فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 معاون علمی رئیسجمهور: #هوش_مصنوعی ۴۰ تا ۵۰ درصد شغلها را از بین خواهد برد و فرصتهای شغلی جدیدی ایجاد خواهد.
@Farsna
@science_ai
✍دانشمند ارشد ایجنتهای #هوش_مصنوعی انویدیا میگوید تا حدود 3 سال دیگر انقلابی مشابه عرضه ChatGPT در حوزه رباتیک اتفاق خواهد افتاد.
🟣دکتر «لینکسی جیم فن»، دانشمند ارشد تحقیقات و ایجنتهای هوش مصنوعی انویدیا، اخیراً در پستی در صفحه شخصی خود در ایکس پیشبینی کرده است که بهجز #مدلهای زبانی بزرگ (LLM)، #رباتیک مهمترین مبحث سال 2024 باشد.
🟣 او همچنین میگوید که تا حدود 3 سال دیگر لحظهای مشابه عرضه #ChatGPT در حوزه ایجنتهای فیزیکی هوش مصنوعی رقم خواهد خورد.به باور این مدیر انویدیا، سال 2024 بهعنوان اولین سالی در تاریخ ثبت میشود که نبرد بزرگ علیه این پارادوکس شروع خواهد شد.
🟣البته رسیدن به نتیجه بلافاصله نخواهد بود و به اندکی زمان نیاز است. جیم فن میگوید در سال 2023 دیدیم که #مدلها و #پلتفرمهای بنیادی آینده میتوانند چه پتانسیلهایی برای حوزه رباتیک داشته باشند.
🗣جیم فن میگوید #سیستم Isaac انویدیا حالا میتواند واقعیت را 1000 برابر سریعتر #شبیهسازی کند.
@science_ai
✍تیم دیپمایند (DeepMind) #گوگل از سه سیستم پیشرفتهی جدید پردهبرداری کرده است که به #رباتهای #هوش_مصنوعی کمک میکنند تا تصمیمهای سریعتر، بهتر و ایمنتری بگیرند.
یکی از آنها شامل سیستمی برای جمعآوری دادههای آموزشی با «قانون اساسی رباتها» است.
🟣به این ترتیبAutoRT، #سیستم جمعآوری دادهی گوگل، میتواند از یک مدل زبانی بصری (VLM) و مدل زبانی بزرگ (LLM) برای درک محیط، انطباق با تنظیمات ناآشنا و تصمیمگیری در مورد وظایف مناسب استفاده کند.
قانون اساسی #ربات که از «سه قانون رباتیک» آیزاک آسیموف الهام گرفته شده است.
🗣این چارچوب به مدل زبانی بزرگ دستور میدهد تا از انتخاب وظایفی که شامل انسان، حیوانات، اشیاء تیز و حتی وسایل الکتریکی میشود خودداری کند.
🤔دیپمایند برای #ایمنی بیشتر، رباتها را طوری برنامهریزی کرده است تا اگر نیروی وارد بر مفاصل آن از آستانهی خاصی گذشت، بهطور خودکار متوقف شوند و شامل یک کلید قطع اضطراری فیزیکی باشند تا اپراتورهای انسانی بتوانند از آن برای غیرفعال کردن ربات استفاده کنند.👌
@science_ai
✍بهنظر میرسد که بهزودی میتوان از ChatGPT بهعنوان یک #دستیار #دیجیتالی در #اندروید استفاده کرد.
🟣با توجه به کد موجود در آخرین نسخه اندروید #اپلیکیشن #ChatGPT، احتمالاً بهزودی میتوان این #چتبات محبوب را جایگزین #گوگل اسیستنت کرد.
🔴درحالحاضر اگر سؤالی از ChatGPT دارید، یا باید به وبسایت OpenAI بروید یا اپلیکیشن آن را نصب کنید.
🗣اما دسترسیداشتن به این چتبات تنها با یک فرمان صوتی یا هر راه میانبر دیگری، استفاده از آن را آسانتر و کاربردیتر خواهد کرد.براساس گزارش Android Authority، اپلیکیشن اندروید ChatGPT روی پشتیبانی از قابلیت دستیار صوتی اندروید و یک رابط کاربری یکپارچه در سراسر سیستم کار میکند.
🤝اگر OpenAI این قابلیت را ارائه کند، #کاربران میتوانند ChatGPT را بهعنوان دستیار در سراسر سیستم تعیین کنند؛ بهاینترتیب این #هوش_مصنوعی میتواند در بخشهای مختلف اندروید ظاهر شود و به سؤالات کاربر پاسخ دهد.
