از نظر مشاور اقتصادی آقای قالیباف ما حداقل پنجشش میلیون بیشعور، چیز، ببخشید کارمند اداری در کشور داریم.
احتمالا به همین دلیله که خودشون هم تلاش میکنن به جز حقوق کارمندی ریاست مجلس، جاهای دیگه هم سرمایهگزاری کنن، تا یه وقت جزو آدمای بیشعور شمرده نشن...
تصور ایجاد شده اینه که هرکس از جلیلی حمایت میکنه، داره قالیباف رو میزنه ولی واقعیت دقیقا برعکس اینه.
جلیلی و رئالیسم
قسمت اول
بین کاندیدا ها جلیلی مدعی حرف تازه است و غیر او همه به نوعی بر سر کار بودند و حرف جدیدی ندارند.
گرچه عمل با حرف فاصله بسیار دارد و دقیقاً نقطه ضعف او همین است.
انتخاب او و مواجهه با واقعیتش برای همیشه ایدهآلیسم انقلابی را به محاق خواهد برد و دوران رئالیسم انقلاب آغاز خواهد شد!
وحید جلیلی برادر سعیدجلیلی نیز قبل انتخابش به دبیر ستاد تحول در رسانه ملی حرف ها و مقالات فراوانی در نقد وضع موجود در رسانه و هنر اعم از سینما و تلویزیون زده بود. نقد های صریحی که حتا دامنه اش به بیت رسید و سلسله نقد هایی با عنوان «این گروه خشن» از عدم اعطای فرصت به قشر انقلابی (بخوانید ایشان و تیمش) در صدا و سیما انتقاد جدی داشت و حتا تیغ نقد ایشان سازمانهای موازی مانند اوج هم بی نصیب نگذاشته بود و موجب کرنش های متعدد اوج در راستای حرفها و نظراتش شده بود. او هرگونه عملی خلاف نظرش را با تند ترین روش ها پاسخ میداد. براحتی با قطع همکاری با بسیاری افراد منتقد، پاسخ نقد آنها را داده است! داده های آماری از عدم اقبال به جشنواره عمار را نمی پذیرفت و کماکان بر توده های خیالی خودش از مردم و اکران های عمومی پا فشاری میکرد و میکند!
اکنون بیش از سه سال است تکیه در کار گروه تحول رسانه ملی زده است. و «آن گروه خشن» به وحید جلیلی و تیمش همه گونه فرصتی برای برنامه سازی داده است اما صداوسیما نسبت به گذشته هیچ تغییر چشمگیری نکرده است که حتا در بسیاری از موارد مانند عرصه خبر پست رفت کرده است و اقبال و پیشدستی در خبررسانی و اعتبار بخشی به اخبار را تقریباً از دست داده است. داده های آماری از عدم اقبال مضاعف به رسانه ملی حکایت دارد. رضا گلزار به عنوان یک سلیبریتی که مورد نقد عای جدی ایشان بود به عرصه تلویزیون بازگشته است و کم کم روشهای قدیمی نیز در حال بازگشت است!
وحید جلیلی دوران ایده الیستی خود را پشت سر گذاشت و رئالیسم در حال هضم کردن او و همه تیمش به درون خود است.
همین اتفاق نیز در صورت رای آوری برای سعید جلیلی اتفاق خواهد افتاد.
#محمد_حسین_خوشبیان
من به جلیلی رای میدهم!
قسمت دوم
این نظر من از روی تعصب کورکورانه و یا بدون دقت و نظر در دیگر کاندیداهای محترم نیست. که دلایلی دارد:
۱. تنها تحول خواه موجود با برنامه دقیق
۲. پاکدستی کامل بدون نقطه خاکستری در زندگی
۳. نتیجه سودمند حضور حتا در صورت عدم موفقیت
پاکدستی: پاکی شرط لازم است ولی کافی نیست در هرصورت بی حاشیه بودن ایشان در فساد در بین نامزدهای محترم دیگر متمایز است. این بدین معنا نیست که من همه نامزدها را مفسد تلقی کنم که حرفی نارواست، ولی تاریخ و وسواس ایشان در زندگی منجر شده که هیچ حاشیه و نقطه حتا خاکستری در کارنامه اجرایی ایشان وجود نداشته باشد.
تحول خواهی: از میان نامزدهای انتخابات تنها کاندیدایی که هم باور به تحول و هم برنامه برای آن و تیم متمایزی از دیگران دارد آقای جلیلی است.
دیگر نامزدهای محترم از بین برنامه های موجود و امتحان شده و افراد آزمون پس داده صرفا انتخاب میکنند و برنامه دقیقی برای تحول جامع از خود ارائه نداده اند یعنی صرفاً تجارب کنونی باید مجدداً تجربه شود انسانهای قدیمی باز بر سر کار بیایید و دعوای حیدری نعمتی با عنوان چپ و راست و مخلوط دوباره جریان بگیرد که نتیجه ای بهمراه نخواهد داشت.
کشور نیاز به تحول های گوناگون در عرصه های مختلف دارد این تحول نیاز به طرح و برنامه و دقت و بررسی در اجزای مختلف اداری، سیاسی، اقتصادی است.
تنها کسیکه در اکنون جامعه حداقل ادعای تحول را دارد آقای جلیلی است.
اما آیا او میتواند ناجی ایران شود و همه برنامه هایش را اجرا کند؟
گرچه با تمام وجود دعا میکنم و امیدوارم اما
در پست قبلی به این مطلب اشاره کردم که فاصله از نظر تا عمل بسیار است و ساختار فلاکت زده کشور نیاز به تغییرات بنیادینی است که بدون گذر از چارچوب نظری تئوریهای بنیادی نهادی در دو گستره ایران و مدرنیته ممکن نیست و بنده نه در آقای جلیلی و نه در دیگر بزرگواران چنین بینش بنیادینی ندیده ام.
عاقبت خیری:
ولی به هرحال حضور او با وجود ادعای بزرگ تحول همه جانبه باعث زنده نگه داشتن امید و تحول در جامعه خواهد شد که اگر موفق شود برای همه سودمند است اما اگر نشود باز هم منشأ خیر است!
چرا که همانطور که در پست قبل توضیح دادم منجر به ورود به فاز رئالیسم در بدنه انقلابی خواهد شد و مسائل را عینی تر لمس خواهند کرد، از دوران شعارهای تهی و خالی عبور میکنند و سیلی واقعیت باعث می شود بعضا تندرویهای کورکورانه و عجله جایش را به دقت و متنانت و رواداری بدهد و دست آخر دوران جدیدی از حرکت به سمت اصلاح جامعه را در بین بدنه انقلابیون آغاز خواهد نمود.
ان شاءالله تعالی
#محمد_حسین_خوشبیان
وعده صادق و نقطه عطف هویت ایرانیان
ورق بزنید
جلیلی و وعده صادق
قسمت سوم
نقطه عطف تاریخ صدوپنجاه سال اخیر ایران عملیات وعده صادق است. وسعت و قدرت نمایی ایران در این عملیات همه معادلات قدرت را در منطقه و جهان عوض کرد!
فهم پاراگراف بالا نیازمند درک مناسبات قدرت و ثروت نه فقط در ایران که در کل جهان در دو سده اخیر است. ایران دیگر نه نگران جدایی خاک خودش است که در پی احیای مجدد یکپارچگی فلات ایران از مرزهای رود هیرمند تا مدیترانه است و سال به سال به این هدف نزدیکتر می شود.
دنیا در حال گذار به نقطه بعدی از خود است، جایی که ایندویوژالیسم به نقطه اوج و پایانی خود نزدیک می شود جایی که انسانها نه در ذیل استیت که ذیل یکدیگر تعریف میگردند و از آنجا زمینه امت واحده فراهم می شود که بحثش پست دیگری میطلبد.
القصه نقطه عطف جدید تاریخ ایران ملزوماتی دارد که نیازمند درک شدن آن است که یکی از آن ادبیات قدرت و عزت است، صرف تعامل دیگر کافی نیست،
تجربه تاریخی برجام نشان داد کرنش در برابر اجانب هرگز منجر به کرنش و احترام متقابل نمی شود، دنیا فقط زور میفهمد. پس یا زورمندی و بازوان خود را نشان میدهی و عزیز و مقتدری
یا محکوم و ذلیل خواهی شد و گرگهای بین الملل تا بتوانند دست و پای شما را کوتاه خواهند کرد. تجربه اوکراین در ذیل همین نقطه عطف است، اگر اوکراین بمبهای اتم خود را در دهه نود میلادی دو دستی تقدیم غرب نمیکرد آیا اکنون بیش از شانزده میلیون اوکراینی پناهنده به اروپا می شدند؟ هرگز!
در این موضوع هیچ شکی دیگر وجود ندارد و بازوان ایران بعد از وعده صادق برجسته است و همه در حال حیرت و تغییر وضعیت خود در برابر ایرانند و هر ناله ها و فریادی که می شونید دیگر فریادهای آخر است و ایران باید الزاما از حالت تدافعی بیرون بیاید و بازوان خود را بیش از پیش نشان دهد.
در همین موضوع نیازمند بازنگری سیاست های کرنش طلبی ماست
در این بین تنها نامزدی که بر این هدف برنامه و نظر داشته است و عمل کرده است تنها آقای سعید جلیلی است. موضوع پایداری و استحکام ایشان در برابر غرب امری است که دوست و دشمن به آن معترفند.
از این رو در این موضوع شخصاً آقای جلیلی را مناسبترین گزینه میدانم.
#محمد_حسین_خوشبیان
این سه تا متن نگاه جالب و عمیقتری نسبت به مسأله داشت. خوندنشون خالی از لطف نیست.
[سِد علی]
بذارید یه چیز جالب بگم: به نظرم آقای خامنهای، از انتخابات با مشارکت ۷۰ درصدی که پزشکیان از توی صند
وقتی اینو گذاشتم، کلی پیام اومد که: نظر خودتو به اسم آقا نزن!
صحبتهای امروز آقا در مورد مشارکت رو بشنوید حتما.
صحبتهای آقای قاسمیان که درحال پخش شدنه و موثق هم هست، به شدت دقیق و حتما حاصل شناخت عمیق ایشون از رییس مجلس، در پروژههای کاری مختلف، از قبل تا حالاست.