✍سرویسOpenAI تدبیری برای سختکردن دسترسی مهاجمان به حسابهای کاربری ChatGPT اندیشیده است.
🟣سرویسOpenAI در بیانیهای مطبوعاتی اعلام کرد که سیستم احراز هویت چندعاملی (MFA) را به ChatGPT میآورد. این ویژگی لایهی حفاظتی اضافی به حساب چتجیپیتی شما اضافه میکند.
🟣قبلازاین، واردشدن به ChatGPT و سایر سرویسهای OpenAI فقط با نوشتن نام کاربری و رمزعبور امکانپذیر بود. با فعالشدن MFA، کاربران برای ورود به کد تأیید (از یک برنامهی احراز هویت) نیاز خواهند داشت.
🗣این ویژگی خطر هکشدن را بهشدت کم میکند.فعالکردن MFA در تنظیمات #پلتفرم توسعهی OpenAI و ChatGPT امکانپذیر است. پس از فعالسازی اولیه، کاربران ازطریق برنامهی احراز هویت ترجیحی خود مثل Google Authenticator، به مراحل بعد راهنمایی میشوند.
🤔فرآیند MFA شامل اسکن کد QR و واردکردن کد یکبارمصرف تولیدشده با برنامه است و به کاربران کد بازیابی نیز داده میشود. این کد بهعنوان پشتیبان برای وقتیکه کاربر دسترسی خود را به برنامهی احراز هویت از دست میدهد، عمل میکند.
#هوش_مصنوعی
🌐https://eitaa.com/science_ai
#ربات انسان نما معلم
✍اولین ربات انسان نما #معلم با کمک #هوش_مصنوعی در هند شروع به تدریس کرد. Iris نام این ربات #چندزبانه است که به یادگیری تعاملی کمک میکند.
🗣اولین ربات انسان نما معلم با شروع فعالیتش در هند توانست توجهات را در شبکههای اجتماعی به خود جلب کند. این ربات انسان نما که با نام #آیریس شناخته میشود، توسط شرکتی به نام Makerlabs Edutech طراحی شده و در ایالت جنوبی کرالا در حال تدریس است.
🔴آیریس بخش از پروژه مرکز فکری سیاست عمومی دولت هند بوده که از سال ۲۰۲۱ شروع شده و با هدف افزایش فعالیتهای فوق برنامه در مدرسه در حال توسعه است.
🤔 طبق بیانیه این شرکت، آیریس به گونهای طراحی شده تا بتواند اعتماد خانواده دانش آموزان را به #نوآوریهای جدید در آموزش جلب کند.
🌐https://eitaa.com/science_ai
🔻شناسایی ۴۰ هزار تغییر کاربری غیرمجاز با هوش مصنوعی در کشور
🔹سازمان فناوری اطلاعات اعلام کرد که در سال گذشته بیش از ۴۰ هزار تغییر کاربری غیرمجاز توسط سامانه پنجره واحد زمین و با #هوش_مصنوعی شناسایی شد.
#پایداریملی #مصنوعی
🌐https://eitaa.com/science_ai
✍«ایلان ماسک»، بنیانگذار #استارتاپ xAI، چند روز قبل از OpenAI شکایت کرد و گفت که این شرکت تحت حمایت #مایکروسافت از اهداف اولیه خود مبنی بر عرضه #هوش_مصنوعی متنباز منحرف شده است؛
🗣 حالا او اعلام کرده که هوش مصنوعی Grok شرکت xAI طی چند روز آینده متنباز خواهد شد.ایلان ماسک در پستی ضمن اعلام اینکه میخواهد طی چند روز آینده #چتبات Grok را متنباز کند، گفت: «OpenAI یک دروغ است.»
🔴در اوایل این ماه میلادی، ایلان ماسک علیه OpenAI و مدیرعامل آن، یعنی «سم آلتمن» شکایت کرد. ماسک آنها را متهم کرد که از هدف تأسیس این شرکت، یعنی توسعه هوش مصنوعی به نفع بشریت و نه برای کسب سود، دور شدهاند.
🤔سرویسOpenAI نیز در جواب گفت که ماسک بهدنبال تسلط کامل بر این شرکت بوده است.البته OpenAI ادعا میکند که اساسنامه این شرکت همچنان ثابت مانده است و فناوریهای آن به نفع تمام بشریت است. بااینحال، درواقعیت فناوریها و هوش مصنوعیهای OpenAI بسته هستند و نمیتوان به کدهای آن دسترسی داشت.
🌐https://eitaa.com/science_ai
✍براساس اعلام یکی از مدیران #مایکروسافت، نسخهی رایگان #هوش_مصنوعی کوپایلت ازاینپس به مدل زبانی بزرگ GPT-4 Turbo مجهز است.
🟣میخائیل پاراخین، مدیر تیم #ویندوز و تجربیات وب در مایکروسافت، با انتشار پست جدیدی در شبکهی اجتماعی ایکس گفت که پس از تلاشهای او و اعضای تیمش، سرانجام نسخهی رایگان هوش مصنوعی کوپایلت به مدل زبانی GPT-4 Turbo مجهز شده است.
🔴تا قبل از تغییر جدید، نسخهی رایگان کوپایلت به مدل زبانی بزرگ GPT-4 مجهز بود. پاراخین میگوید که کاربران نسخهی پرو میتوانند درصورت تمایل GPT-4 Turbo را غیرفعال کنند و باردیگر سراغ GPT-4 بروند؛ اما این امکان برای کاربران نسخهی رایگان وجود ندارد.
🗣شرکت OpenAI هنگام رونمایی GPT-4 Turbo گفت که این مدل زبانی بزرگ نسخهی پیشرفتهتر GPT-4 است و Context Window بسیار بزرگ ۱۲۸٬۰۰۰ توکنی دارد. این یعنی میتواند در آنِ واحد ۳۰۰ صفحه متن را درک کند.
🤔سرویسGPT-4 Turbo بزرگترین مدل زبانی ساخت OpenAI است و میتواند افزونبر #متن، #عکس ورودی را هم درک و تفسیر کند.
🌐https://eitaa.com/science_ai
✍حالا یک شخصیت میتواند در تمامی #تصاویر شما ظاهر خود را حفظ کند.
🟣مدلهای #هوش_مصنوعی #تولید_تصویر محبوبیت زیادی دارند و سرویس میدجرنی هم یکی از همین برنامههای پرطرفدار است. بهتازگی این سرویس یک ویژگی کاربرپسند را معرفی کرده است: توانایی بازآفرینی کاراکترهای ثابت در تصاویر مختلف.
🔴به گزارش Venturebeat، اکثر سرویسهای تولیدکننده تصاویر، به «مدلهای انتشار» (Diffusion) متکی هستند. این ابزارها با دریافت متن از کاربر، تلاش میکنند تصویر بسازند.
🗣بااینحال، مشکل همه برنامههای هوش مصنوعی مولد در ناهماهنگبودن پاسخها است. هوش مصنوعی برای هر درخواست، تصویر جدیدی تولید میکند؛ حتی اگر همان درخواست تکرار شود یا از برخی از کلمات کلیدی مشابه در دستور قبلی استفاده شود.
🔺این موضوع ممکن است برای تولید محتوای کاملاً جدید عالی باشد. بااینحال اگر کاربر درحال #داستانسرایی، #رماننویسی یا #تولید محتواهای بصری باشد، شاید بخواهد از شخصیتی یکسان در تمام عکسهای خود بهره ببرد و تنها حالات چهره، لباس و محیط پیرامون آن شخصیت را تغییر دهد.
🌐https://eitaa.com/science_ai
امارات؛ به دنبال رهبری «هوش مصنوعی جهان»
عمر سلطان العلما با تمرکز بر افزایش سهم اقتصاد دیجیتال امارات در تولید ناخالص داخلی، تلاش های امارات متحده عربی را برای قرار گرفتن به عنوان یک رهبر جهانی در اقتصاد دیجیتال رهبری می کند.
#هوش_مصنوعی
🌐https://eitaa.com/science_ai
امارات متحده عربی اولین کشور جهان است که وزارت #هوش_مصنوعی دارد. عمر سلطان العلما 31 ساله در اکتبر سال 2017 به عنوان وزیر دولت در امور هوش مصنوعی منصوب شد.