🤔بهنظر میرسد که OpenAI ترفند دیگری نیز برای استفاده آسانتر از ChatGPT در اندروید دارد.
@science_ai
✍#گوگل #هوش مصنوعی گوگل بارد را به #دستیار صوتیاش اضافه میکند.
با توجه به #اسکرینشاتهای به اشتراک گذاشتهشده توسط دیلان روسل، توسعهدهنده اندروید، در شبکهی اجتماعی ایکس، شما میتوانید بارد را در دستیار گوگل فعال کنید.
🔴هنگامی که دستیار گوگل را با Bard راهاندازی میکنید، یک پنل شناور در پایین صفحه نشان داده میشود که از شما میخواهد #تایپ کنید، #صحبت کنید، یا #عکسی به اشتراک بگذارید.
🟣 تم این پنل بهصورت پویا تنظیم میشود، یعنی بر اساس تنظیمات حالت روشن یا تاریک سیستم شما.
🟣اعلان گوگل بارد یک فضای کپسولیشکل قرار میگیرد که سه دکمه را نشان میدهد. دکمهای در گوشه سمت راست بالا وجود دارد که دستیار هوش مصنوعی Google Bard را به تمامصفحه تغییر میدهد.
🗣هر پاسخ BARD با دکمهی تأیید و رد کردن، دکمه جستوجوی گوگل، #اشتراک، #کپی و #اصلاح پاسخ همراه است. همچنین میتوانید Assistant with Bard را با یک میانبر صفحهی اصلی، بهسادگی فعال کنید.
در حالت تمامصفحهی Google Bard، صفحهی اصلی پر از پیشنهادها را خواهید دید که به وبسایت Bard AI شباهت دارد.
@science_ai
✍محققان آزمایشگاه PNNL با کمک فناوری #هوش_مصنوعی #مایکروسافت توانستند مادهای کشف کنند که استفاده از لیتیوم را در باتریها کاهش میدهد.
🟣مایکروسافت و آزمایشگاه آزمایشگاه ملی شمالغربی پاسیفیک (PNNL) احتمالاً در آستانه پیشرفتی باشند که استفاده از لیتیوم در باتریها را تا 70 درصد کاهش میدهد.
🟣دانشمندان از هوش مصنوعی برای شناسایی مواد احتمالی استفاده کردند که میتوانند جایگزینی برای #لیتیوم باشند.اگرچه کشف این ماده دستاورد بزرگی است، اما هنوز راه درازی در پیش است تا این ماده بهعنوان جایگزینی برای باتریهای لیتیومی سنتی قابل استفاده شود.
🟣 چیزی که دانشمندان را بیش از همهچیز هیجانزده کرده است، پتانسیل هوش مصنوعی مولد برای سرعتبخشیدن به فرایند کشف این ماده بوده است .
🗣محققان توانستند با ماده کشفشده یک باتری تولید و از آن برای روشنکردن لامپ و ساعت استفاده کنند. برای اینکه این ماده جدید بتواند جایگزینی برای لیتیوم شود، باید صدها نمونه اولیه باتری آزمایش و اصلاح شوند. بنابراین نباید انتظار داشت که به این زودیها باتریهای جدیدی عرضه شوند.
@science_ai
✍#اپلیکیشن Beeper Mini که iMessage را به #کاربران اندرویدی ارائه میکرد، پس از بارها تلاش اپل برای قطع دسترسیهای آن، سرانجام اکنون از #گوگل پلی حذف شده است.
🔴البته این شرکت ظاهراً تمام برنامههای خود در این زمینه را متوقف نکرده و هماکنون روی برنامه جدیدی به نام Beeper# نیز کار میکند که شامل iMessage# در #اندروید میشود؛ هرچند باید دید «بیپر» برای اقدامات اپل چه
برنامهای را در پیش خواهد گرفت.Beeper Mini اساساً شاخهای از برنامه مبتنی بر فضای ابری Beeper Cloud بود.
🟣 بااینحال، تفاوت اصلی Mini این بود که تمام عملیات خود را بهصورت محلی اجرا میکرد و حتی مستقیماً به سرورهای #اپل متصل بود تا iMessage را در اندروید فعال کند.
🗣پس از آن نیز یک بار اعلام شد که مشکل Beeper Mini حل شده است اما اپل بار دیگر با آن مقابله کرد، تا جایی که Beeper از ارائه iMessage روی اندروید منصرف شد و تصمیم گرفت روی هدف اصلی خود، یعنی تبدیلشدن به بهترین #برنامه چت جهان تمرکز کند.
@science_ai
✍کارشناسان وبسایت Android Authority با بررسی کد منبع #مرورگر اج متوجه اشاراتی به عبارت Copilot Pro شدهاند که نشان میدهد #مایکروسافت روی نسخهی ویژهی #هوش_مصنوعی کوپایلت کار میکند.
🟣کوپایلت در حال حاضر رایگان است و به شما امکان میدهد کارهایی مثل #مکالمهی متنی و تولید #عکس انجام دهید؛ اما ظاهرا نسخهی پرو قرار است اشتراکی باشد.
🔴همچنینAndroid Authority میگوید در کد منبع اج «چندین بار» عبارت کوپایلت پرو را رؤیت کرده و در یکی از این کدها صراحتا به عبارت «اشتراکی» اشاره شده است.
🗣کوپایلت #مایکروسافت همچون ChatGPT از مدل زبانی بزرگ GPT شرکت OpenAI استفاده میکند. با در نظر گرفتن اینکه #نسخهی اشتراکی ChatGPT از سال گذشته راهاندازی شده، تولید نسخهی اشتراکی کوپایلت چندان برایمان تعجببرانگیز نیست.
🤔بر اساس کد منبع #مرورگر اج، کوپایلت پرو دسترسی به جدیدترین مدل هوش مصنوعی را امکانپذیر میکند و باعث میشود سرویس کوپایلت پاسخ به سؤالهای شما را در اولویت بگذارد. بهعلاوه، کوپایلت پرو ساخت تصویر «باکیفیت» را امکانپذیر خواهد کرد.
@science_ai
✍#گوگل به اتهام رعایتنکردن قوانین مربوط به پتنتهای حوزه #هوش_مصنوعی، احتمالاً با جریمهای 1.67 میلیارد دلاری مواجه خواهد شد.
🟣دادگاهی در بوستون احتمالاً این شرکت را به اتهام به نقض حق اختراع مربوط به پردازندههای مرتبط با حوزه هوش مصنوعی جریمه میکند.
🗣شاکی این پرونده Singular Computing است که گوگل را به کپیبرداری از فناوری بنیانگذار این شرکت و یکی از دانشمندان حوزه کامپیوتر، یعنی «جوزف بیتس» متهم میکند.
🔴گوگل ظاهراً متهم شده که از این فناوری برای بهبود ویژگیهای هوش مصنوعی در سرویسهای محبوبی مانند جستجوی گوگل، جیمیل و گوگل ترنسلیت استفاده کرده است.شرکت Singular Computing، در ابتدا بهدنبال دریافت غرامت 7 میلیارد دلاری از گوگل بود. این شرکت ادعا میکند که گوگل بهطور غیرقانونی از فناوری هوش مصنوعی ثبتشده برای توسعه واحدهای پردازش تنسور (TPU) استفاده کرده است. این قابلیتهای مبتنی بر هوش مصنوعی برای گوگل بسیار مهم هستند.
#خبر
@science_ai
✍ناسا به تازگی یک ساختار رباتیک خودسازمانده را به نمایش گذاشته است که ممکن است بخش مهمی از #سفر خارج از سیاره باشد.
🟣خبر بد اگر میخواهید به ماه یا مریخ بروید: یافتن #مسکن و سازهها کمی سخت است! خوشبختانه، ناسا به آینده فکر میکند و به تازگی یک ساختار رباتیک خودسازمانده را به نمایش گذاشته است که ممکن است بخش مهمی از سفر خارج از سیاره باشد.ایده اصلی ساختار خودساز، در یک همافزایی هوشمندانه بین مصالح ساختمانی (با نام وکسل) و دو نوع #ربات است که آنها را مونتاژ میکنند.
🔴یکی از انواع رباتها با دو پا در امتداد سطح راه میرود که ظاهراً از مولکولهای انتقال کینزین زیستشناسی الهام گرفته شده است و وکسلی را مانند کوله پشتی حمل میکند.
🗣 هنگامی که این ربات در جای خود قرار میگیرد، یک ربات ثابت که در خود قاب زندگی میکند مانند کرمی میلغزد و نقاط اتصال برگشتپذیر را سفت میکند. هیچکدام از رباتها به یک سیستم حسگر قدرتمند نیاز ندارند و نحوه کار آنها به این معنی است که دقت بالایی نیز لازم نیست.
@science_ai