🔘 شماره 43 نشریه #فرهنگ_پویا منتشر شد.
⬅️ علاقمندان جهت خریداری #شماره جدید نشریه فرهنگ پویا با رویکرد نقش مردم در گام دوم با شمارۀ 02536624811 تماس حاصل کنند.
@farhang_puya
💥 پ.ن از مدرسه اقتصاد:
👈توصیه دوستانه به دوستان عزیز آناست که این نشریه تئوریک ـ دانشجویی ـ طلبگی را از دست ندهید. حقیقتا به روز و مناسب است. این شماره هم مخصوص بحث کرونا و بلایاست و نکات مهمی از استاد علامه مصباح و علامه جوادی را در بر دارد.
@SchoolofEconomics
#علوم_اجتماعی_محاسباتی
🔻🔸🔻 ارزیابی مدلسازیهای اولیهی همهگیری کرونا در ایران
🔺دکتر دوستی مطلق
عضو هیئت علمی دانشگاه عالی دفاع ملی
🔻دوشنبه۲تیر
ساعت۱۱:۳۰تا۱۳
Yun/css_neshast
دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه امام حسین(ع)
@ANALYSTS
@SchoolofEconomics
✊دعوت به یک کمپن مهم: با اجرای قانون انطباق، حریم شخصی بیمار حفظ شود...
👈 «خواهش من این است که مسئولین محترم به موضوع رعایت حدود شرعی توجه کنند. گاهی در بیمارستانها بیمار زن اصرار دارد که پرستارش خانم باشد و این فراهم نمیشود. این چیزها را بایستی با دقت رعایت کنیم.»
https://www.farsnews.ir/my/c/27310
👆👆لطفا امضا بفرمایید و به دوستان هم بفرستید...
🔷یه مطالبه دانشجویی از بچههای ۱۲ دانشگاه علوم پزشکی کشور مبتنی بر ارزیابی میدانی اجرایی شدن قانون انطباق از حدود ۲۰ بیمارستان بزرگ کشور هست. اگه مایلید این نامه رو امضا کنید.محتواش درخواست اجرایی شدن قانون انطباقه. یعنی بیمار خانم یا آقا حق داره درخواست پزشک و پرستار همجنس خودش رو داشته باشه. این قانون متاسفانه خیلی جاها علیرغم امکان اجرایی نمیشه.
@SchoolofEconomics
💥شورای حکام آژانس اتمی، قطعنامه ضد ایرانی را تصویب کرد! این قبیل قطعنامهها در مسیر #جنگ_روانی_اقتصادی علیه مردم ایران و با هدف فشار بیشتر در #اقتصاد و #سیاست به مردم ایران است...
📲«لارنس نورمن» خبرنگار والاستریتژورنال:
🔹شورای حکام آژانس اتمی قطعنامه انگلیس، فرانسه و آلمان علیه ایران درباره عدم همکاری با تحقیقات آژانس را تصویب کرد.
🔹این اولین قطعنامه آژانس اتمی علیه ایران از سال ۲۰۱۲ است.
🔶🔸🔻 محمد ایمانی در همین باره نوشت:
👈اروپا نقاب انداخت؛ تعهدات فرا تر از NPT را لغو کنید...
✍️ تروئیکای اروپایی عضو برجام، با آخرین دشمنی در قالب قطعنامه ضد ایرانی "آژانس"، ثابت کردند به تمام معنا شریک دزد هستند، هر چند که تیم روحانی اصرار داشت آنها را دوست و شریک ایران جانمایی کند.
🔹قطعنامه ای که شورای حکام آژانس به پیشنهاد انگلیس، فرانسه وآلمان تصویب کرد، از ایران می خواهد دسترسی های جدیدی برای بازرسی بدهد و این در حالی است که ایران، فراتر از تعهدات ان پی تی و پروتکل الحاقی، رژیم بازرسی ویژه ای را طبق برجام پذیرفت؛ با این تصور که غرب به تعهدات لغو تحریم ها عمل کند.
🔸وقتی آمریکا برجام را زیر پا گذاشت، تیم روحانی و ظریف بالغ بر یک سال، در زمین اروپا بازی کرده و این گزاره خلاف واقع را عنوان کردند که قصد اروپا اجرای تعهدات ضد تحریمی است؛ بنابراین ما هم باید تعهدات را ادامه دهیم.
🔹پس از آن هم که ثابت شد اروپایی ها تعهدات را به انجام نمی رساند، ادعا شد اروپا انگیزه و اراده اش را دارد و فقط "نمی تواند" مقابل تحریم های آمریکا بایستد. به همین دلیل نیز روحانی و ظریف، حتی در پاریس و نیویورک، به دنبال جلب همراهی اروپایی ها بودند!
🔸اما قطعنامه پیشنهادی تروئیکای اروپایی به آژانس، نشان می دهد آنها کاملا غرض ورزانه برخورد می کنند؛ چه این که ایران در واکنش به نقض کامل برجام از سوی آمریکا (و البته همراهی اعلام نشده اروپا) اقدام به کاهش یا توقف برخی تعهدات برجامی کرده است.
🔹ایراد بزرگ به مبنای غلط تنظیم برجام بر می گردد: هر چه مطالبات طرف مقابل در نهایت بی اعتمادی، سخت گیری و بر مبنای دریافت امتیازات نقد (غالبا برگشت ناپذیر) نوشته شد، انتظارات طرف ایرانی بر مبنای حسن ظن و سهل اندیشی و خوش خیالی نگاشته شد.
🔸تیم ظریف پذیرفت در ازای دریافت مُشتی وعده نسیه و فاقد ضمانت، امتیازات گسترده بدهد. و ضمنا آژانس را -با وجود سوابق سیاهش- داور قضاوت درباره تعهدات خود قرار دهد. در عین حال، تعهدات غرب، دارای هیچ تضمینی نبود و هیچ نهادی برای دفاع از حقوق ایران در صورت نقض عهد غرب، پیش بینی نشده بود.
🔹ما به عنوان استثنای پادمان های آژانس، خود را متعهد به تعهداتی ویژه کردیم، بدون این که از آمریکا و اروپای بدعهد کمترین تضمینی بگیریم. این دستپخت دوم تیم روحانی در مذاکرات 92 تا 94، با وجود عبرت های توافقات 82 تا 84 بود.
🔸بدتر این که مکانیسم شکایت در برجام نیز به زیان ایران عمل می کند و بنابراین دولت روحانی نتوانسته حتی از نقض برجام (به خاطر برگشت خودکار تحریمها) شکایت کند.
🔹اعلام توقف همه تعهدات فراتر از ان پی تی و تاکید بر این که ایران پس از این، "رژیم ویژه بازرسی" به عنوان استثنا بر ان پی تی را نخواهد پذیرفت، کمترین واکنش برای احیای بازدارندگی و بازگشت توازن به مواجهه با غرب است.
@IMANI_mohammad
👈👌ترکیب آراء به قطعنامه ضد ایرانی در شورای حکام
🔻🔺آرای موافق این قطعنامه ظالمانه ترکیبی از آنگلوساکسونهای صهیونیست و بردگان امریکا مانند آلمان و ژاپن و چند کشور فقیر زیر سلطه آمریکا و صهیونیسم است؛ دقت کنید: #استرالیا، #بلژیک، برزیل، #کانادا، #اکوادور، #مصر، استونی، #فرانسه، #آلمان، غنا، یونان، مجارستان، ایتالیا، #ژاپن، کویت، مراکش، نیجریه، #نروژ، پاناما، #عربستان سعودی، #سوئد، #انگلیس، #آمریکا، اروگوئه و آرژانتین
🔸رأی منفی: چین و روسیه
🔹رأی ممتنع: آذربایجان، هند، مغولستان، نیجر، پاکستان، آفریقای جنوبی و تایلند.
fna.ir/exsuys
@SchoolofEconomics
10.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴انتشار به مناسبت سالروز سرنگونی پهپاد گلوبال هاوک آمریکا توسط سامانه سوم خرداد
#گلوبال_هاوک #چشم_شیطان #آمریکای_بدبخت
@SchoolofEconomics
19.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 موزیک ویدئوی دیدنی نیروی هوافضای سپاه در مورد عملیات #گلوبال_هاوک؛ تصاویر لاشه گلوبال را در این موزیک ویدئو ببینید./ بدون سانسور
#گلوبال_هاوک #چشم_شیطان #آمریکای_بدبخت
@SchoolofEconomics
🔶 #دانیل_هاسمن فیلسوف اقتصاد و استاد دانشگاه مدیسن ویسکانسن است. او ژورنال فلسفه و اقتصاد را به همراه مایک مک فرسون تأسیس کرده است.
🔷 کتاب "تحلیل اقتصادی، فلسفه اخلاق و سیاست عمومی" از مهم ترین کتاب های اوست که به بررسی سؤالات زیر می پردازد:
🔸اقتصاددان برای ارزیابی وضعیتها، نهادها و سیاستهای اقتصادی از چه معیار یا معیارهایی استفاده میکند؟
🔸معیار ارزیابی در دانش اقتصاد و تجزیه و تحلیلهای اقتصادی چیست؟ آیا این معیار یا معیارها حاوی دلالتهای اخلاقی هستند؟ آیا بر اصول اخلاقی خاصی استوارند؟ رفاه بهعنوان معیار ارزیابی در علم اقتصاد متعارف چیست؟ این معیار در چارچوب کدام مکتب اخلاقی قرار دارد؟
🔸حقوق، آزادیها، برابری و عدالت چگونه در ارزیابی نهادها و سیاستهای اقتصادی میتوانند نقش ایفا کنند؟
🔹عاملان اقتصادی چگونه انتخاب و تصمیمگیری میکنند؟ آیا نظریه انتخاب عقلانی در اقتصاد بر بنیانهای اخلاقی استوار است؟
🔸 انتخابهای جمعی چگونه انجام میشود؟ انتخابهای استراتژیک تابع چه سازوکارهایی است؟ آیا دانش اقتصاد خالی از ارزش است و صرفاً واقعیات را توصیف میکند؟
#معرفی_کتاب #فلسفه_اقتصاد #اخلاق_و_اقتصاد
@SSL_Qasd
@SchoolofEconomics
📕 تحلیل اقتصادی، فلسفه اخلاق و سیاست عمومی
نویسندگان: دانیل هاسمن، مایک مک فرسون
مترجم: دکتر سیدهادی عربی
ویراستار علمی: دکتر علی سعیدی
نشر: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
@SSL_Qasd
👈معرفی و متن انگلیسی کتاب در پستهای ذیلالذکر کانال مدرسه اقتصاد تقدیم میگردد:👇👇👇
eitaa.com/SchoolofEconomics/3695
eitaa.com/SchoolofEconomics/3696
eitaa.com/SchoolofEconomics/3697
#معرفی_کتاب #فلسفه_اقتصاد #اخلاق_و_اقتصاد
@SchoolofEconomics
فهرست کتاب و مقدمه مترجم.pdf
574.8K
فهرست کتاب «تحلیل اقتصادی، فلسفه اخلاق و سیاست عمومی» به همراه مقدمه مترجم
دانیل هاسمن، مایک مک فرسون
#معرفی_کتاب #فلسفه_اقتصاد #اخلاق_و_اقتصاد
@SSL_Qasd
@SchoolofEconomics
Daniel M. Hausman, Michael S. McPherson - Economic Analysis, Moral Philosophy and Public Policy-Cambridge University Press (2006).pdf
2.44M
📕 Economic Analysis, Moral Philosophy, and Public Policy
Daniel M. Hausman, Michael McPherson
#معرفی_کتاب #فلسفه_اقتصاد #اخلاق_و_اقتصاد
@SSL_Qasd
@SchoolofEconomics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ دیدنی #نقد #بانکداری|#ببینید:
💢 مثل آبخوردن صاحب #بانک شوید و پول خلق کنید!
♨️انگشت به دهان میمانید اگر بدانید #نظام_بانکداری آنقدر بی در و پیکر است که به سادگی یک آب خوردن و تنها با سرمایه چند دهمیلیاردی میتوان یک بانک تاسیس کرد و پس از آن به هر اندازه که اراده کنی میتوانی پول خلق کنی و نتیجه آن است که میبینید تمام شهرها توسط #مالها به تسخیر درمیآید و انبوه ثروتها روانه جیب صاحبان آن میشود.
@Tayebat_Public
@SchoolofEconomics
نشریه فرهنگ پویا شماره 43.pdf
6.94M
🔸بلاها، حکمتها و رسالت، کلیدواژههایی هست که در این نشریه به طور تخصصی بررسی شدهاند. شماره 43 نشریه #فرهنگ_پویا منتشر شد.
⬅️ علاقمندان جهت خریداری #شماره جدید نشریه فرهنگ پویا با رویکرد نقش مردم در گام دوم با شمارۀ 02536624811 تماس حاصل کنند.
🔸شماره جدید نشریه #فرهنگ_پویا به چاپ رسید. هماکنون فایل PDF نشریه در اختیار شماست.
@farhang_puya
💥 پ.ن از مدرسه اقتصاد:
👈توصیه دوستانه به دوستان عزیز آناست که این نشریه تئوریک ـ دانشجویی ـ طلبگی را از دست ندهید. حقیقتا به روز و مناسب است. این شماره هم مخصوص بحث کرونا و بلایاست و نکات مهمی از استاد علامه مصباح و علامه جوادی را در بر دارد.
@SchoolofEconomics