🌐https://eitaa.com/science_ai
♨️درخواست وزیر هوش مصنوعی امارات
بنا به گزارش اکوایران، چند روز پیش «عمر سلطان العلما»، وزیر #هوش_مصنوعی امارات متحده عربی در جریان نشست مجمع جهانی اقتصاد در داووس سوئیس خواستار شکلگیری قوانین جدیدی برای #متاورس شد تا مانع از انجام جنایتهای سنگین مانند قتل شوند. وی معتقد است که قتل در متاورس باید جنایت تلقی شود.
اما چیزی که بیشتر توجه #کاربران شبکه های #مجازی را جلب کرد عبارت «وزیر هوش مصنوعی» بود.
همسایه دریایی ایران در حوزه خلیج فارس اولین کشور جهان است که وزارت هوش مصنوعی دارد. عمر سلطان العلما 31 ساله در اکتبر سال 2017 به عنوان وزیر دولت در امور هوش مصنوعی شد. وی از جولای سال 2020 به عنوان وزیر هوش مصنوعی، اقتصاد #دیجیتال و کاربردهای کار از راه دور به فعالیت خود ادامه میدهد
هدف گذاری برای اقتصاد دیجیتال
هدف مشخص این استراتژی دوبرابر کردن سهم اقتصاد دیجیتال در تولید ناخالص داخلی غیرنفتی امارات از 11.7 درصد به بیش از 20 درصد در 10 سال آینده است.
وزیر جوان همچنین بر تقویت موقعیت امارات متحده عربی به عنوان مرجع جهانی در برنامه های کار از راه دور متمرکز است.
🌐https://eitaa.com/science_ai
✍عصر آزمایش #رباتهای انساننما رسماً آغاز شده است. #آمازون از سال گذشته بهکارگیری #ربات دوپای Digit از Agility Robotics را در انبارهای خود شروع کرد و بیامو مدتی است که از رباتهای انساننمای #استارتاپ فیگور برای انجام فعالیتهای غیر ایمن و دشوار استفاده میکند.
✅بر اساس بیانیهی رسمی اپترونیک، این شرکت اکنون قصد دارد آپولو، یکی از بهترین رباتهای انساننمای خود را در اختیار مرسدس بنز قرار دهد.
‼️شرکت رباتیک اپترونیک که مقر مرکزیاش در آستین تگزاس واقع شده، به عنوان بخشی از قراردادش با مرسدس بنز درصدد شناسایی کاربردهای ربات انساننما در فرآیند تولید خودرو است.
🔺هنوز تعداد رباتهایی که قرار است در این همکاری بهکار گرفته شوند، مشخص نشده؛ اما باتوجه به ماهیت رباتهای انساننما احتمالاً تعداد اندکی در این دورهی آزمایشی بهکار گرفته خواهند شد.
🟡رباتهای انساننما اخیراً توجه سرمایهگذاران بسیاری را به خود جلب کردهاند. ارزش شرکت فیگور بهلطف ربات انساننمای فیگور ۰۱ به عدد چشمگیر ۶۷۵ میلیون دلار رسیده است.
#هوش_مصنوعی
🌐https://eitaa.com/science_ai
✍سم آلتمن سعی میکند با همکاری سرمایهگذاران دولت امارات متحدهی عربی، از انویدیا بینیاز شود.
سرویسOpenAI با هدف کاهش وابستگی به تأمینکنندگانی چون انویدیا، درصدد است تا پردازندههای #هوش_مصنوعی اختصاصی خودش را تولید کند.
🗣بهنظر میرسد شرکت مادر #ChatGPT برای تأمین هزینههای این پروژهی بزرگ، دستبهدامان یکی از شرکت سرمایهگذاری در ابوظبی شده است.
🔴علاوهبر کاهش وابستگی به سازندگانی نظیر انویدیا، دو بحران اخیر بازار قطعات نیمهرسانا (اول برای صنایع خودرو و دیگری برای صنعت هوش مصنوعی) باعث شده است تا سم آلتمن، مدیرعامل OpenAI، به این نتیجه برسد که تراشهسازان قراردادی سنتی، ممکن است ظرفیت #تولید کافی برای پاسخگویی به تقاضای جهانی رو به رشد برای تراشههای هوش مصنوعی را نداشته باشند.
