#محرمانه_روزنامه
📍 تصاویر صفحه نخست روزنامه های کشور ۱۴۰۰/۰۲/۲۷
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#محرمانه_مدیا
📍نماینده اصلاحطلب و سابق مجلس: اگر به عقب برگردم به روحانی رأی نمیدهم، در ستاد او هم بودم ولی اشتباه کردم
@secret_file
🔹وکیلی نماینده سابق مجلس و مدیر مسئول روزنامه ابتکار: عضو ستاد روحانی بودم ولی الان منتقد دولت کنونی هستم، آدم یک روزی متوجه میشود اشتباه کرده و نتایج با آرمانهایش همخوانی ندارد.
او گفت که اگر به عقب برگردم، با این شیوه مدیریتی که دیدهایم حتما به آقای روحانی رأی نخواهم داد.
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
هدایت شده از محرمانه مدیا
─┅═ঊ﷽ঈ═┅─
📕موضوع سمینار:
#تاثیرفضای_مجازی_برانتخابات
📚باحضور:
#جناب_مهندس_علی_قاسمی
#کارشناس_فرهنگی_آموزش_پرورش
#مربی_سوادرسانه
⏰ ساعت گفتگو: ۲۱:۰۰
🗓 زمان دوشنبه ۱۴۰۰/۰۲/۲۷
🌍 مکان: گروه #ابرگروه_گام_دوم_انقلاب_اسلامی
لینک گروه:
http://eitaa.com/joinchat/1963524107C2412dc3224
#لطفا سوالات و ابهامات مربوط به موضوع سمینار را به آیدی مدیر گروه @M_nurse ارسال فرمائید.
🔴 برای #گفتگویآنلاین با میهمان برنامه دراین سمینارمشارکت و ما راهمراهی بفرمائید
🔴 سمینارها را در کانال #محرمانه_مدیا دنبال بفرمائید.👇👇
@mahramane_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#محرمانه_مدیا
🎥 حمله مهمان بی بی سی به سیاه نمایی های این تلویزیون سلطنتی علیه ایران؛ کاسبانی مثل بی بی سی دستور سیاه نمایی علیه ایران را دارند!
@secret_file
💢 علی ورامینی پژوهشگر ارتباطات در گفتگو با بی بی سی:
🔺 "یک دسته کاسبان مجازی از بازیگران و سلبریتی ها هستند که هیچ ایدئولوژی خاص سیاسی و فرهنگی ندارند؛ گروهی دیگر، فعالان سیاسی اپوزیسیون هستند؛ به عنوان مثال بی بی سی با یک خبر بد در رابطه با ایران شروع می کند اما در نهایت با موضوعی جذاب در رابطه با دنیا که ربطی به ایران هم ندارد، برنامه را به پایان می رساند"
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
#محرمانه
⭕️ چرا این همه چهره سیاسی برای ریاست جمهوری ثبت نام کردند؟
@secret_file
🔻حدود ۴۵ چهره مطرح برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کردند. تعداد دیگری هم بعد از حضور نامزد مطلوبشان قید ثبت نام را زدند و آمار ثبت نامی ها را از این بالاتر نبردند. اما درباره این تعداد چهره سیاسی که برای ریاست قوه مجریه اعلام آمادگی کرده اند چند نکته قبل ذکر است:
1️⃣ شاید این تعداد ثبت نامی در یک نگاه برای نظام سیاسی ایران حسن تلقی شود؛ چرا که مثل ایالات متحده آمریکا یا برخی از کشورهای اروپایی نامزدها به دو نفر محدود نشده و بسیاری از چهره های سیاسی به راحتی قصد ریاست جمهوری می کنند. حتی شاید یکی از دلایل مهیج بودن انتخابات ریاست جمهوری در ایران همین موضوع باشد که نه تنها نتیجه مشخص نیست بلکه تا سی چهل روز روز قبل حتی کاندیداهای اصلی هم مشخص نیست.
2️⃣ جنس ریاست جمهوری روحانی در هشت سال گذشته به گونه ای بوده است که هرکسی با هر سابقه ای در ذهن خود محاسبه می کند که قطعا سطح مدیریت او از رئیس جمهور کنونی نه تنها کمتر یا هم سطح نیست بلکه بالاتر است و به احتمال زیاد و البته متاسفانه این محاسبه به واقعیت نزدیک است.
3️⃣ نگاه مثبت دیگر به تعداد ثبت نامی ها آن است که به چه تعداد نیروی آماده به کار در قد و قواره ریاست جمهوری در کشور وجود دارد که شاید این هم قابل افتخار باشد.
4️⃣ اما با احترام به همه نامزدها، «عدم فهم سنگینی کار» شاید اصلی ترین دلیل این تعداد ثبت نامی ها باشد. رهبرانقلاب در هفته های گذشته از کسانی که قصد کاندیداتوری کرده بودند خواستند تا سنگینی کار را متوجه باشند. ایشان گفتند: «انتظار داریم سنگینی کار را متوجه شوید و بدانید چه مسئولیت سنگینی را می خواهید بر دوش بگیرید. اگر دیدید که می توانید این مسئولیت را بعهده بگیرید، آنگاه وارد کارزار انتخاباتی شوید. مشکلات اصلی کشور را بدانید و برای آنها برنامه و راهحلِ ولو اجمالی داشته باشید. اقتصاد کشور و مسائل مهم آن مانند رشد تولید ملی، رشد سرمایه گذاری، تقویت پول ملی و مسئله تورم، موضوع امنیت کشور، آسیبهای اجتماعی، نحوه مواجهه با سیاست های پیچیده دنیا و مسئله بسیار مهم فرهنگ را بشناسید.» بدون تعارف تعداد قابل توجهی از چهره های ثبت نامی این شرایط را ندارند و زحمت کنار گذاشتن آنها به دوش شورای نگهبان افتاد.
5️⃣ دلیل دیگر که می توان برای تعداد بالای ثبت نام چهره ها عنوان کرد مواردی است که متاسفانه از صداقت به دور است. تلاش برای سهم گیری در دولت آتی، رزرو مسئولیت های خارج از دولت، جلوگیری از فراموشی و تلاش برای احیای چهره سیاسی را می توان از ببن رفتارهای کاندیداهای ثبت نام کرده تشخیص داد و البته که این موضوع ناقض بند ۳ همین مطلب است.
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#محرمانه_مدیا
📍رییسی: اخبار جلسات کاری من پخش نشود
@secret_file
🔹رییس دستگاه قضا از رسانه ملی خواست که با توجه به اعلام داوطلبی در انتخابات ریاستجمهوری، اخبار جلسات کاری که با حضور وی تشکیل میشود، پخش نشود تا در استفاده داوطلبان از رسانه ملی تبعیضی رخ ندهد.
🔸بر اساس مقررات، پوشش کاری روسای سه قوه حتی در زمان نامزدی در انتخابات منعی ندارد اما رییس قوه قضاییه از استفاده این پوشش معمول، خودداری کرده است.
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
#محرمانه_تحلیل
📍نقد نامه "جمعی از عدالتخواهان کشور" خطاب به #شورای_نگهبان
@secret_file
🔻حرف اصلی نامه مذکور این است: "تمام نامزدهای #طیفهای_مختلف که برخوردار از تجربه سیاسی و اجرایی بوده و فاقد محکومیت قضایی در حوزه مفاسد اقتصادی هستند تایید صلاحیت شوند."
🔹فارغ از نیتخوانی و بررسی انگیزه نگاشتن این نامه، چند نکته مطرح است:
1⃣ اولین اشکال جدی این نامه، اصالت دادن به «طیف های مختلف سیاسی» است. کجای دین، عقل، منطق و قانون آمده که «طیف های سیاسی» حق دارند در انتخابات ها گزینه داشته باشند و باید گزینه شان تأیید صلاحیت شود؟ آن چیزی که قانون و عقل و دین، آنرا را به رسمیت شناخته، این است که ملت و عموم مردم با هر سلیقه ی سیاسی آزاد هستند در انتخابات شرکت کنند و ثبت نام در انتخابات بعنوان کاندیدا، شرایط عمومی و اختصاصی دارد که باید داشته باشند. حق تأیید صلاحیت برای افرادی منطقی، قانونی و شرعی است که شرایط عمومی و اختصاصی را داشته باشند نه اینکه چون از طیف سیاسی هستند باید تأیید شوند!
2⃣ محدود کردن شرایط به «تجربه سیاسی و اجرایی» و «عدم محکومیت قضایی در حوزه مفاسد اقتصادی» اشکال دوم این نامه است. گویا دوستان نمی دانسته اند که تمام رؤسای جمهوری سابق و فعلی هیچکدام محکومیت فساد اقتصادی نداشته اند و اکثر مطلق(شاید موارد معدود) نامزدهای ریاست جمهوری در انتخابات های مختلف هم محکومیتی نداشته اند. اما امروز خیلی از کارشناسان و تحلیلگران معترض اند چرا برخی از این افراد تأیید شده اند. نمونه آن تأیید صلاحیت حسن روحانی است. هم تجربه سیاسی و اجرایی داشته هم محکومیت نداشته است! اما آیا لایق این مسئولیت بوده؟
🔹اتفاقاً بسنده کردن به «محکومیت نداشتن قضایی در حوزه مفاسد اقتصادی» بسیار غلط و اشتباه است تا اینکه پیشنهاد خوبی باشد! چرا که عمده مفسدین اقتصادی، از خود ردی به جای نمی گذارند و در دادگاه هم محکوم نمی شوند بلکه برخی که سند بجا گذاشته باشند و ... .
3⃣ اتفاقاً شورای نگهبان وظیفه دارد فرای اینکه کسی در دادگاه حکم محکومیت داشته باشد تحقیق کند که آیا آن فرد اهل رانت و سوءاستفاده مالی و فساد هست یا نیست؟ بطور مثال هم مرکز پژوهش های مجلس عنوان کرده هم برخی دستگاه ها که از قِبَل رانت ارز 4200 تومنی #اسحاق_جهانگیری قریب 200 هزار میلیارد تومان برای ثروتمندان و اغنیاء رانت ایجاد شد!
4⃣ شورای نگهبان وظیفه دارد تحقیق کند بررسی کند و به گزارشات مستند دستگاه ها و مراجع قانونی(حتی گزارشات مستند مردمی) نسبت به کاندیداها وقع بنهد. گاهی اوقات فرد اهل رانت و فساد اقتصادی هست ولی هیچ محکومیتی ندارد!
5⃣ آیا کسی که در دوران مسئولیتش نشان داده، مدبر نبوده است. آینده نگر نبوده؛ اهل سیاست ورزی صحیح نیست، اهل برنامه ریزی و طرح ریزی نیست، باید مجدد تأیید صلاحیت شود؟ پس چرا قانون اساسی خواسته که شورای نگهبان باید مدیر و مدبر بودن شخص را احراز کند؟
6⃣ از طرفی آیا «فساد سیاسی» دلیل روشنی برای ردصلاحیت افراد نمی شود؟ فساد سیاسی یعنی یک شخصی اعلام کند انتخابات را تأیید نمی کند. به طریق اولی فردا اگر شکست هم بخورد اعلام می کند نتیجه را قبول ندارد! آیا این مصداق #فساد_سیاسی نیست؟ آیا شورش علیه جمهوریت و دموکراسی و لگد زدن به صندوق رأی که نتیجه آن اغتشاش و ناامنی در جامعه و شکاف در جامعه باشد مصداق فساد سیاسی نیست؟
7⃣ آیا کسی که از اول دارد می گوید سیستم را قبول ندارد؛ قانون اساسی را قبول ندارد؛ ولایت فقیه بعنوان رکن اصلی جمهوری اسلامی را قبول ندارد، باید تأیید صلاحیت شود؟ مگر بنا نیست رئیس جمهور سوگند یاد کند که به قانون اساسی پایبند بوده و آن را اجرا می کند؟ اگر رئیس جمهور اعتقادی به این قانون اساسی نداشته باشد چه چیزی را می خواهد اجرا کند؟
8⃣ آیا کسی که قانون را قبول ندارد و تخلفات قانونی او در زمانی که مسئولیت داشته محرز است و بارها نشان داده که قوانین را اجرا نمی کرده و دور می زده است، باید تأیید صلاحیت شود؟ می خواهد رئیس جمهور شود که چه چیزی را اجرا کند؟ مگر رئیس جمهور وظیفه ندارد قوانین مجلس را اجرا کند؟
9⃣ آیا کسی که رسماً اعلام می کند سیاست های کلان نظام را در عرصه داخلی و خارجی قبول ندارد و بارها خلاف سیاست ها هم نظر داده و عمل کرده است؛ این باید تأیید صلاحیت شود؟ این شخص قرار است چه چیزی را اجرا کند؟ مگر رئیس جمهور طبق قانون اساسی موظف به اجرای سیاست های کلان نظام نیست؟
🔹به نظر حقیر این دوستان بزرگوار بهتر بود بجای مطالبه غیرقانونی از شورای نگهبان، مطالبه می کردند که شورای نگهبان باید به مُر قانون عمل کند نه سلیقه. شورای نگهبان باید به قانون عمل کند نه اینکه مصلحت سنجی کند. چرا که ما هر چه ضربه خورده ایم از عدم اجرای قانون بوده نه از اجرای قانون!/داود مدرسی یان
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
#محرمانه
📍جان فدای آزادی
@secret_file
🔸دیگر اینجا بجای آژیر، صدای موشکهاست
انفجار جزئی از زندگی ما در بزرگترین زندان است
ویرانی و قحطی هر لحظه بیشتر می شود عیبی نیست اما
کل خانواده همسایه دیروز مانند خانواده آشنایمان زیر آوار ماندند
محاصرمان کردند زیر بمباران
این روزمرگی ما مردم غزه است
روزهای سیاه و اما شبهای روشن از آتش انفجار
گاه به کارشان میخندیم و گاه در از دست دادن دوستان می گرییم اما این راه، راه ماست.
من نیز چون پدر و پربزرگم می گویم: بالاتر از سیاهی که رنگی نیست
بزن ما همچنان مقاوم #ایستاده_ایم #جان_فدای_آزادی جان فدای آزادی/محمود باقری
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
#محرمانه
📍علی لاریجانی ؛ سیاستمدارِ « #هرجایی »!
@secret_file
1️⃣علی لاریجانی، تازه به میدان پا نهاده، امّا گویا «یک چمدانِ تاکتیکِ روانی» در دست دارد! فقط در نطقِ انتخاباتیاش، دهها تاکتیکِ تبلیغی بهکار برد تا بتواند از حضورِ خود، یک «اتّفاق» بسازد؛ یک «اتّفاقِ خاص و منحصربهفرد»!
2️⃣او در همین ابتدا، «همهچیز» را به پای خود «هزینه» کرد: اشاراتش به «رهبرِ انقلاب» و «مراجعِ تقلید»، بهگونهای بود که گویا حضورش در امتدادِ خواستِ آنهاست. او کسی است که میتواند از همهچیز «به نفعِ خود» خرج کند! همه کس، این هنر را ندارند! و وقتی خرج از کیسۀ خودش نیست، حدّی هم نخواهد داشت!
3️⃣سخنانِ او، چقدرِ شبیهِ احمدینژاد بود، ازاینجهت که او بهصورتی سخن گفت که گویا تا به حال در جمهوریِ اسلامی، هیچ مسئولیّتی نداشته است! از همه، «برائت» جُست تا سیئات و خطایای هیچ شخص و جریان و دولتی، «دامنِ پاکِ او» را آلوده نکند! نه «پادگانی» است، نه «دادگاهی»! نه «پوپولیست» است، نه «کلیدِ جادویی» دارد!
