🍃استفتائات
‼️مرد تا چه اندازه اختیار دارد همسر خود را ملزم به پوشش و آرایش خاصی نماید؟
مسئلهی پوشش و آرایش ربطی به دستور یا نهی شوهر ندارد بلکه حکم خدا است و خانمها باید در جاهایی که حجاب واجب است یعنی در نگاه نامحرم مراعات کنند حتی اگر شوهر مخالفت کند.
بعکس در جاهایی که حجاب واجب نیست، اطاعت ازامر شوهر به حجاب باز هم واجب نیست؛ مگر اینکه موردی باشد که اگر خانم اطاعت نکند، اختلاف یا مشاجره به وجود میآید و خدای ناکرده منجر به جدایی خواهد شد یا ترس از این باشد، در اینجا چون امر مهمی در میان است اطاعت لازم میباشد.
🍃آیتالله فاطمینیا:
🔸این همه در اینترنت و کتاب ها می گردی دنبال این که آقای قاضی چی گفته؟ آقای بهجت چی گفته؟ این همه این در و آن در می زنی، چی شد آخر؟
🔹تو هنوز جواب مادرت را تلخ می دهی! نگاهت را کنترل نمی کنی! خانم! حجابت را حاضر نیستی کامل کنی ، می خواهی بشی سالک؟
🔸بنده خدا قدم اول ترک معصیت است، به اندازه خودت، نمی گویم معصوم شوی ولی تلاش کن. اخلاقیاتتان را اصلاح کنید، عاق والدین انسان را صد فرسخ عقب می اندازد!
🔹خود ملاحسینقلی همدانی از قبر بیرون بیاید و بشود مرشدت، ولی عاق والدین باشی، یا ترک معصیت نکرده باشی، به جایی نمی رسی.
🔸نگاه به نامحرم تیری است که انسان را به زمین می زند و سخت بشود که بلند شوی. اگر اول و قبل از هر چیز، معصیتت را ترک نکنی، بقیه کارهایت بیهوده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 *آیا آزاد سازی میل جنسی باعث کاهش تجاوزات جنسی در غرب شده است؟*
✍ دکتر علی غلامی رئیس دانشکده معارف و حقوق دانشگاه امام صادق پاسخ میدهد...
حقیقت لیبرالسیم
‼️رهبرانقلاب: در یک مجلس رسمی [در غرب]، یک مرد باید یقهاش بسته باشد، اما یک خانم اگر پوشیده و بدون جذابیتها بیاید، محل اشکال است!
➕نقش فمینیسم و صهیونیسم در ضایع کردن جنس زن
✔سـکانـس اول
.
دخـترک شاید نمی داند و بد حجـــابے می کند تـو کــــه می دانـــی نگـــــاه نکـــــن!
.
✔سـکانـس دوم
.
پســـرک شاید نمیداند و نگـــــاه می کـــند تـــو کـه میــــدانـے خـودت را بپـوشان
.
پے نوشـت :
.
دخــترجان! گـناه تو نگـاه پسـر را به دنــبال دارد ... و پســـرجان، نگـاه تو ترویــج مےدهد این بی حجــابیها را...
.
.
✔↘هر دوی شــما مسئولید!!✔↘
✅ لباس و حجاب چه معنی داره!
🎥غلامی، رئیس دانشکده حقوق دانشگاه امام صادق: هرکدام از رؤسای جمهور یک جوری با مسئله حجاب بازی کردهاند اما ما نمیدانیم از کجا میخوریم.
باربی
فراماسونرها ازطریق نمادهاجوانان را به خود جذب میکنند به عنوان مثال موسسهای به نام"کانامی فندیشن"با تفکرفراماسونری درآمریکاوجود داردکه این موسسه درحوزه مسائل اجتماعی وفرهنگی فعال است.
یکی از کارهایی که این موسسه انجام میدهد تولید نماد باربی است.باربی دختر ۱۸ ساله امریکایی است که دارای اندام بخصوص، موهای بور و بلوند و چشمان آبی است که موسسه کانامی فندیشن این شخص را به عنوان یک دختر دارای تمام شرایط به دنیا معرفی کرد و بعدا باربی در خیلی از کشورها بومی سازی شد و برای دختران و پسران جداگانه باربی درست کردند.فراماسونرها شیوهی نفوذشان بر جوانان بشری اینگونه است که ابتدا با نماد وارد میشوند، سپس انسانها را نسبت به نمادها حساس میکنند آنگاه به بیان افکار و اندیشههای خود میپردازند و جوانان و نوجوانان را به سمت خود میکشانند.
جوانها براساس نیازشان به دنبال پاسخ به مطالبات غریزی خود هستند.جوانان امروزی به دنبال پاسخ به نیازهای جنسی،زیبایی و مدگرایی هستند و از آنجا که ازادی مطلق دراین فِرَق به چشم میخورد خانوادهها نمیتوانند نیازهای جوانانشان رامرتفع سازند،جوانان به این فرق کشیده میشوند.
🚨تفاوت های اخلاقی زنان ومردان در کلام مولاعلی علیه السلام:
وَ قَالَ علی ( عليه السلام ) خِيَارُ خِصَالِالنِّسَاءِ شِرَارُ خِصَالِ الرِّجَالِ الزَّهْوُ وَالْجُبْنُ وَ الْبُخْلُ فَإِذَا كَانَتِ الْمَرْأَهُمَزْهُوَّهً لَمْ تُمَكِّنْ مِنْ نَفْسِهَا وَ إِذَاكَانَتْ بَخِيلَهً حَفِظَتْ مَالَهَا وَ مَالَبَعْلِهَا وَ إِذَا كَانَتْ جَبَانَهً فَرِقَتْ مِنْكُلِّ شَيْ ءٍ يَعْرِضُ لَهَا[و فرمود:]
نيكوترين خوي زنان زشت ترين خويمردان است: به خود نازيدن و ترس، و بخل ورزيدن.
پس چون زن به خويش نازد، رخصت ندهد كه كسي بدو دست يازد،
و چون بخل آرد، مال خود ومال شويش را نگاه دارد،
و چون ترسان بود، از هرچه بدو روي آرد هراسان بود.
📚حکمت ۲۳۴ نهج البلاغه
*✅ دخترتان را بزرگمنش و مغرور بار بیاورید!*
🔺امروزه تفکیک روش های تربیتی به حسب تفاوت های جنسیتی ، جزء بدیهیات مباحث روانشناسی و تربیتی به حساب می آید. مثلا کودک ۴ ساله را به دختر و پسر تفکیک می کنند و برای درمان خلاها و آسیب های رفتاری او ، روش های پسرانه را جدای از روش های دخترانه به کار می بندند.
🔺این نگاه تجزیه گرایانه ، ریشه در مبانی وحیانی دارد. آیات و روایات بسیاری تفاوت های زنانه و مردانه را برجسته کرده که این تفاوت ها در این دو جنس ، به نظام های تربیتی ، اجتماعی ، اقتصادی و سیاسی متفاوت منجر خواهد شد.
🚨یکی از این روایات ناب که زیر خروار خروار شعار ، غبار می خورد ، کلام راهگشای حضرت امیر ع درباره «ویژگی های مذموم مردانه و ممدوح زنانه» است.
🌹حضرت در ابتدای آن فرمایش ، یکی از ویژگی های خوب زنانه و بد مردانه را « زَهو» می دانند و می فرمایند: «فَإِذَا كَانَتِ الْمَرْأَةُ مَزْهُوَّةً لَمْ تُمَكِّنْ مِنْ نَفْسِهَا» (نهج البلاغه ، حکمت ۲۳۴)
«اگر زنان ، دارای «زَهو» باشند ، خود را در اختیار هر کسی قرار نمی دهند.»
🔺واژه «زَهو» معادل دقیق و جامعی در زبان فارسی ندارد ؛ ولی می توان واژگانی چون «ناز» ، «غرور» ، «گردن فرازی» ، «خودگیری» و «بزرگ منشی» را در ترجمه آن به کار برد. که با این حساب ، «مرأه مَزهُوَّه» در روایت ، زنی است که خود را برای نامحرم می گیرد و منظر بلندی برای خود می بیند که هر کسی را به آن افق ، دسترسی نیست.
👌این نوع نگاه به «عفّت» و «حجاب» ، کیمیای گمشده زمانه ماست. چرا که در تعریف و ترویج حجاب ، عمدتا این بزرگ منشی زنانه به چشم نمی آید.
ضمن اینکه این رویکرد ، فراتر از «مانتو» ، «چادر» و «مقنعه» است.
ای بسا خانمی که ناز زنانه را در رابطه با نامحرم لحاظ می کند و چادر بر سر نمی گیرد و ای بسا چادر به سری که در ارتباط با بیگانه ، خود را یگانه و موازی می بیند.
👈وقتی این نگاه غرور آفرین به زن و عفاف نباشد ، «زن مرتبگیِ» تقلبی فمنیسم ها سکّه رایج بازار می شود. با این تفاوت که زن فمنیستی از تمام قیود رها می شود تا راحت تر و آزادتر به کام مردان بنشیند .
👈ولی بانوی تراز وحی ، فراتر از کامرانی مردانه و هوس گرایانه است، مرد نیز برای دست یازیدن به بلندای دامن زن ، باید دامنه ها پشت سر گذارد و هوس رفتن تا قله ها داشته باشد.
✅ زن بزرگ منش ، به راحتی به دست نمی آید. سخت و به ندرت جواب می دهد. ناشناس ها باید شناسه رو کنند تا با او گفتگو کنند. مردان را تا آن وقت که آنها را در قواره همدلی و همسری بیند ، ریز می بیند.
❓اما سوال این است چرا این بلندمرتبگی زنانه در «آموزش و پرورش» ، «رسانه» و حتی «سیاست» و «اقتصاد» ما کمتر یافت می شود؟ چرا وقت تقسیم شغل و پُست ، چیزی فراتر از «منشی مطب» نصیب زنان نمی شود؟ چرا بروز زنانه ارزشی بیش از کمک به فروش صابون و پودر لباسشویی ندارد؟ چرا مقام زنانه ، نمودی در دروس مدارس ندارد؟ چرا در سریال ها و فیلم ها به تکرار نمی شنویم که زنان ، جایگاهی فرادست مردان دارند؟
🔺تحقیر شدگی های عاطفی و اجتماعی ، به عشوه گری های خیابانی و دلربایی های خودنمایانه سر می زند.
👈 *اگر به دنبال امنیت روانی جامعه هستیم ، دختران خود را مغرور بار بیاوریم!