✅پیشازاین، امارات متحدهی عربی با ابتکاراتی مختلف، ازجمله انتصاب اولین وزیر هوش مصنوعی جهان در سال ۲۰۱۷ و راهاندازی دانشگاه هوش مصنوعی در مقطع تحصیلات تکمیلی در سال ۲۰۱۹، جاهطلبیهایش در این حوزه را به رخ جهانیان کشیده بود.
🌐https://eitaa.com/science_ai
✍وزیر هوش مصنوعی امارات در فهرست ۱۰۰ چهره تاثیر گذار هوش مصنوعی
یک وزیر امارات متحده عربی که اولین وزیر #هوش_مصنوعی (AI) در جهان است، در اولین فهرست مجله تایم از 100 فرد تأثیرگذار در هوش مصنوعی قرار گرفته است.
عالیجناب شیخ محمد بن راشد آل مکتوم، معاون رئیس و نخست وزیر امارات متحده عربی و حاکم دبی، از عمر سلطان العلما به خاطر ورود به این فهرست استقبال کرد. العلما وزیر دولت امارات در زمینه هوش مصنوعی، اقتصاد دیجیتال و اپلیکیشنهای دورکاری است.
عالیجناب شیخ محمد در پلتفرم ایکس (توییتر سابق) نوشت: «به هر اماراتی موفقی که کشور را به مقامهای برتر نائل میکند… افتخار میکنیم… جوانان ما مهمترین منبع ما هستند.”
العلما در سال ۲۰۱۷ به عنوان وزیر دولت امارات در امور هوش مصنوعی منصوب شد و اولین نفر در جهان در این سمت شد. در جولای ۲۰۲۰، نقش او به اقتصاد دیجیتال و اپلیکیشنهای دورکاری گسترش یافت.
تایم به نقل از وزیر ۳۳ ساله گفت: “شما باید کسی را داشته باشید که هوش مصنوعی و کاربرد آن را در سراسر دولت با دیدی جامع ببیند و مطمئن شود که حداقل نوعی هماهنگی بین ارگانهای مختلف وجود دارد.”
🌐https://eitaa.com/science_ai
لاوندر؛ «سامری» روشن میشود...
1. در سریال Person of Interest جاناتان نولان به زیبایی آیندهای را ترسیم میکند که #هوش_مصنوعی بهعنوان یک سیستم با دسترسی نامحدود به منابع اطلاعاتی، چگونه دست به شناسایی و حذف اهداف کلیدی علیه امنیت ملی یا فردی میزند.
2. این سریال در یک دستهبندی کلی، دو نوع هوش مصنوعی تهاجمی [سامری] و انسانی [ماشین] را به تصویر میکشد. نوع اول تلاش میکند تا با تسلط بر منابع سیستم یک نظم جدید، دقیق، خللناپذیر و بدون کنترل انسان ایجاد کند درحالیکه هوش مصنوعی دوم معتقد به مدیریت جامعه مبتنی بر تصمیمات انسانی است حتی تصمیماتی که گاهی اوقات غلطاند.
3. پیاده سازی این ایده چندان زمان نبرد! در میانه همه اخباری ریزودرشتی که از غزه منتشر میشود، خبر استفاده از هوش مصنوعی برای کشتار انبوه فلسطینیان، بیانگر نسل بعدی جنگهاست.
4. این هوش مصنوعی، در ابتدا افراد را بر اساس شاخصهای بسیار باز که به هوش مصنوعی تمرین داده شدهاند، بهعنوان هدف توسط برنامه هوش مصنوعی «Lavender» شناسایی میشوند، سپس توسط نرمافزار دیگری به نام «Where’s Daddy» اهداف ردگیری و مکانیابی میشوند. آنگاه با بمبهای هدایت نشونده (برای کاهش هزینه) علیه ساختمانها با قبول مرگ ۱۰۰ نفر یا بیشتر بهطور دست جمعی قتلعام میشوند. در عمل اینیک عملیات ترور نیست، یک کشتارجمعی است!
🌐https://eitaa.com/science_ai
خوداظهاری تولیدکنندگان محتوا در رابطه با استفاده از #هوش_مصنوعی توسط یوتیوب الزامی است.
🔹به نقل از رسانه Social Media Today، در حال حاضر تولیدکنندگان محتوای #یوتیوب باید هنگام بارگزاری کردن محتوای خود، اعلام کنند که محتوای خود توسط ابزارهای هوش مصنوعی ساخته شده است و وقتی فرد این کادر را علامت میزند، یک برچسب روی #تصویر اضافه میشود که به مخاطب آگاهی میدهد که فیلمی که در حال تماشای آن است، واقعی نیست و توسط هوش مصنوعی ساخته شده است. یوتیوب اشاره کرده است که این برچسب را با هدف تقویت شفافیت برای بینندگان و اعتمادسازی بین تولیدکنندگان محتوا و مخاطبان آنها به ویدیوها اضافه کرده است.
🔹البته یوتیوب همچنین اشاره کرده است که هر استفادهای از هوش مصنوعی نیاز به اعلامکردن از سوی تولیدکننده محتوا ندارد. در واقع حساسیت یوتیوب بیشتر روی مواردی مانند: تولید ویدیو ساختگی از افراد مشهور، ویدیوهایی که تغییراتی جدی را در رویدادها یا مکانهای واقعی نشان میدهند و ایجاد صحنههای واقعی دارد.
منبع : دی ام برد
#هوش_مصنوعی
#خبر
🌐https://eitaa.com/science_ai
با افشین مهین، طراح ایرانیتبار ربات جراحی تراشههای نیورالینک آشنا شوید
افشین مهین و #استارتاپش به نیورالینک کمک میکنن تا #رباتهای جراحی و رابط تراشه نیورالینک رو طراحی کنن، ماجرا اینه که نیورالینک ایلان ماسک اول میاد داخل مغز یک تراشه میکاره، برای این کار نیاز به رباتهای جراحی داره که افشین مهین براشون طراحی میکنه. بعد این تراشه کاشته شده توی مغز نیاز به یه وسیله خارجی برای انتقال شارژ و اطلاعات بهصورت بیسیم رو داره که اینجا افشین مهین براشون یه دستگاه مشابه سمعک طراحی میکنه که پشتگوش قرار میگیره، البته تو طراحی نهایی نیورالینک تغییراتی داخلش میده و مخفیترش میکنه.
طراحیهای Card79 اونقدر طرفدار پیدا میکنه که شرکتهای فعال دیگه این حوزه هم علاقهمند میشن باهاشون کار کنن.
تراشههای نیورالینک کمک میکنن تا افراد فلج که میتونه مادرزادی یا براثر تصادف باشه بتونن کارهایی که قبلا نمیتونستن رو انجام بدن.
https://card79.com/
#هوش_مصنوعی
🌐https://eitaa.com/science_ai
راهنمای ساخت تصاویر بهتر با هوش مصنوعی: شرایط نور را مشخص کنید
پرامپتهای تصویری مثل متنی نیز الگوهایی دارند که خروجیهای بهتری براتون رقم میزنه. یکی از این الگوها تعیین شرایط نور محیطی هست که قراره براتون عکس تولید کنه.
خب شما خیلی ساده میتونید از هوش مصنوعی بخواهید که مثلاً عکسی از یک ساحل براتون تولید کنه.
generate an image of beach
با اضافه کردن یک کلمه دیگه به همین پرامپت، خروجیتون رو میتونید شخصیسازی کنید. مثلاً بگید لحظه گرگ و میش، شب یا غروب آفتاب. اون شرایط نوری مدنظرمون رو با یک ویرگول از متن اصلی جدا میکنیم.
generate an image of beach, Twilight
نور محیط انواع مختلفی داره که با سرچ در گوگل میتونید نور مورد علاقهتون رو پیدا کنید:
مثلا:
Day
Golden hour
Blue hour
Civil twilight
Astronomical twilight
Night
#هوش_مصنوعی
#prompt
🌐https://eitaa.com/science_ai
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رونمایی از #شبکه_عصبی جدید OpenAI به نام Voice Engine
این شبکه عصبی میتواند با استفاده از فقط 15 ثانیه از صدای شما، آن را شبیهسازی کند و هر متنی را با صدای شبیهسازیشده شما بخواند.
