eitaa logo
مرکز آموزشی پژوهشی سپیدار
1.1هزار دنبال‌کننده
514 عکس
45 ویدیو
4 فایل
﷽ سپیدار مرجع تخصصی آموزش و جذب پژوهشگر 🔸کارشناس آموزش @SepidaarAdmin 🔸کارشناس پشتیبانی علمی(منتوری مقاله و پایان‌نامه) @SepidaarAdmin_MENTORI 🔸کارشناس پژوهش @Sepidar_Research_Expert 🔸ارتباط و تبادل @Sepidar_tabadol
مشاهده در ایتا
دانلود
🥰توجه توجه🥰 سپیداری های عزیز، کتاب های ✅تحلیل مضمون ✅مبانی پژوهش کیفی ✅روش های پژوهش کیفی 2 جلد به کتابخانه سپیدار اضافه شد. این کتابها کتابهایی هستند که اساتید شریعت ناصری و شریعتی در کارگاه های تحلیل مضمون ،پدیدارشناسی و گرنددتئوری به علاقمندان معرفی کردند. 📲ارتباط با ما از راه‌های زیر: ایتاتلگراملینکدیناینستاگرامروبردسایت .
✅گروه پژوهشی سپیدار، در نظر دارد برای تکمیل تیم اجرایی خود، از بانوان علاقه‌مند و دارای تجربه در حوزه «پیاده‌سازی صوت» دعوت به همکاری نماید. ✅در صورتی که به همکاری در این زمینه علاقه دارید شناسه‌ی تحصیلی و شغلی خود را به آی‌دی زیر ارسال بفرمایید: ✅ همکاری در این زمینه، به‌صورت پروژه‌ای و موردی خواهد بود. 📲ارتباط با ما از راه‌های زیر: ایتاتلگراملینکدیناینستاگرامروبردسایت .
به عنوان یک پژوهشگر، برای موفقیت در مسیر پژوهش، باید به مهارت‌های مختلفی تسلط داشته باشیم. در ادامه، مهمترین مهارت‌هایی که یک پژوهشگر باید داشته باشد را برای شما آورده‌ایم: 1. مدیریت استاد راهنما و استاد مشاور: ارتباط مؤثر با استاد راهنما و استفاده از تجربیات او برای رشد در مسیر پژوهشی. 2. کنجکاوی، گوش دادن، و لذت بردن از یادگیری: پژوهشگران کنجکاو و بازمانده از یادگیری نوآوری‌های بزرگ‌تری دارند. 3. مدیریت زمان و مدیریت استرس: توانایی مدیریت زمان و کنترل استرس در مسیر پژوهش بسیار حائز اهمیت است. 4. مراقبت از خود و لذت بردن از زندگی: حفظ تعادل بین کار و زندگی شخصی برای بهره‌وری بیشتر. 5. تحلیلی‌خوانی یا مهارت خواندن تحلیلی متون علمی: توانایی در مطالعه و تحلیل مقالات و متون علمی. 📲ارتباط با ما از راه‌های زیر: ایتاتلگراملینکدیناینستاگرامروبردسایت .
36.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍️💫 با افزونه‌ی پاکنویس در Microsoft Word، هر کلمه‌ای که می‌نویسید، نه تنها یک پیام است، بلکه یک اثر هنری است. بیایید با هم یاد بگیریم چگونه نوشتارمان را به سطح بعدی ببریم و در هر صفحه‌ای که خلق می‌کنیم، جادویی به یادماندنی بسازیم. بیایید غلط ننویسیم🌹 📲ارتباط با ما از راه‌های زیر: ایتاتلگراملینکدیناینستاگرامروبردسایت .
"منتوری پایان‌نامه، راهنمایی و حمایت تخصصی دانشجویان در فرآیند تحقیق و نگارش پایان‌نامه است." ✔️منتوری پایان‌نامه‌ها به فرآیندی اطلاق می‌شود که در آن یک استاد یا متخصص با تجربه، دانشجویان را در نگارش، تحقیق، و تکمیل پایان‌نامه‌هایشان راهنمایی و حمایت می‌کند. ✔️این فرآیند شامل مشاوره در انتخاب موضوع، توسعه چارچوب نظری، تجزیه و تحلیل داده‌ها، و نگارش متن پایان‌نامه است. ✔️هدف از منتوری، افزایش کیفیت تحقیقات و تقویت مهارت‌های پژوهشی دانشجویان است تا بتوانند به نتایج قابل اعتماد و قابل دفاع در پایان‌نامه‌های خود دست یابند. ✔️این کمک می‌تواند به صورت حضوری یا آنلاین ارائه شود و به دانشجویان کمک می‌کند تا با چالش‌های پیش‌روی خود به شیوه‌ای مؤثر مقابله کنند. 😉میتوانید روی سپیدار حساب کنید😉 📲 با ما در ارتباط باشید👇🏼 https://zil.ink/sepidaarcenter .
گام اول: ✅ ابتدا باید ایده هایی را مطرح کنید. ✅موضوعی را انتخاب کنید که کمی با آن آشنایی دارید. ✅برای محدود کردن دامنه موضوع، منابعی را مطالعه کنید. ✅برای پیداکردن منابع مرتبط بیشتر، فهرست مآخذ مقالات و مجلات را بررسی کنید. ✅موضوع کلی را به موضوع خاص و تخصصی‌تر محدود کنید. ✅عملی بودن پژوهش، امکانات و تجهیزات موجود، مدت زمان تحقیق، و دسترس پذیر بودن منابع و داده های مربوط به موضوع را درنظر بگیرید. ✅قبل از حرکت به مرحله بعد، خوب است موضوع را با اساتید و متخصصین در میان بگذارید. 📲 با ما درارتباط باشید👇🏼 https://zil.ink/sepidaarcenter .
«پژوهش یک حرفه است» 💠پژوهش مثل نجاری است، باید بدانی چطور و کجا، از چه ابزاری استفاده کنی. 💠پژوهش مثل آشپزی است، باید مواد لازم را بشناسی و از هر کدام به میزان لازم استفاده کنی و زمان بگذاری تا جا بیفتد. 👈🏼همه‌ی حرفه ها نیاز به «مهارت و تمرکز» دارند اما شاید تمرکز در پژوهش نقش پررنگ‌تری داشته باشد، تو در نجاری و آشپزی مواد کار را می‌بینی و لمس می‌کنی اما در پژوهش، مواد تو از جنس اندیشه هستند، باید با اندیشه ها به پرواز دربیایی و اجازه دهی آنها راه را نشانت دهند. ✨تمرکز در پژوهش، ضروری است.✨ 📲آدرس کانال های سپیدار: https://zil.ink/sepidaarcenter .
📚کتاب حاضر علاوه بر مرور رویکردهای معرفت شناسانه به روش، ✔️با بهره از روش “پژوهش روشمند یا تجربی” به ارائه ی گام های هفت گانه ای می پردازد که یک پژوهشگر برای ساماندهی دقیق و درست مراحل تحقیق و قرار دادن آن در یک برنامه منظم به آن ها نیاز دارد. ✔️شیوه ای موثر و کاربردی که محقق را از سرگشتگی روش شناختی و پراکندگی مطالعاتی رهایی می دهد. 📲آدرس کانال‌های سپیدار: https://zil.ink/sepidaarcenter .
“76 درصد از متخصصان حوزه کار معتقدند داشتن یک منتور، برای رشد و پیشرفت مهم است، بیش از 54 درصد افراد چنین رابطه ای ندارند.” 🖌مراحل زیر می تواند به شما برای داشتن یک رابطه‌ی عالی با منتور کمک کننده باشد: 1-اهداف و نیازهای خاص خود را مشخص کنید. ✔️یک قلم و کاغذ بردارید و اهداف شغلی خود را بنویسید. مطمئن شوید که آنها SMART هستند. سپس، برخی از بزرگترین موانع برای دستیابی به آنها را فهرست کنید. این کار به شما در تعیین این که به دنبال چه نوع منتوری هستید، کمک می کند. ✔️شاید لازم باشد مهارت های جدیدی را توسعه دهید، شبکه خود را در یک بخش خاص گسترش داده، یا برای داشتن مکالمات سخت، اعتماد به نفس بیشتری به دست آورید. با یافتن این که کجا می‌خواهید باشید، و همچنین بزرگ‌ترین فرصت‌ها و شکاف‌ها برای رسیدن به آن نقطه، متوجه خواهید شد که چگونه وجود یک منتور، واقعاً می‌تواند برای شما مفید باشد. 📲آدرس کانال‌های سپیدار: https://zil.ink/sepidaarcenter .
گام دوم: «تفاوت‌های کلیدی موضوع و عنوان در پژوهش» 📌محدوده: موضوع کلی‌تر و گسترده‌تر از عنوان است. 📌وضوح: عنوان باید دقیق‌تر و واضح‌تر از موضوع باشد. 📌اطلاعات: عنوان اطلاعات بیشتری راجع به پژوهش ارائه می‌دهد. 📌هدف: موضوع، چارچوب کلی پژوهش را مشخص می‌کند، در حالی که عنوان، محصول نهایی پژوهش را بیان می‌کند. 🖌فرض کنید موضوع پژوهش شما "تاثیر استفاده از تلفن همراه بر نمرات تحصیلی دانش‌آموزان" است. عناوین زیر می‌توانند برای این موضوع مناسب باشند: +ارتباط بین استفاده از تلفن همراه و نمرات تحصیلی دانش‌آموزان +بررسی تاثیر استفاده از تلفن همراه بر عملکرد تحصیلی دانش‌آموزان دبیرستانی +مطالعه موردی: تاثیر ممنوعیت استفاده از تلفن همراه در کلاس درس بر نمرات دانش‌آموزان 📲 با ما درارتباط باشید👇🏼 https://zil.ink/sepidaarcenter .