هدایت شده از 🍎 صحت کده🌹
یاصاحب الزمان صلوات الله علیه
بِنَفْسِی أَنْتَ مِنْ أَثِیلِ مَجْدٍ لا یُجَارَى [لایُحَاذَى] بِنَفْسِی أَنْتَ مِنْ تِلادِ نِعَمٍ لا تُضَاهَى بِنَفْسِی أَنْتَ مِنْ نَصِیفِ شَرَفٍ لا یُسَاوَى إِلَى مَتَى أَحَارُ [ أَجْأَرُ ] فِیکَ یَا مَوْلایَ وَ إِلَى مَتَى وَ أَیَّ خِطَابٍ أَصِفُ فِیکَ وَ أَیَّ نَجْوَى عَزِیزٌ عَلَیَّ أَنْ أُجَابَ دُونَکَ وَ [أَوْ] أُنَاغَى عَزِیزٌ عَلَیَّ أَنْ أَبْکِیَکَ وَ یَخْذُلَکَ الْوَرَى عَزِیزٌ عَلَیَّ أَنْ یَجْرِیَ عَلَیْکَ دُونَهُمْ مَا جَرَى هَلْ مِنْ مُعِینٍ فَأُطِیلَ مَعَهُ الْعَوِیلَ وَ الْبُکَاءَ هَلْ مِنْ جَزُوعٍ فَأُسَاعِدَ جَزَعَهُ إِذَا خَلا هَلْ قَذِیَتْ عَیْنٌ فَسَاعَدَتْهَا عَیْنِی عَلَى الْقَذَى
جانم فدایت، تو درخت ریشهدار مجدى که همطرازى نپذیرد، جانم فدایت، تو نعمت دیرینهاى، که او را مانندى نیست، جانم فدایت، تو قرین شرفى، که وى را برابرى نیست، تا چه زمانى نسبت به تو سرگردان باشم، اى مولایم، و تا چه زمان، و با کدام بیان، تو را وصف کنم، و با چه رازو نیازى؟، بر من سخت است که از سوى غیر تو پاسخ داده شوم، و سخن مسرّتبخش بشنوم، بر من سخت است که براى تو گریه کنم، ولى مردم تو را وا گذارند، بر من سخت است، که بر تو بگذرد و نه بر دیگران آنچه گذشت، آیا کمک کنندهاى هست، که فریاد و گریه را در کنارش طولانى کنم؟ آیا بىتابى هست؟ که او را در بىتابىاش، هنگامى که خلوت کند یارى رسانم، آیا چشمى هست که خار فراق در آنجا گرفته، پس چشم من او را بر آن خار خلیدگى مساعدت کند.(دعای ندبه)
#امام_زمان_علیه_السلام
@SehatKadeh
هدایت شده از 🍎 صحت کده🌹
4_6003490185243789806.mp3
3.63M
دعای فرج با صدای استاد علی فانی
🍎 سالم💪و شاد😀باشیم🍏
صحت کده🌹
eitaa.com/SehatKadeh
الهی عظم البلا.mp3
3.62M
#اَللّهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
✨بسماللهالرحمنالرحیم✨
إِلَهِی عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ، وَ انْکشَفَ الْغِطَاءُ، وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ، وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ، وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ، وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ، وَ إِلَیکَ الْمُشْتَکی وَ عَلَیکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
أُولِی الْأَمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَینَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِیبا، کلَمْحِ الْبَصَرِ، أَوْ هُوَ أَقْرَبُ
یا مُحَمَّدُ یا عَلِی یا عَلِی یا مُحَمَّدُ
اِکفِیانِی فَإِنَّکمَا کافِیانِ، وَ انْصُرَانِی فَإِنَّکمَا نَاصِرَانِ
یا مَوْلانَا یا صَاحِبَ الزَّمَانِ
اَلْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، أَدْرِکنِی أَدْرِکنِی أَدْرِکنِی، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، یا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ
بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطّاهِرینَ
علی فانی
#فقط_حیدر_امیرالمؤمنین_است
#صحت_کده #صحتکده #فرج #علی_فانی #فانی
هدایت شده از 🍎 صحت کده🌹
هدایت شده از 🍎 صحت کده🌹
بهتارین به دانه ایی👇
لینک فروشگاه سایت صحت کده🌹 👇
https://sehatkadeh.com/wp-admin/post.php?post=953&action=edit
علت نامگذاری احمد بن موسی به شاهچراغ
♦️احمد بن موسی(ع) در حجاز به سیدالسادات و در ایران به شاهچراغ معروف می باشد، اما علت نامگذاری آن به سیدالسادات به جهت عبادت و جلالت و وَثاقَتش (معتمد، طرف وثوق مردم بودن) بوده ولی چه علتی باعث گشته که او را شاهچراغ گفته اند؟
♦️قبر مطهر آن بزرگوار تا مدتها مشخص نبود، چون در دوره سلاطین دیالمه که تا حدی طرفداران اهل بیت عصمت و طهارت(ع) از حالت تقیه بیرون آمده بودند صُلَحاء(صالحان و نیکوکاران) و عباد(عبادت کنندگان) شیراز در مقام یافتن مرقد مطهر آن شاهزاده عظیم الشأن بر آمدند.
♦️در زمانیکه مشغول تجسس و تفحص مرقد منور ایشان بودند، پیرزن صالحه ای نزد عضدالدوله دیلمی(قرن چهارم) سلطان فارس آمد و عرض کرد در حوالی منزل من تپه ای است، که در روی آن در هر شب جمعه در ثلث آخر شب، چراغی روشن میشود، که مانند مشعل پرنوری می درخشد و همینکه به محل روشنائی می روم، چیزی دیده نمی شود. شاه از رجال و درباریان خود و بعضی از علماء و شیوخ شیراز دراین باب تحقیقاتی بعمل آورد و چیزی دستگیرش نشد و گفتند که چون گوینده پیر زن فقیری است، شاید در نظر گرفته که بدین وسیله استفاده بنماید.
♦️شاه متقاعد نشد و فرمود که من از بیانات این زن بوی حقیقت می شنوم و تصمیم گرفت، که خود شخصاً به این قضیه رسیدگی کند، تا صحت و سقم مطلب را کشف نماید؛ لذا شبانگاه به منزل آن پیرزن رفته و در آنجا استراحت می کند.
♦️عضدالدوله مقارن نیمه شب بخواب رفت و آن زن صالحه مترصد روشن شدن چراغ گردید، همین که به طریق شب های گذشته نور چراغ ظاهر شد به بالین شاه دوید و سه مرتبه عرض کرد: شاهچراغ ـ شاهچراغ ـ شاهچراغ یعنی ای شاهچراغ روشن و هویدا شده است.
♦️عضدالدوله از خواب جسته و صدق اظهارات آن زن صالحه را مشاهده نمود و برخاست به محل چراغ دوید و با کمال تعجب دید، که روشنائی بکلی محو گردید و با ترک آن نقطه باز چراغ روشن گردید، هفت مرتبه روشن شدن چراغ و رفتن شاه بدان نقطه تکرار شد، تا اینکه مقارن طلوع صبح صادق دیگر چراغی دیده نشد.
♦️پادشاه محل را علامت گذارده و روز بعد دستور داد، که تپه را بشکافند تا از آن سِّر مکتوم پرده برداشته شود و در نتیجه سرداب عظیمی گردید، که جسدی در روی تختی در داخل آن گذارده شده بود و هیچ کس جرئت وارد شدن سرداب و بررسی امر را نداشت.
♦️شاه تحقیق امر را از شیخ عفیف الدین که مردی زاهد و عابد و تارک دنیا بود را خواستار شد. شیخ آن شب را در عالم رؤیا دیده بود که به زیارت حضرت امامزاده احمد بن موسی(ع) موفق شده است و لذا تایید کرد که سرداب کشف شده مرقد مطهر آن امامزاده است، لذا وضو گرفت و لباسهای پاکیزه پوشید و وارد سرداب شد و از لوحی که در نزد جسد بود و انگشتر آن حضرت که بر روی آن حک شده بود: "العزه لله" احمد بن موسی معلوم گردید که مشاهدات او در خواب از رؤیاهای صادقه (خواب راست) بوده است.
♦️عضدالدوله از این موفقیت فوق العاده، مسرور گردید و امر نمود، که آن روز را تعطیل عمومی نموده، و برای این موفقیت جشن عظیمی برپا نمود و اولین بارگاه احمد بن موسی(ع) به دست این سلطان به راهنمائی شیخ عفیف الدین برپا گردید و حرم این امامزاده به (شاهچراغ) مشهور گشت.
🍎 سالم💪و شاد😀باشیم🍏
التماس دعا🤲
صحت کده🌹
آیدی ارتباطی👇
@Sehatkadeh_MR
@SehatKadeh
#صحت_کده #صحتکده #متافیزیک