🌹روزهٔ فردا مستحب است
♦امام رضا علیه السلام می فرماید:
«َ مَنْ صَامَ يَوْماً فِي آخِرِهِ جَعَلَهُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ مِنْ مُلُوكِ الْجَنَّةِ وَ شَفَّعَهُ فِي أَبِيهِ وَ أُمِّهِ وَ ابْنِهِ وَ ابْنَتِهِ وَ أَخِيهِ وَ أُخْتِهِ وَ عَمِّهِ وَ عَمَّتِهِ وَ خَالِهِ وَ خَالَتِهِ وَ مَعَارِفِهِ وَ جِيرَانِهِ وَ إِنْ كَانُوا مُسْتَوْجِبِي النَّارَ»؛
« کسی که روز آخر ماه رجب روزه بگیرد خداوند وی را از ملوک بهشت قرار می دهد و شفاعتش درباره پدر و مادر و فرزندان و بردار و خواهر و عمو و عمه و خاله و دایی و آشنایان و همسایگانش پذیرفته می شود گرچه مستوجب آتش جهنم باشند».
https://eitaa.com/sayedmahdi1361
9.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ ندای عرشی در روز اول ماه شعبان!! و سفارش به زیارت حضرت سیدالشهداء علیهالسلام
✨عَنْ مُعَاوِيَةَ بْنِ وَهْبٍ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیهالسلام قَالَ: إِذَا كَانَ أَوَّلُ يَوْمٍ مِنْ شَعْبَانَ نَادَى مُنَادٍ مِنْ تَحْتِ الْعَرْشِ يَا وَفْدَ الْحُسَيْنِ!! لَا تُخْلُوا لَيْلَةَ النِّصْفِ مِنْ زِيَارَةِ الْحُسَيْنِ علیهالسلام فَلَوْ تَعْلَمُونَ مَا فِيهَا لَطَالَتْ عَلَيْكُمُ السَّنَةُ حَتَّى يَجِيءَ النِّصْفُ.
✨از حضرت امام صادق علیهالسلام نقل کرده که فرمودند:
وقتی روز اول شعبان می رسد، یك ندا دهنده ای از زیر عرش صدا می زند:
ای گروه دوستداران حسین علیهالسلام،
در شب نیمه شعبان، زیارت امام حسین صلوات الله علیه را از دست ندهید،
زیرا اگر میدانستید زیارت امام حسین سلام الله علیه در نیمهشعبان چه فضیلتی دارد، کل سال به انتظار می نشستید تا این شب فرا برسد و به زیارت بروید.
📚وسائل الشيعة ج ۱۰،ص۳۶۷
https://eitaa.com/sayedmahdi1361
هدایت شده از در محضر استاد احمد عابدی
#ماه_شعبان #ادعیه #مناسبتها #فضیلتها
💠 برای دسترسی به آرشیو "بیانات استاد عابدی" درباره ماه شعبان، نیمه شعبان و ... روی لینک زیر کلیک کنید👇
🌐https://B2n.ir/b11977
کانال در محضر استاد عابدی:
🆔@ahmad_aabedi
#ماه_شعبان
🔸سبب عصبانیت امام ؟!
🖋داستانک:
🔹 اواخر سال ۶۷ روزی به اتاق آقا وارد شدم، دیدم خیلی اوقاتشان تلخ است، من اوقات تلخی ایشان را که دیدم، قدری ساکت نشستم. آقا به من گفتند: «آن مفاتیح را به من بده» بلند شدم و مفاتیح را آوردم. دستکش دست ایشان بود و ورق زدن هم برایشان سخت بود. چون اوقاتشان تلخ بود، هی ورق میزدند ولی آنجایی را که میخواستند پیدا نمیکردند.
🔸یک ساعت به مغرب مانده بود به من گفتند: «من تا حالا خیال میکردم که امروز آخر رجب است و تا حالا اعمال روز آخر ماه رجب را انجام میدادم. حالا فهمیدهام که اول شعبان شده و نمیدانم اصلاً باید چه کار کنم.»
🔹 تازه من فهمیدم که عصبانیت ایشان به خاطر این است که از صبح تا حالا اعمال و دعاهای ماه رجب را میخواندهاند و حالا که روزنامه آمده متوجه شدهاند که اول ماه شعبان است و ماه رجب ۲۹ روز بوده نه سی روز.
🔸آقا هی ورق میزدند تا پیدا کردند و به من فرمودند: «این مناجات شعبانیه را بخوانید، خیلی چیزهای عالی در آن هست.»
🔹و بعد آماده شدند که دعا را بخوانند.
📚 منبع: برداشتهایی از سیرۀ امام خمینی، ج سوم، حالات معنوی، به کوشش غلامعلی رجائی، ص۱۰۵
https://eitaa.com/sayedmahdi1361
هدایت شده از در محضر استاد احمد عابدی
OstadAbedi_Aklag_MaheShaban_14011203.mp3
7.37M
فایل صوتی | بیانات استاد احمد عابدی درباره ماه شعبان
💠 نقل حدیث طوبی در کتاب مفاتیح الجنان
🔹 تفسیر امام !
🔹 تفسیر منسوب به امام حسن عسکری
علیه السلام
🔹 «شعبان» یعنی چه؟
🔹 شعبان، ماه رسول الله صلی الله علیه و آله
#شعبان المعظم
#ماه_شعبان
#رسول_الله
_________________________
بعد از جلسه درس خارج فقه، چهارشنبه ۳ اسفندماه ۱۴۰۱، حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها
📺 برای دیدن ویدیوی باکیفیت این بیانات، به آدرس زیر مراجعه فرمایید👇
https://speeches.ahmadabedi.com/?p=1242
🆔 @ahmad_aabedi
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
D1738017T15770234(Web).mp3
9.38M
🎧 استاد میرباقری | فرصت ماه شعبان
☑️ @mirbaqeri_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شادی روح حضرت امام صلوات
هدایت شده از من و زمانه|هاشمی
*┄┅═﷽═┅*
میانبر #مناجات_شعبانیه
♻️ مناجات شعبانیه
📌مُناجات شَعبانیه نیایشی است که فردی بنام ابنخالویه، آن را از امام علی(ع) روایت کرده است.
امامان(ع) بعدی بر قرائت مناجات شعبانیه در ماه شعبان اهتمام داشتهاند. این مناجات را نمونهای از تضرع و وصف حال برگزیدهترین بندگان صالح خدا بهشمار آوردهاند.
🎬(جهت مشاهده صوت، ترجمه،متن و پی دی اف لینکهای آبیرنگ زیر را انتخاب نمایید)
✅حاج آقا پناهیان #پادکست(نکاتی در مورد مناجات شعبانیه)
https://eitaa.com/delneshinha/19677
✅حاج مهدی #سماواتی
https://eitaa.com/delneshinha/19678
✅حاج سعید#حدادیان
https://eitaa.com/delneshinha/19679
✅#استاد_انصاریان
https://eitaa.com/delneshinha/19680
✅حاج محمود #کریمی
https://eitaa.com/delneshinha/19681
✅حاج میثم #مطیعی
https://eitaa.com/delneshinha/19682
✅حاج منصور#ارضی
https://eitaa.com/delneshinha/19683
✅حاج مهدی #سماواتی
https://eitaa.com/delneshinha/19684
✅#استاد_میرزا_محمدی1⃣
https://eitaa.com/delneshinha/19685
✅#استاد_میرزا_محمدی2⃣
https://eitaa.com/delneshinha/20494
✅حاج محمد رضا #طاهری
https://eitaa.com/delneshinha/19686
✅حاج مهدی #رسولی
https://eitaa.com/delneshinha/19687
✅حاج محمد رضا #غلامرضازاده
https://eitaa.com/delneshinha/19688
✅سید مهدی #میرداماد
https://eitaa.com/delneshinha/19689
✅سید رضا #نریمانی
https://eitaa.com/delneshinha/19690
✅حاج #علی_قربانی
https://eitaa.com/delneshinha/20578
✅پی دی اف متن مناجات شعبانیه بدون ترجمه
https://eitaa.com/delneshinha/19691
✅پی دی اف متن و ترجمه مناجات شعبانیه 1⃣
https://eitaa.com/delneshinha/19692
✅پی دی اف متن و ترجمه مناجات شعبانیه2⃣
https://eitaa.com/delneshinha/20718
#ماه_شعبان💚
┄═🌼💠🌷💠🦋💠🌸💠🌼═┄
صوت تماااااام ادعیه ماه رجب ، شعبان و رمضان
•┈┈••••✾•🌿🌺•✾••┈┈•
🌿کانال #سیدعبداللههاشمی🌿
🆔@Sahsh1367
╰┅
مرحوم شهید ثانی در منیة المرید:
✍یکی از اهداف بنده در نوشتن و انتشار مطالب علاوه بر انتخاب محتوای مناسب، نوشتن تمام تَحیتها است.
ِِلذا هر زمانی که نام یکی از ائمه علیهمالسلام را بنویسنم قطعا "علیهالسلام" را مینویسم و از نوشتن "ع" "ص" "س" همیشه پرهیز کردم هر چند متن طولانی شود.
🛑وَ كُلَّمَا كَتَبَ اِسْمَ اَللَّهِ تَعَالَى أَتْبَعَهُ بِالتَّعْظِيمِ مِثْلِ تَعَالَى أَوْ سُبحانَهُ أوْ عَزَّ وَ جَلَّ أَو تَقَدَّسَ وَ نَحوَ ذَلِكَ وَ يُتَلَفَّظُ بِذَلِكَ أَيْضاً وَ كُلَّمَا كَتَبَ اِسْمَ اَلنَّبِيِّ ص كتَبَ بَعْدَهُ اَلصَّلاَةَ عَلَيْهِ وَ عَلَى آلِهِ وَ اَلسَّلاَمُ وَ يُصَلِّي وَ يُسْلِمُ هُوَ بِلِسَانِهِ أَيْضاً وَ لاَ يَخْتَصِرُ اَلصَّلاَةُ فِي الْكِتَابِ وَ لَا يَسْأَمُ مِنْ تَكْرِيرِهَا وَ لَو وَقَعَتْ فِي اَلسَّطْرِ مِرَاراً كَمَا يَفْعَلُ بَعضُ المحرومين اَلْمُتَخَلِّفِينَ مِنْ كِتَابَةِ صلعم أَوْ صَلَمٍ أَوْ صُمٍ أَوْ صلسم أَوْ صَلِّهِ فَإِنَّ ذَلِكَ كُلَّهُ خِلاَفُ اَلْأُولَى و المنصوص بَلْ قَالَ بَعْضُ اَلْعُلَمَاءِ إِنَّ أَوَّلَ مَنْ كَتَبَ صَلْعَمَ قَطَعَتْ يَدَهُ وَ أَقَلَّ مَا فِي اَلْإِخْلاَلِ بِإِكْمَالِهَا تَفْوِيتُ اَلثَّوَابِ اَلْعَظِيمِ عَلَيْهَا
فَقَدْ وَرَدَ عَنْهُ ص أَنَّهُ قَالَ: مَنْ صَلَّى عَلَيَّ فِي كِتَابٍ لَمْ تَزَلِ الْمَلَائِكَةُ تَسْتَغْفِرُ لَهُ مَا دَامَ اسْمِي فِي ذَلِكَ الْكِتَابِوَ إِذَا مَرَّ بِذِكر أحَدٍ مِنَ اَلصَّحَابَةِ سِيمَا الأَكَابِر كتبَ رَضِيَ اَللَّهُ عَنْهُ أَوْ رِضْوَانُ اَللَّهِ عَلَيْهِ أَوْ بِذِكْرِ أَحَدٍ مِنَ السلف اَلْأَعْلاَمِ كتبَ رَحِمَهُ اَللَّهُ أَوْ تَغمَّدَه اَللَّهُ بِرَحْمَتِهِ وَ نَحْوِ ذَلِكَ وَ قَدْ جَرَتِ اَلْعَادَةُ بِاخْتِصاصِ الصَّلاةِ وَ السَّلَامُ بِالْأَنْبِيَاءِ وَ يَنْبَغِي أَنْ يَجْعَلَ لِلْأَئِمَّةِ عليهم السلام اَلسَّلامُ وَ إِنْ جَازَ خِلاَفُ ذَلِكَ كُلِّهِ بَلْ يَجُوزُ اَلصَّلاَةُ عَلَى كُلِّ مُؤْمِنٍ كَمَا دَلَّ عَلَيْهِ اَلْقُرْآنُ وَ الحدِيث
🔰مرحوم شهید ثانی در منیة المرید:
هرگاه نام خداوند تعالی نوشته شود، باید همراه با تعظیم و احترام باشد، مانند "تعالى"، "سبحانه"، "عز و جل"، "تقدس" و عباراتی از این دست، و همچنین باید با زبان نیز بر آن تعظیم شود.
و هرگاه نام پیامبر (صلىاللهعليه و آله) نوشته شود، باید پس از آن درود و سلام بر ایشان و آل ایشان ذکر گردد و باید به زبان نیز درود فرستاد.
