هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 رهبر انقلاب: بمبارانها عمر رژیم اشغالگر را کوتاهتر خواهد کرد / قدرتنمایی بیارزش رژیم صهیونیستی مثل ورزشکار شکستخوردهای است که برای تلافی، به طرفدارهای تیم مقابل حمله کند/ این ظلم و بیرحمی بیپاسخ نخواهد ماند
✏️ رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار ورزشکاران و مدالآوران ایران:
رژیم صهیونیستی در حادثهی طوفانالاقصی ضربه فنی شد. یعنی حماس بعنوان یک گروه مبارز، نه بعنوان یک دولت، نه بعنوان یک کشور با امکانات زیاد بعنوان یک گروه، یک گروه مبارز توانست دولت غاصب صهیونیست را با آن همه امکانات ضربه فنی کند.
✏️ تا امروز هم نتوانستند از زیر بار فشار و ننگی که این شکست بر آنها وارد کرده خودشان را خارج کنند. بله قدرتنمایی میکنند؛ اما کجا؟ در بیمارستان مریضهای غزه، در مدرسهی غزه، روی سر مردم بیپناه مردم غزه این قدرتنمایی ارزشی ندارد. این مثل این است که؛ که یک ورزشکاری در میدان شکست بخورد، بعد برای تلافی آن شکست به طرفدارهای تیم مقابل حمله کند، به آنها فحاشی کند و آنها را کتک بزند یعنی فضاحتبارتر از کاری که رژیم صهیونیستی کرده انصافاً وجود ندارد.
✏️ آن باخت سنگین، آن باخت سنگین رژیم صهیونیستی با این بمبارانها جبران نخواهد شد و اینجور بمبارانها عمر این رژیم غاصب را کوتاهتر خواهد کرد، این ظلم و بیرحمی بیپاسخ نخواهد ماند. ۱۴۰۲/۹/۱
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺تحلیلگر عمانی: آنچه کشورهای عربی خلیج فارس دارند اقتصاد نیست، قدرت مالی است/ ایران اراده کند، آنان را به بردگی میگیرد!
علی المعشنی، تحلیلگر سیاسی عمانی:
▫️اگر ایران دست از حمایت مقاومت فلسطین بردارد و موضعی مثل کشورهای عربی اتخاذ نماید، یقین دارم آمریکا با همه خواستههایش موافقت خواهد کرد، حتی اگر بخواهد کشورهای خلیج را به بردگی بگیرد و حاکمانشان را خود تعیین کند!
🔹کشورهای خلیج را باد غرور برداشته که ما [با آمریکا] شریک و متحد و چه و چه هستیم.. شما هیچ قدرتی ندارید، دولتهای سوپرمارکتی هستید که حتی اقتصاد هم ندارید، شما قدرت مالی دارید نه اقتصاد؛ نفت را نه تولید، بلکه فقط استخراج میکنید.
🔸شما تنها یک کارت بازی هستید، برای آمریکاییها هیچ ارزشی ندارید؛ خاطرات مقامات غربی پس از پایان مسئولیت را بخوانید!
▫️اگر بحث مزدوری سیاسی باشد، ایران کارتهای فوقالعاده زیادی دارد، لکن سیاست ایرانیها مانند شرع، مبتنی بر اصول و فروع است؛ سیاست حقیقی هم همین است و جای اصول و فروع نباید عوض شود.
🆔 @sedayehowzeh
📸 وقتی یک داروخانه هم متوجه پیوست فرهنگی کارش هست اما در سویی دیگر با بازیگری مدیران بی دغدغه و محافظه کار، بودجه های درشت مسئولیت اجتماعی برخی مراکز و دستگاه ها، خرج تشریفات و مانورهای بی ثمر می شود!
#طلبه_خبرنگار
#قم
🆔 @sedayehowzeh
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺ترس از نقش آفرینی طلبه روانشناس ها در میان نوجوانان!
صبا آلاله روانتحلیلگر سیاسی و اجتماعی در گفتگو با اینترنشنال:
▫️حوزه علمیه می خواهد از طریق روانشناسی با مردم ارتباط بگیرد...
✍️ مصاحبه اخیر حجت الاسلام عالم زاده نوری منجر به واکنش برخی رسانه ها شده است؛ در این کلیپ هم در حالی که عنوان کارشناس اینترنشنال یعنی "روانتحلیلگر سیاسی و اجتماعی" به حد کافی گویای استفاده ابزاری از روانشناسی می تواند باشد، در این گفتگو تا جای ممکن علیه ابزارانگاری روانشناسی توسط جمهوری اسلامی و حوزه های علمیه تبلیغ می شود؛در این گفتگو هیچ نشانی از مباحث علمی مشاهده نمی شود!
▫️صبا آلاله البته به درستی ( هر چند به قصد تخریب) اشاره می کند که روانشناسی هم می تواند یکی از ابزارهای ارتباط عمیق تر روحانیت با مردم باشد؛ گفتنی است این رویکرد حوزه و توجه به فناوری های اجتماعی مختلف جهت افزودن به حلقه های وصل با مردم اتفاقا مورد تحسین و ستایش مردم مذهبی ایران است و نباید چنین پروپاگانداهایی منجر به تضعیف این رویکرد (ضمن لزوم تهذیب از معایب) شود.
در همین زمینه:
📎 حوزه هنوز متوجه نیست که اصل رابطهی او با جامعه، در حال به هم خوردن است! (لینک)
یادداشت تحلیلی صدای حوزه را درباره این قبیل واکنش ها در فرسته بعدی مطالعه کنید 👇
🆔 @sedayehowzeh
چند نکته درباره واکنش رسانه های معاند به اظهارات معاون تهذیب حوزه های علمیه در تشریح کارکرد روانشناسان حوزوی در مواجهه با افسردگی دوره نوجوانی؛
🔺دو هزار طلبه روانشناس یا تعداد معدودی متخصص حوزوی؟!
اخیرا حجت الاسلام عالم زاده نوری، معاون تهذیب و تربیت حوزههای علمیه در گفتگو با خیرگزاری ایلنا نکاتی را گفت که مورد توجه رسانه های داخلی و خارجی قرار گرفت؛ نقطه ثقل خبرها این دو جمله بود:
▫️دو هزار طلبه روانشناس داریم
▫️برخی روانشناسهای دانشگاهی، نوجوانان را به فعل حرام توصیه میکنند
طبق روال رسانه های پرهیاهو و زرد و به تبع آنها متاسفانه حتی در کانال ایتای مرکز مدیریت حوزه و برخی خبرگزاری های حوزوی که ذوق زده تیتر زدند " دو هزار طلبه روانشناس داریم"، نکات دقیق این مصاحبه دیده نشد و برداشت های غلط از آن به ذهن مخاطب ایرانی مخابره شد مثل این موارد:
1️⃣ طلبه ها در حوزه های غیرتخصصی اصرار به ایفای نقش دارند، یک روز زنان طلبه ترغیب می شوند بازیگر شوند (لینک) تا سینما را از شر سلبریتی ها نجات دهند و یک روز قصد ورود به دنیای پزشکی و واکسن را دارند و امروز هم می خواهند جای روانشناسان را تنگ کنند!
2️⃣ حوزه علمیه همه را به جز خودش منحرف و غیرقابل اعتماد می داند و معتقد است روانشناسهای دانشگاهی، نوجوانان را به فعل حرام توصیه میکنند! (با حذف سور قضیه یعنی "برخی")
3️⃣ اساسا حوزه ای که با بدیهیات علمی روز جهان مقابله می کند محکوم به انزوا و شکست است، در نقد صحبت های معاون تهذیب حوزه تلاش وافری برای یادآوری تفوق مطلق علوم انسانی بر حوزوی دیده می شود.