کاربردهای Voice Engine فراتر از تولید صداپیشگی است. میتوان از آن برای ترجمه محتوا به زبانهای مختلف نیز استفاده کرد.
در حال حاضر این پروژه فقط برای گروه کوچکی از شرکا در دسترس است، اما منتظر انتشار عمومی هستیم
https://openai.com/blog/navigating-the-challenges-and-opportunities-of-synthetic-voices
#هوش_مصنوعی
#خبر
🌐https://eitaa.com/science_ai
دولت آمریکا به دنبال ممنوعیت مدلهای هوشمصنوعی متنباز
وقتی در مورد #گوگل حرف میزنیم ما نمیدونیم اون پشت داره چه اتفاقی میفته چون گوگل یه پروژه متنباز نیست و کسی به کدهاش دسترسی نداره، حتی OpenAI که به نظر میرسید یه شرکت فعال برای نرمافزارهای اوپنسورس باشه «بلاخره از اسمش پیداست» هم AI های خودش رو به صورت (closed-source) ارائه میکنه.
ولی شرکتهایی هم هستن که خودشون رو بخشی از جامعه متنباز میدونن و مدلهایی مثل LLaMa، Stable Diffusion، و Mistral از این نوع محصولات هست.
خیلی از کشورها که دانشی در مورد AI نداشتن تونستن به کمک همین #مدلهای متنباز توی صنعت AI محصولاتی داشته باشن.
دولت آمریکا و البته شخص بایدن مخالف این موضوع هست و میگه با پیشرفت AI ها اگه قرار باشه همگی متن-باز باشن ما نمیدونیم کشورها یا سازمانها چه استفادهای ازشون میکنن و نباید توسعه دهندهها کدهای این مدلهارو به صورت عمومی منتشر کنن.
البته بعید هست جامعه به راحتی این رو قبول کنه چون همیشه #نرمافزارهای آزاد و متنباز مفید بودن و باعث شدن کمتر شرکتهای دنیا به کل بازار تسلط داشته باشن.
#خبر
#هوش_مصنوعی
🌐https://eitaa.com/science_ai
شرکت Nvidia و #استارت_آپ Hippocratic AI پرستاران مجهز به #هوش_مصنوعی را معرفی کردند!
شرکت Nvidia و Hippocratic AI با همکاری یکدیگر، «عاملهای – Agents» هوش مصنوعی مولدی را توسعه دادهاند که در تماسهای ویدیویی با بیماران، عملکردی بهتر از پرستاران انسانی دارند و البته هزینه آنها بسیار کمتر است. این پرستاران مجهز به هوش مصنوعی که در زمینههای مختلفی مانند غربالگری کولونوسکوپی و مدیریت مراقبت از سرطان پستان تخصص دارند، با هزینه ساعتی 9 دلار کار میکنند، در حالی که متوسط دستمزد پرستاران انسانی در سال 2022، در آمریکا 39.05 دلار در ساعت بوده است.
در حالی که این شرکتها از مزایای بالقوه این پرستاران هوشمند صحبت میکنند، این خبر نگرانیهایی را در مورد صحت ادعاها، اخلاقیات برونسپاری مراقبتهای پزشکی به هوش مصنوعی و علل واقعی کمبود پرستار ایجاد کرده است. معرفی پرستاران مجهز به هوش مصنوعی با هزینه پایین میتواند صنعت بهداشت و درمان را دچار اختلال کند، اما اثربخشی آنها هنوز نامشخص است.
https://www.foxbusiness.com/technology/nvidia-announces-ai-powered-health-care-agents-outperform-nurses-cost-9-hour
🌐https://eitaa.com/science_ai
🔹تصویر سازی آیه 41 سوره عنکبوت با #هوش_مصنوعی:
🔸مَثَلُ الَّذينَ اتَّخَذُوا مِنْ دُونِ اللَّهِ أَوْلِياءَ كَمَثَلِ الْعَنْكَبُوتِ اتَّخَذَتْ بَيْتاً وَ إِنَّ أَوْهَنَ الْبُيُوتِ لَبَيْتُ الْعَنْكَبُوتِ لَوْ كانُوا يَعْلَمُون
🌐https://eitaa.com/science_ai