در اولین جمعه از ماه مبارک رمضان مراسم عبادی سیاسی نماز جمعه سنجان به امامت حجت الاسلام و المسلمین یحیی صفری امام جمعه محترم سنجان و با حضور اقشار مختلف مردم به ویژه نوجوانان و جوانان عزیز برگزار گردید.
نهاد امامت جمعه منطقه سه اراک
🆔@senejan
قرارگاه فرهنگی سنجان (اراک)
خطبه ی دوم اشاره به سالروز وفات حضرت خدیجه کبری(سلام الله علیها) و تسلیت این مصیبت اشاره به آیه ۳۵
... ادامه خطبه دوم
نکته ی آخر در خصوص ارتباط با آمریکا و مذاکره و فرمایشات مقام معظم رهبری در این خصوص که فرمودند: ... مذاکره ی با آمریکا هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست و هیچ تأثیری در رفع مشکلات کشور ندارد؛ دلیل؟ تجربه ... .
و بدین معنی است که اگر کسی دنبالِ مذاکره است نه شرف دارد، نه غیرت دارد و نه عقل دارد.
حضرت آقا هشدار دادند که پشت همه ی جنگ افروزیها و بدبخت کردن ملتها و به استضعاف کشیدن آنها منافع قدرتهای بزرگ و نیروهای شرور عالم هستند.
تأسف می خوریم که یک روز شهید خدمت رئیسیِ عزیز را تخطئه کردند که شش کلاس بیشتر سواد ندارد و او را آماج بی مهری ها قرار دادند ولی امروز که رئیس جمهورِ محترم دارای تحصیلات عالیه هستند در مقایسه با دیپلماسیِ قویِ شهید خدمت در مواجهه با زورگویانِ عالم باید بگوییم آقای رئیس جمهور یک مقدار در صحبت کردن دقت کنید، مواظب رفتارها و حرکاتی که از خود نشان می دهید باشید، شما نماینده ی یک ملتِ بزرگ و تاریخ ساز هستید، شما نماینده ی یک ملت متمدن، شجاع و مجاهد هستید که دنیا رویِ ایران حساب کرده و چرا باید به جایی برسیم که رئیس جمهورِ این مملکت بگوید قصدِ مذاکره با آمریکا را داشته است، آیا تجربه ی عراق و بد عهدی آمریکاییها را ندیده و نشنیده اند، تجربه ی لیبی و پاکستان و مصر و ... را چه؟!
هر جا آمریکای شرور و شریر وارد شده آنجا را به آتش کشیده و همه ی زیرساختهای آن را از بین برده است، آنها به دولتها و کشورها به عنوانِ ابزارِ منافعِ خودشان نگاه می کنند و برخورد اخیر ترامپ با زلنسکی نمونه ی دیگری از بدعهدی ها و منفعت طلبی های آمریکاست و اینها در ادامه ی همان نگاهی است که آشکارا عربستان را گاو شیردهی می نامد که باید او را دوشید و وقتی شیری برای دوشیدن نداشت باید او را کشت و از بین برد و البته نوبت عربستان و کشورهای وابسته خواهد رسید که همچون زلنسکی بد عهدی آمریکاییها را تجربه کنند و به خاک مذلت بنشینند و ایران محور مقاومت ان شاءالله پیروز است و آینده از آنِ متقین است.
نهاد امامت جمعه منطقه سه اراک
🆔@senejan
خطبه اول.mp3
زمان:
حجم:
12.3M
خطبه اول مراسم عبادی سیاسی نمازجمعه 17 اسفند
خطبه دوم.mp3
زمان:
حجم:
27.5M
خطبه دوم نماز جمعه عبادی سیاسی نمازجمعه 17 اسفند
قرارگاه شهید هاشمی سنجانی
۲۱ اسفند ماه
با حضور مدیر نمایندگی شورا و ائمه جمعه سنجان ، داود اباد و ساروق قرارگاه شهید سنجان برگزار گردید
موضوع:
بررسی مواجه ائمه جمعه و راهبری قرآنی
هماهنگی برای حضور مدام در شورای آموزش و پرورش کلانشهر اراک
گزارش اقدامات ماه مبارک رمضان و برنامه های روز قدس
🔻ما را در فضای مجازی دنبال کنید🔺
🆔ایتا؛
@senejan
🌐نهاد امامت جمعه منطقه سه اراک
💢 خدیجه کبری؛ سرور زنان بهشت
پیامبر اسلام صلی الله علیه وآله:
⚫️ «یا اَیهَا النَّاسُ اَ لَا اُخْبِرُکُمُ الْیوْمَ بِخَیرِ النَّاسِ جَدّاً وَ جَدَّةً؟ قَالُوا بَلَی یا رَسُولَ اللَّهِ قَالَ عَلَیکُمْ بِالْحَسَنِ وَ الْحُسَینِ فَاِنَّ جَدَّهُمَا رَسُولُ اللَّهِ وَ جَدَّتَهُمَا خَدِیجَةُ الْکُبْرَی بِنْتُ خُوَیلِدٍ سَیدَةُ نِسَاءِ الْجَنَّة».
◾️ ای مردم آیا امروز به شما خبر ندهم بهترین مردم را از جهت جد و جده [چه کسی است]؟ پاسخ دادند: آری ای رسول خدا! پیامبر فرمود: بر شما باد به حسن و حسین چرا که جد آن دو رسول خدا و جده آنان خدیجه کبری دختر خویلد و سرور زنان بهشت است.
📚 بشارة المصطفی لشیعه المرتضی، ص۱۸۶.
🏴 وفات جانگداز، همسر باوفای رسول خدا صلی الله علیه وآله، بزرگ بانوی اسلام، حضرت خدیجه کبری علیها السلام تسلیت باد.🏴
#رحلت_حضرت_خدیجه
▪️◾️🔳◾️▪️
🔻ما را در فضای مجازی دنبال کنید🔺
🆔ایتا؛
@senejan
🌐نهاد امامت جمعه منطقه سه اراک
شهرکهای غرب اراک.
در آستانه ی نیمه ماه مبارک رمضان و سالروز ولادت با سعادت کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی(علیه السلام)
مراسم عبادی سیاسی نمازجمعه سنجان برگزار می گردد.
خطیب: حجت الاسلام و المسلمین یحیی صفری
سخنران پیش از خطبه: حجت الاسلام حسین منتظران
زمان: جمعه ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۳۰
محل برگزاری: مصلای بزرگ نمازجمعه سنجان
ستاد برگزاری نمازجمعه سنجان
@senejan
امام جمعه محترم سنجان حجت الاسلام صفری:
آقای رئیس جمهور!
در صحبت کردن دقت کنید
شما نماینده ی یک ملتِ بزرگ و تاریخ ساز هستید، شما نماینده ی یک ملت متمدن، شجاع و مجاهد هستید که دنیا رویِ ایران حساب کرده و چرا باید به جایی برسیم که رئیس جمهورِ این مملکت بگوید قصدِ مذاکره با آمریکا را داشته است.
نهاد امامت جمعه منطقه سه اراک
🆔@senejan
📜 حدیث نماز جمعه
🔹 قالَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ:
🔆 من صلَّي الخَمسَ في الجَماعةِ وَ حافَظَ عَلَي الجُمُعةِ فَقَدِ اكْتالَ الأَجرَ بِالمِكيالِ الأَوفي.
🏷 کسي که نمازهاي پنجگانه خود را به جماعت بخواند و همواره در نماز جمعه شرکت ميکند اجر و پاداش خود را تا به سر حد کمال رسانيده است.
📚 جامع احاديثالشيعه، ج ۶، ص ۳۸۶
نهاد امامت جمعه منطقه سه اراک
🆔@senejan
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📜 موشن گرافی| حدیث نماز جمعه
🔹 قالَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ:
🔆 من صلَّي الخَمسَ في الجَماعةِ وَ حافَظَ عَلَي الجُمُعةِ فَقَدِ اكْتالَ الأَجرَ بِالمِكيالِ الأَوفي.
🏷 کسي که نمازهای پنجگانه خود را به جماعت بخواند و همواره در نماز جمعه شرکت میکند اجر و پاداش خود را تا به سر حد کمال رسانيده است.
📚 جامع احاديثالشيعه، ج ۶، ص ۳۸۶
نهاد امامت جمعه منطقه سه اراک
🆔@senejan
حجت الاسلام صفری امام جمعه محترم سنجان:
نوع استخدام لغات رهبر معظم انقلاب قابلِ توجه است، یعنی اگر کسی دنبالِ مذاکره با آمریکا است نه شرف دارد، نه غیرت دارد و نه عقل دارد.
نهاد امامت جمعه منطقه سه اراک
🆔@senejan
در آستانه ی نیمه ماه مبارک رمضان و سالروز ولادت با سعادت کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی(علیه السلام)
مراسم عبادی سیاسی نمازجمعه سنجان برگزار می گردد.
خطیب: حجت الاسلام و المسلمین یحیی صفری
سخنران پیش از خطبه: حجت الاسلام حسین منتظران
زمان: جمعه ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۳۰
محل برگزاری: مصلای بزرگ نمازجمعه سنجان
ستاد برگزاری نمازجمعه سنجان
🆔@senejan