4️⃣او هیچکدام نیست، امّا «چه» هست؟! او به این سئوال پاسخ نداد؛ چراکه هستیِ سیاسیِ علی لاریجانی، «سیّال/ ژلهای/ لغزنده/ متحرّک» است! با همه هست و با همه نیست! ردِ پایش در همهجا هست، امّا هیچکاره هم هست! نه موافق است و نه مخالف، امّا تعیینکننده است! از چنین انسانِ «موذی» و «مرموز»ی باید هراسید! ما با یک سیاستمدارِ «نامتعیّن/ بیشخصیّت/ بیهویّت/ هرجایی/ موقعیّتی» روبرو هستیم.
5️⃣امّا علی لاریجانی بهخوبی میداند که اکنون باید برای خود، «جایی» و «موقعیّتی» تعریف کند تا مردم، امکانِ انتخاب بیابند، و چه جایی بهتر از «بیجایی»! سخنانِ «لامکانِ» او به مخاطب این را القاء میکرد که گویا او مدّتهاست در سیاست، «حاشینه نشین/ منزوی/ بیاختیار» است و تازه به عرصه آمده است! فردِ مظلوم و مهجوری که به اندیشههایش اعتنا نشده و از همه طرف، طرد گردیده است!
6️⃣این «تصویرسازیِ تحریفآلود»، یک «دروغِ بزرگ» است و دروغ، هر اندازه بزرگتر باشد، چهبسا کاراتر هم باشد! امّا با «واقعیّت» چه میکند که خلافِ این ادّعاهای فریبنده و دروغین است! چندین دوره ریاستِ وی بر مجلس، چه میشود؟! خدماتش به حسن روحانی در تصویبِ بیست دقیقهای برجام چه میشود؟! مسلوبالاختیار کردنِ مجلس در مقابلِ زیادهخواهیهای حسن روحانی چه میشود؟! آنهمه «لابیگری» و «اعمالِ نفوذ» و «سیاسیکاری» برای تضییعِ حقوقِ مردم و تقویّتِ دولتِ حسن روحانی چه میشود؟!
7️⃣او از نظرِ اجتماعی، فاقدِ «بدنۀ مردمی» و «پایگاهِ تودهای» است؛ نه جذابیّتی داشته و نه دارد. پس باید آنچنان «هنرنمایی» و «دلبری» کند که وضع را به نفعِ خود دگرگون سازد. دراینباره، او «راهِ دشوار»ی را پیشِ رو دارد؛ چراکه باید از «قعرِ جدولِ مقبولیّتِ مردمی»، خود را برهاند و بالا بکِشد. جنگِ روانیِ گستردهای در راه است.
8️⃣شک نکنید که او با لابیگری و سیاسیکاری، حسن روحانی را با خود همراه کرده است، حتّی اگر در ظاهر، دولتِ روحانی را «نقد» کند، به این دلیل است که نیازِ اجتماعی به «فاصلهگیریِ از دولتِ روحانی» دارد، امّا پشتِ پرده، او حاصلِ «ائتلافِ نامشروعِ» دولتِ روحانی با جریانِ اصلاحات است. او همیشه «برآیندِ چند بازیِ سیاسی» بوده است و اینبار نیز هست. «خودِ» او، حاصلِ جمعِ جبریِ همین «ارادههای معطوف به قدرت» است. پس فریبِ «موضعِ بهظاهر نقادانه و مستقلِ» او را نسبت به دولتِ روحانی نخورید! او آمده است تا این «نقشِ ساختگی و دروغین» را ایفا کند! او یک «بازیگرِ سیاسی» است که در تمامِ وجودش، کمترین اثری از صداقت در میان نیست؛ «الیگارشیِ بیهویّت»، «اشرافیّتِ مذبذب»! «لابیگرِ هرجایی»! «جادّهصافکنِ دولتِ تنبلها»! تردید نکنید که «لاریجانی»، همان «روحانی» است!
9️⃣ورودِ او به بازیِ انتخابات، از جهتی مبارک است؛ فرصتی در اختیارِ نیروهای انقلابی قرار گرفته تا او را بر «جا»ی خویش بنشانند و ماهیّتش را به مردم بنمایانند. نشان خواهیم داد که او تاکنون، در کجا نشسته بود و چه کرد. فصل، فصلِ «گفتن» و «روشنگری» است.
🔟 مارهای عالَمِ سیاست به هوای طعمۀ شیرین، از لانههای خویش، بیرون خزیدهاند، غافل از اینکه اینبار، خودشان طعمه خواهند شد و «مرگِ سیاسی»، گریبانشان را خواهد گرفت. افعیهای قدرتطلب به «بازیِ مرگ» پا نهادهاند؛ جمجمههایشان را خُرد خواهیم کرد.../مهدی جمشیدی
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
#محرمانه
📍 هشدار، نسخههای غربی در حال اجرا است!
@secret_file
🔹باوجود آنکه اقتصاد ایران طی دهه اخیر با تحریمهای بیسابقهای مواجه بوده است، لیکن نباید نقش اجرای نسخههای اقتصادی مبتنی بر تفکرات نئولیبرالی و دستورات نهادهای غربی شامل صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی را در وضع موجود نادیده گرفت، چه آنکه نقشی به مراتب موثرتر از تحریمها دارد.
🔸این موضوع طی دو سال اخیر و با ارائه دو طرح مهم در اقتصاد ایران نمود بیشتری یافته است و به نظر میرسد استکبار جهانی که خود با مشکلات عدیدهای مواجه است، در حال پیادهسازی آخرین ضربات خود برای استحاله نظام اسلامی از مجرای اقتصاد است.
🔹در راستای دستیابی به هدف مذکور از مجرای اقتصاد، کشورهای نظام سلطه با پشتیبانی سران صهیونیسم جهانی، اقدام به ایجاد دو نهاد صندوق بینالمللی پول (IMF) و بانک جهانی (WB) کردند، بهگونهای که بررسیهای تاریخی و تجربی طی یکصد سال اخیر نشان میدهد که با بهرهگیری از دو نهاد مذکور، زمینه فروپاشی اقتصادی، اجتماعی و حتی سیاسی را در کشورهای آزادیخواه و مخالف با نظام سلطه فراهم ساختند.
🔸جمهوری اسلامی ایران نیز از آسیبهای این حربه نظام سلطه به دور نماند و پیادهسازی برنامه تعدیل ساختاری در اوایل دهه ۷۰ شمسی توسط مروّجان لیبرال- سرمایهداری، منجر به ضربه عمیق به اقتصاد کشور، ایجاد فشار مضاعف به اقشار مستضعف و درنهایت بروز ناآرامیهای اجتماعی در کشور انجامید.
🔻طی سالهای اخیر دو طرح مهم با محور توصیههای صندوق بینالمللی پول (IMF) و بانک جهانی (WB) در ایران تدوین شده است:
۱- ابتدا طرح اصلاح ساختاری بودجه با مدیریت و هماهنگی نماینده ایران در بانک جهانی، دکتر فرهاد نیلی و همکاری دکتر مدنیزاده (مشاور وقت سازمان برنامه و بودجه) و خانم دکتر آمینه محمودزاده (مدیر سابق دفتر اقتصاد کلان سازمان برنامه و بودجه) تدوین شد که پس از انتشار اسناد معتبر و موثق، مشخص شد این طرح منطبق بر سیاستهای بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول و مغایر با سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری همچون سیاست اقتصاد مقاومتی تهیه و تدوین شده است.
محتوای طرح تماماً مبتنی بر توصیههای شاذّ به اقتصاد ایران مبنی بر گران کردن ارز و تضعیف ارزش پول ملّی، گران کردن انواع حاملهای انرژی، حذف یارانه دارو، حذف خرید تضمینی اقلام کشاورزی استراتژیک و سیاستهای مشابهی بود که زمینه بروز آشوب در ایران را فراهم آورد. درنهایت، پیشبرد ظاهری این طرح و تصویب آن متوقف شد، لیکن روند مذکور در عمل و با انجام برخی اصلاحات ظاهری ادامه دارد. صرفاً در یک مورد، افزایش قیمت بنزین در آبانماه ۱۳۹۸ منجر به بروز آشوب و اغتشاشات در چند شهر گردید.
۲- از این هفته طرح جدید بانکداری برای تصویب به صحن مجلس شورای اسلامی آمده و از روز یکشنبه نمایندگان وارد بررسی آن شدند. هرچند که این طرح با محوریت حجتالاسلام بحرینی از نیروهای متدین مجلس در حال پیشبرد است، لیکن بررسیهای به عمل آمده و مستندات موجود نشان میدهد که تهیه و تدوین آن با صحنهگردانی آقای دکتر فرهاد نیلی و خانم دکتر آمینه محمودزاده انجام شده است. مفاد اصلی این طرح که مبتنی بر طرحواره صهیونیستها برای نظم جهانیِ مدنظر آنان است، عمدتاً برگرفته از توصیههای صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی است، بهنحویکه بررسیها بر روی مادههای مندرج در طرح نشان میدهد که در صورت تصویب طرح، پیامدهای ناگواری در انتظار اقتصاد و نظام اداری کشور است.
🔻لذا پیشنهاد میشود:
طرح بانکداری تا زمان حصول نظرات صاحب نظران دینی از دستور کار مجلس شورای اسلامی خارج شود.
لازم است تا نهادهای امنیتی بررسی دقیقی نسبت به نقشآفرینی مخرب توسط عناصری که نسخههای صهیونیستی را تحت عنوان جهانیسازی و ذیل نهادهای بینالمللی مطرح میکنند و در ایران ترویج میدهند، به عمل آورند.
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#محرمانه_مدیا
📍 ناگفتههایی از خوی اشرافیگری لاریجانی و ساده زیستی جلیلی به روایت علی جعفری
@secret_file
🔻 مردم از امثال آقای روحانی و لاریجانی و دیگر اشرافیگریها خسته شدهاند.
#سید_محرومان
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
بسته ی رصدی تحلیلی گرا - 30(1).pdf
6.12M
#محرمانه_مدیا
📍بسته رصدی تحلیلی گرا - شماره 30
@secret_file
🔻دوشنبه - 27 اردیبهشت ۱۴۰۰
شامل:
🔸ناب چین:
گلچین اخبار انتخاباتی ۲۴ ساعت گذشته
به همراه مهمترین توئیت های ۲۴ ساعت گذشته
🔹تحلیل برتر:
بهترین تحلیلهای انتخاباتی ۲۴ ساعت گذشته منتشر شده
🔸خط خبری رسانه ها:
مروری بر مهمترین محورهای خبری - تحلیلی رسانه های بیگانه
🔖برخی از عناوین این بسته خبری:
🟠رنگ انتخاباتی لاریجانی چیست؟
🔴علت ثبت نام گسترده سیاسیون در این انتخابات
🟠سه کاندیدایی که متولد ایران نیستند!
🔴توضیحات جالب سورنا ستاری درباره علت نامزد نشدنش
🟠سعید محمد: با این شرط حاضرم کنار بروم!
🔴آشنایی با سازنده کلیپ جنجالی لاریجانی
🟠آخرین داده کاوی/ طوفان طرفداران رئیسی بعد از ثبت نام در فضای مجازی
🔴اصلاحطلبان برای حذف رقبای اصلاحطلب لاریجانی دست به کار شدند
🟠احمدی نژاد میخواهد دستگیر شود!
☑️سه تحلیل برتر با موضوعات👇
📛چرا رئیسی ریشه فساد را در 30 سال خدمتش نخشکاند؟!
📛جولان یک روح ناآرام در وزارت کشور
📛اینجا کارنامه ملاک است نه ادعاگری
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#محرمانه_مدیا
📍نقل قول تاجزاده از خاتمی در باره نوع مواجهه مرحوم هاشمی رفسنجانی با فرامین امام
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
#محرمانه_روزنامه
📍 تصاویر صفحه نخست روزنامه های کشور ۱۴۰۰/۰۲/۲۸
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید