🔴 نتیجهٔ بازی جهانگیری!
🔸اول: پس از معرفی کابینه دوازدهم به مجلس، آگاهان سیاسی و اهل سیاست کم و بیش متوجه این امر شدند که این روحانی نه آن روحانیِ دولت یازدهم است و نه آن روحانی که در مناظره های انتخابات دوازدهم دیده بودند.
برای اطرافیان او از جمله اسحاق جهانگیری هم همین تصور کم کم شکل گرفت و با انتصاب واعظی به ریاست دفتر رئیس جمهور، این تصوّر رنگِ باور به خود گرفت. باوری که خبرهای پراکندهٔ قهر و استعفای جهانگیری، بعدها آن را به یقین تبدیل کرد.
🔸دوم: در ادامهٔ این روند، بخش عمده ای از هواداران روحانی در بدنهٔ جامعه در اولین سال از دومین دولت روحانی دریافتند که این امامزاده شفا نمیدهد و خبری از عمل به وعده های رنگین دوران انتخابات نیست و سیاست ها، تصمیمات و برخی گفته های روحانی نیز این حقیقت را بارها تایید کرد و شوری آش بدان حد رسید که موج پشیمانی در میان برخی چهره های شناخته شدهٔ حامی روحانی به راه افتاد!
🔸سوم: جهانگیری بسیار بسیار بیشتر از همهٔ مردم و آگاهان و تحلیلگران سیاسی نسبت به آنچه که گفته شد، آگاه بود. از سوی دیگر این نکته را نیز به خوبی می دانست که عملکرد فعلی روحانی و پشت کردن او به وعده هایی که مهمترین مطالبات جامعه نیز بود، کمترین نتیجه اش از دست رفتن پایگاه اجتماعی اصلاح طلبان است. همان اصلاح طلبانی که تمام قد پشت روحانی ایستادند و تمام اعتبارشان را خرج او کردند و در مقابل بی اعتنایی او به رای مردم و قول و قرارهایش با مردم تقریبا سکوت کردند و تلاش چندانی برای حمایت از مطالبات مردمی که روحانی به آنها پشت کرده بود، نکردند!
🔸چهارم: برخی معتقدند آنچه که جهانگیری در مناظره های انتخابات دوازدهم ریاست جمهوری گفت، نه برای آن انتخابات، بلکه به منظور «سرمایه گذاری برای حضور خود در انتخابات سیزدهم» بود. امری که شاید روحانی بهتر از هرکسی آن را دریافت و با بازی ندادنِ جهانگیری در امور دولت دوازدهم، در جلوگیری از آن نهایت همت خود را به کار بست.
از ابتدای کار دولت دوازدهم تا به امروز بارها کدورت و ناراحتی جهانگیری از روند جاری و بی اهمیت بودن حضورش در دولت، به رسانه ها کشیده شد تا امروز که وی گفته حتی اختیار تغییر منشی خود را نیز ندارد!
🔸پنجم: اما زمان برای جهانگیری از دست رفته است. چرا که امروز اصلاح طلبان بخش زیادی از جایگاه و مقبولیت خود در جامعه را از دست داده اند و این امر به احتمال خیلی زیاد باعث کاهش مشارکت در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری آتی بوده و به راحتی ممکن است که هر دو جناح اصلیِ قدرت، مغلوب یک جریانِ نوظهور شوند.
جهانگیری زمان طلایی استعفا از همراهی با دولت روحانی را از دست داده چرا که از دید بخش قابل توجهی از جامعه، او در تایید سیاست ها و عملکرد دولت روحانی تا به امروز، مسئول شناخته میشود.
شانس جهانگیری در انتخابات آتی، تقریبا با میزان رضایت جامعه از عملکرد دولت روحانی، مساوی است. نتیجه ای که تا حد زیادی خود جهانگیری آن را به تساوی کشاند.
✍ سیدحجت اصلانی
(محقق وپژوهشگر اصلاحطلب)
کانال خبری تحلیلی«سراج»:
@seraj1397
.
4_5949815162901890071.ogg
2.25M
.
🔴 دولت غربگرای روحانی با اروپائیها چه ساخت و پاختی کرده اند؟!
#FATF
@seraj1397
.
🔴 قضاوت عادلانه
کاش در دولت غربگرایان اشرافی همگی غیرت و تعصبِ «آرایشگرِ محاسنِ روحانی» را داشتند و کارشان را خوب انجام میدادند.
او شاید تنها کسی باشد که کارش را بسیار عالی و بینقص انجام میدهد!
کانال خبری تحلیلی«سراج»:
@seraj1397
.
#موج_سوم_براندازی
🔴 طرح براندازی (تغییر رژیم) در قالب ۳ خبر:
🔸مقدمه: شیطان بزرگ در نیمه دوم شهریورماه به اروپاییها وعده داده که حداکثر تا ۳ ماه آینده در ایران رژیم تغییر کرده و کلک جمهوری اسلامی کنده خواهد شد!
بر همین اساس، اصلاح طلبان (بخوانید افسادطلبان و مرفهین بی درد) بعنوان شبکهٔ همکارِ سرویسهای جاسوسی غرب وارد میدان شده و برای مساعد نمودن زمینههای داخلی طرح «رژیم چنج» به تکاپو افتادهاند:
1️⃣ - خبر اول:
شنیده شده که افسادطلبان از بیمهریِ روحانی نسبت به آنان به شدت عصبانی بوده و در جلسهای به روحانی متذکر شدهاند که اگر طرح آنان مبنی بر نامزد شدن اسحاق جهانگیری در انتخابات ۹۶ نبود او قطعاً انتخابات را به رئیسی واگذار کرده بود.
روحانی هم در پاسخ آنها گفته من به شما هیچ بدهی ندارم چون همانطور که احمدی نژاد که در سال ۸٤ و ۸۸ رسماً گفته بود من اصولگرا نیستم، من هم از همان اول گفتم که اصلاحطلب نیستم. شما هم در سال ۹۲ و سال ۹۶، به دلایلی خود را مجبور به حمایت از من دیدید و هیچ منتی بر من ندارید.
👇ادامه دارد...
@seraj1397
.
#موج_سوم_براندازی
🔴طرح براندازی (تغییر رژیم) در قالب ۳ خبر:
2️⃣ - خبر دوم:
شنیده شده اصلاحطلبان (بخوانید: افسادطلبان، سستعنصرها، فتنهگران، براندازان، راحتطلبان و...) اخیراً در جلسهای به روحانی پیشنهاد کردهاند برای برونرفت از بنبست حاضر (برای فتنهانگیزی و مقصر معرفی کردن نظام و تحت فشار قرار دادن رهبری برای اجرای FATF و قطع حمایت از حزبالله لبنان و برجامهای موشکی و حقوق بشر و...)، دو اقدام زیر را به موازات هم انجام بدهد:
🔻روحانی به رهبری پیشنهاد کند:
◀️ برای برونرفت از بنبست موجود!!! به وی (روحانی) برای مذاکره با آمریکا درباره سایر موضوعات مورد مناقشه (موشکی، خروج از عراق و سوریه و لبنان، عدم حمایت از انقلابیون یمن، حقوق بشر و...) اختیار تام و کافی بدهد و بلادرنگ!
◀️ یا رهبری شخصاً اداره کشور را در دست بگیرد و دولتمردان گوش به فرمان رهبری، دستورات او را اجرا کنند (تا به این ترتیب دولت، در افکار عمومی تطهیر شده و مطالبات مردم از رهبری صورت گرفته و عوارض و عواقبِ ۶ سال سوءمدیریت غربگدایان اشرافی، از آنان دفع و رهبری نظام مقصر معرفی شود.)
◀️ یا اینکه روحانی بصورت علنی به مردم بگوید که دولت هیچکاره بوده و امکان ادامه کار وجود ندارد و به همین دلیل از "رهبری" میخواهند که شخصاً اداره کشور را بدست بگیرد! (تا به این ترتیب دوقطبی جمعیتی شکل گرفته و با به میدان آمدن مردم، نظام و رهبری تحت فشار قرار گرفته و مجبور به قبول وادادگی و ذلت پذیری غربگرایان اشرافی شده و تن به قبول برجامهای ۲ و ۳ بدهد)!
🍀گفته شده روحانی با طرح افسادطلبان مخالفت کرده و این اقدام را به ضرر مردم و دولت میداند و رسماً اعلام کرده در شرایط کنونی "رهبری بیشترین حمایت را از دولت داشته" و اگر حمایتهای وسیع رهبری نبود، بیشک مدتها قبل دولت وی با مشکلات جدی مواجه شده بود.
👇ادامه دارد...
@seraj1397
.
#موج_سوم_براندازی
🔴طرح براندازی (تغییر رژیم) در قالب ۳ خبر:
3️⃣ - خبر سوم:
اصلاح طلبان (افسادطلبان) بعد از ناامیدی از روحانی و عدم قبول پیشنهاد آنان، طرح یدکی و شماره ۲ خود را عملیاتی کرده و اسحاق جهانگیری را وارد میدان نموده و مقرر شده حالا که روحانی حاضر به همکاری با آنان نیست، جهان گیری؛ سپاه را مقصر وضع موجود معرفی کرده و مردم را علیه "سپاه" سازماندهی کرده و به شورش وادارد!
افسادطلبان بر این باورند که جبهه گیری مردم در برابر سپاه، نظام جمهوری اسلامی را به تسلیم شدن در برابر خواستههای غرب مثل عدم حمایت از حزبالله لبنان و قبول FATF و... وا میدارد.
در طرح شماره ۲ مقرر شده که جهانگیری به افکار عمومی القا کند که:
یک جریان (سپاه) در کشور وجود دارد که عملاً بالاتر از همهٔ قوا و رهبری نظام است. این جریان قدرتِ اقتصادی، نظامی، امنیتی، سیاسی دارد و از راه پولشویی به قدرت برتر اقتصادی کشور تبدیل شده و به همین دلیل این جریان مانع از تصویب FATF شده است!
✍ این سخنان قطعاً جرم بوده و به منزلهٔ:
1️⃣ «تحقیر و تضعیف رهبری»
2️⃣ «سلب اراده قوا در تصمیم گیری»
3️⃣ «تلاش برای تحمیل FATF به نظام از طریق اتهام زنی به سپاه»
4️⃣ «تحریک مردم به مقابله با سپاه»
5️⃣ «دوقطبی سازی مردم»
6️⃣ «تکمیل پازل رژیم چنج آمریکایی»
بوده و در صورتی که از سوی نهادهای مسئول قضایی و امنیتی برخورد لازم صورت نگیرد عواقب بدی برای نظام در پی خواهد داشت.
(پایان)
@seraj1397
.