17.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▫️جایگاه پیامبر اعظم صلی الله علیه وآله و سلم
🎙 حجت الاسلام رفیعی
🎙جایی برای شنیدن صدای طلاب
🆔 @sedayehowzeh
لزوم پرهیز مسئولان شهرهای زیارتی از تجاری سازی رایج و نئولیبرال در مدیریت شهری؛
🔻به شهر "سرای ایرانی" خوش آمدید!
▫️فارغ از سهوی یا عمدی بودن ماجرا؛ آیا قم هم مانند مشهد به سمت غلبه دادن جنبه سیاحتی به زیارتی و علمی حرکت می کند؟!
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
وقتی شرق طی چند سال اخیر به شکلی صریح در حال تعقیب رویکرد تاریخی برای بهره برداری امروز اهالی اصلاحات است؛
📸 تیتری به نام دیروز، به کام امروز!
▫️لازم به ذکر است امروز مصادف بود با حوادث سال قبل زاهدان که معاندین برنامهریزی قابل توجهی برای به آشوب کشیدن شهر داشتند که با هوشیاری مردم و نیروهای امنیتی ناکام ماند؛ مطلب فوق از شرق برای دیروز است!
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
استمرار فعالیت های برخی واکسن هراسان حوزوی بدون مراعات اخلاق نقد؛
📸 بگذارید لااقل با گذر زمان فراموش کنیم!
✔️ پایگاه خبری، تحلیلی #صدای_حوزه؛ رسانه آزاد و مستقل طلاب و فضلای حوزه های علمیه
🌐 Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
📸 اجتماع عظیم برای جشن میلاد پیامبر اکرم (ص) در یمن
🆔 @sedayehowzeh
امروز صبح، مدیر حوزه های علمیه در جلسه هم اندیشی با طلاب هنرمند و فعال در تبلیغ نوین طی تذکری دقیق مطرح کرد:
🔻 کارهای قبلی را به عنوان تحقق اوامر رهبری طرح نکنید! + نکات جدی طلاب فعال در عرصه تبلیغ مجازی
▫️حجت الاسلام والمسلمین ملانوری، معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه، در ابتدای این جلسه ضمن خوشامد گویی به طلاب هنرمند و مبلغ مجازی، اعلام کرد مدیر حوزه های علمیه در جهت اجرایی شدن اوامر رهبری انقلاب در ادامه این هم اندیشی، سه نشست دیگر با اساتید و مبلغین حوزوی خواهند داشت.
آیت الله اعرافی:
▫️در جلساتی که برای پیگیری منویات رهبر انقلاب برگزار می شود نباید فرافکنی صورت پذیرد، یعنی نباید گفته شود که این امر رهبری برای فلان بخش بوده و دیگری بگوید برای بخش دیگر بوده است؛ همچنین کارهای انجام شده قبلی را به پای خواسته رهبری نگذارند، یعنی با اینکه کارهای خوب و گاه بی سابقه ای در حوزه تبلیغ انجام شده است اما نباید آنها را به عنوان تحقق اوامر اخیر رهبری مطرح کرد و لازم است کارهای نو و جدیدی آغاز شود.
🔹 طرحی که برای ارتقای وضعیت معیشتی اساتید و مبلغین و... داشتیم بعد از ۵ سال تلاش، کم کم در حال اجرایی شدن می باشد، این طرح می توانست در یک ماه به نتیجه برسد اما سرعت فرآیندهای حوزه به این شکل است.
🔸 ساماندهی کانال های حوزوی امر لازمی می باشد اما سخت گیری زیاد در این زمینه درست نیست. / نقل به مضمون
فعال مجازی، حجت الاسلام سیدکاظم روحبخش:
🔹طلبه ای که میخواهد وارد عرصه تبلیغ مجازی شود حس "بی هویت" بودن دارد و از دوستان و مسئولین مدرسه علمیه اش کنایه می شنود.
▫️خیلی نگران ضعیف شدن طلاب مبلغ مجازی به جهت سواد حوزوی نباشید؛ امروز طلبه بی سواد خیلی نمی تواند در این فضا بالا بیایید چرا که مردم خوب تشخیص می دهند و امروز محوریت کار در فضای مجازی، محتواست نه فقط حواشی!
🔸مسئولان حوزوی نگران هستند که اگر طلبه ای در مجازی رشد کند، کم کم از حوزه جدا شود، راهکار در چنین مواردی اینست که خود حوزه ارتباطش را با این طلاب قطع نکند و به بهانه های مختلف او را کنار خود حفظ کند.
خانم رجب نیا، فعال مجازی از حوزه خواهران:
▫️ما پای کار هستیم البته اگر حوزه ما را ببیند!
🔹 نیاز به آینده پژوهی تبلیغی در حوزه داریم که بدانند ۱۰ سال دیگر چه موضوعاتی مطرح خواهند شد؛ اگر مبلغان امروز ما ۱۰ سال قبل برای امروز تربیت شده بودند شاهد برخی مشکلات فرهنگی فعلی نبودیم!
🔸بسیاری از طلاب فعال مجازی را دیده ایم که بخاطر عدم حمایت حوزه، جذب سپاه و... شده اند و بعد از چند ماه کیفیت کارشان از دست رفته است!
فعال عرصه بازی های دیجیتالی، حجت الاسلام بنیسی:
▫️نقش و مرجعیت حوزه های علمیه در نظارت بر ساخت بازی های دیجیتالی در سطح ملی باید تثبیت شود و لازمه آن ایجاد ساختار کارآمد درون حوزوی می باشد.
🔹 حوزویان حدود ۵۰ بازی دیجیتال به شکل خودجوش ساخته اند و از هر ۲۱ خانواده ایرانی اهل بازی، یکی شان با این بازی ها ارتباط دارند که اهمیت کار را می رساند.
مدیرفرهنگی ایتا:
▫️الان ۶ و نیم میلیون کانال فعال در ایتا داریم و روزانه بیش از ۱۳۰ گیگابایت بر ثانیه پهنای باند داریم که نسبت به قبل سه برابر شده است.
🔹متاسفانه در حوزه، جایی نیست که کانال های حوزوی را مدیریت کند و علی رغم تقاضاهایی که در این جهت داشتیم، پاسخی از حوزه دریافت نکردیم.
🎙جایی برای شنیدن صدای طلاب
🌐 V.O.H / Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
13.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▫️راه کنترل خطورات نفسانی
🎙درس اخلاقی از علامه مصباح یزدی
🆔 @sedayehowzeh
11.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 رئیس مجمع تشخیص: مجمع هیچ نامهای در مخالفت با مصوبۀ بیاعتبارشدنِ قولنامهها به رهبر انقلاب ننوشته است
▫️ماجرا این است که برخی از فضلای حوزۀ علمیۀ قم به رهبری نامه نوشتند و ادعاهای برخی که میگویند هیچجای دنیا اسناد غیررسمی حجت نیست را رد کردند. حتی در پایان نامه نوشتهاند: نظر فقهی و رهمنودهای حضرتعالی برای ما و همۀ مسئولان نظام ملاک عمل است.
🔹آقا حکیمانه در پاسخ به فضلای قم نوشتند: اگر مجمع نظرات دیگری دارد، ایرادی ندارد. نظر من ناظر به ابطال معاملات نیست، بلکه دستور به قوهقضائیه برای نپذیرفتن مخاصمات است.
🎙جایی برای شنیدن صدای طلاب
🌐 V.O.H / Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 حسرت بزرگ بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران
🆔 @sedayehowzeh
قابل توجه طلاب محترم سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم؛
🔻 مهلت نهایی انتخاب دروس / حضور چشم نواز فقه معاصر در لیست دروس خارج؛ از فقه هوش مصنوعی تا فقه پزشکی
#اطلاعیه
▫️ انتخاب درس برای سطوح عالی و خارج حوزه قم تا تاریخ ۱۱ مهر جهت انجام حذف و اضافه فعال میباشد.
🔹طلاب محترم میتوانند طبق شیوه نامه انتخاب درس اقدام نمایند.
🔸انتخاب درس از پایه و درس پایه پایین به بالا / حذف درس از پایه بالا به پایین
▫️طلاب پایه ده که جهت تکمیل سطح سه نهایتاً به ۱۹۰ ساعت درس بیشتر از سقف مجاز نیاز داشته باشند میتوانند با ذکر نام درس، استاد و مکان تدریس (به شرط عدم تداخل در برنامه درسی، ارسال درخواست در ایام حذف و اضافه و انتخاب ۶۰۰ ساعت مجاز) از طریق پیشخوان ارتباطی آموزش، درخواست خود را ارسال نمایند.
🔹از روز چهارشنبه ۱۲ مهر سامانه حضور و غیاب فعال خواهد شد، طلاب محترم جهت ثبت حضور (از اول مهر) از طریق استاد محترم یا نماینده ایشان پیگیری نمایند./ سطوح عالی
🆔 @sedayehowzeh
به مناسبت روز جهانی سالمندان؛
🔻آیا در اسلام خانه سالمندان داریم؟
▫️هر چه بیشتر می اندیشم، عیان تَرَم می شود که اساسا سبک زندگی مدرن غرب، به محوریت اداره ها و ساختارهای متمرکز حکومتی، بر روی #ویرانه_های_خانواده بنا شده است. خانواده در غرب نابود شد و برای جبران کارکردهای آن، نهادهای مختلفی در حیطه مدیریت روابط انسانی سربرآورد. امروز روز جهانی سالمندان است و خانه سالمندان، نمونه ای واضح از آن نهادها و ساختارها.
توضیح بیشتر آنکه:
🔹 از روزی که #اقتصاد، محور تمامی برنامه ریزی های تمدن مدرن شد و ارزش هر کس به میزان کارکرد اقتصادی او، و از زمانی که ساختارهای جامعه، خانواده را به سمت جهنم هسته ای شدن و تنهایی راندند، قشری روی دست جوامع پیشرفته!! ماند که نه ارزشی داشتند، چرا که دیگر رمقی برای کارشان نبود و نه سرپرستی، که حداکثر یکی دو فرزندشان هم دنبال کسب هویت خود (پول) بودند.
🔸نهایتا عقلا(!) تصمیم گرفتند که این قشر بی خاصیت مزاحم را در جایی متمرکز کنند که باهم بمیرند. نامش را #خانه_سالمندان گذاشتند همانطور که #خانه_کودکان(مهدکودک) هم ساخته بودند، چرا که نصف جمعیت جامعه یعنی زنان، نباید بیکار باشند و مشغول وظایف سخیف و بی اهمیت مادری!!
▫️در این سوی اما اسلام عزیز، احترام و اهتمام به سالمندان را، از عوامل سعادت در قیامت شمرد(کافی ج۲ ص۶۵۸). بزرگداشت سالخوردگان را بزرگداشت خدا معرفی کرد(کافی ج۲ص۱۶۵). یکی از نشانه های جامعه فاسد را بی توجهی به سالمندان عنوان (نهج البلاغه خطبه۲۳۳) و پیامبرش فرمود: کسی که سالمند را گرامی ندارد از من نیست(کافی ج۲ ص۱۶۵) و تنها منافق است که حقوق سالخوردگان را نادیده می گیرد(کافی ج۲ص۶۵۸). همچنین پذیرش شکر خداوند متعال را منوط به سپاسگزاری از پدر و مادر دانست(خصال ص۱۵۶) و صادق آل محمدش(علیهم السلام) نیز، در تفسیر «وبالوالدین إحسانا» فرمودند: یعنی آنقدر نسبت به رفع نیازهای پدر و مادر اهتمام داشته باشی که اجازه ندهی مجبور شوند آنچه را نیاز دارند از تو بخواهند(کافی ج۲ص۱۵۷).
🔹اینها و دهها درّ و گوهر قرآنی روایی دیگر یعنی: از منظر اسلام عزیز، هر چقدر که والدین جایگاهی رفیع دارند و بر فرزندانشان حقوقی، این وضعیت در کهن سالی دهها برابر می شود و همه اینها به ما می گوید: اساسا #خانه_سالمندان، نماد یک جامعه کثیف ضد انسانی و بی رحم است و فرسنگها از اسلام و هدایت اسلامی به دور./ بسلام آمنین
#صدای_حوزه:
✍ باید دقت کرد راه حل میدانی چنین معضلاتی حذف مثلا خانه سالمندان یا تخریب شخصیتی فله ای و درهم مرتکبان چنین فعلی نیست، باید با نگاهی لمّی سراغ عوامل اقبال خانواده ها به مراکزی مانند خانه سالمندان پرداخت؛ در جامعه ای که گرفتار زندگی به سبک مدرن شده است نمیتوان با حذف لوازم این زندگی اوضاع را اصلاح کرد؛ در کنار اصلاح نگاه بنیادی، زمینه ها و بسترها باید بازمهندسی شوند...
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
📸 تصویری از تبلیغ فرزند کمتر، زندگی بهتر در اواخر دهه شصت
▫️هنوز که هنوز است فعالان عرصه #جمعیت، به ناچار در کنار مطالب متنوع و کارآمدی که مطرح می کنند، در حال حل و فصل دو نکته ابتدایی این مطلب هستند:
مادرانی که هفت، هشت بچه می آورند نه می توانند...
🆔 @sedayehowzeh