eitaa logo
" سراج "
2.6هزار دنبال‌کننده
16.8هزار عکس
4.2هزار ویدیو
554 فایل
@seraj1397 کانال خبری- تحلیلی روز ایران و جهان، و گزیده مهمترین اخبار شهرستان اسلامشهر ارتباط با ادمین: @admin_seraj
مشاهده در ایتا
دانلود
🌺🌺🌺 🌺🌺 🌺 🔴 توجه ؛ ✅ با بخش «» همراهمان باشید... 🔻این بخش دارای ۳ فصل می‌باشد: 1⃣- شاخص‌ها: _ کلام قرآن _ کلام نهج‌البلاغه _ کلام امام‌خمینی(ره) _ کلام مقام معظم رهبری 2⃣- خواصّ بی‌بصیرت: _ زندگینامه ومواضع سیاسی‌اجتماعیِ خواصّ (در صدر اسلام و دوران انقلاب‌اسلامی ایران) 3⃣- مقالات تکمیلی؛ 🔰 شماره‌های قبلی را می‌توانید با سرچ کلمهٔ «» در قسمت جستجوی ایتا، مشاهده فرمایید. 🌺. @seraj1397 🌺🌺 🌺🌺🌺
خطبه 50.pdf
280.4K
#جریان_شناسی_خواص_مردود (۷) ب) #نهج_البلاغه 🔴 خطبه ۵۰ 📚 فایل pdf @seraj1397 .
خطبه 151.pdf
319K
#جریان_شناسی_خواص_مردود (۸) ب) #نهج_البلاغه 🔴 خطبه ۱۵۱ 📚 فایل pdf @seraj1397 .
فتنه بنی امیه.pdf
231.7K
#جریان_شناسی_خواص_مردود (۹) ب) #نهج_البلاغه 🔴 فتنهٔ بنی‌امیه 📚 فایل pdf @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 🔴 مدارس #اسلامشهر و #چهاردانگه فردا یکشنبه هم تعطیل شد. 🔸به دلیل افزایش آلایندگی هوا مدارس استان تهران بجز شهرهای دماوند، پردیس، رودهن و فیروزکوه، فردا در دو نوبت صبح و عصر تعطیل شد. 🔸دانشگاهها و مرکز عالی آموزش فردا باز است. @seraj1397 .
. 🔴 پیگیری‌های خود از رسانه‌های معاند را شدت می‌بخشیم. 🔻«عباس موسوی» سخنگوی وزارت امورخارجه: 🔸در حوادث اخیر شاهد بودیم برخی رسانه‌های معاند و فارسی‌زبان چگونه وارد عمل شده، برنامه‌های عادی خودشان را قطع کردند و حوادث کشور را آن طور که مورد نظرشان بود پوشش دادند. 🔸با مونتاژ فیلم‌ها و گزارش‌های دروغ سعی کردند اوضاع را به شدت بحرانی جلوه داده و تشویق به خشونت، خراب‌کاری و تخریب کور کنند و این حوادث باعث شد که با واکنش ما مواجه شوند. 🔸شکایتی را علیه این رسانه‌ها تنظیم و اعلام کردیم که آنها از رسالت اصلی خودشان که اطلاع‌رسانی آزاد و شفاف است دور شده و در حال آموزش تخریب، اغتشاش و اقدامات ضدامنیتی در کشور ما هستند. 🔸کشور‌هایی مانند انگلیس، ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی عناصر، ابزار و امکاناتی در اختیار دارند که از آن علیه منافع و امنیت ملی ما به کار گرفته و استفاده می‌کنند. @seraj1397 .
. 🔴 نجفی، امروز در دادگاه محاکمه: به خاطر عصبانیت حاد لحظه‌ای اسلحه را برداشتم البته از قبل با ایشان بحث داشتیم 🔸آن روز مطلبی گفتند "که بعد از حمام از خانه خارج می‌شود" و عصبانیت من به اوج رسید، رفتم تا با ایشان اتمام حجت کنم و ایشان را بترسانم. 🔸با اینکه گفتند بالش را برداشته تا صدای گلوله را بگیرد و من اصلاً این را نمی دانستم که بالش صدای گلوله را کم می‌کند، بالش را بردم تا ایشان اسلحه را نبیند. 🔸فرضم این بود که ایشان زیر دوش هستند اما ایشان تقریباً جلوی در بودند. با ایشان سینه به سینه شدم. بالش هم دست من بود و آن را کنار زدم و گفتم "ببین میخوای داستان رو تموم کنیم؟" اما ایشان هول شد و دستش را روی شانه‌های من گذاشت و من را به عقب هل داد که گلوله اول شلیک شد! 🔸چهار گلوله بعدی هم در حالتی بود که ایشان دست و اسلحه را گرفته بود و من تلاش میکردم اگر گلوله‌ای هم شلیک می‌شود به سمت بالا باشد. ♦️احتمال نبش قبر میترا استاد برای معاینه دوباره جسد 🔸در ادامه جلسه، قاضی کشکولی از کارشناسان پزشکی قانونی پرسید "با توجه به صحبت‌های محمدعلی نجفی چرا استخوان جناق آسیبی ندیده است؟" که وی پاسخ داد: بنده از دکتر میرویسی (اولین کسی که جسد را معاینه کرد) دلیل این اتفاق را پرسیدم که وی پاسخ داد "احتمالاً به دلیل خون‌آلود بودن جسد دقت زیادی صورت نگرفته است و ممکن است تَرَکی برداشته شده، اما ثبت نشده باشد"؛ لذا می‌توان با نبش قبر و بررسی جسد، آسیب جناق سینه را بررسی کرد. @seraj1397 .
. 🔴 پیش‌بینی از ترکیب داوطلبان انتخابات مجلس 🔻رئیس ستاد انتخابات کشور: 🔸فرمانداران اسامی هفت‌هزار نفر داوطلب احتمالی انتخابات مجلس را برای وزارت کشور فرستاده‌اند. 🔸۲۶ درصد این تعداد اصلاح‌طلب ، 🔸۳۴ درصد اصولگرا ، 🔸۴۰ درصد مستقل هستند. @seraj1397 .
. 🔴 کشف و ضبط مشروبات الکلی دست‌ساز در چهاردانگه! 🔸روز گذشته سرگرد تقوی فرمانده انتظامی بخش چهاردانگه از کشف بیش از ۵۰ لیتر مشروبات الکلی دست‌ساز و دستگیری عامل آن توسط واحد اطلاعات فرماندهی انتظامی بخش چهاردانگه خبر داد./ چهاردانگه‌خبر @seraj1397 .
. 🔴 دروغ روحانی رو شد! 🔸روحانی بعداز اعتراضات گرانی بنزین گفته بود: خودمم مثل مردم صبح‌جمعه دیدم که قیمت بنزین تغییر کرده!! 🔸اما امروز معاون وزیرکشور اذعان نمود که زمان‌بندی اجرای طرح افزایش قیمت بنزین، دوبار به شخص رئیس‌جمهور اعلام شد؛ یک‌بار با ارسال صورتجلسه شورای امنیت کشور و یک‌بار هم وزیرکشور با تلفن به اطلاع رئیس‌جمهور رساند. ⁉️ پ.ن: الان تکلیف ملت با این اوضاع مدیریت کشور چیست؟! با دروغگویی آشکارِ ارشدترین مقام اجرایی کشور چه باید کرد؟!! @seraj1397 .
. ‼️ دولت مجدد تاکید کرد: رئیس‌جمهور از زمان اجرای سهمیه‌بندی بی‌اطلاع بوده است! 🔸روابط‌عمومی وزارت کشور در اطلاعیه‌ای اعلام کرد برداشت‌های متفاوت رسانه‌ای از خبر منتشر شده توسط یکی از پایگاههای خبری به نقل از معاون سیاسی وزیرکشور در خصوص صحبت‌های رئیس‌جمهور، غیر دقیق است! ⁉️ مردم ایران! شما چی فکر می‌کنید؟! @seraj1397 .