❌سید حسن نصرالله:ایرانی ها ترور هنیه را نه تنها نقض حاکمیت خود می دانند که در کنسولگری آنها در دمشق اتفاق افتاد، بلکه نقض حاکمیت، امنیت ملی، حیثیت و ناموس خود نیز می دانند.
✖️دومی چیزی است که غرب نمی فهمد. شرافت در شرق مسلمان محاسبات خاص خود را دارد. شهید اسماعیل هنیه مهمان ما بود و مهمان ما را کشتند... این هم در شرق محاسبات خودش را دارد.
✖️اسرائیلی ها از کشتار فؤاد شکر و هنیه و حدیده خوشحال شدند... کمی شادی کنید و بسیار گریه خواهید کرد
🔰عقلانیت همیشه جواب نمیدهد!
✍️دکتر حسین حسینی نژاد
🔁 اساسا این شگرد اسرائیل است که می خواهد خود را دیوانه و بی رحم نشان دهد، به واقع می خواهد ضعف خود را در پشت این دو ویژگی پنهان کند تا هر غلطی که انجام داد دیگران بگویند خوب اسرائیل است ! کارش نمی شود کرد، همان کاری که با زنان و کودکان غزه دارد انجام می دهد و عملا کسی از ترس دیوانه بازی او کاری نمی کند.
↩️ احساس می کنم سیاستمداران ما نیز تا حدی این را پذیرفته اند چرا که به اسم عقلانیت دچار نوعی از محافظه کاری شده اند، بدین معنی که آنها از ترس درگیر شدن در یک "جنگ بزرگ" و "پر شدت" دائما سعی دارند "وضعیت جنگی" اسرائیل در قبال ایران را با روش های "غیر جنگی" مدیریت کنند،
⤵️ استدلال عقلای سیاست این است که اسرائیل قصد دارد با انجام عملیاتهای ترور جمهوری اسلامی را برای ورود به جنگی تمام عیار تحریک کند ، لذا باید خویشتنداری نمود و در زمین دشمن بازی نکرد، ضمن اینکه در شرایط بد اقتصادی جامعه آمادگی روانی برای جنگیدن را ندارد به خصوص اینکه هزینه های اقتصادی و اجتماعی این جنگ بسیار بالا است بنابراین باید تا آنجا که می شود از ورود به منازعه مستقیم پرهیز کرد.
↙️ به گمانم اسرائیل هم این استدلال ها را شنیده و باور کرده، بر همین اساس بی پاسخی یا پاسخ ضعیف را مبنای رفتار ایران در قبال خود گذاشته و مطمئن شده که هر غلطی انجام دهد سیاستمداران عاقل در ایران به نظامیان خود اجازه ورود به "جنگ پر شدت" را نخواهد داد ، لذا هر از گاهی بی محابا به منافع جمهوری اسلامی حمله کرده و یا فرماندهان ارشد را ترور می کند، آخرین مورد آن ترور اسماعیل هنیه از رهبران حماس و متحد ایران در تهران بود،
🔝معتقدم عقلانیت همیشه نتیجه نمیدهد، گاهی در روابط بین انسانها کمی "کله خرابی" لازم است؛ کله خرابی بازدارندگی ایجاد می کند چرا که کله خرابها کم صبر و غیرقابل پیش بینی هستند و لزوما عقلانی نمی اندیشند، بنابراین دیگران در رفتار با آنها احتیاط می کنند در صورتی که عقلانیت زیادی، آدم را محافظه کار می کند؛
🔚به نظرم وقت آن رسیده تا با اتخاذ سیاست" دیوانه بگریز که مست آمد" به اسرائیل بفهمانیم که دست بالای دست هم وجود دارد، نمیشود که از ترس جنگ فردا، امروز تحقیر بشنویم ، از ترس جنگ آینده ،امنیت امروزمان را از دست بدهیم، از ترس جنگ ،صلح را از دشمن تمنا کنیم، از ترس حمله گرگ دست و پای شیر را ببندیم و هی صبر کنیم و صبر کنیم اما رقیب دیوانه وار رفتار کند به خصوص که نیروهای نظامی ایران توانایی این را دارند تا طی یک سری عملیاتهای "پر شدت" و "محدود" به اسراييل درسی بدهند که دیگر با دم شیر بازی نکند.
همه میدانند که انتهای خط دنیا اینجاست؛ جای زیادی نیست ولی انسان را با تمام ابهت و غرور دربرمیگیرد.
قبر واژه غریب و عجیبی است که همواره در مقابل چشم است و هیچ وقت دیده نمیشود!
و آدمی ذاتا فراموش میکند که روزی خواهد رفت و سائل فاتحه و یاسین دیگران خواهد شد لذا بی هیچ احساسی از مرگ که سراسیمه به سوی انسان میآید؛ نشستهایم و خیالی آسوده داریم تا اینکه به اندکی درد به یاد سلامت و مکافات بیماری میافتیم و آنگاه مرگ در مخیله مینشیند اما بسیار موقت!
کاش بیشتر به یاد او باشیم تا ضریب سلامت جامعه رو به بهبود، تغییر کند و همگان بدانند که تمام آنچه را سخت در پی آنیم فقط تا ابتدای قبر جذاب است و عاقل باید در پی جذابیت روحانی پس از مرگ باشد.
ارواح مطهر رفتگان خویش را به ذکر صلواتی شاد کنید.
سیدرضا جزءمومنی
▪️فرمانده ایرانی در عراق شهید میشود، قهرمان فلسطینی در ایران.
جوان اهل سنت فلسطینی برای سرباز شیعه ایرانی اشک میریزد.
رهبر شیعهی انقلاب اسلامی بر پیکر شهید اهل سنت فلسطینی نماز میخواند و مردم شیعه تهران او را بدرقه میکنند...
این «جغرافیای بدون مرز مقاومت» است.
#اسماعیل_هنیه #خون_شریک
#مقاومت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط شما یک بار به این ویدئو نگاه کنید تا مجذوب فن بیان و نوع روایت و استخدام کلمات و نتیجهگیری معرکه یک خبرنگار در شهادت هنیه بشوید.
اگر همان ساعت نخست اعلام شهادت هنیه، یک روایت مناسب تولید می شد اینگونه شاهد شایعه پراکنی و تخریب نبودیم.
🔻این نشان می دهد خبرنگاران و رسانه های ما بیش از آنکه به دریافت داده و اخبار از دولت نیاز داشته باشند به ایجاد گزاره های خلاقانه توسط جامعه رسانه ای کشور نیاز دارند.
علم بهتر است یا ثروت؟
موضوع انشایی بود که برای کمتر کسی ناآشناست!
معلمها اصرار داشتند بار احساسی دانشآموزان را به ساحت پول دریابند در روزگاری که پول کم بود و به شدت باید برای به دست آوردن آن تلاش میکردی.
برای نوشتن انشا دچار تردید فلسفی میشدی که واقعا علم یا ثروت؟
و بچهها دو دسته میشدند آنهایی که پول توجیبی داشتند و آنهایی که به گرمای تابستان کار میکردند تا هزینه ٩ ماه دیگر را پس انداز کنند و جالب اینکه عمده بیپولها جانب علم و دانش را میگرفتند و بسیاری از مایهدارها میخواستند سرمایهدار شوند و روزگار هیچ نشانی از سواد پولی نداشت که با پول میشود دانش را البته مدرک دانش را خرید و شاید دسته دوم میدانستند که روزی چنین خواهد شد و امروز چه بسیاری در پولداری و بیپولی از نوشتن انشای آن روز پشیمانند که جمعی اعتقاد داشتند با دانش میشود ثروت آفرید در حالی که غافل بودند خود معلم که اکسیر دانش را خلق میکرد اسیر اسنپ خواهد شد و جمع دیگر که از ثروت نوشتند؛ دریافتند که هرچه بپویند و بجویند را در چشم بر هم زدنی یکی از اهالی اخلاص و اختلاس گرد خواهد آورد.
سیدرضا جزءمومنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️این استاد دانشگاه در کویت نوشته:
"چه کسی باور میکرد که مردم شهر تهران که به تعصب و عرق فارسی مشهور بود، به صورت گسترده برای تشییع یک رهبر عربی که فارسی حرف نمیزد، و از مذهب شیعه نبود(مذهب رسمی و اغلب مردم تهران) به خیابان بیایند.
🔻این دستاورد انقلاب است که طایفهگرایی و نژاد پرستی را از بین برد."
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️ویدئوی تقطیع شدهای از برنامهی "سیاست خارجی" در حال بازنشر است که بدفهمی ایجاد کرده است.
مجری برنامه صراحتا اعلام میکند که خبری از زمان و مدل واکنش ایران به ترور اخیر اسرائیل در دست نیست.