eitaa logo
سِدنا ³¹³ .
534 دنبال‌کننده
3.8هزار عکس
2.3هزار ویدیو
19 فایل
ما آمده‌ایم با زندگی کردن قیمت پیدا کنیم ؛ نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم . - آیت‌الّله‌بهجت - _____ سدنا ؛ جهت آگاهی ِمردمانِ ایتا . نشر و کپی [ واجب ِ] مسلمان ! .. ؛ 🤍 - ظهورِ مهدیِ فاطمه ، نیازمند به انقلابِ درونی شیعیان است . - @SednaAlbom .
مشاهده در ایتا
دانلود
سِدنا ³¹³ .
-
- شهید حسن‌ باقری : اگر دو موضوع‌ را رعایت‌ بکنید ، خداوند شهادت‌ را نصیبتان‌ می کند : یکی‌ پرتلاش‌ باشید دوم‌ مخلص‌ باشید !!
- سلاح ما در مقابل دشمن مقاومت است، سلاح ما ایستادگی در مقابل دشمن است . . باید با نهایت توان از این سلاح استفاده کنیم ؛ تمام این صحبت‌هایی که می‌کنم آخر آن برمی‌گردد به اینکه خداوند به ما رحم کند، خداوند که استواری و مقاومت رزمنده‌ها را در مقابل کفار ببیند، قطعاً با امدادهایش کمک می‌کند . + شهید باکری‌ .
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
- بسم اللھ . 🤍 '
دعای ِفرج ِامام‌زمان - عج‌الله‌ - 🤍 . 「 @SEDNA313 ᯓ سِـدنا ִֶָ 」
-
سِدنا ³¹³ .
-
- پيامبراکرم [ ﷺ ] : كربلا پاكترين بقعه روى زمين و از نظر احترام بزرگترين بقعه‌ها است و الحق كه كربلا از بساطهاى بهشت است .. !!
- واکنش انصارالله به قرار گرفتن در فهرست تروریسم !! + نصرالدین عامر معاون رئیس سازمان رسانه‌ای انصارالله : همانطور که آمریکایی‌ها در دریا از مقابله با ما عاجز ماندند و شکست خوردند ، این بار نیز اقدام آنها در قرار دادن انصارالله در فهرست تروریسم ، با شکست مواجه خواهد شد . اگر آمریکا ما را در فهرست دوستان قرار می‌داد ، برای ما خطرناک‌تر و تحریک‌آمیزتر بود تا آنکه ما را در فهرست تروریسم قرار دهد . آمریکا با این اقدام ، مردم یمن را به دلیل حمایت از غزه هدف قرار داده است و این افتخار بزرگی برای مردم ما و بخشی از مبارزات آنها است . جنبش انصارالله یمن در آمریکا نه سرمایه گذاری و نه حساب بانکی و نه شرکت دارد و اعضای این جنبش به آمریکا سفر نمی‌کنند .
شب جمعه‌س ، سوره واقعه و سوره جمعه فراموش نشه ! التماس دعا ..
5.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
- چی بهتر از این .. ؟ (: + صلی‌الله‌علیک‌یا‌اباعبدالله
- عاشق گل نرگس بود 💔 (: + شب جمعه‌ست شهدا رو یاد کنیم با ذکر صلوات (: