نمی‌شود چند خودروساز داشته باشیم و هر یک واحد تحقیق و توسعه جداگانه‌ای برای تولید قطعات مورد نیاز خود داشته باشند. این روند به علت نداشتن سند راهبردی و نهاد نظارتی بالادستی، هزینه‌ها را افزایش می‌دهد؛ فلذا بایستی این موضوع مورد توجه قرار گیرد. به اعتقاد وی، حمایت دولت از صنعت خودرو، بایستی مشروط باشد؛ چراکه نمی‌توان گفت، به‌سبب اینکه می‌خواهیم از تولید داخلی حمایت کنیم، تعرفه واردات را بالا ببریم یا واردات را ممنوع می‌کنیم تا کسی نتواند خودرو وارد کند. کلیت این حرف درست است، اما باید دانست چه وقت قابل تایید است؟ زمانی که منجر به کاهش کیفیت و افزایش قیمت‌ها نشود؛ پس در هر دو موضوع دولت باید برنامه داشته باشد. ✅ در برنامه‌ای که ما داریم از صنعت خودروسازی حمایت جدی می‌شود، اما این حمایت، باید مشروط به افزایش کیفیت و کاهش قیمت باشد. وی تاکید دارد  که بهترین راه برای تحقق این هدف، این است که بتوانیم برای تولید و عرضه محصولات متناسب با تقاضا در جامعه، تعادل ایجاد کنیم. با اجرای سند راهبردی صنعت خودروسازی و ایجاد نهاد بالادستی که بتواند سیاست گذاری‌های این سند را پیگیری و نظارت کند، رونق این صنعت تحقق خواهد یافت. 🔅🔅🔅 👌به صراحت می توان گفت جلیلی در بین سایر نامزدهای این دوره کاملترین و جامعترین برنامه را برای تحول صنعت خودروسازی دارد شما می توانید با مراجعه به لینک زیر  نظرات سایر نامزدها را نیز مطالعه و خود قضاوت کنید... نگاه نامزدهای ریاست جمهوری به موضوع خودرو 👇👇 https://www.alef.ir/news/4030322113.html?show=amp(نامزد شماره ۴۴) @savadmedia1401
♨️تکنیک های انتخاباتی 1⃣ تاکتیک تکرار پیام: یکی از شگرد‌های همیشگی رسانه‌های بیگانه خصوصاً در مقطع انتخابات تکنیک تکرار یا تعقیب و (پیگیری) است. در این روش رسانه‌های بیگانه با تکرار زمان بندی شده‌ی موضوع سعی می‌کنند آن را تا زمانی که نیاز است، زنده نگه دارند. 🔺تکرار از لحاظ روان شناسی در تشکیل عادت بسیار مفید است؛ به ویژه اگر با دقت توام باشد. به عبارت دیگر، تکرار مثل ضربه‌های پیاپی چکش است که سرانجام میخ را به داخل جسمی فرو می‌برد؛ بنابراین رسانه‌های بیگانه امیدوارند که این شکل از ضربه زدن مداوم، باعث دریافت نکات پیام توسط مخاطب شود. 🔻تکرار این گزاره که انتخابات در ایران فرمایشی است در این راستا صورت می‌گیرد، پاسخ این است که اگر انتخابات در ایران فرمایشی است چرا شخصیت‌ها و گروه‌های سیاسی برای ورود به آن تلاش می‌کنند و خبر‌های انتخاباتی ایران در صدر اخبار تلویزیونی و مجازی و برنامه‌های تحلیلی رسانه‌های خارج نشین قرار می گیرد؟! 🔺عمده رسانه‌های فارسی زبان و انگلیسی زبان این روز‌ها در حال تکرار و تاکید بر غیررقابتی بودن انتخابات و همچنین مشارکت پایین مردم هستند و تکرار این گزاره‌ها باعث شکل گیری و تثبیت همین نگرش در ذهن مخاطبان می‌شود. 🔻این موضوع در رسانه‌های اجتماعی نیز از طریق هشتگ سازی و ترندسازی هشتگ‌هایی نظیر «رأی بی رأی» توسط ارتش های سایبری آن ها دنبال و پس از آن شبکه‌های تلویزیونی مرتبط با پروپاگاندای دشمن هم بر این کمپین‌ها تاکید می‌کنند و به دنبال جهت دهی به فکر و ذهن شهروندان ایرانی هستند... ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401
سلام و رحمت دوستان عزیز لطفاً توجه کنید دیدیم همه تو ایتا با هم همفکریم، در حالی که کانال های مخرب تلگرام مشغول انحراف فکر جوون ها ‌و قشر خاکستری هستند، یه سوپر گروه برای آقای جلیلی تو تلگرام زدیم این هم لینکش هست 👇 https://t.me/+dd4IgQAuszFmNzc0 اگه تلگرام دارید و مایل هستید عضو بشید و باز هم اگه مایل هستید بزنید روی اد ممبر که برای همه ی اعضا فعاله و مخاطبین خودتون رو اد کنید. (البته ما این گروه رو بستیم یعنی در واقع کانال هست ولی چون می خواستیم بتونیم تعداد بیشتری رو عضو کنیم در قالب سوپر گروه درست کردیم و در صورتی که مایلید پیامی در گروه بفرستید برای ادمین گروه ارسال کنید) خودتون هم اگه مایلید می تونید یه گروه جداگانه درست کنید و از پیام های ما هم تو این گروه استفاده کنید. به نظرم این یک وظیفه است برای کسانی که می تونن، چون چه بخواهیم و چه نخواهیم و چه درست باشه چه نباشه قشر زیادی از مردم امروز تو تلگرام هستند و نباید رهاشون کنیم تا کانال های مسموم فکرشون رو بدزدند... (شماره ۴۴)
⚠️🔴⚠️🔴⚠️ ♨️ با «سواد رسانه ای»، ملعبه رسانه ها نشویم! 🔸سواد رسانه‌ای را توانایی درک، تحلیل و کشف معانی نهفته در پیام‌های رسانه‌ای در انواع رسانه تعریف کرده‌اند. 🔸بدون برخورداری از این قابلیت مهم، ذهن افراد اعم از سیاست‌مداران و مردم عادی، ملعبۀ دست رسانه‌هایی خواهد شد که به طور دائم آن‌ها را احاطه کرده‌اند و با مقاصد مختلف، درصدد تاثیرگذاری و کنترلِ افکار آن‌ها هستند. 🔹نداشتن سواد رسانه‌ای، افراد را آسیب‌پذیر کرده و آن‌ها را از حقایق دور می‌کند. گستردگی و پیچیدگی سپهر رسانه‌ای باعث شده حتی افراد برخوردار از سواد رسانه‌ای نیز گاهی نتوانند حقیقت را از واقعیت تفکیک کنند که این موضوع خود بیان‌کنندۀ اهمیت یادگیری به روز شوندۀ سواد رسانه‌ای است. 🔸کارزارهای سیاسی و تبلیغات انتخاباتی یکی از مثال‌های بی‌نظیر از شرایطی است که در آن‌، سواد رسانه‌ای به‌شدت اهمیت پیدا می‌کند. در بسیاری از موارد، این کارزارها که گاه، سال‌ها و ماه‌ها قبل از برگزاری انتخابات اصلی آغاز می‌شوند، با لحنی منفی، درصدد جلب توجه افراد و تخریب چهره و اعتبار نامزدهای رقیب و ایجاد ابهام در مورد صداقت آن‌ها هستند. 📌در انتخابات سال ۲۰۱۶ امریکا، دونالد ترامپ با اتخاذ چنین تاکتیکی ابتدا به تخریب حزب دموکرات امریکا از طریق انتقادهای کوبنده به سیاست‌های اوباما دست زد. (سیاست‌هایی که برخی از آن‌ها را خود او در دوران ریاست جمهوری ادامه داد!) و سپس با افشاگری در مورد ایمیل‌های هیلاری کلینتون، نوعی رسوایی را برای او رقم زد که در نهایت، در کنار برخی از دیگر عوامل، به پیروزی ترامپ در برابر او انجامید. 📌 اگر بخواهیم که نگاهی به مناسبات سیاسی درون کشور خودمان نیز داشته باشیم، مواردی از این دست در حافظۀ تاریخی اغلب ما وجود دارند. مواردی که در آن‌ها برخی اتهامات و اطلاعاتِ درست یا غلط، مطرح شده و به‌عنوان بخشی از تلاش‌های نامزدها برای کسب آرا، و پیروزی بر نامزد یا نامزدهای رقیب به کار رفته‌اند... ♻️ با ارتقاء سطح سواد رسانه‌ای خود، بازیچه ی تبلیغات انتخاباتی نادرست نشویم...  🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش آگاهی جامعه سهیم باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️طرح وان چیست؟ / توزیع عادلانه یارانه انرژی، بدون نیاز به سامانه جدید ✅ طرح دکتر جلیلی با کارشناسان دولت سایه فقط چهار دقیقه و چند ثانیه 📌ببینیم بشنویم مقایسه کنیم تصمیم بگیریم... ⚠️ بدون آگاهی نمی توان تصمیم درست گرفت... ✅ (شماره ۴۴) @savadmedia1401
📣📣📣 ♻️ طرح دکتر جلیلی با کارشناسان دولت سایه ⁉️طرح وان چیست؟ / توزیع عادلانه یارانه انرژی، بدون نیاز به سامانه جدید مدت مطالعه: فقط 5 دقیقه 📌یارانه پنهان انرژی که دولت پرداخت می‌نماید بسیار بیشتر از یارانه‌های آشکار پرداختی می‌باشد. یارانه به دو دلیل اختصاص می‌یابد؛ یکی برای عدالت و بهبود وضعیت رفاه اقشار کمتر برخوردار و دیگری افزایش کارایی. اما اختصاص یارانه انرژی در ایران برخلاف این دو هدف می‌باشد. اقشار پردرآمد استفاده بیشتری از انرژی می‌کنند و سهم بیشتری از یارانه حامل‌های انرژی دارند؛ از سوی دیگر ارزان بودن انرژی در کشور موجب افزایش مصرف می شود، در حالی که پتانسیل صرفه­ جویی سوخت کشور سالانه معادل با 500 میلیون­ بشکه است که با احتساب قیمت هر بشکه، درآمد زیادی را در سال در پی خواهد داشت. ♨️اما باید توجه نمود که آزادسازی قیمت حامل‌های انرژی موجب افزایش هزینه تولید و در نتیجه موجب تورم می‌شود. 📌هدف از طرح وان، ارائه­‌ی راهکاری برای اصلاح توزیع انرژی بر مبنای «عدالت» و «حذف یارانه‌های پنهان انرژی» است که اجرای آن آثار مثبتی همچون اصلاح الگوی مصرف، جلوگیری از قاچاق سوخت، استفاده­‌ی بهتر از منابع انرژی و توزیع عادلانه­‌ی درآمدهای ناشی از نفت و گاز را دارد. 🔸«وان» واحدی برای اندازه‌گیری یارانه‌های انرژی‌های مختلف به صورت ماهانه است. تعداد معینی «وان» که معادل یارانه افراد است، به طور مساوی به حساب کلیه آحاد جامعه (حساب وان سرپرست خانوار؛ تمام دهک‌ها) واریز می‌شود. در این طرح هر ایرانی سهم مساوی از تمام حامل­های انرژی را داراست و می­تواند بخشی از سهم خود را ذخیره کند یا به دیگری واگذار نماید. هر فرد می­تواند حق استفاده از وان تحت تملک خود را به قیمت توافقی بازار به دیگری واگذار کند ولی خریدار، قیمت حامل انرژی مربوط به وان خریده شده را در زمان مصرف آن حامل، به قیمت مصوب به دولت می­پردازد. 🔸برای مثال فرض کنیم قیمت هر لیتر بنزین 1000 تومان باشد؛ هر وان نیز معادل یک لیتر بنزین باشد و به هر نفر نیز 30 وان داده شود. خانواده الف و ب سه نفره هستند و هر کدام 90 واحد وان در ماه خواهند داشت.  خانواده الف دو خودرو دارد و 130 لیتر بنزین مصرف می‌کند و خانواده ب یک خودرو دارد و 50 لیتر بنزین مصرف می‌کند. خانواده الف با 90 وانی که دارد 90 لیتر بنزین می‌خرد و 90 هزار تومان به پمپ بنزین پرداخت می‌نماید ولی 40 لیتر بنزین دیگر نیاز دارد. خانواده ب با 50 واحد 50 لیتر بنزین خریداری کرده و 50 هزار تومان به پمپ بنزین پرداخت می‌کند و 40 وان اضافه می‌آورد. خانواده الف به قیمت توافقی از خانواده ب 40 وان می‌خرد که فرض شود هر وان را 3 هزار تومان می‌خرد؛ پس 120 هزار تومان به خانواده ب می‌دهد و 40 وان می‌خرد با این 40 واحد 40 لیتر بنزین می‌زند و 40 هزار تومان هم به پمپ بنزین پرداخت می‌کند. 📌آنچه مربوط به مصارف عمومی است مانند حمل و نقل عمومی و یا مصارف برق و گاز دستگاه‌های دولتی بر اساس سهم مشخصی که دولت با توجه به استانداردها تعیین می­کند تخصیص داده می­شود. این سهمیه بر اساس وان تعیین می­شود و قابلیت تبدیل و واگذاری به غیر را ندارد. همچنین وان اختصاص یافته به تولیدکنندگان نیز قابلیت تبدیل و واگذاری را ندارد. 🔸این طرح بدون افزایش نقدینگی و فشار بودجه­ ای به دولت می­تواند آثار یارانه­ ی نقدی را داشته باشد و با استفاده از فناوری­های ارتباطی موجود قابلیت مناسبی برای اجرای آسان و کم هزینه دارد. برای اجرای این طرح نیازی به ایجاد سامانه­ ی جدید یا حتی صدور مجدد کارت سوخت نیست. هر فرد صرفاً با یک شماره حساب بانکی که هم­ اکنون برای دریافت یارانه وجود دارد و یک شماره تلفن همراه می­تواند سفارشات خرید و فروش وان و همچنین خرید بنزین و پرداخت قبوض گاز و برق خود را انجام دهد. 🔸برای خرید بنزین هر فرد در پمپ بنزین با همان کارت بانکی که از طریق تلفن همراه حساب وان نیز به آن وصل است پرداخت ریالی را با قیمت مصوب انجام می­دهد و خود سامانه به همان میزان از حساب وان او نیز کسر می­نماید. اگر حساب وان او به اندازه کافی موجودی نداشته باشد می­تواند همان­جا به قیمت روز وان را خریداری و معادل آن از حساب او کسر شود. 🔸در حالت کلی خانوارها حجمی از وان خواهند داشت که با آن می‌توانند آب، برق، گاز، بنزین و سایر حامل‌های انرژی را خریداری کنند و در صورتی که مازاد آوردند آن را در سامانه‌ای خواهند فروخت. بنابراین مصرف‌کنندگان انرژی به سمت کاهش میزان مصرف علاقمند می‌شوند؛ عدالت در پرداخت یارانه رعایت می‌شود؛ نسبت به شیوه مستقیم پرداخت یارانه نقدی و آزادسازی قیمت انرژی بر سطح قیمت کالاها و خدمات اثر کمتری خواهد داشت و در نتیجه شیب افزایش تورم را نسبت به آزادسازی قیمت انرژی کندتر خواهد کرد... @savadmedia1401
🤔🤔 ⁉️ آیا می دانید ؟! تکرار چندین باره جملات شعاری توسط نامزدهایی که دست خالی هستند ؛ برای جلب آرا از طریق تحریک عواطف انسانی صورت می‌گیرد و برخی از کاندیداها تلاش دارند تا با نمایش، سبد رأی خود را پر کنند؟! ♨️ در این راستا نامزدهایی که برنامه مشخصی ندارند، با توسل به گروه‌های آسیب پذیری همچون زنان تلاش دارند با تحریک عواطف و احساسات آنها از رقبا پیشی گرفته و آرا بیشتری جمع کنند...برای دستیابی به انتخابی درست، سواد انتخاباتی خود را بالا ببریم و دچار هیجان و جوزدگی نشویم... 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش آگاهی جامعه سهیم باشید.
حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📛 شگردهای رسانه‌ای در ایام انتخابات «اسارت مسلح» 📌 در ایام تحولات سیاسی و برگزاری انتخابات، شرکت در انتخابات موضوع اول جامعه ایران است. همزمان شرکت نکردن در انتخابات نیز موضوع اول رسانه های خارجی است. آنها انبوهی از خبر تحلیل و گزارش تهیه کرده اند که بگویند انتخابات در ایران بی فایده است. این نوع خبر رسانی همیشه همراه با شگردهایی است که مخاطب را قانع کند که رای ندهد... ♨️ یکی از این شگردها ”اسارت مسلح“ است، در این شگرد ابزارهای مردم برای تغییر و بهتر کردن جامعه که همان رأی دادن است را از او می گیرند.  🔸در شگرد ”اسارت مسلح“ ذهن مخاطب باید به این نتیجه برسد که زندانی شرایطی است که به او تحمیل شده و سلاح او که  حق رأی است دیگر نمی تواند برای او کاری بکند... ♨️ تکنیک ”اسارت مسلح“ جامعه را ضعیف می کند و روحیه امید را از او می گیرد. 🚨هیچ چیز مانند اسارت نمی تواند حرکت و پویایی جامعه را از بین ببرد... ✅ دکتر علیرضا داوودی کارشناس ارشد رسانه توضیح می دهد... 🌀 با ما: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش آگاهی جامعه سهیم باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤔 « در هیچ کجای دنیا مثل ایران با دیکتاتوری، صلاحیت کاندیداها قبل از انتخابات مورد تأیید یا رد قرار نمی گیره این مردم هستند که با آرائشون نشون می دن چه کسی را قبول و چه کسی را رد می کنند... دموکراسی یعنی این ...» ⁉️این ادعا تا چه حد واقعیت دارد؟! ♻️حامد عزتی زاده کارشناس مسائل غرب پاسخ می دهد... 