eitaa logo
" سراج "
2.7هزار دنبال‌کننده
16.1هزار عکس
3.8هزار ویدیو
549 فایل
@seraj1397 کانال خبری- تحلیلی روز ایران و جهان، و گزیده مهمترین اخبار شهرستان اسلامشهر ارتباط با ادمین: @admin_seraj
مشاهده در ایتا
دانلود
🗓سالروز هلاکت معاویه و آغاز خلافت یزید 💠امام خمینی(ره): ‼️قیام ضدحکومت اسلامی درحکم کفر است، بخاطر همین حضرت امیر قتل معاویه را واجب میدانست! ۵۸/۷/۲۹ ‼️اگر آن حیله‌ای که معاویه و عمروعاص در صفین کردند و آن به اصطلاح مقدسین مانع نمیشدند از اینکه حضرت امیر آن حیله را بشکند، سرنوشت اسلام غیر از این بود و قضایای امام حسن و قضیۀ کربلا هرگز پیش نمیامد، گناه همۀ این امور به گردن آن مقدسین است، لعنت خدا تا ابد بر آنها باشد! ۶۳/۲/۹ 💠رهبرانقلاب: ‼️این حکومتهایی که تاریخ از ذکر جرائمشان به خود میلرزد، حکومتهایی هستند که اساسش را معاویه بنیانگذاری کرد! ۷۷/۱۰/۱۸ ‼️سخت‌ترین جنگ أمیرالمؤمنین جنگ صفین بود چراکه حضرت با کانون حاکمیت نفاق معاویه روبه‌رو بود! ۶۵/۳/۲ ‼️جنگ امیرالمومنین با معاویه در صفین بر سر حاکم بودن او نبود، بر سر غدّه فساد بودن او بود! ۶۷/۲/۱۷ 🔸دو قول درباره روز هلاکت معاویه است: اولی ۱۲رجب و دومی ۲۲رجب. منبع:@Jahade_tabeini @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 درباره سیل آق‌قلا و موارد مشابه در بحران‌ها و حوادثی مانند سیل و زلزله -که متاسفانه در کشور کم هم نیست- یک الگوی ثابت وجود دارد: 1⃣_ فقدان رئیس جمهور، بی‌علاقگیِ او به حضور در صحنه و سکوت او تا زمانی که وضعیت جمع و جور شود. رئیس‌جمهور آشکارا نه تنها از اینکه خود رأسا وارد میدان شود و مدیریت بحران را بر عهده بگیرد، گریزان است، بلکه تقریبا حتی یک مورد هم وجود ندارد او که شخصا به منطقه بحرانی سفر کرده باشد. آخرین مورد از این قبیل، سفر او به معدن فروریخته یورت در آزادشهر گرگان در بحبوحه انتخابات 96 بود که احتمالا در ذهن او به یکی از تلخ ترین تجربه های حضور در میان مردم تبدیل شد. اکنون وضع احتمالا بدتر است و روحانی می‌داند که پایش را هر جا بگذارد، آماج تندترین انتقادها خواهد بود. 2⃣_ ناکارآمدی، سردرگمی و نداشتن دستورالعمل ها، آمادگی‌ها و پروتکل های مشخص مدیریت بحران و عدم مهارت تصمیم گیری درست و سریع از سوی مدیران محلی. در مورد مربوط به آق‌قلا، استاندار در سفر خارج از ایران بود و حتی مشاهده تصاویر هجوم سیلاب به زندگی مردم هم او را به بازگشت فوری به ایران ترغیب نکرد. دولت نخست از او دفاع کرد و سپس تحت فشار رسانه‌ها مجبور به عزل او شد؛ آن‌هم نه از سوی رئیس جمهور بلکه از جانب معاون اول او. سردرگمی مدیران محلی و عدم آمادگی آنها باعث می‌شود عموم این بحران‌ها از وضعیت محلی فراتر رفته و ابعاد ملی پیدا کند. 3⃣_ غلبه نهادهای غیر دولتی بویژه نظامیان سپاه و ارتش، در حضور میان مردم و کمک به آنها بر دولت. با اینکه نظامیان در ایران عموما در معرض حملات غربگرایان هستند و این غربگرایان خود را نماد و نماینده مردم هم می‌دانند، اما به همگام وقوع بحران ها، عموما از این افراد حضوری بیش از چند پست در شبکه های اجتماعی نمیتوان دید و سازماندهی های اصطلاحا مدنی آنها هم مطلقا به کار کمک به مردم نمی آید چرا که اساسا برای شورش، نافرمانی و آشوب مناسب سازی شده است نه کمک. در این میان بار اصلی روی دوش نظامیانی است که دولت پنهان خوانده می شوند اما در وضعیت حاد بی‌دولتی، ظاهرا حتی غربگرایان هم باید شادمان باشند که دولت پنهان وجود دارد و گاه ظاهر می شود! 4⃣_ هجوم فرصت‌طلبانهٔ سلبریتی‌ها. تا پیش از این، بحران های اجتماعی و رنج مردم، فرصتی بود برای سلبریتی ها تا بیشتر خودنمایی کنند؛ اما اخیرا، به منبع کسب درآمد آنها هم بدل شده است. از زلزله کرمانشاه به این سو، سلبریتی ها از جانب همان شبکه های اجتماعی که آنها را به این موقعیت رسانده، تحت فشار قرار گرفته اند تا توضیح بدهند که چرا با جان و آبروی مردم کسب و کار می کنند. هنوز زیرساخت حقوقی برای کنترل این رفتار بی قاعده ایجاد نشده اما مقاومت اجتماعی در مقابل مرجعیت اجتماعی و سیاسی آنها آغاز شده است. 5⃣_ آشکارشدنِ نبود طرح های جامع برای پیشگیری، کاهش خسارت و مصون سازی، به اضافه عدم مشاهده برخورد با متخلفان! مردم به یاد نمی‌آورند که دولت پس از هیچ بحرانی گزارش داده باشد برنامه هایی تدوین و پروژه هایی آغاز شده برای عدم تکرار موارد مشابه و مصون شدن مناطق آسیب‌پذیر؛ یا خبری منتشر شده باشد از اینکه با مقصران برخورد شده است. برخورد اخیر رئیس جدید قوه‌قضاییه آغازی بر پر کردن این خلا بزرگ. سد و دیگر زیرساخت های پیشگیرانه را هم ظاهرا دوباره نظامیان باید بسازند. کانال خبری تحلیلی«سراج»: @seraj1397 .
🌸🌸🌸
🔴 دولت رندانِ نمک‌نشناس! ◀️ دولت روحانی طی ۷ سال گذشته به هر مناسبتی به سپاه می‌تازد و فعالیت‌های استراتژیک اقتصادی سپاه را زیر سؤال برده است! ◀️ فعالیت‌های اقتصادی سپاه صرفاً در حوزه زیرساخت‌های مرتبط با خنثی‌سازیِ تحریم‌ها (نظیر: اسکله، سد، بندر، تونل، پالایشگاه، راه، پیشی گرفتن برداشت گاز خلیج فارس از قطر و...) بوده است و از این بابت بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان از دولت طلبکار است. ◀️ آقای روحانی به هنگام افتتاح فازهای چهارگانهٔ میعانات گازی بندرعباس، بجای تشکر از سپاه: از وزارت نفت و کارگران و مهندسان تشکر کرد! و سپس از خودش تشکر کرده!!! و سکه تمام فعالیت‌های اقتصادی سپاه را به نام خودش ضرب کرده و گفت اگر دولت من کاری نکرده پس این‌همه فعالیت‌های اقتصادی کار کیست؟! پیشی گرفتن از قطر در بهره‌برداری از گاز مشترک کار کیست؟!!! ‼️اینک نیز انتظار می‌رود جناب روحانی حالا که آب‌ها از آسیاب افتاده، سیل فروکش کرده و... ایشان از تفرجگاه قشم بازگشته، در یک مراسم رسمی در وزارت کشور، فعالیت‌های بسیجیان بی‌ادعا را به نام خودش تمام خواهد کرد و از استانداران بالیاقت!!! و مدیریت بحران و... تشکر کند!! و شاید هم مثل برجام برای این همه خدمت به یکدیگر مدال هم بدهند! کانال خبری تحلیلی«سراج»: @seraj1397 .
🌸🌸🌸
🔯خواب‌های شیطان 🔻تحلیل ویژهٔ تحولات شامات: عبدالله‌دوم شاه اُردن، از گزینه‌های بسیار مهم صهیونیزم جهانی (نظام سلطه) برای هدایت جریانی موسوم به ناتوی عربی و یا ائتلاف عربی در آینده منطقه! 🔸"عبدالله هاشمی" سالیان سال است که در نگاه غرب جایگاه ویژه‌ای به خودش اختصاص داده و دولت وی برای رژیم صهیونیستی بسیار حائز اهمیت است از این جهت که نظام سلطه، اردن هاشمی را حائل محکمی برای اسرائیل در آینده خاورمیانه دانست و از اوایل سال 2000 میلادی روابط سیاسی و اقتصادی اردن و اسرائیل توسط کمیته اشراف صهیونیزم جهانی اصلاح شد و پس از بهار عربی، تجهیز همه جانبهٔ اردن سرعت بسیار بیشتر پیدا کرد. 🔸در زمان بروز جریان تکفیری داعش در عراق و سوریه، که اولین حائل و کمربند محکم صهیونیزم در مقابل جبهه مقاومت و ایران بود، زیرساخت های نظامیِ "اردن هاشمی" در سایه‌ی درگیری‌های منطقه توسط امریکا و رژیم صهیونیستی مجهز شد و آنطور که مشخص است بزودی طی تبادلات سیاسی مابین اردن و رژیم صهیونیستی، ممکن است چند استراتژی سرّی با دخالت اُردن در فلسطین و در خاک اردن صورت بگیرد! 🔸در زمان جولان داعش و جریان‌های تکفیری تروریستی همچون جبهةالنصره، مشخص شد لانه‌ی زنبور دقیقأ اردن هاشمی و رژیم صهیونیستی است! در همان زمان تروریست‌ها ارادت خودشان را به عبدالله هاشمی شاه اردن ابراز کردند و او را (مهدی) خلیفه‌ی اسلامی در آخرالزمان خطاب کردند! و لیدرهای جبهةالنصره دست بیعت به سمت شخص عبدالله دراز کردند! 🔸از طرف دیگر در سالهای حکومت داعش بر بخش‌های گسترده‌ای از سوریه و عراق، بسیاری از تکفیری‌های عرب از شهر‌های سَلَفی‌نشین اردن بوده و تکفیری‌های اروپایی در اردن و ترکیه حاضر شده و سپس وارد وادی نظامی‌گری شدند. از این جهت اردن نقطه‌ای استراتژیکی و محفلی بسیار مهم برای تروریست‌ها و محوری مقاوم برای طرح ناتوی عربی است. 🔸بعید نیست اردن در آینده‌ی نزدیک، وارد یک نزاع دروغین با صهیونیست‌ها و یا خود سوریه بشود تا در بستر تحرکات جدید، اهداف شوم صهیونیست ها به مقصد برسد! ✍ ایمان اکبرآبادی کانال خبری تحلیلی«سراج»: @seraj1397 .
. 🏴 سالروز شهادت هفتمین پیشوای شیعیان، حضرت امام‌موسی‌کاظم(ع) تسلیت و تعزیت باد. @seraj1397 .
🏴شب شهادت امام کاظم 💠رهبر معظم انقلاب: ‼️ما خیال میکنیم موسی‌بن جعفر، یک آقاى مظلوم بى سروصداى سر به زیرى در مدینه بود، یک آدمى که فقط مسأله مى‌گوید، کارى به حکومت و مبارزه‌ٔ سیاسى ندارد که زیر چنین فشارهایى قرار نمى‌گیرد بخاطر مساله گویی رفتند او را زندانى کردند و بعد مسموم کردند، از دنیا رفت، همین و بس، قضیه این نبود. قضیه یک مبارزه‌ى طولانى تشکیلاتى، یک مبارزه‌اى با داشتن افراد زیاد در تمام آفاق اسلامى بود! ۶۴/۱/۲۳ ‼️یک‌وقتی هارون به موسی‌بن جعفر گفت که میخواهم فدک را به شما برگردانم،‌ بگو حدود‌ فدک چقدر است؟ خب معلوم است که این یک فریب است، حضرت هم بنا کرد حدود فدک را معین کردن بطوریکه تمام کشور اسلامی آن روز را در بر میگرفت؛ مسئله نخلستان فدک نبود، مسئله خلافت پیغمبر بود؛ مسئله حکومت اسلامی بود، حضرت میخواست به هارون بفهماند که حکومت مال ماست و تو آنرا گرفته‌ای، اینرا هارون فهمید اما اینرا امروز هم شیعه موسی‌بن جعفر بعداز ۱۴۰۰ سال نمیفهمد و باید به زور به او فهماند، لذا هارون این موضوع را فهمید و در همان مجلس تصمیم به قتل حضرت گرفت! ۵۱/۱۱/۲۴ @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 عوام‌گراییِ مُدرن چیست؟ 👈 عوام‌گرایی پدیده ای مدرن نیست که متأثر از رأی و مشارکت مردم و نیاز به رأی آنان برای ماندن یا رسیدن به قدرت به وجود آمده باشد. حکومت کنندگان در طول تاریخ همیشه علاقه‌مند به سوت و کف مردم بوده‌اند. 🔸در دوران ماقبل مدرن، نیاز حکومت به مردم در نظام ارباب_رعیّتی تعریف میشد و حکومت محتاج رأی مردم نبود. لذا ثبت نیک‌نامی در تاریخ، بیشتر مدنظر بود. اما امروز "شهروند" جایگزین رعیت شده است و به حکومت معنا می‌بخشد. 🔸در کشور ما دو معنا از عوام‌گرایی استنباط می‌شود؛ برخی عوام‌گرایی را به معنای همراه و همسو بودن با مردم میدانند و برخی آن را معادل و هم‌معنا با عوام فریبی تفسیر می‌نمایند. "عوام‌گرایی" یعنی مطابق با میل و ذائقه توده سخن بگویید و رفتار نمایید. اما "عوام‌فریبی" یعنی اینکه با سخنان غلط‌انداز یا هیجان آمیز و تصنعی یا ارائه مطالبی که شخصاً نیز بدان باور نداریم، باور مردم را در نقطه‌ای متمرکز نماییم که کاملاً دروغین است. کانال خبری تحلیلی«سراج»: @seraj1397 .
🔴 نظام پارلمانی و نظام ریاستی؛ 🔻در چندماه اخیر زمزمهٔ تغییر نظام ریاستی به نظام پارلمانی، بار دیگر شنیده شد. میدانیم که از طریق تغییر در برخی از اصول قانون اساسی میتوان نظام حاکم بر روابط قوا را به نظام پارلمانی تبدیل کرد. پیش از آنکه به نتایج این تغییر احتمالی ورود کنیم لازم است دربارهٔ نظام ریاستی و پارلمانی توضیح مختصری ارائه گردد. 🔸نظام حاکم بر روابط قوا به دو نوع کلی "ریاستی" و "پارلمانی" تقسیم میشود. این تقسیم‌ بندی، محصول دو نوع تقسیم بندی از انواع تفکیکِ قوا است: الف➖ تفکیک افقی قوا: در این نوع از تفکیک قوا، قوه مجریه و مقننه کاملا از هم منفک‌اند و در مسئولیتهای یکدیگر مداخله نمیکنند. قوه‌مجریه نمیتواند قوه‌مقننه را منحل کند، همچنین قوه مقننه نمیتواند قوه مجریه را ساقط نماید. قوه مجریه جهت رأی اعتماد، مکلف نیست که اعضای کابینه را به مجلس معرفی کند و قوه مقننه نیز نقشی در انتخاب وزرا ندارد و همچنین در این نوع از تفکیک قوا، مسئولین قوا (رئیس‌دولت و نمایندگان پارلمان) در طی دو انتخابات، برگزیده میشوند و هر یک از انتخابات به صورت جدا برگزار میشود، یعنی مردم در یک انتخابات، رئیس‌جمهور را انتخاب میکنند و در انتخاباتی دیگر، نمایندگان پارلمان را بر می‌گزینند. به این نوع از تفکیک قوا اصطلاحاً تفکیک افقی قوا گفته میشود و به نظام حاصله از این نوع تفکیک قوا، نظام ریاستی میگویند. ب➖ تفکیک عمودی قوا: در این نوع از تفکیک قوا، مسئولین قوا از طریق یک انتخابات برگزیده میشوند. بدین ترتیب که مردم در یک انتخابات و با یک اکثریت، علاوه بر این که نمایندگان پارلمان را بر می‌گزینند، دولت را نیز انتخاب میکنند. زیرا رهبرِ حزبی که در پارلمان، حائز اکثریت آرا شده است به عنوان نخست وزیر برگزیده میشود و دولت و کابینه به وسیله او تشکیل میشود. به بیانی دیگر در تفکیک عمودی قوا، قوه‌مجریه از قوه‌مقننه ناشی میشود. قوا در این نوع از تفکیک، در مسئولیت یکدیگر، مداخله کرده، چنان که نخست وزیر باید وزرا را به مجلس معرفی نماید و از مجلس رأی اعتماد بگیرد. همچنین مجلس میتواند دولت را ساقط و دولت میتواند مجلس را منحل کند تا در یک فرایند قانونی، یک انتخابات زودرس و پیش از موعد برگزار گردد. به نظامی که از این نوع تفکیک قوا پدید می آید، نظام پارلمانی گفته میشود به دلیل تفوق پارلمان بر دولت، چون دولت از پارلمان ناشی میشود و دولت باید وزرا را برای احراز اعتماد به مجلس معرفی کند و مجلس نیز بر کار وزرا نظارت دارد. ⬅️ با توجه به عبارات فوق، میتوان گفت که در ایران به موجب قانون اساسی، رابطه قوا، نیمه پارلمانی و نیمه ریاستی است: این که مردم در یک انتخابات، نمایندگان مجلس را انتخاب میکنند و در انتخاباتی دیگر، رئیس‌جمهور را به عنوان رئیس دولت انتخاب میکنند، جلوه‌ای از نظام‌های ریاستی است اما این که رئیس‌جمهور، مکلف است برای اخذ رای اعتماد، وزرا را به مجلس معرفی کند و همچنین مجلس، حق دارد بر کار قوه مجریه، نظارت داشته باشد و وزرا را استیضاح کند، حائز ویژگی نظام پارلمانی است. ⬅️ آنچه که از فحوای پیشنهاد دهندگان رابطه جدیدی از قوا قابل دریافت است، این مهم است که پیشنهاد دهندگان در پی پارلمانی‌تر کردن رابطه قوا و عمودی کردن این رابطه هستند، به صورتی که قوه مقننه حق کنترل و حتی اسقاط دولت را داشته باشد اما دولت حق انحلال پارلمان را نداشته باشد؛ اما چرا؟؟ ⬅️ تجربهٔ انتخابات دوره‌های پیشین نشان میدهد که به دلایل مختلف، یک جناح، اغلب این بخت را داشته است که اکثریت را در پارلمان بدست آورد یا از وزنهٔ قابل توجهی در پارلمان برخوردار باشد. همچنین همین تجربه تاریخی نشان میدهد که غالبا جناح مقابل، شانس بیشتری در پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری دارد. حال با توجه به این تجارب، تغییر قانون اساسی از نظام ریاستی به نظام پارلمانی ممکن است به این هدف انجام گیرد: با توجه به فرایند نظارت بر کاندیداها، نیرویی که بتواند قوه مقننه (پارلمان) را در اختیار گیرد، خودبخود میتواند دولت را نیز در اختیار داشته باشد. بدین ترتیب عملا قدرت در قوه مقننه (پارلمان) و در دست یک جناح متمرکز میشود. ⬅️ نکته حائز اهمیتی که باید در نظام‌های پارلمانی مورد توجه قرار گیرد، ابتنای این نوع نظام بر پایه "نظام حزبی" است. دقت در این‌باره حائز اهمیت است که ممکن است از برنامه‌ای ظاهرالصلاح با شعار پرطمطراق "حزبی کردن انتخابات" برای تطمیع فعالان سیاسی سخن به میان آید، اما عملا با محدودیت ورود احزاب جدی در کارزارهای انتخاباتی، ممکن است از یک‌سو، رقابتهای حزبی به رقابتهای فرمایشی تبدیل گردد، از سوی دیگر با توجه به تغییرات پیشنهادی در قانون اساسی، جناح‌های رقیب، امکانِ در اختیار گرفتن قوه مجریه را از دست دهند. کانال خبری تحلیلی«سراج»: @seraj1397 .
؛ 🔴 تفاوت نخست وزیری احتمالیِ امروز با اوایل انقلاب؛ 🔸در نظام «نخست‌وزیری اوایل انقلاب» رئیس‌جمهور با رأی مستقیم مردم انتخاب می‌شد و سپس نخست وزیر را به مجلس معرفی می‌کرد تا در صورت بدست آوردن رأی اعتماد وکلای ملت، نسبت به تشکیل کابینه اقدام کند. 🔸اما در «نظام پارلمانی» مدنظر نمایندگان فعلی مجلس شورای اسلامی، نخست‌وزیر توسط مجلس انتخاب خواهد شد و عملاً نخست‌وزیر، رئیس دولت خواهد بود و در این صورت می‌تواند عنوان رئیس‌الوزرا یا صدرأعظم یا نخست‌وزیر داشته باشد. کانال خبری تحلیلی«سراج»: @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
؛ 🔴ماجرای قدرت وتو در آمریکا چیست؟ 🔸با زیرنویس فارسی @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
؛ 🔴کمک های کمیته امداد به مردم عراق و لبنان! آن قسمتی که رسانه‌های ضدانقلاب و امنیتی‌های آلوده، سانسور میکنند و به شما نشان نمیدهند...! توضیح اینکه شعب کمیته امداد در هر کشوری از کمکهای جمع آوری شده در همان کشور برای مددجویان آن کشور استفاده میکند. @seraj1397 .
؛ 🔴 شبهه‌ افکنی اخیرِ دکتر مسعود پزشکیان نایب‌رئیس مجلس؛ 👇👇 ➖مسعود پزشکیان: شرایط کنونیِ ما مثل جنگ اقتصادی است و میتوان آن را با دوران جنگ تحمیلی مقایسه کرد. پس همانطور که در آن زمان وقتی کسی شهید میشد فرماندهان را متهم نمی‌کردند، در شرایط کنونی نیز نباید مسئولین را بخاطر بحران اقتصادی مواخذه کرد...!! ✅ پاسخ دختر شهیدغلامرضا نهامین 👇👇👇 🔸 آقای دکتر! مطلب اخیرتان را در خصوص جنگ اقتصادی و مقایسه آن با جنگ تحمیلی ملاحظه کردم. در اینکه مردم ما هنوز هم مانند زمان جنگ و این‌بار بخاطر فشار اقتصادی در حال مقاومت و تحمل سختی‌ها می‌باشند شکی نیست ولی شما با چه استدلالی به این نتیجه رسیدید که میتوان فرماندهان زمان جنگ را با مسئولین کنونی مملکت مقایسه کرد؟ 🔸در زمان جنگ، چیزی که بیشتر به چشم می‌خورد همدلی و همراهی فرماندهان با رزمندگان بود. همه دارای یک هدف بودند و دوشادوش هم برای این سرزمین جانفشانی می‌کردند. هیچ فرماندهی خود را تافته جدابافته نمی‌دانست. همه یکدل و یکرنگ بودند و صداقت در عملشان پیدا بود. 🔸در آن دوران چیزی که در کفه ترازوی مسئولین سنگینی می‌کرد احساس مسئولیت و دلسوزی بود نه مال و منال و دنیاپرستی. در چنان شرایطی مردم می‌توانند از جان خود نیز بگذرند و هر مصیبتی را تحمل نمایند. همچنانکه بسیاری از جوانان غیور وطن در کنار فرماندهانشان از جان خود گذشتند و به درجه رفیع شهادت نائل آمدند. 🔸اما تفاوتی که جنگ اقتصادی کنونی با جنگ آن روزها دارد در این است که مردم و مسئولان دغدغه‌های جداگانه‌ای دارند... 🔸مردم دنبال یک تکّه نان می‌دوند ولی بسیاری از بالادستی ها دنبال انباشتن ميلياردها میلیارد پول در حسابهای بانکی خویش هستند! 🔸مردم ما بیش از هر چیز از تبعیض‌ها و فاصله‌های طبقاتی بین خود و مسئولین به تنگ آمده اند! 🔸کدام مسئولی را می‌شناسید که همدرد مردم باشد و مانند آنها دنبال نان شب و سیر کردن شکم زن و فرزند باشد. کدام مسئولی را می‌شناسید که با سیلی صورت خود و فرزندانش را سرخ نگهدارد. کاش کمی واقع بین تر باشید و بیش از این نمک بر زخم مردم نپاشید. وَ مِنَ اللهَ تُوفیق مینا نهامین فرزندشهید غلامرضا نهامین کانال خبری تحلیلی«سراج»: @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‼️ تبلیغ کالای خارجی 🔷 سوال: آیا «تبلیغ کالای‌خارجی» اشکال دارد؟ ✅ جواب: کار ناپسندی است و اگر خلاف مقررات باشد، جایز نیست. @seraj1397 .
💠 استفتائات امام خامنه‌ای؛ ‼️آلوده کردن منابع آبی 🔷 سوال: با توجه به اهمیت کیفیت آب در سلامت جامعه، بعضی اشخاص (حقیقی و حقوقی) پسابِ فاضلاب و پسماندهای خود را در آبهای سطحی (اعم از رودخانه، تالاب، دریاچه و....) رها می‌کنند، که در بعضی از موارد برای بهره برداران و ساکنین اطراف منابع مذکور منجر به ضرر می شود. حکم شرعی این اقدام چیست؟ ✅ جواب: آلوده سازی آب‌شُرب در صورتی که موجب اضرار به غیر و تعدّی به حقوق آنان باشد حرام است، و باید از آن اجتناب شود. دولت اسلامی نیز موظف است در جهت تأمین سلامت و امنیت مردم اقدامات قانونی لازم را به عمل آورد. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ ؛ 🔴 تفاوت دعاوی خلع یَد و تخلیه یَد دعوای خلع ید در مورد ملکی مطرح می شود که مورد تصرف غیرقانونی شخص دیگر قرار گرفته باشد و بخواهیم غاصب را از ملک اخراج کنیم؛ اما اگر بین مالک و شخص متصرف قراردادی مثل قرارداد اجاره وجود داشته باشد که در آن قرارداد زمان تخلیه ملک معین شده است، اما متصرف یا مستأجر ملک را تخلیه نکند می توان علیه او دعوای تخلیه ید مطرح نمود. همینطور ممکن است شخصی به دیگری اجازه استفاده از ملک خود را بدهد و بعد بخواهد اجازه خود را پس بگیرد در اینجا هم باید دعوای تخلیه ید مطرح کند. دعوای خلع ید فقط در مورد اموال غیرمنقول قابل طرح است اما دعوای تخلیه ید هم در مورد اموال منقول و هم در مورد اموال غیرمنقول قابلیت طرح دارد. اگر شخصی درواقع خواهان خلع ید باشد اما در دادخواست خود خواسته خود را تخلیه ید مطرح کند قرار عدم استماع دعوی صادر می شود. کانال خبری تحلیلی«سراج»: @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 🔴 جمعیت جهان در سال ۲۰۱۸ بالغ ۷ میلیارد و ۶۳۳ میلیون نفر ارزیابی شده است. 🔸در این بین چین با ۱ میلیارد و ۴۱۵ میلیون نفر و هند با ۱ میلیارد و ۳۵۴ میلیون نفر دارای رتبه اول و دوم هستند. @seraj1397 .
. 🔴 عمده‌ترین صادرات اسلحه آمریکا در سال ۲۰۱۸ به چه کشورهایی بوده است؟ 🔸عربستان با ۲۲ ℅ 🔸استرالیا ۷.۷ ℅ 🔸امارات ۶.۷ ℅ منبع: بنیاد بین‌المللی مطالعات صلح استکهلم SIPRI @seraj1397 .