اما در پاسخ به این سه انگاره توجه به این سه نکته راهگشاست:
1️⃣ متن مصاحبه حجت الاسلام عالم زاده نوری به اندازه کافی گویاست و نشان می دهد وی کاملا متوجه حوزه های تخصصی روانشناسی و عدم جواز ورود افراد غیر متخصص به آن حوزه های دانشی هست:
🔸" ما در حوزه علمیه حدود دو هزار طلبه داریم که به صورت تخصصی در زمینه روانشناسی و مشاوره تحصیلات دانشگاهی دارند. از این میان، تنها افراد معدودی هستند که توان درمان افسردگیهای حاد که به اختلال تبدیل شده را دارند. درمانگریِ مشکلات روانشناختی، وقتی به مرحله حادی رسیده باشد، کار بسیار پیچیدهای است./ سطحی از افسردگی هم وجود دارد که شدت آن زیاد نیست و پایداری ندارد؛ در این حد که فردِ افسرده، از زندگی راضی نیست و به نوعی دَمَغ است. در خصوص این افراد کلمه افسردگی به کار نمیرود. نمونهاش کسانی هستند که غم و حزنی دارند، اما مشکلشان پایدار و شدید و حاد نیست. ناامیدیهای مقطعی کمی آنها را آزار میدهد، نیاز به امید و نشاط بیشتری دارند. روحانیون در حل و فصل این مشکل بسیار توانا هستند و میتوانند به این افراد کمک کنند."
⬅️ رسالت سنگین دوهزار طلبه روانشناس حوزوی:
🌐 https://v-o-h.ir/?p=44210
2️⃣ در بی اعتمادی حوزه به دیگران هم سالهاست که شاهد گاف ها و سوتی های اشتباه برخی حوزویان و بهره برداری رسانه های مسأله دار هستیم تا چنین نگاهی به بخشی از جامعه ایرانی پمپاژ شود و کار به جایی می رسد که طلبه ای که بر اساس نگاه اخلاقی، حتی به خود اجازه نمی دهد خودش را از یک گناهکار به اصطلاح تابلو هم بالاتر بداند متهم به بدبینی نسبت به دیگران می شود.
🔸معاون تهذیب حوزه در این مصاحبه می گوید: " علوم روانشناختی همان پنجرهای است که به هر حال موضوعاتی را در ارتباط با روان انسان برای ما روشن میکند، ولی میتوانیم پنجرهای دیگر را بگشاییم و آن پنجره منابع دینی است." او بیماری های حاد روانشناختی را حوزه تخصصی کسانی می داند که تحصیلات تخصصی در این زمینه داشته اند و اینها بیانگر نگاه دقیق وی به جایگاه هاست.
🔸وی در ادامه می گوید: ". البته یک چالش در این میان وجود دارد؛ گاهی وقتها آموزههای دینی ما با آموزههای روانشناختی همخوانی ندارد یعنی دین در مورد موضوعی، توصیهای میکند و روانشناسی توصیه دیگری دارد. گاهی شنیده شده که برخی روانشناسهای دانشگاهی نوجوانان را برای آرامش روانی به فعل حرام توصیه کردهاند." ؛ همانطور که مشخص است توصیه های ضددینی روانشناسان در حد استثنا و شنیده شده ها مطرح شده است که غیر قابل انکار هم هست.
3️⃣ در زمینه جایگاه علم روانشناسی اتفاقا معاون تهذیب حوزه از جمله افرادی هست که نگاه متفاوتی دارد و این مسأله چند بار باعث بحث های جدی درباره حوزویان آشنا با علوم روانشناختی شده است، به عنوان مثال این موارد را مرور کنید:
🎙 نگاه متفاوت استاد عالم زاده نوری به مشاوره روانشناختی و تبیین سنت مشاوره دینی:
🌐 https://eitaa.com/sedayehowzeh/38253
➕ وقت خیزش روانشناسان حوزوی!
➕ کدام روانشناسی؟!
🌐 Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
10.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▫️تاثیر تغذیه بر رفتار/ اولین اثر: کاهش عصبانیت و پرخاشگری
🎙 استاد تراشیون در جلسه "عطر خوش خانواده"
🆔 @sedayehowzeh
🔺 از آمیش ها در پنسیلوانیای آمریکا تا منتظران ظهور در روستای ایستا طالقانِ ایران
▫️ در طول سالیان اخیر سرعت تکنولوژی به حدی بوده است که عمده ساختارهای سنتی و قدیمی را دچار دگرگونی های عظیم و عمیقی نموده است تا حدی که نمی توان عرصه ای را یافت که فناوری، چهره ان را تغییر نداده باشد.
🔹ولی در برخی نقاط عالم هستند مردمانی که هنوز در نزاع بین سنت و مدرنیته، سمت سنت ایستاده اند و هنوز دل به تکنولوژی نسپرده اند. نمونه ای از آن در غرب مربوط به آمیش ها در آمریکا هستند که از سوئیس به آنجا مهاجرت کرده اند و نمونه ای از آن در شرق در ایران خودمان و در روستایی نزدیک طالقان است.
🔸 پايهگذار آن یکی یعنی مکتب و فرقه آمیش، شخصی به نام «ژاکوب آمان»(1720-1644) بوده است و پایه گذار این یکی یعنی طالقان ایران، جمعی از مقلدین مرحوم میرزا محمد صادق مجتهد تبریزی هستند که سالها قبل از تبریز مهاجرت کردند، ابتدا به سمت شمال و سپس به دنبال جائی بودند که اصلاحات ارضی صورت نگرفته باشد، در نهایت به طالقان آمدند و رحل اقامت افکندند، ایشان با هرگونه تجدد و با هر گونه ابزار تکنولوژیک و مدرن مخالف هستند. از آب لوله کشی، برق، گاز و امثالهم استفاده نمی کنند و یک زندگی سنتی را سپری می کنند و معتقدند ظهور منجی بسیار نزدیک است. همچنان که آمیش ها از هیچ تکنولوژی حتی برق و اتومبیل و تلفن و ... بهره مند نمی شوند و در قرن ۱۷ متوقف شده اند! / حجت الاسلام ابراهیم شریفی
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
21.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 روایت یک خبرنگار از دیدار قهرمانان ورزشی و مدالآوران بازیهای آسیایی و پارا آسیایی با رهبر انقلاب
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
📽 رهبر انقلاب، ورزشکاران و انگشترهای محبوب!
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
کلاس مشاوره.mp3
29.3M
▫️ صوت جلسه عطر خوش زندگی (ویژه بانوان) در دفتر مقام معظم رهبری قم / ۱۴۰۲/۰۹/۴
🎙حجتالاسلام والمسلمین تراشیون
عواملی که سبک زندگی فرزندان را تغییر میدهد؛روی اعداد بزنید تا مبحث مشخص شده را بشنوید:
۱_ رسانه 2:12
۲_ نظام سرمایه داری 4:21
۳_ جهل والدین 10:04
نکات مربوط به تغذیه:
۱_ ارتباط خواب مناسب با تغذیه 14:20
۲_ اولویت خواب نسبت به تغذیه 15:26
۳_ بهترین زمان برای صرف شام 16:30
۴_ شام، مقدمهی صبحانه 26:49
۵_ مهمترین وعده غذایی 28:22
۶_ نتیجهی خوردن صبحانه خوب 30:36
۷_ علت اهمیت تغذیه 34:24
۸_ غذای دسته جمعی 41:54
۹_ حالات روحی مناسب در کیفیت بخشی به فرایند تغذیه 45:58
۱۰_ ریزهخواری ممنوع 48:17
۱۱_ برنامهی غذایی روزانه 49:41
🆔 @sedayehowzeh
7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بازنشر انتقاد تند پناهیان از وضعیت ایستای نهادهای فرهنگی،دانشگاه و حوزه های علمیه؛
📽 مسئولین قبلی سازمان تبلیغات اسلامی باید بخاطر این وضعیت خجالت بکشند؛ الان حجاب باید مشکل ما باشد؟!
حجت الاسلام والمسلمین پناهیان:
▫️سازمان تبلیغات و صداوسیما باید خجالت بکشند که هنوز حجاب، چالش ماست. / الان که نتیجه بیحجابی در غرب مشخص شده، هنوز باید مشکل ما باشد؟!
🔹جالب است که وقتی قبلی ها هم که وضع موجود را برای ما به جا گذاشته اند می روند، آنها را بالای سر این جدیدی هایی می گذارند که می خواهند کار کنند که مبادا از سنت های غیرخلاقانه پیشین خارج نشوند!
🔸ما در آموزش عالی هنر خلاقیت نداریم، بعید می دانیم با این وضعیت آموزش سریال های تکان دهنده برای جهان بتوانیم بسازیم.
▫️حوزه هم که خودش را محدود به مسائل نظری کرده است و اگر تبلیغ در حوزه اولویت اول بود آنوقت طلبه اهل شعر، هنر و فیلمنامه، آدم درجه یک حوزه می شد ولی نیست!
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh