#روایت_عاشورا
💎منتقم خون سالار شهیدان به فرموده خود امام حسین علیه السّلام (بخش اول)
▫️القاب امام زمان عّجّّل اللَّهُ تعالي فّرجه الشِریف در ارتباط با منتقم خون سالار شهیدان
🔺️سالار شهیدان علیهالسلام به فرزندش امام سجاد علیهالسلام فرمود: سوگند به خدا؛ خون من از جوشش باز نمیایستد تا اینکه خداوند، مهدی عّجّّل اللَّهُ تعالی فّرجه الشِریف را برانگیزد.
🔸️شکی نیست که امام مهدی عّجّّل اللَّه تعالي فّرجه الشِریف یگانه منتقم خون امام حسین علیهالسّلام است، چنانکه در دعای ندبه میخوانیم: «این الطالب بدم المقتول بکربلا این المنصور علی من اعتدی علیه و افتری...؛ کجاست طالب خون حسین علیهالسّلام که در کربلا کشته شد؟ کجاست آنکه بر متجاوزان و مفتریان بر او یاری شده است؟»
▫️در روایات اهل بیت علیهمالسّلام، به طور اخص، با القابی از این ویژگی آن حضرت یاد شده است که به آنها اشاره میشود:
📌 قائم
🔸️«قائم از القاب مشهور حضرت حجت عّجّّل اللَّهُ تعالي فّرجه الشِریف است که در بیشتر روایات شیعه وارد شده و شیعیان با شنیدن آن به احترام حضرت عّجّّل اللَّهُ تعالي فّرجه الشِریف و اعلان آمادگی قیام میکنند.»[از حسین علیهالسلام تا مهدی عجلالله تعالی فرجه، محمدرضا فؤادیان ص۳۲]
🔸️«قائم به معنی قیام کننده برای گرفتن انتقام خون امام حسین علیهالسّلام از القاب خاصّه مشهوره متداوله آن حضرت است. در زبور برلبوموا نیز به این لقب از ایشان یاد شده است.» [📚از غروب عاشورای حسینی علیهالسلان تا طلوع ظهور مهدی عجلالله تعالی فرجه ص۵۵ به نقل از تذکره الائمه ص۱۸۴)]
🔸️ امام باقر علیه السّلام در وجه نامگذاری حضرت مهدی عّجّّل اللَّهُ تعالي فّرجه الشِریف به قائم آل محمد صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِه حدیثی قدسی را روایت فرمود:
🔸️ هنگامی که جد من حضرت سیدالشهداء حسین بن علی علیه السّلام شهید شد، ملائکه به درگاه خداوند ضجه و ناله و نزد پروردگار شکایت کردند … [تا آنکه فرمود] پس خدای عزوجل امامان از فرزندان حسین علیهالسلام را به آنان نشان داد و ملائکه از دیدن آنها خوشحال شدند. در آن هنگام دیدند که یکی از ایشان در حال قیام است و نماز میخواند. پس خداوند عزوجل فرمود: به وسیله این قائم از آنان (قاتلان حسین علیهالسلام) انتقام خواهم گرفت.» [📚موعود نامه، فرهنگ الفبایی مهدویت، مجتبی تونهای ص ۳۱۸ به نقل از دلائل الامامه ص ۲۳۹ ]
🔸️«در حدیث معراج پیامبر اکرم صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِه وَ سَلَّم باز در اینباره میخوانیم؛ وقتی در عرش الهی چشم رسول گرامی اسلام به نورهای ائمه اطهار علیهمالسّلام افتاد و دید یکی از آنها با سایر نورها فرق میکند، از جانب خداوند متعال ندا رسید که: او همان قائم ماست. او همان کسی است که حلال ما را حلال و حرام ما را حرام خواهد کرد... من به توسط او از دشمنان انتقام خواهم گرفت.» [📚 کمالالدین، ترجمه منصور پهلوان، ج۱، ص۴۷۴]
🔸️«امام صادق علیه السّلام در تفسیر آیۀ ٣٩ از سورۀ مبارکه حج که خداوند میفرماید: به کسانی که جنگ بر آنان تحمیل شده است، اجازه جهاد داده شده است، چرا که مورد ستم قرار گرفتهاند و خدا بر یاری آنها تواناست.» فرمود: اهل سنّت میگویند: این آیه در مورد رسول خدا صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِه نازل شده است زمانیکه قریش، پیامبر اکرم صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِه را از مکّه بیرون کردند.
🔸️در حالی که شأن نزول آیه، در مورد قائم آل محمّد عجّل اللّه تعالی فرجه است و آیه مربوط است به زمانی که حضرت مهدی عّجّّل اللَّهُ تعالي فّرجه ظهور میکند و به خونخواهی امام حسین علیهالسّلام برمیخیزد و این معنای جملۀ آن حضرت است که:«ما خون خواهان امام حسین علیه السّلام و طلبکنندگان دیه هستیم.» [📚 از غروب عاشورای حسینی علیخالسلام تا طلوع ظهور مهدی عجلالله تعالی فرجه، حسین احمدی قمی، ص ۵۸]
▫️▫️ ادامه دارد... ▫️▫️
#سدرةالمنتهی ↙️↙️↙️
─┅═ೋ❅🕋❅ೋ═┅─
🌸👉 🕋 @Sedrah🕋👈🌸
─┅═ೋ❅🕋❅ೋ═┅─
11.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استوری
حی علی العزا...
حی علی البکاء فی ماتم الحسین🖤
کانال عشاق الحسین_۲۰۲۲_۰۷_۰۷_۱۳_۱۰_۴۳_۹۲۳.mp3
12.61M
مگه یادم میره دل کندن عمه رقیہۜ
مگه یادم میره افتادن عمه رقیہۜ
حاج محمود کریمی
AUD-20220801-WA0014.
10.98M
#صدای_کربلا ۵ 🏴
#استاد_شجاعی
#حجةالاسلام_قرائتی
▪️کربلا ماجرای نخواستن امام در سال ۶۱ هجری نیست!
🔥کربلا ماجرای نخواستن امام در تمام تاریخ است!
- آیا شما به امام نیاز دارید؟
- آیا این نیاز را، شبیه به گرسنگی، تشنگی، نیاز به دوست داشته شدن، نیاز به ....
- در درون خودتان حس میکنید؟
- آیا این نیاز در انتخابهای شما، منشاء اثر هست؟
💥همه نمیتوانند به امام برسند!
#محرم
#امام_حسین
#سدرةالمنتهی ↙️↙️↙️
─┅═ೋ❅🕋❅ೋ═┅─
🌸👉 🕋 @Sedrah🕋👈🌸
─┅═ೋ❅🕋❅ೋ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علامت بیماری روح و نفوذ شیطان
🎙استاد مسعود عالی
#سدرةالمنتهی ↙️↙️↙️
─┅═ೋ❅🕋❅ೋ═┅─
🌸👉 🕋 @Sedrah🕋👈🌸
─┅═ೋ❅🕋❅ೋ═┅─
🏴 وظیفه مداحان
👈 فرهنگسازی کار اصلی مداحی است
◾️رهبر انقلاب: وظیفهی فرهنگسازی، وظیفهی ترویج، وظیفهی گستردن مبانی فکری و فرهنگی اسلام را جدّی بگیرید... فکر و پند و معرفت و بصیرت را با همین ابزارِ هنریِ برجسته[مداحی] منتشر کنید، با مهارتهایی که هر کسی بالاخره ابتکاراتی دارد و مهارتهایی دارد که به کار میزند.۱۳۹۹/۱۱/۱۵
🏴 #از_تبیین_تا_قیام
◾️ Farsi.Khamenei.ir
#محرم
#امام_حسین
#سدرةالمنتهی ↙️↙️↙️
─┅═ೋ❅🕋❅ೋ═┅─
🌸👉 🕋 @Sedrah🕋👈🌸
─┅═ೋ❅🕋❅ೋ═┅─
27.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #نماوا | کجا بودید، لحظهای که امامتون صداتون کرد؟ (زمزمه)
🎙 بانوای : حاج میثم مطیعی
🏴 عزاداری شب چهارم #محرم۱۴۰۱
🔺 هیأت آیین حسینی
👈 دریافت صوت و مشاهده متن :
Meysammotiee.ir/post/2411
👈 مشاهده با کیفیت بالا :
🌐 Aparat.com/v/k3QKA
#محرم
#امام_حسین
#سدرةالمنتهی ↙️↙️↙️
─┅═ೋ❅🕋❅ೋ═┅─
🌸👉 🕋 @Sedrah🕋👈🌸
─┅═ೋ❅🕋❅ೋ═┅─
▪️ماجرای ملحق شدن "حرّ" به کاروان حسینی
کاروان امام حسین(ع) کاروانی است که هر کسی اذن ورود به آن را ندارد مگر کسی که حاضر باشد از جان و نفس خویش برای احیای امر اهلبیت(ع) عبور کند و در این راستا از زینتهای دنیا بگذرد. خداوند به محبت خود قوانین عالم حسینی را طوری قرار داده است که هر کسی در هر زمانی میتواند با تزکیه و توبه وارد کاروان شود. تاریخ به اثبات رسانده بسیاری از افراد به واسطه یک لحظه توجه خداوند و با توسل به درگاه امام حسین(ع) دچار تحول روحی شده و به سعادت ابدی رسیده است. بنابراین قوانین الهی همواره بر اساس محبت و رحمت و دستگیری از مستضعفان بوده است.
شاید بهترین داستانی که خداوند در این باره برای تمام انسانها قرار داده است، ماجرای ملحق شدن "حر بن یزید ریاحی" باشد
حر کم کم به حسین(ع) نزدیک میشد. مهاجر بن اوس او را با وضع غیر عادى دیده پرسید اراده کجا دارى آیا مىخواهى بر حسینیان حمله کنى؟ حر، پاسخى نداده و همان وقت لرزه سختى اندامش را فراگرفته بود. مهاجر که وضع غیر عادى او را مشاهده مىکرد اظهار داشت عمل امروز تو مرا به شک مىاندازد. سوگند به خدا در هیچ کار زارى تو را مانند امروز بیمناک ندیده بودم و هر گاه از دلاورترین اهل کوفه از من بپرسند غیر تو نمیگویم و امروز چه پیش آمده که تو را بر خلاف انتظار مىبینم؟
حر، پاسخ داد امروز به خدا قسم خود را مخیر میان بهشت و دوزخ مىیابم و به خدا سوگند اگر تیکه تیکه و سوخته شوم هیچ مقام و موقعیتى را بر بهشت بر نمىگزینم؛ سپس اسب خود را به سوى حسین(ع) راند و دستها بر سر نهاده گفت:
حرّ عرضه داشت خدا مرا فداى تو کند من همان درمانده هستم که تو را از بازگشت به وطنت جلوگیرى کردم و در راه همه جا قدم به قدم با تو آمدم و نگذاردم از راه منحرف شوى و تو را در این مکان وحشتناک و خون خوار فرود آوردم و خیال نمىکردم این مردم حق جد تو را رعایت نکنند و تو را به این حال گرفتار سازند و به خدا سوگند اگر از هدف آنها باخبر بودم هیچ گاه چنان رفتارى با تو انجام نمیدادم اینک از در توبه آمده و از خدا مىخواهم از کرده من درگذرد شما که سیدى کریمید درباره من چه اندیشه دارید آیا توبه مرا مىپذیرید؟
حسین(ع) فرمود: آرى خدا توبه تو را مىپذیرد اینک فرود آی...
#سدرةالمنتهی ↙️↙️↙️
─┅═ೋ❅🕋❅ೋ═┅─
🌸👉 🕋 @Sedrah🕋👈🌸
─┅═ೋ❅🕋❅ೋ═┅─
❤امام حسین(ع) یعنی؟
امام حسین(ع) یعنی دوری از مال حرام
امام حسین(ع) یعنی دروغ نگفتن
امام حسین(ع) یعنی حمایت از فقیر
امام حسین(ع) یعنی رعایت حق الناس
امام حسین(ع) یعنی ربا نخوردن
امام حسین(ع) یعنی ظلم نکردن
امام حسین(ع) یعنی ظلم نپذیرفتن
امام حسین(ع) یعنی دست یتیم گرفتن
امام حسین(ع) یعنی نماز اول وقت
امام حسین(ع) یعنی حمایت از مظلومان
امام حسین(ع) یعنی اهمیت به خانواده
امام حسین(ع) یعنی رعایت حقوق طبیعت
امام حسین(ع) یعنی محبت به مردم
امام حسین(ع) یعنی مراعات حق همسایه
امام حسین(ع) یعنی حرام بودن اختلاس
امام حسین(ع) یعنی مراقبت از بیت المال
امام حسین(ع) یعنی پایبند بودن به همه ی ارزشها و دوری از همه ی رذیلت ها
و ماه محرم نماد زنده نگه داشتن این امام است. هیات ها و مراسمات عزاداری مرکز انتقال این مفاهیم اند. کسانی که دانسته یا ندانسته اقامه ی عزا درماه محرم را زیر سوال میبرند و یا آن را به انحراف میکشانند در واقع امام حسین(ع) را نمیشناسند و از کاربرد محبت او در جامعه غافلند.
السَّلاَمُ عَلَیْکَ یَا مَوْلاَیَ یَا أَبَا عَبْدِ اللَّهِ(ع)♥️
#محرم
#امام_حسین
#سدرةالمنتهی ↙️↙️↙️
─┅═ೋ❅🕋❅ೋ═┅─
🌸👉 🕋 @Sedrah🕋👈🌸
─┅═ೋ❅🕋❅ೋ═┅─
🕋 سدرةالمنتهی 🕋
╭🏴╮ ╰⇢⇢✨﷽✨❝╮ ✍ـᝰོ#کربلا از آغاز تا پایان🏴 #قسمت_اول📝 🔍این قسمت : شیعیان کوفه و دعوت از ا
╰⇢⇢✨﷽✨❝╮
#کربلا از آغاز تا پایان🏴
📝قسمت دوم
🔖این قسمت:
💔رفتن حضرت مسلم(علیهالسّلام)به کوفه💔
✨مسلم که شجاعترین فرزندان عقیل بود، این زمان، در حدود چهل و پنج سال سن داشت. وى ـ بنا به نقلى همراه قیس بن مسهّر صیداوى(40) ـ از مکه عازم مدینه شد و از آنجا همراه دو راهنما، راه عراق را در پیش گرفت. امام حسین(ع) از او خواسته بود تا بر هانى بن عروه وارد شود.(41) بر اساس برخى اخبار ابتدا نزد هانى آمد.(42) اما اخبار دیگرى اشاره دارد که بر مختار وارد شد.(43) خبر دیگرى حکایت از آن دارد که بر مسلم بن عوسجه وارد گردید.(44) قاعدتا براى آن که محل وى چندان مشخص نباشد، ممکن است چندین خانه را به عنوان محل استقرار خود معین کرده باشد.
🌷مسلم در 15 رمضان سال 60 به راه افتاد و در پنجم شوال همان سال ـ یعنى بیست روز بعد ـ وارد کوفه شد و تا هشتم ذى حجه که شهید شد، در این شهر بود. به محض ورود وى، رفت و آمد شیعیان با او آغاز شد و آنان با مسلم به عنوان نماینده امام حسین(ع) بیعت کردند. مبناى بیعت، عمل به کتاب خدا و سنت رسول خدا(ص)، مبارزه با ستمگران، دفاع از مستضعفان و تقسیم غنائم به طور عادلانه بود. بر طبق نقل مورخان، دوازده تا هیجده هزار (45) نفر با مسلم بیعت کردند.
بصره نیز شیعیانی داشت و امام حسین (ع) به همراه غلامش که سلیمان نام داشت، نامه هایی برای شیعیان بصره نوشت. عبیدالله بن زیاد حاکم بصره از آمدن سلیمان آگاه شد؛ او را دستگیر کرده، به دار آویخت. (46)
🌷مسلم در اوج فعالیت خود، زمانى که شرایط را فراهم دید، براى آن که مبادا امویان مشکلى براى کوفه ایجاد کنند، نامهای به امام حسین(ع) نوشت و از آن حضرت خواست تا به سرعت خود را به کوفه برساند و اصلا در آمدن تأخیر نکند. در این زمان، برخى از طرفداران بنى امیه ـ مانند عمر بن سعد، محمد بن اشعث بن قیس، مسلم بن سعید حضرمى و عمارة بن عقبه و عبدالله بن مسلم(47) ـ گزارش وضعیت کوفه دائر بر آمدن مسلم و بیعت شیعیان با او را به یزید نوشتند و از وى خواستند که اگر به کوفه نیاز دارد، فردى نیرومند را که مانند خودش با دشمنان عمل کند، (رجلاً قویا ینفّذ أمرک، و یعمل مثل عملک فى عدوّک) به کوفه بفرستند. (48)
یزید، عبیدالله را که حاکم بصره بود، مأمور کوفه کرد. سختگیرى ابن زیاد، یکباره اوضاع کوفه را دگرگون نمود. ابن زیاد با اعمال روش استبدادى و همراهکردن اشراف توانست کوفه را در مشت خود بگیرد. مردم پراکنده گشتند و مسلم در کوفه تنها ماند. وی در نهایت در خانه زنی به نام طوعه پنهان شد، اما توسط فرزند وی لو رفته و به شهادت رسید.
🥀درست روزى که مسلم به شهادت رسید، یعنى روز هشتم ذى حجه یا روز ترویه، امام حسین(ع) با عجله هرچه تمامتر، مکه را به قصد عراق ترک کرد. امام که عمره حج انجام داده بود، آن را تبدیل به عمره مفرده کرده، از مکه خارج شد.(49)
🔰در یک ماه آخر اقامت امام حسین (ع) در مکه که احتمال عزیمت آن حضرت به کوفه میرفت، بسیاری با این سفر مخالفت کردند. برخی که اموی مسلک بودند، او را به اطاعت امام وقت و دوری از شقاق دعوت میکردند. برخی با توجه به روحیات پیمان شکنانه مردم کوفه در جریان صلح امام مجتبی (ع)، آنان را غیر قابل اعتماد میشمردند. کسانی مردم زمانه را بنده درهم و دینار دانسته و آن حضرت را از رفتن به عراق بر حذر میداشتند. البته احتمال تحریکات امویان برای وادار کردن این افراد به این توصیه به امام وجود داشت، چون واقعا احتمال پیروزی امام در کوفه زیاد بود. اما این که کسانی از روی ترس یا بر اساس محاسبات سیاسی خود چنین اظهارنظرهایی کرده باشند، وجود دارد. طبیعی است که محاسبه امام آن هم پس از نامه مسلم، چیزی متفاوت بود، هرچند به دلیل تغییرات سیاسی رخ داده در کوفه، به خصوص تعویض امیر آن، اوضاع درهم شد، و به شهادت امام منجر گردید. در برخی از نقلهای خاص هم امام روی خوابهایی که دیده یا دستوری که به او داده شده و مطالبی شبیه به این امر تکیه کرده است که نباید آنها را در یک تصمیمگیری سیاسی دخیل دانست. مسأله بسیار ساده و روشن است. محاسبه امام کاملا درست بود، اما اوضاع کوفه بهم ریخت.
📝ادامــــــہ دارد...
#سدرةالمنتهی ↙️↙️↙️
─┅═ೋ❅🕋❅ೋ═┅─
🌸👉 🕋 @Sedrah🕋👈🌸
─┅═ೋ❅🕋❅ೋ═┅─
enc_16316988762765204906311.mp3
4.17M
#فایل_صوتی 👆
🎼 نماهنگ؛ دختر پدری . . !
🎤 با نواے : امیرکرمانشاهی