نباید از نوشتن درود خلاصه کرد و از تکرار آن خسته شد، حتی اگر در سطرهای متعدد نیز بیفتد، همانگونه که برخی از محرومان با نوشتن اختصاراتی مانند "صلعم"، "صلم"، "صم"، "صلسم" و "صله" این کار را انجام میدهند، که همهی اینها خلاف اصل و متون معتبر است. برخی از علمای اسلام گفتهاند که نخستین کسی که "صلعم" نوشت، دستش قطع شد. و کمترین نتیجهی ناقص نوشتن درود، از دست رفتن پاداش عظیم آن میباشد.
چرا که از پیامبر (صلى الله عليه وآله) روایت شده است که فرمود: "هر کس بر من در کتابی درود بفرستد، فرشتگان به استغفار برای او مشغول میشوند تا زمانی که نام من در آن کتاب باشد."
و هنگامی که به نام یکی از صحابه، مخصوصاً بزرگواران، برسیم، باید بگوییم "رضی الله عنه" یا "رضوان الله علیه" و هنگام ذکر یکی از سلف صالح، باید بگوییم "رحمه الله" یا "تغمده الله برحمته" و از این قبیل عبارات. معمول است که درود و سلام مخصوص انبیاء قرار گیرد و باید برای ائمه (علیهم السلام) نیز این سلام را در نظر گرفت، اگرچه ممکن است در این زمینه اختلاف نظر وجود داشته باشد. بلکه بر هر مؤمنی هم میتوان درود فرستاد، چنانکه قرآن و حدیث به آن اشاره کردهاند.
📚: منیة المرید ج 1 ص 347
https://eitaa.com/sayedmahdi1361
🔰 «فطرس» به گهوارهاش پناه آورد و ما به قبر مطهرش ...
در دعایی که از وجود مبارک امام حسن عسکری علیهالسلام در روز سوم شعبان سالروز ولادت با سعادت حضرت مولانا سیدالشهداء علیهالسلام به ما رسیده است، اینچنین به درگاه الهی عرضه میداریم:
📋 اللَّهُمَّ وَ هَبْ لَنَا فِی هَذَا الْیَوْمِ خَیْرَ مَوْهِبَةٍ وَ أَنْجِحْ لَنَا فِیهِ کُلَّ طَلِبَةٍ کَمَا وَهَبْتَ الْحُسَیْنَ لِمُحَمَّدٍ جَدِّهِ
🔻خداوندا، به ما در این روز بهترین هدیه را از جانب خود عطا بفرما و در این روز هر خواستهٔ ما را چنان که حسین علیهالسلام را به محمد صلیاللهعلیهوآله، جدّش بخشیدی، به ما نیز ببخش!
📋 وَ عَاذَ فُطْرُسُ بِمَهْدِهِ فَنَحْنُ عَائِذُونَ بِقَبْرِهِ مِنْ بَعْدِهِ نَشْهَدُ تُرْبَتَهُ وَ نَنْتَظِرُ أَوْبَتَهُ آمِینَ رَبَّ الْعَالَمِینَ
🔻 و چنان که فُطرس به گهواره او پناه بُرد، ما پس از او، به قبر مطهرش پناه میآوریم و تربت پاکش را نظارهگر میشویم و منتظر بازگشت اوییم؛ چنینباد ای پروردگار جهانیان!
📚مصباح المتهجد، ص۵۷۴.
📚اقبال الاعمال، ص۱۸۵.
https://eitaa.com/sayedmahdi1361
1_9722147659.pdf
486.7K
مقاله بخوانیم
پژوهشی در روایات فطرس ملک
داستان فرشته ای به نام فطرس و کوتاهی او در انجام فرمانی از فرمان های الهی و افتادن بال هایش و سپس توسل وی به امام حسین (علیه السلام) در روزهای آغازین ولادت آن حضرت (علیه السلام) و بخشودگی و بهبودی او از قضایای معروفی است که با شبهاتی عقلی و کلامی مورد نقد و انکار قرار گرفته است. این نوشتار، در پژوهشی کلامی - حدیثی، به این نتیجه می رسد که نصوص مشتمل بر این قضیه با عصمت فرشتگان و تجرد نسبی آنان منافاتی نداشته، از اعتبار سندی لازم نیز برخوردار هستند.
https://eitaa.com/sayedmahdi1361