eitaa logo
" سراج "
2.7هزار دنبال‌کننده
16.6هزار عکس
4.1هزار ویدیو
554 فایل
@seraj1397 کانال خبری- تحلیلی روز ایران و جهان، و گزیده مهمترین اخبار شهرستان اسلامشهر ارتباط با ادمین: @admin_seraj
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🗓 سالروز اعدام‌ متفکر مجاهد مصری، شهید غریب، «سیدقطب ابراهیم» 💠رهبرانقلاب: ‼️مرحوم سیّدقطب در یکی از کتبش حرفی دارد که من بیشتر از ۴۰سال قبل که این حرف را دیدم، دائماً در ذهن من هست. او میگوید اگر داعیان اسلام به جای نوشتن این همه کتاب و تبلیغات و سخنرانی، یک کار برای ترویج اسلام بکنند، آن کار از همه این کارها تأثیرش بیشتر است. و آن اینکه در یک جزیره‌ای دور افتاده‌ای در دنیا، یک حکومت اسلامی تشکیل بدهند؛ اثرش از هزاران کتاب و سخنرانی، در ترویج دین، بیشتر است. ما این را امتحان کردیم. نظام اسلامی وقتی تشکیل شد، فریاد اسلام وقتی از حلقوم امام، آن مرد بزرگ و بی‌نظیر خارج شد؛ کار بجائی رسید که خیلی از عربها از روی علاقه به رادیوهای ایران در آن اوائل انقلاب گوش میکردند و زبان فارسی را می‌آموختند، سیدقطب درست گفت. از هزاران کتاب، اثر این نظامی که بر اساس اسلام به وجود آمده، بیشتر است. ۸۸/۲/۲۳ ⚠️توجه؛ 📚رهبری ۱جلد ازتفسیر ۶جلدی فی ظلال القرآن سیدقطب را ترجمه کردند که توسط دفترشان چاپ شده. @Jahade_tabeini @seraj1397 .
🗓 سالروز رحلت آیةالله مرعشی 💠رهبرانقلاب: ‼️مرحوم آیت‌الله مرعشی نسبت به امام و انقلاب نیز، از ابتدا همراهی داشتند. مرحوم حاج‌آقا مصطفی یکی از بیوتی که بعد از زندانی شدن امام با آنجا ارتباط داشتند، بیت مرحوم آقای مرعشی بود که با ایشان ارتباط نزدیکی داشتند و میرفتند و می‌آمدند. ۸۹/۱۱/۱۸ ‼️حوزه علمیه، باید در صفِ اولِ حرکتِ عظیمِ جامعه قرار داشته باشد. همچنان که ملاحظه کردید، مراجع بزرگ ما مثل مرحوم آیةالله العظمی گلپایگانی، مرحوم آیةالله العظمی نجفی و... چه در زمان امام رضوان‌الله علیه و چه بعد از زمان امام تا امروز، در صف اوّل قرار داشتند. در هر حادثه مهمی که در جامعه اتفاق میافتاد، اینها مقدم بودند. روز رأی گیری، اوّل صبح، مرحوم آقای گلپایگانی و مرحوم آقای مرعشی، اولین کسانی بودند که رأی میدادند. کار اینها، یک کار رمزی و نمادین بود. خوب؛ رأی را عصر هم میشود داد. اما اوّلِ صبح رأی دادن، یک کار رمزی است. ۷۳/۶/۲۰ @Jahade_tabeini @seraj1397 .
🏴 روز عاشـورا، شهادت حضرت سیدالشهداء(ع)، روز احیای اسلام 💠رهبرانقلاب: ‼️اگر ارزشهای اسلامی را نگه داشتید، نظام امامت باقی می‌ماند. آن‌وقت امثال حسین‌بن‌علی، دیگر به مَذبح برده نمیشوند. اما اگر اینها را از دست دادیم چه؟ اگر روحیه بسیجی را از دست دادیم چه؟ اگر بجای توجّه به تکلیف و وظیفه و آرمان الهی، به فکر تجمّلات شخصی خودمان افتادیم چه؟ اگر جوان بسیجی را، جوان مؤمن را، جوان بااخلاص را -که هیچ چیز نمیخواهد جز اینکه میدانی باشد که در راه خدا مجاهدت کند، در انزوا انداختیم و آن آدم پرروىِ افزون‌خواهِ پرتوقع بی‌صفاىِ بی‌معنویّت را مسلّط کردیم چه؟ آنوقت همه چیز دگرگون خواهد شد. اگر در صدر اسلام فاصله بین رحلت پیامبر و شهادت جگرگوشه‌اش ۵۰ سال شد، در روزگار ما، این فاصله، خیلی کوتاهتر ممکن است بشود و زودتر از این حرفها، فضیلتها و صاحبان فضایل ما به مذبح بروند! باید نگذاریم، باید در مقابل که ممکن است دشمن بر ما تحمیل کند، بایستیم. ۷۱/۴/۲۲ @Jahade_tabeini @seraj1397 .
🏴 بمناسبت ایام دهه عزای حسینی و دهه امربمعروف و نهی ازمنکر، و امر موکد و مکرّر امام و رهبری بر احیاء و اقامه‌ این واجب‌ اسلامی 💠رهبرانقلاب: ‼️اگر معنای امر بمعروف و نهی ازمنکر و حدود آن برای مردم روشن شود، معلوم خواهد شد یکی از نوترین، شیرین‌ترین، کارآمدترین و کارسازترین شیوه‌های تعامل اجتماعی، همین امر به معروف و نهی از منکر است و بعضی افراد دیگر در نمی‌آیند بگویند «آقا! این فضولی کردن است»! نه؛ این همکاری کردن است؛ این نظارتِ عمومی است؛ این کمک به شیوعِ خیر است؛ این کمک به محدود کردنِ بدی و شرّ است؛ کمک به این است که در جامعه اسلامی، گناه، همیشه گناه تلقّی شود. بدترین خطرها این است که یک روز در جامعه، گناه به عنوان ثواب معرفی شود؛ کار خوب به عنوان کار بد معرفی شود و فرهنگها عوض شود. وقتی که امر به معروف و نهی از منکر در جامعه رایج شد، این موجب میشود که گناه در نظر مردم همیشه گناه بماند و تبدیل به ثواب و کار نیک نشود. بدترین توطئه‌ها علیه مردم این است که طوری کار کنند و حرف بزنند که کارهای خوب - کارهایی که دین به آنها امر کرده است و رشد و صلاح کشور در آنهاست - در نظر مردم به کارهای بد، و کارهای بد به کارهای خوب تبدیل شود. این خطرِ بسیار بزرگی است. ۷۱/۴/۲۲ @Jahade_tabeini @seraj1397 .
🗓 سالروز آغاز نهضت امام خمینی در عاشورای سال۱۳۴۲ 💠رهبرانقلاب: ‼️نهضت خمینی الگوبرداری شده از نهضت حسینی است، که همواره برای ما حامل درس است؛ از افراد صاحب فکر و اندیشه "خواهش میکنم" که براین مسئله تأمل کنند. ۷۵/۳/۱۴ ‼️ما نمی‌فهمیم صبر یعنی چه، شما تاریخ را ببینید چه بزرگانی به سیدالشهداء میگفتند آقا قیام نکنید، اهل حق را ذلیل نکنید اما حضرت بر این مصلحت اندیشی‌ها صبر کرد، صبر درمقابل دوستان خیلی قدرت میخواهد، قدرت عقلی و قلبی؛ امام راحل هم درطول نهضت دچار فشار بزرگان بود اما همواره صبر کرد. ۸۰/۱۲/۲۱ ‼️من با تمام وجود معتقدم که با آگاهی از اصول اسلام می‌فهمیم که در لحظه چه باید کرد از اصول اسلام جریان قیام سیدالشهداست که تدبر در آن به ما میفهماند که مقاومت تنها راه جهاد علیه ظالمین است و امام راحل درطول نهضت خود همواره در این راه بود و اگر ما این راه را نرویم نسبت به زحمات سیدالشهداء و امام نمک‌نشناس بوده‌ایم! ۶۶/۶/۱۰ @Jahade_tabeini @seraj1397 .
🗓 سالروز هتک‌حرمت‌ عاشورای۸۸ 💠رهبرانقلاب: ‼️گناه نابخشودنی فتنه‌گران عاشورای۸۸ این بود که نظام را به لبه پرتگاه سقوط کشاندند! ۹۰/۳/۸ ‼️مردم ما با آن کسانی که به روز عاشورا اهانت کردند قهرند. ملّت با آنهایی که روز عاشورا، با قساوت، با لودگی، با بی‌حیایی آمدند جوان بسیجی را در خیابان لخت کردند و کتک زدند، قهر است. با آن کسانی که با اصل انقلاب بدند و میگویند اصل نظام نشانه است، انتخابات بهانه است؛ با آنها آشتی نمی‌کند! ۹۵/۱۱/۲۷ ‼️بعداز اهانتی که در روز عاشورای سال۸۸ به وسیله یک عده تحریک شده نسبت به امام حسین انجام گرفت، دو روز فاصله نشد که مردم در روز ۹دی توی خیابانها آمدند و موضع صریح خودشان را علنی ابراز کردند. دستهای دشمن و تبلیغات دشمن نه فقط نتوانسته مردم را از احساسات دینی عقب بنشاند، بلکه روزبه‌روز این احساسات تندتر و این معرفت عمیق‌تر شده است! ۸۹/۷/۲۷ ⚠️توجه؛ 🏴عاشورای۸۸ در ۶دیماه واقع شد! 📸مسجد لولاگر، جوان بسیجی @Jahade_tabeini @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 چرا نباید از فعال کردن مکانیسم ماشه ترسید؟! ❌ علت فعال کردن مکانیسم ماشه 🔸زیاده‌خواهی و میل به کسب امتیازات بیشتر را می‌توان اصلی‌ترین علت برای فعال کردن مکانیزم ماشه توسط کشورهای اروپایی دانست. وضع محدودیت‌های موشکی، مقابله با دفاع منطقه‌ای ایران و دائمی کردن برخی از محدودیت‌های هسته‌ای از جمله اصلی‌ترین خواسته‌های سه کشور اروپایی است. درواقع این سه کشور به نمایندگی از آمریکا[۲] درصدد آنند که یک دو راهی را در برابر ایران ترسیم کنند؛ به این معنی که: یا به شورای امنیت می‌روید و تحریم‌ها بازمی‌گردد یا تن به زیاده‌خواهی‌ها داده و عقب‌نشینی‌های جدیدی را متحمل شوید. «توافق برجام» این‌گونه تبدیل به «توافق ترامپ» می‌شود! 🔸چرا نباید از بازگشت تحریم‌ها ترسید؟ نباید فراموش کرد که تحریم‌های شورای امنیت نسبت به تحریم‌های آمریکا دارای اهمیت کمتری است. در حال حاضر آمریکا بیشترین تحریم‌های طول تاریخ را علیه ایران وضع کرده است؛ از تحریم کاتسا، آیسا و ویزا گرفته تا تحریم رهبر معظم انقلاب، وزیر امور خارجه، تحریم نفتی، بانکی و... به این ترتیب اگر هر شش قطعنامه شورای امنیت علیه ایران نیز بازگردد، باز هم وزنی کمتر از تحریم‌های آمریکا دارد. 🔸بنابراین نباید با شبح تحریم‌های جدید، افکار عمومی را ترساند یا باب مذاکرات جدید را باز کرد؛ بانک مرکزی ایران توسط شورای امنیت سازمان ملل متحد تحریم نشده است! @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 رقابت برای بایدن دشوار است 🔸طبق جدیدترین نظرسنجی مؤسسه پیو در رابطه با انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، ۵۳ درصد مردم آمریکا به جو بایدن و ۴۵ درصد به دونالد ترامپ گرایش دارند. اما تحلیل آرای دو نامزد نشان می‌دهد ترامپ در میان هوادارانش وضعیت مستحکم‌تری دارد زیرا عمدتاً به دلایل ایجابی مانند عملکرد و کارنامه او و دفاعش از ارزش‌های محافظه‌کارانه از وی حمایت می‌کنند. 🔸به نظر می‌رسد از دلایل این امر رویکرد هیجانی‌تر و ارتباط عاطفی‌تر ترامپ با هوادارانش در مقایسه با نوع مواجهه نسبتاً سرد و به دور از هیجان بایدن با حامیانش باشد. طبق نظرسنجی مذکور ۶۶ درصد حامیان ترامپ «به‌شدت» و ۲۳ درصد «تا حدی» از وی حمایت می‌کنند. در حالی که درباره بایدن ۴۶ درصد «به‌شدت» و ۴۳ درصد «تا حدی» تمایل به پشتیبانی از وی دارند. 🔸اگر در کنار این موارد دو نکته دیگر نیز مد نظر قرار بگیرد، مشخص می‌شود بایدن راه دشواری تا کاخ سفید در پیش دارد: 1⃣ قابلیت‌های سخنوری جسارت‌آمیز ترامپ در مناظره‌ها. 2⃣ بهره‌مندی طبیعی ترامپ از امکانات مقام ریاست‌جمهوری در افزایش ارتباطاتش با جامعه که می‌تواند بیش از بایدن از رسانه‌های جمعی در انتقال مواضعش سود جوید. 🔸به نظر می‌رسد رویکرد سلبی کمپین بایدن گرچه در انفعال کنونی ناشی از فضای کرونا تا حدی به نفع او تمام شده ولی با رقابتی‌تر شدن فضای انتخابات و افزایش حملات ترامپ می‌تواند به نقطه ضعف او بدل شود و وی را به عنوان گزینه‌ای ضعیف و ناتوان جلوه دهد. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا