🔴 رهبر معظم انقلاب در دیدار رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت:
🔰 باید در «مدیریت اقتصادی» بهتر عمل کنیم.
🔹 رونق تولید نیازمند چهار نهاده است: «نیروی انسانی»، «سرمایه»، «فناوری» و «مدیریت اقتصادی».
👈 نیروی انسانی ایرانی انصافاً بی نظیر است؛ این واقعیت امروز مورد اذعان اندیشمندان برخی کشورهای دیگر نیز قرار دارد.
🔺 #نقدینگی موجود کشور حداقل و پیشرفت فناوری در بسیاری از زمینه ها قابل قبول است اما در بخش مدیریت اقتصادی با وجود تلاشهای قابل تقدیر، باید با حساسیت بیشتر برنامه ریزی و عمل کرد تا مشکلات موجود در روند #رونق_تولید کاهش محسوس یابد.
🔹قدرشناسی مسئولین از فرصت خدمت به مردم و همکاری و همافزایی قوای سهگانه ضروری است.
🔹مسؤولان در مقابل هجوم فرهنگی دشمن حساسیت بیشتری داشته باشند.
🔹مسئولان به «تولید داخلی» به عنوان «کلید اصلی حل مشکلات موجود» توجه کامل کنند.
🔸ضرورت تغییر نگاه به تولیدکننده بهعنوان رزمنده جنگ اقتصادی و لزوم جهتگیری و هدفگذاری پیشرفت اقتصادی به سمت تأمین عدالت و ریشهکن کردن فقر از دیگر نکاتی بود که رهبر انقلاب مطرح کردند.
🔰 دولت در این دو سال باقیمانده، از حواشی و #مسائل_فرعی فاصله بگیرد؛ #اولویت_اصلی کشور «اقتصاد» و «فرهنگ» است
🔻
🔹 مسئولان باید دوران مسئولیت را که یک لطف الهی برای خدمت به مردم است، قدر بدانند و از این طریق، برای عرصه بسیار دشوار آخرت زاد و توشه فراهم کنند.
🔹 شش سال از عمر دولت، گذشت و دو سال باقیمانده از این دوران، مدت زمان کمی نیست و باید به دور از گرفتار شدن در برخی آفات، مسائل مهم کشور را «اولویت بندی»، و اولویتها را یک به یک پیگیری کرد.
🔹 یکی از آفات دولتها در طول سالهای مختلف «گرفتار شدن به فروع و حواشی» است. دولت در این دو سال باقیمانده، از حواشی و مسائل فرعی که متأسفانه با ظهور فضای مجازی، امکان آن بیشتر هم شده است، فاصله بگیرد و مسائل اصلی را در اولویت کاری خود قرار دهد.
🔺 امروز دو اولویت اصلی کشور «اقتصاد» و «فرهنگ» است.
۹۸/۵/۳۰ در دیدار هیئت دولت.
@schoolofeconomics
💥(عکس بالا از یک خبرگزاری ترکیهای است. لطفا تأمل کنید.)
🔥 نگاهی کلی به تنشهای اخیر بین هند و پاکستان در منطقه راهبردی کشمیر که مسلمانان و خصوصاً شیعیان بسیاری در آن ساکن هستند. علت تنشها #اقتصادی و #سیاسی و #راهبردی است...
💥🔥 اگر به این نقشه و نقشه ای که در پست بعد بارگزاری میشود، خوب دقت کنید؛ حکمت انگلیسی بودن تنشهای اخیر را درخواهید یافت که رهبری امروز در دیدار با هئیت دولت بحران کشمیر را انگلیسی تلقی کردند. حکومت مودی در هند امروز، تداوم سیاستهای MI6 در قلب آسیاست.👇👇👇
به کانال مدرسه اقتصاد بپیوندید...
http://eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
💥گذشته از مطلبی که در پست قبل آمد؛
🔥 نقشه راه تجاری جدیدی که چین را به آبهای گرم اقیانوس هند و ایران و غرب آسیا و آفریقا متصل میکند و چین را از برده انگلیسیها در جنوب آسیا (دولت غربزده و لیبرال مودی) جلو میاندازد. این نقشه وجوهی از بحث امورز رهبری در دیدار با هیئت دولت را روشن میکند:
💥🔥🚨 وضع کنونی کشمیر نتیجه اقدامات انگلیس خبیث است.
👈 دولت هند منصفانه عمل کند و زورگویی نکند.
🔻 رهبر انقلاب با ابراز ناراحتی از وضع مسلمانان #کشمیر:
🔹 ما با دولت #هند روابط خوبی داریم اما انتظار و توقع از #دولت_هند این است که سیاستی منصفانه در قبال «مردم نجیب کشمیر» در پیش بگیرد و به مردم مسلمان این منطقه زور گفته نشود.
👈 وضعیت کنونی منطقه کشمیر و اختلافات هند و پاکستان در این زمینه نتیجه اقدامات #انگلیس_خبیث به هنگام خروج از شبه قاره هند است.
🔺 انگلیسیها برای استمرار درگیری در کشمیر، تعمداً این زخم را در این منطقه برجای گذاشتند. ۹۸/۵/۳۰
@schoolofeconomics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اقتصاد_لیبرال #نتایج_فرهنگ_اقتصادی_مادی #غرب_شناسی #مدفوع_در_مراکز_عمومی_غرب #ادرار_در_مترو_پاریس #کاپیتالیسم #زباله_های_شهری_در_ابرشهرهای_غربی
👌🏻💦نتایج فرهنگ مصرفزدگی مادی:
👌🏻💦بدبوترین شهر آمریکا کجاست؟
😇 بسیاری از شهروندان آمریکایی با معضل مدفوع انسانی در خیابانهای اصلی شهرهای محل سکونت خود روبهرو هستند.
👻👽سانفرانسیسکو، پایتخت مدفوع آمریکاست و شهروندانش بیشترین خرابکاری در خیابانهای آن را دارند و گوی سبقت را از هموطنان خود در این رابطه ربودهاند!
🙄 به تازگی گشت ویژه پاکسازی مدفوع انسان از معابر عمومی، در این شهر نمونه و تمیز آمریکایی راه افتاده است.
😱 حالا شیرفهم شدید که پیشرفت غرب چه نتایج طلایی در بر داشته است؟! حالا خوب فهمیدید که کدخداپرستان داخلی دنبال چه آرمانشهری هستند؟
😱 راستی یاد متروی پاریس و بوی تند ادرار انسان در جایجای آن آرمانشهر پیشرفت و عشق انسانی غربیها افتادم. البته معابر انگلیسی که جای گفتن ندارد!
👈 راستی مطمئنم باز هم عدهای غربزده که هیچگاه نمیخواهند حقیقت غرب را ببینید، و کوری را بیش از بینایی دوست دارند، میگویند چرا نقاط مثبت غرب را نمی بینید؟
✌️جواب مشخص است: سالهای سال که به اخلاقیات و اقتصاد و سیاست فاسد امریکا و فرانسه وانگلیس اعتراض می کردیم، تمیزی و نظم و انضباط خیابانهای پاریس و آمریکا را به رخ ما بیپولهای کمتر غربدیده میکشاندید، و این اسطوره ذهنی و مزخرف شما که از هم پاشید و دیگر چیزی جز ادرار و مدفوع برای به رخ کشیدن ندارید، این حرف را می زنید؟
به مدرسه اقتصاد بپیوندید...
eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
#مراحل_شستشوی_مغزی_در_افراد
#جنگ_اقتصادی_رسانهای_و_سایبری
باتشکر از کانال مجازیها @majazihaa
به مدرسه اقتصاد بپیوندید:
eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
کتاب "هاشمی رفسنجانی از نگاهی دیگر" که به صورت ۵۵ مقاله در هفته نامه ۹ دی چاپ شده بود، هم اکنون به صورت ویژه نامه "نیمه پنهان هاشمی" توسط هفته نامه ۹ دی منتشر شده است.
@schoolofeconomics
‼️ برای برخی مجلسیها واقعاً متاسفیم!⁉️
❌مردم عزیز مواظب باشید که به چه کسانی شش ماه دیگر میخواهید رای دهید!! نمایندگانی مخالف شفافیت!!❌
😡😡مخالفت مجدد مجلس با طرح شفافسازی آرای نمایندگان!!
🔸نمایندگان مجلس در نشست علنی امروز یکشنبه (سوم شهریور 98) پارلمان با 69 رای موافق، 103 رای مخالف و 8 رای ممتنع از مجموع 212 نماینده حاضر در جلسه با دو فوریت طرح اصلاح موادی از آییننامه داخلی مجلس شورای اسلامی (شفافیت آرا) مخالفت کردند.
🙄عدم شفافیت رای نمایندگان حقی میباشد که از مردم سلب شده است
ذوالنوری، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:
🔹 مشروعیت ما نمایندگان به رای مردم است. مردم باید بتوانند بر نماینده خود نظارت و مطالبهگری داشته باشند و این مطالبهگری زمانی ممکن است که اطلاعات و اشراف نسبت به عملکرد نماینده وجود داشته باشند.
🔹اکنون مردم از حضور و غیاب، ماموریت، مرخصی و شرکت یک نماینده در رایگیریها و یا عدم شرکت او اطلاعی ندارند؛ چراکه آییننامه رای را مخفی تلقی کرده است مگر در مواردی خاص، لذا باید این را در آییننامه تغییر داد.
🔹 باید در این خصوص سامانهای وجود داشته باشد تا رسانهها و مردم بر ما نظارت و متناسب با عملکرد ما مطالبهگری کنند.
@SajIRAN
@schoolofeconomics
🔴 #توییت حکیم #روازاده:
❇️ آقای رئیس جمهور! در کشورهای اروپایی کلینیک های مجزایی برای بسیاری از روشهای درمانی #طب_ایرانی_اسلامی نظیر حجامت، بادکش درمانی، زالودرمانی، فصد و رگ زدن، گیاه درمانی اسلامی و.. در حال رواج است، اما چرا در #ایران، مهد طب هفت هزار ساله مهجور است؟
✅ مدرسه اقتصاد: درباره #اقتصاد_پزشکی و کثافت کاری های طب جدید به اسم دانش ولی به نفع #لیبرال_سرمایه_داری، مطالب زیادی هست که به زودی ورودی جدی بدان خواهیم داشت؛ به شرط بقا و توفیق خدمت به خلق خدا. با ما همراه شوید:
eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
▪️ باید از ارزانی دلار خوشحال بود یا ناراحت
🔸 مردم همیشه حب و بغض خود را بر اساس مشاهدات و تحلیلهایی که از اتفاقات به دست میآورند، تنظیم میکنند و بر این اساس قضاوت میکنند. اما به راستی کاهش قیمت دلار میتواند خوشحال کننده باشد؟
🔹 وقتی افراد زیادی در صف ایستاده بودند و هجوم به صرافیها میبردند تا پول خود را به دلار چنج کنند و امروز با شکستی مضاعف باید تاوان اشتباه حبابی را بخورند که تنها یک جریان از آن سود میبرد، چرا خوشحال باشیم؟
🔹 حالا به این تصمیم میرسیم که حباب قیمتها در دست جریانی خاص است که نهادگرایان و تکنوکراتها از آنها خط میگیرند و داستان لیبرالیسم را ترسیم میکنند تا اندیشه حبابسازشان دوباره دست پنهان بازار را به چرخش بیاندازد و مردم را به اقتصاد خودشان بی اعتماد کند.
🔹 کاهش قیمت دلار با کاهش قیمت لوازم مصرفی همراه نبوده است بلکه شاهد افزایش قیمتها بودیم. اگر افزایش دلار مسبب افزایش قیمتها بود، امروز چرا نرخ اجناس کاهش پیدا نمیکند؟
@schoolofeconomics
〽️ گره کور جمعیتی در تهران
🏢 #تهران، شهر کوچکی با 300هزارنفر سکنه بود که توسط #محمدرضا_پهلوی به شهری بی قواره با شش میلیون جمعیت تبدیل شد!
💠 شاهان پهلوی هرگز به اندازه شاهان صفوی (از جمله #شاه_عباس)، تدبیر نداشتند تا رشد شهر را بر اساس شهرسازی متناسب پیش ببرند. گره کور تهران و زیبایی متناسب #اصفهان قدیم، گویای میزان هوش و تدبیر شاهان صفوی و پهلوی است🏛
🆔 @darseenghelab
💥💥 [البته این بیتدبیری مفزط از زمان رضا قلدر شروع شده بود... وبرنامه سازمانهای اطلاعاتی _ فرهنگی غربی، از ایجاد تهران بیقواره و غیرقابل کنترل، به عنوان پایتخت ایران، بیهویتی و غربزدگی و تشکیل مافیاهای اقتصادی غیرقابل کنترل بود که پهلویها مثل همیشه بیشترین سواری را به غربیها دادند...]
🆔 @schoolofeconomics
⭕️ غذای ۲۵۰میلیون نفر در ایران قابل تولید است
👤 حمید سینیساز، کارشناس مرکز مطالعات راهبردی غذا و کشاورزی دانشگاه تهران:
🔹بهطور خلاصه و بهزبان ساده باید گفت آبخیزداری نفوذ و فرو بردن آب باران در مبدأ بارش در زیر زمین و استفاده از آن در زمان معین است.
🔹در حال حاضر بیش از 70 درصد از آب باران مستقیماً تبخیر میشود و حدود 10 درصد هم بهصورت سیلاب، به دریا میریزد؛ یعنی 80 درصد از سرمایه آبی کشور به هدر میرود و ما فقط میتوانیم روی 20 درصد آب سالانه کشور برنامهریزی داشته باشیم.
🔹با آبخیزداری میتوان حداقل 33 درصد این آبهایی را که با تبخیر و سیلاب هدر میرود، ذخیرهسازی کرد و صرف مصارف مختلف بهخصوص مصارف کشاورزی کرد و این مسئله رونق تولید و توسعه کشاورزی را بهدنبال خواهد داشت.
🔹آبخیزداری مزایای متعدد دیگری هم دارد؛ برای نمونه آبخیزداری باعث بهبود اکوسیستم منابع طبیعی، تنوع حیات وحش، کاهش خطرات سیلاب و آسیبهای جانبی میشود.
🔹طبق گزارش مطالعات مؤسسه تحقیقات دیم وزارت جهاد کشاورزی، کشور ظرفیت تولید غذا برای جمعیتی معادل 250 میلیون نفر از طریق پرداختن به آبخیزداری و کشت دیم را دارد.
🔹در کشور هند آبخیزداری باعث شده عملکرد محصولات کشاورزی بهمیزان 2 تا 5 برابر افزایش یابد و ظرفیت آبیاری نیز از 13 درصد تا 31 درصد افزایش پیدا کند که این امر به افزایش تولید و اشتغال بیشتر منجر شده است. رویکرد اصلی هند در امر آبخیزداری رویکردی مشارکتی و آموزش افراد محلی بوده است./ تسنیم؛ فقه و انقلاب
@schoolofeconomics