معاونت تهذیب و تربیت، با همکاری معاونت آموزش حوزه های علمیه ارائه می کند؛
🔻مشاوره ورود به حوزه علمیه
📞 برای دریافت مشاوره، با استاد مشاور استان خود کلیک کنید👇
🌐 samah.ir/m-hozeh
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺قالیباف: دولت میتواند همین الان واردات خودروی دستدوم را آغاز کند!
▫️دولت میتوانست در آییننامۀ واردات خودرو، خودروهای دستدوم را هم بیاورد. الان هم دوفوریت لایحۀ واردات خودروی کارکرده تصویب شده و ما معتقدیم دولت همین الان میتواند این کار را انجام دهد.
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
🔺یک متن درست در مورد یک غلط رسانهای
▫️تصویر بالا مربوط به الیویر وند کاستیل است که ۴۵۵ روز در تهران بازداشت بوده و حالا آزاد شده
تصویر پایین مربوط به آقای اسدالله اسدی است که تیر ۱۳۹۷ در آلمان دستگیر و در بلژیک زندانی شده بود. آقای الیور به اتهام جاسوسی در ایران دستگیر شد و آقای اسدی به اتهام {واهی} دست داشتن در عملیات بمبگذاری.
🔹حالا بنابر توافق دو کشور این دو زندانی تبادل شدهاند و به وطن خود بازگشتهاند. تصویر بالایی بازنمایی بازگشت فردی به آغوش گرم خانواده است و تصویر پایین بازنمایی بازگشت کارمند یا مأمور حکومت به جمع نمایندگان حکومت است!
▫️این تصاویر روایت خواهند شد و ما روایتهای این تصاویر را در آینده بازمرور و داوری خواهیم کرد اینکه رسانههای اروپایی بازگشت آقای الیور را چگونه با تصویر بازنمایی کردهاند در کنار بازنمایی رسانههای ایران از لحظه بازگشت آقای اسدی، قدرت پنهانی خواهد بود که ورا و فرای هر متنی ملاک و اساس داوری داوران خواهد بود.
🔹ما در ایران مطبوعاتی و اهالی رسانه متخصص فراوان داریم اما وقتی رسانهها در دست متخصصان نیست و متخصصان رسانه در خانههای اندوهشان کز کردهاند آفرینش این دست شاهکارها بیشتر ناهنرمندی کسانی را نشان میدهد که مغرورانه بر پشت فرمان تعصب و جهالت نشستهاند و به پس میرانند... / رضا سجادینژاد
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
دیروز و در آستانه سالگرد ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی صورت گرفت؛
📸 حضور جمعی از طلاب حوزه علمیه نجف اشرف در مرقد مطهر امام خمینی (ره)
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
حجتالاسلام محسن قنبریان مطرح کرد:
📽 مردم در عهد ولایت "اکثرهم لایعقلون" نیستند! / چگونه مانع مصادره شدن امام خمینی ره شویم؟!
▫️بعضیها میگویند مردم غرب زدهاند ولی امام خلاف این عقیده را دارد.
🔹امامخوانی را نباید به کسی نیابت دهیم. سخن امام(ره) هنوز شنیدنی است. باید هر کس بصورت مستقیم آثار امام را بخواند...
🔸 چون هر شخص، موسسه یا سازمانی از دیدگاه خودشان امام را بازخوانی میکند. به همین دلیل است که نخبگان باید اهتمام به این امر داشته باشند. / فکرت
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
📸 جشن بزرگ امام رضاییها در تهران
▫️با نزدیکشدن به ایام پایانی دهه کرامت و سالروز میلاد امام رضا (علیه السلام)، اجتماع بزرگ امام رضاییها دیشب با حضور گسترده و چشمگیر شهروندان تهرانی در میدان خراسان برگزار شد./فارس
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
تأملی در نماهنگهای موسيقی محورِ مذهبی؛
🔺در مورد نماهنگ های موسیقی محور مذهبی (همان استراتژی حلال تدریجی)
1️⃣ مطلوب شرعی چیست؟
2️⃣ آثار اجتماعی این حجم از تولید موسیقی چیست؟
▫️ در پاسخ به پرسش اول: موسیقی چه به نحو مطلق حرام باشد و چه تنها برخی از انواع آن، هیچگاه مورد تجویز فقهای شیعه نبوده است. فقیهی یافت نمیشود که موسیقی را خصوصا برای تبلیغ دین تجویز کرده باشد. موسیقی حلال هم باشد در نظر فقها مقرِّب( قرب دهنده به سوی خدا) نیست.
