💢 ضمن عرض تبریک بابت شروع ماه مبارک رمضان؛ خدای نکرده جامعه ما مصادق مانعین مسجد نشود!
💠نامه حضرت آیتالله حاج سید محمد جواد آیت اللهی (دامت برکاته) خطاب به مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی یزد...
@tolabeyazd
💥پاورقی مدرسه اقتصاد: این درخواست، فقط از طرف استاد آیتاللهی نیست؛ درخواست ما نیز هست خطاب به رئیسجمهور و رئیس محترم سازمان تبلیغات اسلامی کل کشور
@SchoolofEconomics
#خبر_خوب
👈 سرویس دیاناس خانواده - اینترنت پاک
💪🏻 گروهی از جوانهای دانشگاهی سرویسی را طراحی کردهاند مبتی بر DNS که دغدغۀ بسیاری از خانوادهها و والدین را برطرف میکنه... یعنی با تنظیم آیپی این سرویس روی مودم اینترنت خانگی یا گوشی تلفنهمراه و تبلت، دیگه محتوای نامناسب برای کودک و خانواده نمایش داده نمیشه و بعضی جاسوسافزارها مثل اینستاگرام و گوگلپلی و فیلترشکنها و سایتهای قمار و شرطبندی و نامناسب هم کار نمیکنن...
👌 بهعلاوه اینکه نتایج جستجوی موتورهای جستجوگر مثل گوگل محدود میشه و محتوای مستهجن رو نشون نمیده! ضمن اینکه با استفاده از این سرویس امنیتتون هم بهشدت بالا میره، چون روزانه فیشینگها، باتنتها و عوامل مخرب شناسایی و مسدود میشن...
😡 حالا که وزارت ارتباطات به وظایف قانونی خودش عمل نمیکنه چرا خودمون دستبهکار نشیم؟
🔗 نشانی تارنمای این جریان: familydns.ir
💎 کانال جهت مطالعه شیوه ورود: @FamilyDNS
@SchoolofEconomics
32.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆 #کلیپ یاوران منجی در مسجد جبرئیل تهران
🌀بخشی از فعالیت های جهادگران "رزمایش فرهنگی" به زبان انگلیسی؛ این کلیپ هم اکنون در فضای مجازی اروپا و آمریکا در حال پخش شدن است.
#ریشه_کنی_کرونا
@Razmayesh_media
@SchoolofEconomics
💥 جامعۀ مؤمنین تسلیمِ حکمرانیِ مجازی نخواهد شد.
💥 مساجد و هیئات نباید رخنهپوشِ دولت مدرن باشند.
🔴 استاد میرباقری:
🔹 این احتمال وجود دارد که برخی قدرتها، این توطئه خطرناک را طراحی کردند که از فضای به وجود آمده شیوع کروناویروس استفاده کنند. جنگهای جهانی اول و دوم هم با توطئه برخی کشورها پیریزی شد که پس از آن، جامعه جهانی طرح صلح پایدار و شکل گیری حاکمیت جدید با تاسیس سازمان ملل متحد را پذیرفتند.
🔹 احتمال قوی این است که در جهان پساکرونا پیامدهای خطرناکتر از شکل گیری سازمان ملل متحد و ایجاد نظم جهانی بعد از جنگ جهانی، در انتظار جوامع بشری باشد و آن حمکرانی مجازی دنیا است. یعنی #فضای_سایبر را کاملا در دنیا حاکم کنند.
🔹 غرب در دوره رنسانس، بشریت را از عالم غیب تنزل داد و انسان را در ذهن، محصور و ارتباطش را با خدا قطع کرد. این بار قدرتهای جهانی میخواهند انسانها را #از_چال_به_سیاهچال ببرند. بنابراین خطرناکترین پدیده در جهان #پساکرونا این است که جامعه بشری را به فضای #حکمرانی_مجازی ببرند؛ فضایی که حکمرانی آن در دست قدرتهای بزرگ است، مدیریتش به صورت شبکهای در جهان اداره میشود و ما هم #کاربران آن هستیم. اگر قدرتهای بزرگ در این کار موفق شوند، جهان را مستقیماً اداره میکنند.
🔹 میلیاردها انسان را به #قرنطینه بردند و #رزمایش_بزرگ_حضور_فعال_در_فضای مجازی را شکل دادند. آموزش استفاده از فضای_مجازی در دو ماه اخیر بیش از چند سال گذشته است؛ جامعه مومنین تسلیم حکمرانی مجازی نخواهد شد و این طرح قدرتهای جهانی با شکست مواجه میشود؛ در هر زمینهای که مسلمانان #مقاومت کردند، قدرتهای جهانی شکست خوردند. آنها جنگ 8 ساله را به ما تحمیل کردند و بعد از جریان 11 سپتامبر، داعش را خلق کردند ولی شکست خوردند و ما قدرتمندتر شدیم. الان هم اگر در این توطئهای که برای ما طراحی کردند مقاومت کنیم، آنها با شکست مواجه میشوند.
🔹 #جامعه_پزشکی_کشور ما #قابل_اعتماد هستند ولی #سازمان_بهداشت_جهانی همانند سایر نهادهای وابسته به سازمان ملل متحد #غیرقابلاعتماد هستند. بسیاری از طرحهای استعماری توسط این سازمانها در جهان اجرا میشود.
🔹 توطئهگران جهانی میخواهند دین را کمرنگ، زمینگیر و استحاله کنند. مسجد و هیأت نباید رخنهپوشِ دولت مدرن باشد.
🔹 فعال عمل کردن معنایش این نیست که #اصول_بهداشتی_مسلم را رعایت نکنیم اما اینکه محافل مذهبی و مساجد و هیأتهای مذهبی را تعطیل کنیم خطرناک است. آنها میخواهند مساجد و هیأتها را منزوی کنند؛ ما باید این پایگاهها و محافل را فعالتر کنیم؛ #رزمایش_همدلی_و_مواسات که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است، نقش دین در عرصه حکمرانی را افزایش میدهد. این رزمایش یک اقدام عملی برای گسترده شدن نقش مثبت دین در اداره جامعه است و #مساجد میتوانند در اجرای این طرح فعال باشند.
🔹 مسجد باید به کانونی تبدیل شود که روی همه عرصههای اجتماعی سایه بیندازد. مسجد باید #محور_حیات_اجتماعی جامعه باشد و #ائمه_جماعات خودشان را برای کارهای بزرگ آماده کنند. هیچ ضرورتی ندارد که با پروتکلهای #وزارت_بهداشت مقابله کنیم اما مسجد باید به نقطه کانونی ارتباط مردم و عرصههای اجتماعی تبدیل شود و آرام آرام #مدل فرهنگ، اقتصاد، سیاست و... را تحت تاثیر قرار دهد. (۹۹/۲/۲)
@mirbaqeri_ir
@SchoolofEconomics
#قیمت_منفی #نفت WTI به چه معناست؟
👌 دکتر سیدعلی سبحانیثابت نوشت: در ادبیات اقتصاد مالی اوراق آتی علاوه بر ابزارهایی برای پوشش ریسک به عنوان یکی از مهم ترین علائم بازاری برای شکل دهی به انتظارات قیمتی در بازار شناخته می شوند. ساختار قراردادی اوراق آتی به گونه ایست که فروشنده و یا دارنده کالا که در اینجا نفت است، کالای خود را به صورت پیش فروش و با یک مقدار معین در قبال پیش پرداخت تعیین شده به خریدار می فروشد. سررسید این قراردادها می تواند بین یک ماه تا یک سال باشد. هنگامی که موقع سررسید این قراردادها فرابرسد خریدار می تواند نفت را به قیمت زمان خرید اوراق از فروشنده بخرد.
🔹 این اوراق به نوعی قیمت انتظاری نفت را در سررسیدهای مشخص تعیین می کنند. هنگامی که یکی از معتبرترین نفت های دنیا یعنی نفت WTI با اوراق آتی به قیمت منفی فروخته می شود این علامت را به انتظارات کنشگران بازاری می دهد که قیمت نفت در حال کاهش شدید است و این کاهش شدید به دلیل مازاد عرضه است.
🔹 بنابراین قیمت نفت های دیگر مانند نفت برنت دریای شمال و یا نفت اوپک و نفت ایران نیز در سررسید آتی #WTI کاهش قیمت را تجربه می کنند. به خاطر داشته باشید که طی چند روز گذشته اعضای اوپک پلاس تصمیم به کاهش تولید و به تبع آن کاهش عرضه با هدف جلوگیری از کاهش بی رویه قیمت نفت گرفته بودند.
💥👈در نتیجه کاهش قیمت این چنینی را می توان پاسخ امریکا به تصمیم مذکور دانست و این به نفع ایالات متحده است که با کاهش قیمت نفت، ذخایر استراتژیک خود را در بالاترین حد پر کند و پس از بحران کرونا آن را حتی به کشورهای صادر کننده نفت بطری بطری و با قیمت بالا بفروشد.
@QasdWay
@SchoolofEconomics
🔶 صف خرید! عواقب فرهنگی و اخلاقی بازی در بورس!
✍️احمد اولیایی نوشت: این روزها در سراسر کشور در بعضی خیابانها صفهایی دیده میشود. صفهایی برای ثبتنام در سامانه سجام و دریافت کد بورسی. رشد ۱۸۷ درصدی شاخص #بورس در سال گذشته و ادامه رشد آن در سال جاری نشان از روزهای پررونق بورس دارد. بورسی که ظاهرا بخاطر سیاستهای اقتصادی اخیر، به تنها بازار زنده کشور برای مردم تبدیل شده است.
👈بورس اساسا یک ماهیت اقتصادی دارد، اما من میخواهم از زاویه فرهنگ به آن نگاه کنم. به خصوص این روزها که در محافل خانوادگی، دوستانه و فضای مجازی خیلیها در این مورد مشغول صحبت هستند. بعبارتی بورس به تدریج در حال ورود به بخشی از سبک زندگی مردم است و احتمالا سهم بسزایی از آن را به خود اختصاص خواهد داد.
👈فارغ از تحلیلهای اقتصادی مانند نقش دولت در این رونق، سیاستهای پشت صحنه، نقش بازیگردانان بورس، و علل استقبال مردم از بورس، بررسی پیامدهای فرهنگی آن امری ضروری است. زمانی نه چندان دور، شاید همین شش ماه گذشته اگر در کف خیابان از مردم در مورد بورس سوال میکردیم، فقط اسم آن را شنیده بودند. اما اکنون بسیاری از همان افراد برای خود و خانوادهشان کد بورسی گرفته و مشغول رصد بازار هستند.
👌این وضعیت ممکن است چه محصولی برای فرهنگ ما به ارمغان بیاورد؟!
🔰- «ترویج فرهنگ درآمدزایی بدون کار» یکی از مهمترین پیامدهای عمومی سازی این چنینی بورس است. «کار» یک مفهوم متعالی است که انسان و جامعهاش را به سمت پیشرفت هدایت میکند و اساسا در مفهوم سنتیاش با «عرق ریختن» رابطه تنگاتنگی دارد. درست است که شرکتهای تولیدی بسیاری در بورس مشغول به کار هستند، اما درآمد آنها برای مردم بی خبری که در بورس سرمایهگذاری کرده و دائما با رصد سامانه بورسی خود به درصدهای اندک سود آن دلخوش کرده اند، به نوعی درآمدزایی بدون کار شبیهتر است تا «کار».
🔰- بناکردن فعالیت اقتصادی بر فضای مجازی منجر به «وابستگی شدید فعالیت و کار به یکجانشینی» میشود. اساسا عدم تحرک، یکجانشینی و قرار دادن فضای مجازی به عنوان زیربنای سبک زندگی یکی از مهمترین آفتهای فرهنگ مدرنیته و احتمالا روزهای بورسی عمومی ایران است.
🔰- «اصالت سود» مفهوم اقتصادی-فرهنگی دیگری است که نباید از آن غافل شد. آنچه که تولید میشود و آن کسی که کار میکند و اتفاقاتی که در بازار میافتد هیچ اهمیتی برای سرمایه گذار ندارد. آنچه مهم است ۵+ و درصدهایی است که بر روی پولش میآید. این، یعنی «اصالت سود». این فرهنگ، اساسا یک فرهنگ غیردینی و نامطلوب است. شاید بازیگردانان بورس و سهام داران اصلی شرکتها بدانند چه چیزی تولید میشود، ولی عموم مردم فقط به سود خواهند اندیشید چرا که اصلا به معنای بورس نه اشراف و نه اجازه ورودی خواهند داشت.
🔰- «فداشدن وقت طلایی» مسأله دیگر فرهنگی این روزهای بورس است. ساعت ۹ تا ۱۲ که گُل وقت تحصیل، تأمل و تلاش است، در حال تبدیل شدن به پشت سیستم نشستن و گوشی دست گرفتن و رصد سامانه بورسی میباشد؛ و این حقیقت، تلختر خواهد بود زمانی که مشاهده میکنیم قشر فرهیخته ما اعم از طلاب و دانشجویان برای ورود به بورس از یکدیگر پیشی میگیرند. در سازمانها، نهادها و جلسات، در کلاسها و نشستهای علمی و ... رصد گاه به گاه سامانه از روزمرههای افراد شده است.
💥در نهایت باید گفت: البته که کسی نمیتواند منکر اهمیت بورس و لزوم توجه به آن در کلان موضوع اقتصاد شود، اما سوال اصلی در عمومی سازی بورس آن هم در این قالبهای بدون ضابطه است که ممکن است فرهنگ را با خطرات جدی مواجه کند. این، دیگر فضای مجازی نیست که بگوییم از بیرون وارد شده و ما را غافلگیر کرده است. بستری داخلی است که عامدانه و شاید بدون توجه به پیوست فرهنگ آن در حال شیوع است!
@akhbare_eghtesady
@SchoolofEconomics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سخنان دکتر شاهویسی از اساتید انجمن مدرسان اقتصاد مقاومتی در زمینه جهش تولید
✔️ با محوریت جایگاه و نقش نیروی انسانی در #جهش_تولید/ #جشنواره_تدریس_مجازی
@modaresan_info
@SchoolofEconomics
6.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎧 *بشنوید: مجموعه پادکستهای #به_فکر_باشیم
◀️ این قسمت: سفرای ما نباید بخوابند! گفتگو با: دکتر مهدی طغیانی/ جشنواره_تدریس_مجازی
@modaresan_info
@SchoolofEconomics
🔺 متن فیلم دریافتی #جشنواره_تدریس_مجازی
✅ دکتر طه رمضانی، مدرس درجه ۱ اقتصاد مقاومتی: تبیین ۳ گام اثرگذار در جهش تولید اقتصادی
❇️ در حوزه فرهنگ دو اقدام کلی باید صورت بگیرد که عبارتند از فضاسازی عمومی و ایجاد فضاسازی برای تربیت افراد متخصص که این دو مورد از طریق اقدامات فردی اتفاق نمی افتد و نیازمند انجام کار شبکه ای هستیم،
✳️ تا هم به صورت شبکه ای کل فضا را متاثر کنیم و هم اینکه، افراد فضاساز را در شبکه تربیت کنیم که می توان انجمن اقتصاد مقاومتی را نمونهای از این شبکهها دانست ...متن کامل را میتوانید در آدرس زیر مطالعه کنید👇👇
modaresan.info/1404-4/
@SchoolofEconomics
✅ عضو هیئات عامل انجمن مدرسان، دکتر محمود کریمی بیرانوند در حساب توییتر خود با توجه به قیمت نفت و در انتقاد به خام فروشی، نوشت:
🔺 وخامت احوال #نفت یک پیام مهم دارد: باید نگاه راهبردی به آینده داشت.
🔺لازمه نگاه راهبردی در نفت توجه به منابعی است که آینده را نیز تضمین میکند.
🔺خام فروشی و وابستگی به قیمت نفت نشان داد مدیران نفتی استراتژیک نبودند.
🔺توجه: نفت را در ایران فقط غرب گرایان مدیریت کردند.
@m_karimib
@SchoolofEconomics