🟥 مسیر حرکت سفیانی از ابتدا تا خط پایان
◽️ حاصل دهها روایت شیعی معتبر از سیر تحولات مرتبط که در شرارتهای پانزده ماه سفیانی رخ خواهد داد:
▪️سفیانی پس از صیحه آسمانی بیست و سوم ماه رمضان، با دو لشکر مختلف، حمله به عراق و ایران و یمن را دستور کار قرار میدهد.
▪️در مسیر حملهی سفیانی به عراق، یاری و امداد الهی در شرق سوریه فرا میرسد و دشمنان مشغول جنگ با یکدیگر میشوند.
▪️گنج فرات در قرقیسیا، اطراف دیرالزور سوریه، سفیانی با ترک ها به طمع قدرت و ثروت، وارد جنگ میشود.
▪️سفیانی با تحمل تلفات فراوان، فاتح نبرد قرقیسیا شده و به عراق حمله میکند. جنایات فراوانی در عراق بحرانزده -که گرفتار فتنهی عوف سلمی و فتنه شیعیان مخالف محور مقاومت است- انجام میدهد.
▪️دیگر لشکر سفیانی در حمایت از حکومت آلفلان عزم عربستان میکند و با قصد سرکوب شیعیان و تلاش برای قتل آخرین ذخیره الهی امام عصر وارد مدینه میشود.
▪️اما در هر دو کشور، بخت دشمن اصلی امام عصر افول میکند. ابتدا لشکر سفیانی در عراق در نزدیکی کوفه از لشکر اعزامی ایران شکست میخورد.
▪️دیگر لشکر سفیانی نیز در بین مکه و مدینه در منطقه بیداء، خسف شده به درون زمین فرو میرود.
▪️قیام امام در عاشورا ده محرم سال ظهور از مکه آغاز میشود.
▪️ایرانیها، یمنیها، عصائب عراقی و سایر اضلاع محور مقاومت شیعی با حضرت بیعت کرده و عزم فتح فلسطین را خواهند داشت.
▪️لشکر سفیانی موردحمایت غربیها به سمت فلسطین عقبنشینی میکند.
▪️با فتح دمشق، سفیانی که کمربند امنیتی یهود و قوم بنیاسرائیل را تشکیل داده فرو میریزد، سفیانی به اورشلیم و بیتالمقدس عقبنشینی میکند و در نهایت در جنگ طبریا به دست لشکریان امام زمان به قتل میرسد.
اَلّلهُمـّ؏َجِّللِوَلیِّڪَالفَرَجَواَقِمنابِخِدمَـتِه🌹
╭━━⊰❀•❀🌼🌤💚❀•❀⊱━━╮
https://eitaa.com/school_313
╰━━⊰❀•❀💎🌤🤍❀•❀⊱━━╯
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پشت پردهی کوبیدههای پرسی ۵۰ تومن‼️
#کباب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهادت هفتمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت امام موسیبنجعفر(ع) تسلیت و تعزیت باد.
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄┄┄
امام كاظم ـ علیه السّلام ـ در سال 128 هـ ق در ابواء ـ نام منزلی بین مكه و مدینه ـ متولد شد و در بغداد در 25 رجب سال 183 در سنّ پنجاه و پنج سالگی در زندان سندی بن شاهك رحلت فرمود.
مادرش ام ولد(مادرفرزند) نامش حمیدةكنیزی بربریه بوده است. امام كاظم 35 سال پس از درگذشت پدر بزرگوارش امامت كرده و كنیه آن حضرت ابو ابراهیم، ابوالحسن، ابو علی و شهرتش عبد صالح و معروف به كاظم بوده است.(1) از القاب شریفش باب الحوائج می باشد.
به چند نمونه از كرامات ایشان اشاره می گردد:
1. از علی بن یقطین نقل شده كه هارون مردی را طلب كرد كه به وسیلة او امر موسی بن جعفر ـ علیه السّلام ـ را باطل كند و در مجلس او را وامانده و خجل كند، مرد افسونگری را آوردند و چون سفره گستردند، سحری در نانها اعمال كرد كه هر چه آن جناب (امام كاظم ـ علیه السّلام ـ ) میخواست نانی بردارد از جلویش میپرید و هارون از خوشی و خنده به اهتزاز در آمد. حضرت بدون معطلی سر بلند كرد و به صورت شیری كه به پردهای نقش بسته بود، فرمود: ای شیر دشمن خدا را بگیر. عكس مانند بزرگترین درندگان شد و افسونگر را درید. هارون و یارانش غش كرده، افتادند و از هول آن منظره عقل از سرشان پرواز كرد چون به هوش آمدند، هارون به حضرت گفت: تو را به حقی كه من بر تو دارم دستور بده دوباره این صورت آنچه را خورد برگرداند، حضرت فرمود اگر عصای موسی ریسمانها و عصاهای ساحران را كه بلعید برگرداند او هم این مرد را برمیگرداند.
2. از ابراهیم بن سعید روایت شده كه گفت: تعدادی از درندگان را در حجرة حضرت موسی بن جعفر ـ علیه السّلام ـ كردند كه آن حضرت را بخورند پس آن درندگان برای حضرت متواضع شدند و دُم جنباندند و حضرت را به امامت خوانده و از شرّ هارون الرشید برای او به خدا پناه بردند. چون این خبر به هارون رسید حضرت را آزاد كرده گفت: میترسم من و مردم و اطرافیانم را شیفته خود كند.(6)
https://masaf.ir/content/10151
یک سخنرانی فوق العاده جذاب و شنیدنی
📌 #یاجوج و ماجوج
📌 #زبان شناسی
📌 #قوم شناسی
📌 #مطالعات ژنتیکی
📌 #آخر الزمان
📌 #تاریخ باستان
📌 #کوروش
📌 #ذوالقرنین
#میان ـ رشته ای