✅دوری از افراط و تفریط در تمام حوزههای #خانواده ، #احترام گذاشتن به #حقوق یکدیگر است.
@sayehbanemehr
💕زندگی یک اثر هنریست
نه یک مساله ریاضی.
بهش فکر نکن ازش لذت ببر.🌸
@sayehbanemehr
📌 نظر یک ریاضیدان را درباره خوشبختی و انسانیت پرسیدند در جواب گفت:
اگر زن یا مردی دارای اخلاق باشد، نمره ۱ میدهم،
اگر دارای زیبایی هم باشد، یک صفر جلوی عدد ۱ میگذارم ۱۰
اگر پول هم داشته باشد، یک صفر دیگر جلوی عدد ۱۰ میگذارم ۱۰۰
اصل و نسب هم باشد، یک صفر دیگر جلوی عدد ۱۰۰ میگذارم ۱۰۰۰
ولی اگر زمانی عدد ۱ رفت، چیزی به جز صفر باقی نمی ماند، و صفر هم به تنهایی هیچ است، و آن انسان هیچ ارزشی ندارد.
مراقب «یک» خودتان باشید…
@sayehbanemehr
🔴 شما جزو كدام دسته هستيد؟
🔹ﻗﺎﻃﻊ: ﮐﻮﺩﮎ ﯾﺎﺩ ﻣﯽﺩﻫﺪ ﮐﻪ ﻣﺴؤوﻟﯿﺖ_ﭘﺬﯾﺮ ﺑﺎﺷﺪ، ﺧﻮﺩﺵ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺑﺪﺍﻧﺪ ﭼﺮﺍ ﺑﺮﺍﯾﺶ ﻗﺎﻋﺪﻩ ﻭ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﭼﺮﺍ ﺑﺎﯾﺪ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻋﺎﯾﺖ کند.
🔹ﺳﻠﻄﻪﮔﺮ: ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺍﻃﺎﻋﺖ ﻭ ﻓﺮﻣﺎﻧﺒﺮﺩﺍﺭﯼ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﺍﺯ تنبیه ﯾﺎ ﺗﻬﺪﯾﺪ ﺑﻪ ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﻨﺘﺮﻝ ﮐﻮﺩﮎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯽﮐﻨﺪ.
🔹ﻣﻨﻔﻌﻞ: ﺍﯾﻦ ﭘﺪﺭ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﻫﺎ ﮔﺮﻣﺎ ﻭ ﻣﺤﺒﺖ ﺑﻪ ﮐﻮﺩﮐﺸﺎﻥ ﻣﯽﺩﻫﻨﺪ، ﺍﻣﺎ ﻧﻤﯽﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﻗﺎﻋﺪﻩ ﻭ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺑﮕﺬﺍﺭﻧﺪ ﯾﺎ ﻗﺎﻃﻌﯿﺖ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ ﮐﻪ ﮐﻮﺩﮎ ﺍﯾﻦ ﻗﻮﺍﻋﺪ ﺭﺍ ﺭﻋﺎﯾﺖ ﮐﻨﺪ.
🔹منفک: ﺍﯾﻦ ﭘﺪﺭ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﻫﺎ ﺣﻤﺎﯾﺖ ﻋﺎﻃﻔﯽ ﮐﺎﻓﯽ ﺍﺯ ﮐﻮﺩﮐﺸﺎﻥ ﻧﻤﯽﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﻧﻤﯽﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺭﺍ ﻣﺸﺨﺺ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺍﯾﻦ ﺭﻓﺘﺎﺭﻫﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﻧﻬﺎ ﺗﺜﺒﯿﺖ ﮐﻨﻨﺪ.
@sayehbanemehr
🔴 #مدارای_ماشینی_با_همسر
💠 به این مثالها دقّت کنید: توقّف ماشین هنگام #داغ کردن، بار سنگین نزدن هنگام کمباد بودن آن، توقّع #متناسب با مدل ماشین (مثلاً از پراید توقّع ماشین مدل بالا نداشتن)، توجّه به نقص #فنّی ماشین و پیگیری جهت رفع آن، پذیرش برخی محدودیتها و قوانین رانندگی مثل بستن #کمربند، سرعت مجاز، ایستادن پشت چراغ قرمز و دهها موارد دیگر که هر رانندهای #رعایت آن را بر خود لازم میداند.
💠 بطور واضح میبینیم که معمولاً انسانها در زندگی #ماشینی خود با وسائل بیجان، اخلاق #مدارا، انصاف، رسیدگی و توجّه به آن وسیله را رعایت کرده و حتّی در مواردی برای #نگهداری و استفاده بهتر و مفیدتر از آن به #متخصّص آن وسیله مراجعه کرده و یا آموزش میبینند.
💠 زن وشوهر در زندگی مشترک، با #انسان زندگی میکنند انسانی که روح پیچیده و ظریف دارد و به طریق اولی باید اخلاق مدارا و #رسیدگی و درک همسر را از خود نشان دهند. پس باید #قوانین زندگی با انسان را از راه مطالعه، استفاده از تجربه دیگران، تفکّر و یا #مشاوره بیاموزند.
💠 از قوانین اصلی زندگی این است که توقّع خود را با شرایط همسرمان #تنظیم کرده و همیشه ظرفیّت، استعداد و توان خودش را مدّ نظر قرار دهیم. توجّه به #توان جسمی، مالی، فکری و روحی همسرمان میتواند تنظیم کننده سطح توقّع ما از همسرمان باشد.
@sayehbanemehr
🔴 #از_خانمتان_آموزش_ببینید
💠 گاهی از خانمتان بخواهید نحوهی درست کردن فلان #غذا را به شما یاد دهد.
💠 درخواست شما از همسرتان برای یادگیری کارهایی که در خانه مختص خانمهاست برای همسرتان #شیرین است.
💠 او حس میکند که به او #اعتماد دارید. لذا به خود میبالد و گویا به او روحیه و انرژی تازه بخشیدهاید!
💠 و البته در حین یادگیری، رعایت #تواضع و عدم #تکبّر و زبان تشکّر لازم و ضروری میباشد.
@sayehbanemehr
💠تمام زندگی، کار کردن نیست.
♦️ گاهی اوقات، میانبرها کار را سختتر میکنند.
♦️انرژی لازم برای فعالیتهای روزانه را با استراحت در کنار خانواده بدست آورید.
@sayehbanemehr
27.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 دلایل کاهش توجه همسران به یکدیگر
🔴 #استاد_تراشیون
@sayehbanemehr
#خوب_همسرداری
📌50 اصل همسرداری بعد از ایمان به 🏴خدای تعالی و 🏴اهلبیت عصمت و طهارت علیهم السلام
1.صداقت؛ 2. انصاف؛ 3. گذشت؛ 4. مدارا؛ 5. رازداری؛ 6. عشق و محبت با یکدیگر؛ 7. محکوم نکردن طرف مقابل؛ 8. نظافت و خوش بویی؛ 9. احترام به یکدیگر؛ 10. عدم جابجایی نقش های یکدیگر؛ 11. من و تو نداشتن؛ 12. پرهیز از اهانت؛ 13. تأمین غرائز جنسی یکدیگر؛ 14. درک ضرورت های یکدیگر؛ 15. پذیرش اصل اختلاف سلیقه و تفاوت روش ها؛ 16. داشتن روحیه عذرخواهی و اعتراف به اشتباه؛ 17. یکپارچگی در امور مالی؛ 18. همدیگر را خوشبخت و بهشتی کردن؛ 19. مشورت با یکدیگر؛ 20. تشکر از یکدیگر؛ 21. پرهیز از امر و نهی کردن یکدیگر؛ 22. اظهار علاقه به یکدیگر؛ 23. خود را جای طرف مقابل قرار دادن؛ 24. اعتماد داشتن به هم؛ 25. وفاداری به هم؛ 26. پرهیز از تحقیر و سرزنش یکدیگر در نزد دیگران؛ 27. تعریف و تمجید از یکدیگر، به ویژه در غیاب هم؛ 28. انتقاد طلبی؛ 29. عدم تحریک حسادت و غیرت یکدیگر؛ 30. تفکیک مسائل کار از مسائل منزل؛ 31. رعایت عدالت در دید و بازدید از بستگان یکدیگر؛ 32. غمخوار هم بودن؛ 33. پرهیز از حل مشکلات زناشویی در حالت دعوا و خشم؛ 34. جلوگیری از انباشتن اختلافات و مشکلات؛ 35. خوش رفتاری؛ 36. ساده زیستی؛ 37. خوب گوش دادن به سخنان یکدیگر؛ 38. جلوگیری از دخالت های نابجای دیگران؛ 39. داشتن مشاور خانواده؛ 40. آشنایی با ویژگی های مردان و زنان؛ 41. روحیه و امید دادن به هم؛ 42. مطالعه کتاب های اخلاقی مربوط به اصول همسرداری؛ 43. استفاده از تجربیات گذشتگان؛ 44. توجه به نقاط قوت همسر؛ 45. پرهیز از مخفی کاری؛ 46. کاهش توقعات از یکدیگر؛ 47. عیب پوشی همدیگر؛ 48. احترام به خانواده یکدیگر؛ 49. پرهیز از زندگی خشک قانونی و حقوقی؛ 50. پرهیز از بزرگ نمایی اختلافات کوچک.
@sayehbanemehr
#والدین_عزیز
👏تشویق کودکان در تغییر رفتار آنها نقش بسیار مهمی دارد.
بنابراین با پاداش دادن به رفتارهای قابل قبول کودک
می توانیم باعث تقویت و تثبیت و نهایتاً یادگیری رفتار مطلوب در او شویم.
@sayehbanemehr
✅ در روایت از معصوم علیه السلام داریم که یکی از حقوق #فرزند بر پدرش این هست که احترام #مادر کودک(همسر خودش) را نگه دارد.
🔹یعنی با صدای ملایم و با لفظ محترمانه همسرتان را صدا بزنید، به او توهین نکرده و به همسرتان به خصوص جلوی فرزندان #محبت و #احترام بگذارید.
🔸 اگر #پدر و مادر احترام یکدیگر را به خصوص جلوی فرزندان نگه دارند و شخصیت یکدیگر را خورد نکنند، فرزندان نیز احترام به آنها را یاد میگیرند.
⬅️ رابطه مناسب و همراه با #محبت پدر و مادر در خانه، هم بستر رشد فرزند را فراهم کرده و مایه و آرامش او میشود و هم کودک رفتار صحیح را یاد میگیرد و هم تحمل و آرامش پدر و مادر برای تربیت فرزندشان بالا میرود.
@sayehbanemehr