🌀 با ما: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش آگاهی جامعه سهیم باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ شگردهای رسانه‌ای در ایام انتخابات تکنیک «تلخ جذاب» 📣 گاهی یک خبر بد می تواند سایه تلخی اش را روی همه خبرها بیاندازد. وقتی ذهن مخاطب با آن خبر تلخ درگیر شد به اصطلاح بسته می شود و دیگر توان تغییر حالش کم می شود. 📣 رسانه های بیگانه چند ماه مانده به انتخابات انبوهی از خبرهای منفی را تولید می کنند. این خبرها به سوی مخاطب پرتاب می شوند تا شاید یکی از آنها جامعه را درگیر کند. وقتی این خبر منفی سرجایش رفت آن وقت در روزهای نزدیک به انتخابات دیگر خبرهای مثبت هم نمی تواند آن تلخی را از بین ببرد... 🔸 در حوزه انتخابات، گاهی این رسانه ها مدام فریاد می زنند که مردم اگر فلان نامزد بیاید در انتخابات شرکت کند، از فردا صبح در خیابان ها دیوار می کشند، خانم و آقا را از هم جدا می کنند، اگر فلان آقا بیاید از فردا همه جهان با ما سر جنگ دارند و با ما می جنگند و ما امنیت نخواهیم داشت و به این ترتیب کام مخاطب را در موضوع انتخابات تلخ می کنند، اگر چه‌اصل انتخابات را رد نمی کنند، و مخاطب با آن که می داند اصل انتخابات کار درستی است اما با این تلخی های تحمیل شده از سوی رسانه ها، دیگر چاره ‌ای جز عبور کردن و حاضر نشدن در انتخابات ندارد... ✅ دکتر علیرضا داوودی، کارشناس ارشد رسانه توضیح می دهد... 🌀 با ما : ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید.
⭕️ ادعای غلط یکی از نامزدها درباره جاده‌های ایران 🔹 یکی از نامزدهای چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری، در دور اول مناظرات، مدعی شد جاده‌های ایران از ترکیه بدتر است و مردم ایران حسرت آن جاده‌ها را می‌خورند! 🔹این ادعای نادرست در حالی است که IMF در سال‌های گذشته طی مقاله‌ای میزان سرعت ماشین‌ها در جاده‌ها را با داده‌های گوگل بررسی کرده و نتیجه گرفته جاده‌ها در کدام کشورها وضع بهتری دارند. 🔹ایران، عربستان و ترکیه در غرب آسیا هم‌سطح بالاترین‌ها در جهان هستند. حتی وضع ایران از چین، هند، روسیه، اروپای شرقی هم بهتر است... ⁉️ واقعاً جمع کردن رأی مردم به چه قیمتی ؟! ❌ اجازه ندهیم به شعورمان توهین و با ما مثل مردمان نفهم رفتار کنند ... 🌀 با ما : ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حمید نوری آزاد شد و مثل یک قهرمان به تهران بازگشت... ‼️ بهت و حیرت مجری و تحلیلگران اینترنشنال از آزادی حمید نوری! همزمان با آزادی حمید نوری و بازگشت به تهران سران اپوزیسیون و مزدوران آنها به آشفتگی و سرگشتگی عجیبی دچار شده‌اند و مدام از واژه پُر تکراری استفاده می‌کنند که "دل به دولت‌های غربی نباید بست"... 🌀 با ما : ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش آگاهی و سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤯 ساختن پالایشگاه کثافت است!! ⁉️ آیا می دانید این جمله از کیست و نتایج حاصل از آن برای مردم و کشور چه بوده است؟! ‼️ درست انتخاب کنیم! 🌀 با ما : ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش آگاهی جامعه سهیم باشید.
🤔 تو با من بگو‌‌ با کیان زیستی من آنگه بگویم که تو کیستی... 😐 بنویسید: مسعود پزشکیان (عروسک) بخوانید: محمد جواد ظریف (عروسک گردان)!... @savadmedia1401