➖بسیاری از فقها آن را در ردیف مُبعِّدهایی( دور کننده از خدا) دانسته اند که نهایتا حرام نیست. شاهد هم فرمایش حضرت امام خمینی است که: موسیقی از اموری است که انسان را از جدّ بیرون میبرد به یک مطلب هزل. (صحیفه، ج9 ص201) حال: آنچه مقرب نیست و حتی در ردیف مبعدین است آیا میتواند نقش انتقال مفاهیم دینی را داشته باشد؟ پاسخ مثبت نیست. آثار ایجاد شده در این موسیقی ها خیال معنویت است و یا معنویت دینی؟
➖حال خواندن این موسیقی ها میان دهها دختر تازه بالغ شده و یا نوجوان را به آن اضافه کنیم.
🔹 پاسخ به پرسش دوم: این موسیقیها چه وظیفه ای دارند؟ پاسخ احتمالی: «انتقال مفاهیم دینی به نسل جدید». این نسل اگر در خانواده مذهبی است که تا چندی پیش این خانواده موسیقی محور نبود و کار انتقال مفاهیم را نیز بدون موسیقی انجام میداد، اما اکنون با حجم زیاد تولیدات نماهنگهای مذهبی، موسیقی محور شده است.
➖پس برای این خانوادهها، نتیجه این تولیدات جایگزین شدن موسیقی به جای مداحی است. در نتیجه نسل بعد هیئت را محور فعالیت فرهنگی نخواهد دانست بلکه جایی محور است که با موسیقی بتواند جشن بگیرد و یا حتی عزاداری کند. اگر دو دهه بعد متدینین جمع شوند و در یک کنسرت و همخوانی با موسیقی بر سیدالشهداء عزاداری کنند تعجب نکنیم، آن موقع هیئتهای امروز تنها برای محاسن سفیدها خواهد بود. و اگر مخاطب خانوادههای غیر مذهبی است که اصلا مشکل ایشان در دریافت پیام های مذهبی با موسیقی حل نخواهد شد. این تولیدات تنها خانواده های مذهبی را نسبت به این مقوله غیر مقرب سست میکند.
➖در پایان: این مسیر قدم گذاشتن در راه استراتژی حلال تدریجی است.
✍️ دکتر سید محمد صادق کاظمی؛ عضو هیئت علمی دانشگاه
✔️ پایگاه خبری، تحلیلی صدای حوزه؛ #صدای_طلاب بدون سانسور
🌐 eitaa.com/joinchat/1467023382C72b81b3b57
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توسط چند استاد روانشناسی اسلامی صورت گرفت؛
🔺تاملاتی مختصر بر سخنان شبه علمی دکتر خدایاری فرد درباره حجاب
🔹وی عضو هیأت علمی دانشکده روانشناسی علوم تربیتی دانشگاه تهران و دانش آموخته استرالیا نیز می باشد؛ صحبت های نامتعارف وی در همایش سلامت روان شیراز منجر به واکنش روانشناسان اسلامی شده که در آدرس ذیل برخی از آنها را می توانید مطالعه کنید:
🌐 v-o-h.ir/?p=43900
▫️وی اینجا به لزوم کنار گذاشتن چیزی که آنرا "حجاب اجباری" مینامند تأکید میکند و به حاکمیت جمهوری اسلامی توصیه میکند به منظور حفظ سلامت روان جامعه لازم است این قانون برداشته شود و زنان به انتخاب خود با حجاب یا بدون حجاب (فعلا برای نمونه در شیراز) در انظار ظاهر شوند!
🔸توجیه علمی وی برای این تجویز؛ لزوم "خود بودن" افراد است و می گوید: "کسی که بدون حجاب بیرون میآید و یا کسی که با حجاب ظاهر میشود این «خودش» است و این، برای سلامت روان اجتماع مفیدتر است. بهجای اینکه خودمان را طوری تغییر دهیم و چیز دیگری از خودمان به نمایش بگذاریم… ." بعد به مسئولین توصیه میکند: "بهعنوان یک نمونه بگذارید «حجاب اجباری» در شهر شیراز برداشته شود و هیچ کس هیچ فشاری را وارد نکند!"
🎙جایی برای شنیدن صدای طلاب
🌐 V.O.H / Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 هم اکنون، شور عظیم مشهدی ها در خیابان های منتهی به حرم امام رضا علیه السلام
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قال المولا علی بن موسی(ع)...
🎙 حاج مهدی رسولی
#مولودی
▫️۵ خرداد ۱۴۰۲، حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ علیه السلام
🆔 @sedayehowzeh
🔻هشتگ #همه_خادم_الرضاییم داغترین هشتگ جهانی توییتر
▫️فقط در دو ساعت طی روز گذشته حدود ۲۴۰ هزار محتوا با این هشتگ تولید شده است.
🆔 @sedayehowzeh
📸 طبق گزارش فرهیختگان، اگر همه بهطور یکسان وام گرفته باشند، سهم هر کارمند و مدیر بانک چقدر میشود؟
🔹اسناد منتشرشده نشان میدهد بانکها ۱۶۴ هزار میلیارد تومان به اعضای خود وام دادهاند!
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تلاشی دیگر برای انتفال پیام های دینی به نسل جدید به شیوه سرگرمی آموزی؛
📽 بهره برداری از شهربازی معارفی قم در سال ۱۴۰۳
▫️شهربازی معارفی در بلوار پیامبر اعظم صلوات الله علیه و آله و سلم، به همت شهرداری قم و موسسه تبیان در حال ساخت و آماده سازی است.
🔹این شهربازی در مساحت ۱۰ هزار متر مربع و با زیربنای ۱۴ هزار و ۵۰۰ متر در حال ساخت است.
بهشتی، سخنگوی موسسه تبیان:
▫️در این مجموعه حدود ۱۸ تا ۲۰ مجموعه بازی با حدود ۱۴۰ اسباب بازی پیاده سازی و اجرا خواهد شد.
🔹بازی های این شهربازی برای کودکان و نوجوانان در رده سنی ۳ تا ۱۶ سال طراحی شده است.
🔸سال گذشته حدود ۲۹ میلیارد تومان برای ساخت سازه این مجموعه از سوی شهرداری قم هزینه شده است؛ امسال هم حدود ۱۵ میلیارد تومان برای این طرح در نظر گرفته شده است.
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتقال پیام دینی و انقلابی با قالب هایی متفاوت؛
📽 تبلیغ موقعیت محور طلاب کاربلد در مازندران
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
🔺نامه انتقادی و صریح مدیر حوزه های علمیه به رئیس جمهور درباره وضعیت فعلی نهضت ملی مسکن!
🔸مدیر حوزههای علمیه در نامهای به آیتالله سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور نسبت به طرح نهضت ملی مسکن انتقاداتی وارد و پیشنهادهایی برای اصلاح آن ارائه کرد.
آیتالله علیرضا اعرافی:
▫️ذهنیت مردم در این طرح بر آن است که با مبالغی معادل حدود وام تخصیص یافته (۵۵۰ میلیون تومان) صاحب یک خانه تقریباً ۸۰ متری خواهند شد، اما با توجه به بررسیهای کارشناسی دقیق صورت گرفته (به شرح مستندات پیوست) برآورد ساخت یک واحد ۷۷ متری در بازه زمانی دو ساله، حداقل یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان خواهد بود. با کسر مبلغ وام (۵۵۰ میلیون تومان) آورده مردم یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان است. یعنی هر متقاضی ماهانه حدود ۴۸ میلیون تومان برای ساخت خانه باید پرداخت کند. مبرهن است که این مبلغ، از استعانت اکثر توده جامعه خارج و در عوض به سود دلالان و به تبع آن، افزایش قیمت افسارگسیخته مسکن در آینده خواهد بود.
🔹این در حالی است که اگر چنانچه با تغییر رویکرد آپارتمانی به ویلایی (یک یا دو طبقه) برای بیش از ۸۰ درصد شهرهای کشور (بر خلاف ۱۵ درصد فعلی) از سوی شورای عالی معماری و شهرسازی موافقت میشد، علاوه بر کاهش حدود ۵۰۰ میلیون تومانی هزینه ساخت (به شرح مستندات پیوست) امکان افزایش مشارکت مردم و کاهش تصدیگری دولت و نیز ساخت تدریجی بنا فراهم میشد و شرایط برای خانهدار شدن مردم (به ویژه دهکهای پایین جامعه) تسهیل و تسریع میشد.
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh