🔴 طبق مدلی که در سوریه پیاده کردند، به زودی منتظر یک حمزه الخطیب در ایران باشید!
🔸روزهای قبل از مرگ وحشتناک حمزه، تعداد بسیار زیادی ویدئو از ضرب و شتم پلیس سوریه منتشر میشد! و ماجرای حمزه بحران سوریه را در سال ۹۰ تشدید کرد و عملا به سقوط کامل درعا منجر شد!
🔻پینوشت:
حمزه نوجوان ۱۳سالهای بود که در تظاهرات سوریه ربوده شده و یکماه بعد جسد مثله شدهاش با آثار شکنجه فراوان پیدا شد و عکسهای دردناک او به همراه "ضعف اطلاع رسانی دولت" سبب شد الجزیره و فیسبوک با ضریب بسیار، این جنایت هولناک را به اَسد منتسب کنند (و البته به علت سرعت حوادث هیچوقت هم حقیقت روشن نشد)!
@seraj1397
.
🔴 راهکار قوی شدن در فضای مجازی
1⃣ بدبیـن باشید
رسانه دشمن را خوب رصد کنید و کلا بدبین باشید. فراموش نکنید که دشمن حتی یک خبر ساده برای اطلاع رسانی و خیرخواهی شما منتشر نمی کند.
2⃣ گـرد ببینید
گرد یعنی چند بُعدی. مسائل را تک ساحتی نبینید. قدیما خبرنگار خوب را می گفتند خبرنگار تخصصی. اما مسائل امروز بسیار نیازمند تحلیل چندوجهی است.
3⃣ گعـدهای نباشید
برخی گعده ای اند؛ یعنی فقط خودشان و رفقا و هم فکرانشان. سعی کنید با حلقه های بیشتری از مردم و مخاطب ارتباط بگیرید. همه رنگ های اجتماعی را ببینید و برای شان بنویسید و دلسوزی کنید.
4⃣ عمیـق ببینید
مگس چشم دارد و میبیند و آیت الله بهاالدینی(ره) هم میبیند.
فرق شان چیست؟ در کیفیت دیدن. خوب ببینید. عمیق ببینید.
5⃣ هیجـانی نشوید
تحت هیچ عنوان و با هیچ بهانه ای هیجان زده نشوید. حجت داشته باشید؛ برای نوشتن و توزیع و حتی لایک و فالو کردن و نکردن. به اسم انقلابی گری و عدالتخواهی و مطالبه گری و نقد و غیره هیجان زده نشوید.
شبکه اجتماعی فوران هیجانهای کاذب است.
6⃣ عصبـی نکنیـد
"رُحَماءُ بَینَهم" باشید. تیزی و تندی کلام و متن را بگذارید برای دشمن. خودی را نقد کنید اما عصبی نکنید. این معیار ساده را فراموش نکنید؛ مخاطب تان ولو مخالف، با متن شما عصبی نشود. تنها وادار به تأمل شود، ولو قبول نکند.
7⃣ مجهـز شوید
تجهیز شوید. کار رسانهای ابزار میخواهد. همه ابزار جدید رسانه ای اعم از تولید صوت و تصویر و شبکه اجتماعی و سوادرسانه را خوب یاد بگیرد.
8⃣ داد نزنیــد
استدلال کنید. اول خودتان قانع شوید بعد بنویسید. برای قوی شدن استدلال، زیاد مباحثه کنید. فراموش نکنید که دادزدن جزئی از استدلال نیست.
9⃣ حاضـر باشید
حاضر باشید. غیبت نکنید. رصد دقیق و کامل و همراه با جزئیات از صحنه داشته باشید. نبینید، نمیتوانید تحلیل کنید.
🔟 عکس هوائی داشته باشید
جزئی ببینید اما کلان تحلیل کنید. برای کلان تحلیل کردن باید روابط مسائل و عمق و مبانیشان را درک کنید. کلان نبینید دچارظاهرگرائی می شوید. نقشه کلان دشمن و انقلاب در دستتان باشد و بعد سراغ خبر روید. همانند عکس هوایی و یا مثل یک هلیشات موضوع را از بالا ببینید.
@seraj1397
.
🔴 کاش خودآگاهی داشتیم!
🔸این چند روزه صحبتِ هر جامعهشناسی را شنیدهام از حضور پررنگِ ۱۸ تا ۲۵ سالهها در میدان شلوغیهای اخیر میگوید! همه هم گفتهاند که این نسل به دلیل شرایط زیستی و مسیرِ جامعهپذیری نشدهشان، کمتر حرف میزنند، کمتر میشنوند و هیجانیاند و بیشتر عمل میکنند و نیاز به توجه دارند!
🔸فارغ از همه اینها اما نه تنها این نسل، این اتفاقات نشان میدهد؛ همه جامعه نیاز به آگاهی داریم! نیاز به خودآگاهی تاریخی داریم! اینکه ما در کجا قرار داریم؟ چه بر سر ما گذشته است؟ از چه تجربههای تاریخی گذشتهایم تا به ایران ۱۴۰۱ رسیدهایم! دوران معاصر از پایان صفویه تا قاجار و پهلوی و.... چه بر سر ایران رفته است؟ در آغازین سال قرن جدید فقدان خودآگاهی تاریخی یکی از مهمترین بلایایی است که درگیر آنیم!
🔸ما دچار فقدان آگاهی تاریخی هستیم و حواسمان به دههها، استثمار و استعمار و استحمار ایران و ایرانی نیست! به روزگاری که بخشهای وسیعی از جغرافیای ایران کم شد! به روزگاری که ما در معادلات جهانی میدان نزاع قدرتها شدیم و بین خودشان تقسیممان میکردند! به روزگاری که بر ایران سراسر منابع قحطی بزرگ تحمیل کردند و میلیونها ایرانی را به کام مرگ فرستادند! به روزگاری که در ایرانِ خودمان شهروندِ بیدرجه شدیم حتی کمتر از حیوانات آمریکاییهای داخل کشورمان!
🔸برای نسل جدید حتی نتوانستهایم آنچه در همین یک دهه اخیر بیخ گوش خودمان در سوریه گذشته را تشریح کنیم؛ کشوری که بیش از ۵۳۰ میلیارد دلار خسارت دیده و به گواه کارشناسان ۵۰ سال زمان میبرد که فرآیند بازسازیاش، آن را به سال شروع جنگ (۱۱ سال قبل) باز گرداند!
🔸ما باید گفتگو کنیم، باید تاریخ بخوانیم؛ باید تاریخ را برای یکدیگر مرور کنیم تا آنچه بر ایران و ایرانی رفته را دوباره در جلوی چشمان ببینیم و بفهمیم که بعد از آن همه انحطاط امروز در کجای جهانیم؛ چه بودیم و چه هستیم!
@seraj1397
.
🔴 چگونه مارپیچ سکوت را بشکنیم؟
💯 حتمـا بخوانیــد...
چند شب قبل در منزل داشتم شام میخوردم، یکباره صدای مبهم ولی ممتدی را شنیدم. دو سه دقیقه ای گذشت ولی صدا ادامه دارد بود. رفتم پنجره را باز کردم. صدا واضح تر شد. یک نفر از وسط کوچه فریاد میزد: «مرگ بر دیکتاتور»
کمکم یکی دو نفر دیگر هم....
با او همراهی کردند و شعار دادند: «زن، زندگی، آزادی» و «مرگ بر دیکتاتور»
با صدای بلند فریاد زدم: «مرگ بر منافق!»
چند ثانیه همهشان سکوت کردند!
طبیعتا انتظار شنیدن این شعار را نداشتند و تصور میکردند هرچقدر شعار خودشان را تکرار کنند، افراد بیشتری با آنها همراهی خواهند کرد...
لذا به محض اینکه دوباره شعارشان را تکرار کردند با صدای رساتر فریاد زدم: «مرگ بر منافق»
چند ثانیه بعد اینبار صداهای دیگری به گوش رسید: «مرگ بر ضدولایت فقیه»، «مرگ بر منافـق» و....
چه اتفاقی افتاده بود؟ خیلی از ساکنین همان کوچه که مخالف شعارهای آنها بودند...
احتمالا تا قبل از اینکه شعار «مرگ بر منافق» را بشنوند انگیزهای برای شعار دادن در برابر آنها نداشتند.
چـرا؟ چون به اشتباه فکر میکردند اگر حرف خودشان را بزنند کسی همراهی نمیکند و در انـزوا هستند. اما وقتی میبینند افراد دیگری هم هستند که با آنها همراه هستند، ترس از انزوا از بین میرود و با خیال راحت حرفشان را میزنند.
لذا آن کسی که اولین بار شروع کرد «مرگ بر دیکتاتور» گفتن، احتمالا فهمید در کوچه خودش هم در اکثریت نیست، چه برسد به اینکه بخواهد نظام را عوض کند:) و جالب اینکه از فردایش دیگر هیچ شعاری ندادند...
👈 نظریه مارپیچ سکوت همین است؛
یعنی در برابر «جوّ به ظاهر غالب» تسلیم نشوید و حرف خود را بزنید.
اتفاقا این ایام این کار ضرورت بیشتری دارد، چون براندازها که سواد و منطق زیادی ندارند، فقط توهمشان زیاد است و اتفاقا باید همین توهمشان را شکست.
شعار در برابر شعار...
تجمع در برابر تجمع...
این جماعت نه تشکیلاتیتر از منافقین و حزب توده هستند و نه بدنه اجتماعی بیشتری از سال ۸۸ دارند، چندی بعد نیز افسردهتر و منزویتر خواهند شد. فقط چند روزی عِرض خود میبرند و زحمت ما میدارند...
✍ امیرحسین ثابتـی
@seraj1397
.
🔴 تــَه براندازیِ این جماعـت!
🔸هر جنبش براندازانهای که بخواهد یک نظام سیاسی را جایگزین نظام سیاسی دیگر کند، منطقا باید بتواند "فـردای بهتـر" و آنچه را که میخواهد جایگزین کند، نشان دهد تا موفق به همراهی تودههای مردم شود.
⁉️ در این چند روز اما چه چشماندازی از سوی براندازان ارائه شد؟
دروغ
فحش
کشتار
هرزگی
خشونت
لمپنیسم
رایکالیسم
دینستیزی
تجزیه ایران
و.....
🔸چنین جریانی با لیدرهایی مثل ۴ تا فوتبالیست و بازیگر و شومن و خواننده که هر کدامشان سطح زندگی لاکچری شان فرسخها با تودههای مردم فاصله دارد، نهایتا میتواند چند روز سطل آشغال آتش بزند، فحش بیشتر بدهد و دیوارنویسی کند.
جریانی که نهایتا نه به براندازی می رسد و نه کمکی به مردم عادی میکند. فقط یک "خودارضایی سیاسی" است برای آنهایی که در خارج از ایران بیزینس و کسب و کاری به نام "دشمنی با جمهوری اسلامی" راه انداختهاند.
🔸خلاصهترش میشود این؛ در داخل ایران شعار بدهید و سطل آشغال آتش بزنید، مصی علینژاد و علی کریمی و ۴ تا زبالـهٔ دیگر فالوور بگیرند و پولدارتر شوند؛ یک معادله ساده و بدون ابهام!
✍ امیرحسین ثابتـی
@seraj1397
.
🔴 بریـدن زنجیـره اغتشـاش
زنجیره اغتشاش در این جنگ ترکیبی به چه نحوی است و معمولا از کجا شکسته میشود؟
👈اول زنجیره را مرور کنیم:
1⃣ حلقه اول: بزرگنمایی مشکلات و از همه مهمتر تعمیم به راس نظام. تصویری که از حاکمیت باید ساخته شود یک هیولا است. هیولاسازی چه ثمری دارد؟ نقد را تبدیل به نفرت و خشم می کند.
این حلقه در تمام سالهای گذشته استمرار داشته است برای این روزها...
اغتشاش اول در ذهن است.
2⃣ حلقه دوم: حلقه دوم تحریک برای کنشگری است. کارکرد اسم رمز مهسا اینجاست. خودشان هم اعتراف کردند مهسا مهم نیست. اصل، نظام است. به همین دلیل شعار اصلاحی نمیدهند. اساسا اسمی هم از رئیس جمهور و روسای دیگر قوا نیست؛ فقط رهبرانقلاب به عنوان نماد حاکمیت.
مهسا نبود بهانه دیگر می ساختند؛ بازهم نبود، آدم می کشتند مثل کشته سازی این روزها...
3⃣ حلقه سوم: رویداد سازی است. طبیعی است که مردم ما معترض هستند اما اولا مدل اعتراض شان آدم کشی و آتش افکنی و فحاشی نیست و دوم اینکه اعتراض می کنند برای اصلاح نه عبور.
روش رویدادسازی نیز تجمعات پراکنده محلی با گروه های ده تا پانزده نفره در ساعات شلوغی و اماکن پرتردد است؛ مثل دوازده ظهر؛ بازار.
هدف نهائی اینست: رویدادمحلی و انعکاس جهانی. این هدف با تاکید بر زن و خشونت مهیا می شود.
4⃣ حلقه چهارم: انعکاس رسانه ای. رویداد می سازند تا باور بسازند. باور به چی؟ باور به همه گیری نفرت و اغتشاش. مخاطبی که در حلقه اول نفرت زده است اگر باور کند همه دچار نفرت اند و به خیابان ریختند، دچار "خطای تشخیص و برآورد" میشود.
اما برای تصویرسازی مستمر نیاز به ایده است. اساسا در جنگ های تلفیقی عصرپلتفرم، اغتشاشات راس ندارد و بلکه همه حول ایده ها جمع می شوند؛ ایده های تهییج کننده. مثل آهنگ برای... مثل قرمز کردن حوضچه پارکها... مثل دیوارنویسی... و...
✅ چـه بایـد کـرد؟
حلقه اول به حلقه چهارم متصل و زنجیره کامل است. این زنجیره تنها با اقتـدار ناجـا نمیشکند. تنها راه شکستن اثـر شبکـهایِ پلتفرمهاست.
👈 آقایان مسئول؛ راه همین است و لاغیر. در رفتارهای آشوب طلبانه نمانید؛ باید ذهن ها را از پیشروی دشمن آزاد کرد و نه صرفا خیابانها.
البته تدبیر باید جامع باشد؛ بستن پلتفرم ها و همزمان جایگزینی کامل آنها. آنهم نه بنحوی که با فیلترشکن باز شود... همزمان نیز جایگزینی بی عیب و نقص. اگر نداریم، بخریم. با کشورها و شرکت هایی که حاضرند در چارچوب قوانین ما کار کنند مذاکره کنیم.
📍ذهن است که رفتار میسازد....خیابان باز است اما ذهـنها در گـروگان...
✍ محسن مهدیان
@seraj1397
.
🔴 تحلیـل راهبـرد جدید دشمن در اغتشاشات اخیـر
🔸نتایج تجزیه و تحلیل تهاجم رسانهای در ۲۴ساعت اخیر نشان میدهد، حجم قابل توجهی از پستها، استوریها، برنامههای زنده و تحلیلهای شبکه های رسانه ای بی بی سی، منوتو، ایران اینترنشال، منافقین، پان عربسیم و ... نسبت به تحریک مردم بومی و کارگران صنعت پتروشیمی منطقه ویژه عسلویه، محتواهای تحریک آمیز تولید و منتشر نموده اند.
🔸بیبیسی هر ساعت بصورت میانگین یک خبر، تحلیل یا تصویر از نا آرامی های عسلویه منتشر می نماید و در بستر فضای مجازی خود حدود ۱۰ پست و خبر تحلیلی منتشر نموده که در مقایسه با سایر مناطق ناآرام کشور بی سابقه است.
🔸چرا توسعه چتر رسانهای تحریک و تهیج در مناطق صنعتی پتروشیمی مهم است؟
۱. خطرات عظیم و فوق تصور زیست محیطی و فاجعه انسانی در صورت خرابکاری و انفجار در مخازن پتروشیمی و پالایشگاه های گاز منطقه
۲. بهره گیری از زمینه های نارضایتی و تحریک پذیری زیاد برخی از اقوام ساکن در منطقه
۳. دسترسی گروهک های مسلح تجزیه طلب از طریق مرزهای آبی به منطقه
۴. امکان تحریک قوم عرب و لر خوزستان با کمک پروژه های کشته سازی توسط گروهک های مسلح
۵. تاثیرات کلان اقتصادی صنعت پتروشیمی در چرخه اقتصاد کشور به ویژه تولید خوراک برای صنایع پایین دستی
۶. تمرکز سرویس های جاسوسی به ویژه موساد روی مناطق ویژه پتروشیمی عسلویه و بندر ماهشهر
۷. تغییر موازنه سهم ایران از میادین مشترک انرژی
۸. تاثیر خرابکاری صنعتی در مذاکرات هسته ای و دیپلماسی بین المللی ایران
⏪ بهتر است مسئولین استانهای بوشهر و خوزستان با فوریت به این مساله رسیدگی و لیدرهای گروهکها شناسایی و دستگیر شوند.
✍ مجیـد قنـبری
@seraj1397
.