eitaa logo
سپاه سربازان رهبر ( پاسداران انقلاب اسلامی )
16.9هزار دنبال‌کننده
8.8هزار عکس
7.6هزار ویدیو
24 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 :بخش عمده‌ای از قضیه‌ی باز برمیگردد به . یعنی چشم پاک و دل بی‌وسوسه برای هر یک از زوجین موجب میشود که محیط خانواده از طرف او تقویت و گرم شود؛ اگر چنانچه چشم و دست خائن، زبان دو وجه، دل بی‌محبت و بی‌اعتقاد به و همسری وجود داشت، ولو ظاهرسازیهائی هم باشد، محیط خانواده سرد میشود. ۱۳۹۰/۱۰/۱۴ @Esteftaate_rahbar کانال استفتائات رهبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ‏بالاخره دم خروس بیرون زد. ترامپ میگوید ویروس چینی ! اما فرمانده ی پنتاگون میگوید این ویروس برای کردن نیروی و سران ایران ساخته شد. وزیر بازرگانی امریکا میگوید این ویروس بنفع اقتصاد امریکاست!!! 🔹وحالا فرمانده ی ستاد فرماندهی آمریکا به این جنایت اعتراف میکند و به خبرنگار پنتاگون میگوید:این ویروس برای فلج کردن سران ایران و نیروهای مسلح آن ساخته شد و بهتراست دراین مورد در اطاق دربسته گفتگو کنیم! 🔹 طرح رایگان بودن آنفلانزا برای نیرو های مسلح و سالمندان چیست؟ !
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اظهارات جنجالی مجری شبکه سه و مهمان روانشناس معروف با مسئولان درباره خط فقر ۱۰ میلیونی! 🔹دکتر انوشه: در کشوری که ۲۱۹ هزار شهید دادیم، ۳۰۰۰ صندلی مدیریتی داریم؛ یعنی به‌ازای هر صندلی ۷۳ شهید دادیم؛ برای هر یک صندلی یک کربلا را پشت سر گذاشتیم. اما چه کردیم!؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تحولات جهان اسلام 🔴 بحران "قره‌باغ" به زبان ساده 🔹عامل تنش میان دو کشور جمهوری آذربایجان و جمهوری ارمنستان چیست؟!
🔴 کشف یک تورقوزآباد دیگر توسط نتانیاهو، این بار در لبنان!😐
سپاه سربازان رهبر ( پاسداران انقلاب اسلامی )
🔴 کشف یک تورقوزآباد دیگر توسط نتانیاهو، این بار در لبنان!😐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 واکنش سید حسن نصرالله به ادعای نتانیاهو 🔹 الان از تمامی رسانه‎ها دعوت می‎کنم که به محل مورد نظر آمده و تصاویر را زنده پخش کنند تا دنیا دروغگویی نتانیاهو را ببیند. 🔹روش ما این است که لبنانی‌ها از نبرد آگاه باشند. ما موشک‌های خود را بین خانه‌های مردم نگهداری نمی‌کنیم.
سپاه سربازان رهبر ( پاسداران انقلاب اسلامی )
🔴 واکنش سید حسن نصرالله به ادعای نتانیاهو 🔹 الان از تمامی رسانه‎ها دعوت می‎کنم که به محل مورد نظر آ
🔴 اماراتی‌ها نه جنگیدند و نه فداکاری کردند که ادعای خسته شدن داشته باشند! 🔹 [امارات در توجیه سازش با اسرائیل گفت] ما دیگر از جنگ و فداکاری [کردن] خسته شده‌ایم... برادر من تو نه جنگیدی نه فداکاری کردی ! 🔹موضع ملت بحرین را در رد عادی‌سازی با دشمن ارج می‌نهیم 🔹حکومت بحرین اختیار تصمیم‌گیری ندارد و طوری عمل می‌کند که گویا ولایت از توابع عربستان سعودی است.
🔴 فوری ۳ پاسدار در نیکشهر به شهادت رسیدند هلاکت ۲ نفر از ضاربان قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه جنوب‌شرق: 🔹۳ پاسدار در نیکشهر واقع در جنوب سیستان و بلوچستان به شهادت رسیدند و یک نفر مجروح شد. 🔹ساعت ۱۶، دو دستگاه خودروی ناحیه مقاومت بسیج شهرستان نیکشهر که در مسیر اسپکه به نیکشهر در حال تردد بوده در سه‌راهی مسیر بمپور - اسپکه مورد حمله یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ قرار گرفت. ۲ نفر از ضاربین به هلاکت رسیدند.
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 موشن گرافیک ماموریت حاج قاسم پس از پذیرش قطعنامه چه بود؟
دل کیست که گویم از برای غم تست یا آنکه حریم تن سرای غم تست لطفیست که میکند غمت با دل من ورنه دل تنگ من چه جای غم تست https://twitter.com/haa_med/status/1311725171573690372?s=19
🔴 خبرنگار آمریکایی با عکس شهید سلیمانی پاسخ توییت ترامپ را داد 🔹مکس بلومنتهال خبرنگار مشهور آمریکایی با انتشار عکسی از سپهبد شهید سلیمانی به خبر ابتلای دونالد ترامپ به کرونا واکنش نشان داد. 🔹بلومنتهال عکس شهید سلیمانی را در پاسخ به توییت امروز ترامپ در مورد ابتلایش به کرونا منتشر کرده و این اقدام وی با واکنش مثبت کاربران مواجه شده است.