44.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وقتی یک #دختر_دهه_نودی عامل بیداری تاریخی و دینی دیگران می شود!
▫️می توان با زبان نسل جدید برایشان روضه خواند و عمیق ترین مفاهیم را در قالب های رسانه ای متناسب با ساختارهای ذهنی و روانی آنها بیان کرد...
#کار_تمیز #شبکه_نسیم
🆔 @sedayehowzeh
🔻احتمالا یکی از واضحترین نشانهها برای بحران اقتصادی و ناامنی غذاییِ جهانی، افزایش قیمتها در ژاپنی باشه که سالها حتی #تورم_منفی داشته
▫️جدول افزایش قیمت ها در ۶ماهه نخست سالجاری:
➖روغن - ۳۶٪
➖آرد گندم - میزان افزایش ۱۵/۵٪
➖قبض برق- ۱۸ درصد٪
➖ قبض گاز - ۱۷/۱٪
➖بنزین - ۱۲/۲ درصد٪ / الهام عابدینی
🆔 @sedayehowzeh
🔻آیت الله احمد خاتمی: اینکه گفتم «اکثر بی حجابها از خانوادههای دزدها هستند»، ناخواسته بود
امام جمعه موقت تهران:
▫️اینجانب در #خطبه گذشته که در تاریخ ۱۷ تیر ۱۴۰۱ ایراد شد در یادداشت خود که همه خطبهها را قبل از ایراد مینویسم، این جمله را ندیدم که اکثر بی حجابها از خانوادههای دزدها هستند و در تلویزیون هم ندیدم، لذا به این باور رسیدم که آن را نگفتم و آن را در خطبه این هفته ۷ مرداد ۱۴۰۱ ابراز کردم.
➖ولی بعد از نماز برخی #نمازگزاران محترم جمعه گفتند که در خطبه قبل گفتهاید، بنابراین تردیدی ندارم که این جمله #سبق_لسان و ناخواسته بوده است.
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #محرم و صفر است که اسلام را نگه داشته است...
🆔 @sedayehowzeh
▫️نتایج کنکور ۱۴۰۱ بالاخره اعلام شد!
🔹نتایج کنکور سراسری ۱۴۰۱ هماکنون روی سایت سازمان سنجش میباشد و زمان انتخاب رشته نیز از ۱۷ مرداد خواهد بود.
✍ استرس #کنکور به تنهایی برای زهره ترک کردن دانش آموزان و خانواده هایشان کافیست و حالا بعد از چند روز کش و قوس، با اعلام بامدادی نتایج، مسئولان #سازمان_سنجش نشان دادند چقدر به فکر ذهن و روان #دانش_آموزان هستند... متاسفانه دانش آموزی که نتیجه خوبی نگرفته تا صبح بیخوابی و ناراحتی خواهد کشید؛ می شد صبح فردا او را از نتیجه کنکورش مطلع کرد!
🆔 @sedayehowzeh
🔻 نقدی بر نقدهای صورت گرفته به برنامه #حسینیه_معلی
🔹بگذارید متنم را با صراحت شروع کنم: «حسینیه معلّی» حادثه ای از جنس خود انقلاب اسلامی است؛ همانطور که روایت فتح شهید آوینی این چنین بود و همانطور که فیلم مهاجر حاتمیکیا.
حسینیه معلّی، لااقل در شب سوم، نمونه اعلایی بود از سیطره انسان انقلاب اسلامی بر اقتضائات برنامههای نمایشمحور متداول.
▫️بنده هم واقفم که هیچ فرمی چه در ساحت هنر، چه در ساحت اندیشه و چه در ساحت کنش خنثی نیست و بعید میدانم متفکر و اندیشمندی جرآت کند امروز از خنثی بودن فرمها و فناوریهای سخت و نرم سخن بگوید و با تشبیه آنها به چاقویی که هم میوه پوست میگیرد و هم شکم سفره میکند، آبرو و اعتبار علمی خود را سر بِبُرد!
🔸ولی همین امر مسلم (بار فرهنگی داشتن فرمها و فناوریها)، وقتی #کلیشه می شود، به ضد خودش تبدیل میشود و به اسم عمقاندیشی و ژرفنگری، در برابر بسیاری از تحرکها و خلاقیتهای مؤمنانه میایستد و با خلوصگرایی و مقایسه همه چیز مثلاً با فناوریهای عظیم و معجزهواری مانند پیاده روی اربعین، هر نوآوری و تصرفی در فناوریهای مدرن را رجم به انفعال و وادادگی میکند.
🔹آیینهای عاشورایی که فناوریهای انحصاری تشیعاند، قلههایی هستند که در پرتو آنها و بر اساس آنها «میتوان» و «باید» بسیاری از فناوریهای مدرن را #بازآفرینی_خودآگاهانه کرد.
▫️بله؛ همواره خطر التفاط و انفعال و هضم تدریجی ما وجود دارد و باید هوشیار بود؛ گو اینکه دل به این عرصه نزدن و به میدان در نیامدن نیز نتیجهای جز انزوا و تحجر ندارد؛ که این هر دو با یکدیگر، شعبههای #اسلام_آمریکایی اند.
🔸متن نامه حضرت امام ره به مرحوم آقای قدیری را باید خواند و خواند و خواند. دوگانه «جامدها» و «جاهلها»ی شهید مطهری در فهم ثابت و متغیر دین هنوز ساری و جاری است.
🔹امروز همانطور که خطر التقاط و انفعال جدی است، خطر کلیشه شدن ذهن بچههای انقلاب هم جدی است؛
➖ کلیشه یعنی اینکه از روی شباهت ظاهری دو اتفاق ـ هرچند خاستگاه یکی از آنها غرب مدرن باشد ـ ، حکم به این همانی آنها بدهیم.
➖کلیشه یعنی اینکه زحمت دیدن پیچیدگیهای خلاقیتها و نوآوریهای بچههای انقلاب در تصرف و هضم فناوریهای مدرن را بر خود هموار نکنیم.
➖کلیشه یعنی اینکه فارغدلانه به فکر تأسیس جامعهای از نو باشی و تن به اقتضائات چالشها و مسئلههای #جمهوری_اسلامی ندهیم.
▫️خلاصه آنکه
➖آنچه که امروز از عصر جدیدها و برنامههای واقعینما و سریال سازیها و کنسرتها و بانکها و ساختمان سازیها و صدها فناوری سخت و نرم دیگر در ایران به وقوع میپیوندد، هر چند بسیاری از آنها خاستگاه تمدنی دیگری دارد و متضمن بار فرهنگی و گفتمانی آن تمدناند، ولی در مقام تحقق و عینیت، تصرفهایی در آنها توسط انسان ایرانی صورت گرفته است که نیازمند «مشاهدهی دقیق و موشکافانه» بر اساس مبانی نظری دینی، به منظور «روایت صحیح» آن و «نقادی دقیق مؤلفههای اشراب شدهی فرهنگ غربی» و همچنین «ارزیابی جهت» و میزان تصرف انسان ایرانی» در آن است.
🔸راهی غیر از این وجود ندارد ...
✍ حجت الاسلام علی محمدی
🆔 @sedayehowzeh
📸 بدون شرح!
✔️ #صدای_حوزه را بدون پارازیت بشنوید 👇
https://eitaa.com/joinchat/1467023382C72b81b3b57
4_5958685936815442547.mp3
23.23M
🎤 حجت الاسلام استاد احمدحسین شریفی
🎙 پاسخی به سخنان استاد شفیعی کدکنی
▫️استاد شفیعی کدکنی درباره #علوم_انسانی_اسلامی و ورود حوزههای علمیه به این بحث سخنانی را بیان میکنند که به دلیل نشر گسترده آنها در فضای مجازی استاد احمدحسین شریفی در این زمینه توضیحاتی را بیان کردهاند؛ گویی این صحبت ها مربوط به سال 99 می باشد.
🆔 @sedayehowzeh
➖ به یاد «حکیم مجاهد مدافع حرم»، شهید حجت الاسلام محمدامین کریمیان
🔻پیکر پاک و مطهر شهید محمدامین کریمیان پس از شش سال چشمانتظاری به وطن بازگشت و تا چند روز آینده در شهر شهیدپرور بهنمیر به خاک سپرده خواهد شد. نام و یاد او شش سال است که بیش از پیش فضای دل آشنایان و دوستانش را روشن کرده است و «تربت پاک» او نیز زین پس «تا قیامت، مزار عاشقان و عارفان و دلسوختگان و دارالشفای آزادگان» خواهد بود.
🔸شهید کریمیان، حکیمی جوان بود که افزون بر سرآمدی علمی و نظری در میان همکلاسیهای خود، در «حکمت عملی» و «فلسفه عملی جهاد و شهادت» نیز «به غمزه مسألهآموز صد مدرس» شد. «ادب»، «حجب و حیا»، «متانت در گفتار و رفتار»، «جدیت در درس و کار»، «امید به آینده»، «وظیفهشناسی و تکلیفمداری»، «عشق به اهل بیت»، «تیزهوشی»، «فطانت» و «خوشفهمی» از بارزترین ویژگیهای بارز شهید کریمیان بود.
▫️او بسیار «کتوم و رازدار» بود. حتی دوستان و همکلاسیهایش نیز تا مدتها نمیدانستند که برای «دفاع از حرم و حریم اهل بیت» و «مبارزه عملی با ارباب جهالت مدرن» به سوریه میرود. وقتی که اولیای مدرسهای که در آن حجرهای داشت، دلیل غیبتهای مکرر و عدم حضور طولانیمدت او را جویا شدند و به او گفتند طبق مقررات مدرسه تو نمیتوانی در اینجا حجره داشته باشی، همه سختیها و مرارتهای پیدا کردن خوابگاه و حجرهای دیگر را به جان خرید اما حاضر نشد که راز غیبتهای گاه و بیگاهش را بگوید!
به او گفتم: چرا نمیگویی برای دفاع از حرم و مبارزه با حرامیان به سوریه میروی؟!
لبخندی زد و هیچ نگفت!
و البته چه درسهایی که در این سکوت و لبخند معنادارش بود.
او گمنامی را میپسندید اما خداوند او را تا ابد در فهرست «نامآوران جوان حوزههای علمیه» و از «نامآوران روحانی مدافع حرم» و از «افتخارات استان پرافتخار مازندران» قرار داد.
🔹شب آن روز ماه رمضان سال ۱۳۹۵ که خبر شهادت او به ما رسید، در رؤیایی صادقه دیدم که با کمترین عبارتپردازیها، «تحقق عینی حکمت نظری و عملی» را به من و همه همکلاسیهای خود آموخت. در ابتدای جلسه، به عادت معهود و رسم مألوف خود، یکی از شاگردان را گفتم تا درس نهایة الحکمه روز گذشته را گزارش دهد. دیدم همگی با تعجب نگاه میکنند و میگویند جناب کریمیان درس را به شکلی واضح بر تخته کلاس نوشتهاند. وقتی تخته را نگاه کردم و نوشتههای او را دیدم، لحظاتی مات و مبهوت به آن خیره شدم و گفتم: کریمیان تو کی و از چه کسی اینها را آموختهای؟! باز هم لبخند ملیحی زد و هیچ نگفت!
به دانشپژوهان کلاس گفتم: «بچهها! این، همهی فلسفه و حکمت است! سخن دیگری وجود ندارد! این فوق نهایة الحکمه است! این «نهایة النهایه» است!»
خوشا به سعادت او که در سن جوانی و با تمام پاکی و قداست، «حکمت شجاعت» و «درس شهامت» و «فلسفه شهادت» را عملاً به همه ما آموخت.
روحش شاد و راهش پر رهرو باد. به امید شفاعتش.
✍ حجت الاسلام استاد احمدحسین شریفی
🆔 @sedayehowzeh