eitaa logo
" سراج "
2.6هزار دنبال‌کننده
15.9هزار عکس
3.8هزار ویدیو
549 فایل
@seraj1397 کانال خبری- تحلیلی روز ایران و جهان، و گزیده مهمترین اخبار شهرستان اسلامشهر ارتباط با ادمین: @admin_seraj
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌺🌺🌺 🌺🌺 🌺 🔴 توجه ؛ ✅ با بخش «» همراهمان باشید... 🔻این بخش دارای ۳ فصل می‌باشد: 1⃣- شاخص‌ها: _ کلام قرآن _ کلام نهج‌البلاغه _ کلام امام‌خمینی(ره) _ کلام مقام معظم رهبری 2⃣- خواصّ بی‌بصیرت: _ زندگینامه ومواضع سیاسی‌اجتماعیِ خواصّ (در صدر اسلام و دوران انقلاب‌اسلامی ایران) 3⃣- مقالات تکمیلی؛ 🔰 شماره‌های قبلی را می‌توانید با سرچ کلمهٔ «» در قسمت جستجوی ایتا، مشاهده فرمایید. 🌺. @seraj1397 🌺🌺 🌺🌺🌺
در معرض امتحان.mp3
64.4K
#جریان_شناسی_خواص_مردود (۱۵) پ) #امام_خمینی 🎙صوت (بشنوید) 🔴 در معرض امتحان @seraj1397 .
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
(۱۶) پ) 🎥 کلیپ کوتاه (ببینید) 🔴 رمز پیروزی @seraj1397 .
معممین خرابکار.mp3
536.8K
#جریان_شناسی_خواص_مردود (۱۸) پ) #امام_خمینی 🎙صوت (بشنوید) 🔴 معمّمین خرابکار @seraj1397 .
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جریان_شناسی_خواص_مردود (۱۹) پ) #امام_خمینی 🎥 کلیپ کوتاه (ببینید) 🔴 اعتراض به نخبگان @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. ‼️ توجه ‼️ توجه 🔴 باتوجه به حوادث و ناآرامیهای اخیر و همچنین مطابق برخی اخبار، اسناد و شواهد، پیداست که جریان ضدانقلاب با کمک پروژهٔ نفوذِ داخلی، در صدد تدارک و راه‌اندازی آشوب‌های دیگری تا پایان سال جاری (احتمالا در برخی ایام مثل: ۱۶آذر روز دانشجو، ۹دی، قبل از انتخابات به بهانه نامزدهای ردّصلاحیت شده و حتی بعداز انتخابات) هستند! 🔸«کانال سراج» سعی دارد هرگونه اخبار صحیح و پیش‌آمده در سطح شهرستان و حومه را بدون کم و کاست به اطلاع شهروندان گرامی برساند تا از انتشار شایعات و اخبار کذب جلوگیری شود. 🔸به همین منظور خواهشمندیم ضمن رصد و تحلیل صحیحِ وقایع پیرامونی، هر خبری را سریع باور و منتشر نکنید. 🔸بمنظور دریافت اطلاعات صحیح، دقیق و بموقع، می‌توانید دوستان خود را به کانال دعوت نمایید. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 چرا اصلاح طلبان با بیانیه میرحسین موسوی همراهی نکردند. 🔸قوهٔ عاقله جریان مدعی اصلاحات معتقد است اگر میرحسین موسوی سال۸۸ نتیجه صندوق رأی و جمهوریت را می‌پذیرفت و دست به فتنه و آشوب نمی‌زد و مملکت را دچار اختلاف نمی کرد در سال ۹۲ حتماً کاندیدای اصلی جریان بود و اتفاقاً رأی می‌آورد. 🔸اما میرحسین موسوی بدترین ضربه حیثیتی را به آنان در سال ۸۸ وارد آورده. آنان معتقدند که میرحسین باعث شد که نظام سیاسی و نهادهای انقلابی و عمده جریان روحانیت و بخشی از مردم نگاهشان به جریان اصلاحات تغییر کند و همه به آنان بدبین شوند. 🔸این بی‌اعتمادی و بدبینی باعث شده تا افراد اصلاح‌طلب شناسنامه‌دار جریانی شانس حضور در برخی مسئولیت‌ها را نداشته باشند و یا با مشکل عدم تأیید صلاحیت در انتخابات‌ها روبرو شوند و برای گرفتن پست‌ها و مسئولیت‌ها گرفتن استعلام مثبت برای آنان سخت شده است. اگرچه در این دولت حتی با استعلام منفی به وزارت و استانداری و فرمانداری هم رسیده اند اما مهر فتنه ۸۸ تا ابد برروی پیشانی آنهاست که آنان پایبند به دموکراسی، جمهوریت، رأی مردم و قانون نبوده‌اند. 🔸می‌توان بخشی از حرف‌های این بخش از اصلاح‌طلبان را پذیرفت که فتنه۸۸ باعث شد تا اختلاف عمیقی در جامعه ایرانی ایجاد شود و بحث های خطی سیاسی به اختلاف خانواده‌ها هم دامن بزند تا جائیکه برادر با برادر، برادر با خواهر، فامیل با فامیل و... سر فتنه ۸۸ و حمایت از نظام یا فتنه، حمایت از احمدی‌نژاد یا میرحسین موسوی از هم کدورت به دل دارند! 🔸تندروی میرحسین موسوی و لگد زدن به صندوق‌های رأی و نپذیرفتن قانون باعث شد تا جریان اصلاحات بسوزد و مجبور شود در انتخابات ها همانند سال ۹۲ و ۹۶ گزینه اصلی خود را کنار بکشد (عارف سال۹۲ – جهانگیری سال۹۶) تا کسی مثل روحانی پیروز انتخابات شود و حالا همان آبروی ته مانده آنها را هم به باد دهد! 🔸اگر جریان مدعی اصلاحات مدعی آزادی بیان و انتقاد پذیری است این نقد را باید بپذیرد که نباید سرنوشت خود را به دست افرادی همچون میرحسین موسوی یا شیخ حسن روحانی بسپارند؛ چرا که هر دو چوب حراج به مشروعیت و حیثیت پایگاه اجتماعی آنها وارد آوردند. 🔸شیخ حسن روحانی بعد از انتخاب در سال ۹۲ تمام وزرای خود را از بین نیروهای ستادی و اطرافیان میرحسین موسوی انتخاب کرد. بیژن زنگنه، نوبخت، ربیعی، معصومه ابتکار، آخوندی، مولاوردی، نجفی و... همه جزو نیروهای اصلی ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی بودند و در صورت رأی آوری میرحسین در انتخابات ۸۸ یا اینکه فتنه نمی‌کرد و در انتخابات ۹۲ پیروز می‌شد، قطعاً وزرای او همین‌ها می‌شدند! اما آنها نشان دادند که در صحنه عملکرد میدانی اقتصاد و فرهنگ و سیاست خارجی مملکت را نابود کردند. 🔸حالا بعد از فاجعه و بعد از یک هفته از اعتراضات مردمی، میرحسین موسوی بیانیه داده و بدون اینکه به گرانی، تورم، مشکلات معیشتی، بی‌ثباتی ارز و گرانی بنزین اشاره‌ای کند نظام جمهوری اسلامی را متهم می‌کند! اما بدنه همراه جریان اصلاحات کمترین وقعی به این بیانیه نشان نداده چرا که معتقدند هم میرحسین موسوی و هم روحانی حیثیت آنان را به باد داده‌اند. کانال خبری تحلیلی«سراج»: @seraj1397 .
🍂🍂🍂🍂🍂
. 🔴 تکنیکِ فریب مارمولک! 🔸مارمولک، زمانی‌که احساس خطر می‌کند برای حفظ جان خود، دُمش را می‌اندازد و فرار می‌کند تا شکارچی سراغ دُم متحرک برود. 🔸هجمهٔ به دولت روحانی در این ایام همین تکنیک است. این روزها در حالِ (دُم اندازی) هستند تا بدنهٔ اصلیِ این جناح در امان باشد!! @seraj1397 .
🔴 سرانجام اقتصاد در سال ۹۸ چه می‌شود؟! 1⃣- مسکن: تا پایان سال اتفاق قابل ملاحظه و محسوسی در این بخش نخواهیم داشت و نهایتا بین ۱۰ تا ۱۵ درصد به صورت نوَسانی شاهد تغییراتی خواهیم بود. اما حاکم بر بازار تا زمانی که یک طرح هدایت کننده‌ٔ هدفمند نقدینگی به سمت تولید آغاز نشود، ثابت خواهد بود. 2⃣- خودرو: فعلا مافیای این بخش و عدم نظارت مستقیم بر قیمت‌گذاری خودرو، گویای این است که اتفاق کاهشی خاصی را نخواهیم داشت. اما اگر قوه‌قضائیه مطابق اعلام مواضع جدید به این بخش ورود کند، شاهد کاهش قیمت ۲ تا ۱۰ میلیونی در برخی خودروهای داخلی خواهیم بود. در بخش خودروهای خارجی هم دلار تعیین کننده است که تغییر خیلی خاصی تا اطلاع ثانوی رخ نخواهد داد. (با توجه به تاکید آقای همتی -رئیس بانک مرکزی- بر کنترل نرخ در همین رقم فعلی) 3⃣- اشتغال: کمٰافِی‌السّابق!! 4⃣- صادرات: در "حجم"، روند صعودی خواهد بود؛ اما در "ارزش"، تغییر آنچنانی که بخواهیم روش مانور بدیم تا اطلاع ثانوی نخواهیم داشت. 5⃣- بازار سهام: آرامش تا انتخابات همراه با نوسانات و برآیندهای مثبت 6⃣- بازار: آرامش و کاهش تدریجی نرخ تورّم نقطه به نقطه 7⃣- باتوجه به سال انتخابات، دولتی‌ها بدنبال گشایش خواهند بود، اما تاکنون برنامه خاصی منتشر نکرده‌اند. تلاش دولت بر این است که آرامش اقتصادی را حفظ کند تا در انتخابات بتواند به پیروزی‌هایی برسد، مگر اینکه بخواهد برای تصویب FATF به حاکمیت فشار وارد کند که گویا آقای همتی جلوی اینکار را گرفته و اگر تاثیری هم باشد، روی نرخ ارز خواهد بود و البته با تاثیر اندک. ‌کانال خبری تحلیلی«سراج»: @seraj1397 .
🍂🍂🍂🍂🍂
🔴 مؤلفه‌های ایدئولوژی ایرانیان 🔻پویایی جمهوری اسلامی در رویدادهای چهار دهه گذشته، بارها سبب شگفتی دوستان و خشم دشمنان شده است. تهدیدهای فراوانی ضد‌جمهوری اسلامی در حوزه‌های سخت و نرم تدارک دیده شده است؛ تهدیدهایی که هر یک به‌تنهایی قادر به سرنگونی یک نظام سیاسی پرقدرت بوده است. 🔸ترورهای کور، شورش‌های خیابانی، کودتای پایگاه شهید نوژه، حمله نظامی آمریکا به طبس، جنگ هشت‌ساله، گسترش شبکه نفوذ فردی و جریانی، تحریم اقتصادی، تهدید نظامی، پرونده‌سازی مستمر و... در این زمره است. 🔸مردم، رهبری و جهان‌بینی دینی به گفته ناظران از مؤلفه‌های اساسی بالندگی جمهوری اسلامی است. ترکیب هوشمندانه این سه مؤلفه، معجزه‌آفرین است وگرنه هریک به‌تنهایی فاقد کارایی بوده و چندان کارساز نیست. هر یک از این مؤلفه‌ها بارها واکاوی شده است اما به نظر می‌رسد باز هم کنکاش آن در هر عصری و نسلی ضروری است.  🔸یکی از اندیشمندان الأزهر مصر حدود یک دهه پیش در مورد ایدئولوژی جمهوری اسلامی پژوهشی انجام داده بود که شاید هنوز تازگی دارد. او بر این باور است که در جهان‌بینی ایرانیان پنج مؤلفه ممتاز وجود دارد که در سایر مکاتب کمتر قابل مشاهده است یا اصلا دیده نمی‌شود. (برداشتی آزاد از گفته‌های او تا حد حضور ذهن با هدف رمزگشایی از چرایی ‌مقاومت فعال جمهوری اسلامی در برابر نظام سلطه را به اشترک می‌گذارم.) 1⃣ داشتن داستان: مکتب دینی ایرانیان برای هر رویداد تاریخی، داستانی عبرت‌آموز دارد. داستان أبرهه، شعب ابی‌طالب، مهاجران، انصار، خیبر، بدر، حنین، احد، غدیر، کربلا و ... . 2⃣ داشتن قهرمان: قهرمانان در ایدئولوژی جمهوری اسلامی از جایگاه کانونی برخوردارند. پیامبر(ص)، علی (ع)، امام‌حسین (ع)، ابوالفضل(ع)، امام رضا(ع)، علی‌اکبر(ع)، علی‌اصغر (ع)، مالک‌اشتر، حرّ بن ریاحی و... . 3⃣ داشتن زنان قهرمان: فرهنگ دینی ایرانیان مملو از قهرمانان زن که برای هر عصری و هر نسلی الگوست. خدیجه(س)، فاطمه‌زهرا (س)، زینب (س)، رقیه(س)، ام‌ّالبنین(س) و... . 4⃣ آینده‌نگری: مکتب فکری جمهوری اسلامی به سبب برخورداری از نهاد مرجعیت هرگز با بن‌بست مواجه نمی‌شود. نگاه در این نهاد مبنی بر آینده‌پژوهی است. 5⃣ داشتن ناجی: ظهور منجی و امیدواری به اصلاح امور از دیگر مؤلفه‌های ایدئولوژی جمهوری اسلامی است. 🔺 این مؤلفه‌های پنج‌گانه ممکن است در سایر مکاتب هم به‌صورت موردی اما مبهم یافت شود اما روشنی و صراحت توأم با جزئیات از ویژگی‌های جهان‌بینی جمهوری اسلامی در این حوزه‌هاست. ✍ حسن عابدینی کانال خبری تحلیلی«سراج»: @seraj1397 .
🍂🍂🍂🍂🍂
🔴 چرا حامیان دولت از مردم خجالت میکشند؟ 🔻خانم پروانه سلحشوری نماینده اصلاح‌طلب مجلس شورای اسلامی در مصاحبه با روزنامه «آرمان ملی» گفت: رئيس‌جمهور شرایط را به‌ گونه‌ای رقم زد که حاميانشان در حاشيه قرار گرفتند و از مردم خجالت میکشند! 🔸بررسی علل سر افکندگی حاميان و عاملان رأی‌آوری دولت که تا به امروز اکثر پست‌های کليدی اجرائی را در اختيار دارند موضوعی بسيار مهم است. افرادی که پست‌های کليدی اجرائی را در اختيار دارند، اما در مقام سخن خود را در جایگاه اپوزیسيون قرار می‌دهند و در صدد جدا نشان دادن صف خود از دولت می‌باشند! 🔸اما مسبب واقعی وضعيت فعلی چه کسانی هستند؟ خانم سلحشوری در توضيح علت وجود مشکلات فعلی هيچ نقشی برای دولت و مجلس قائل نيست و می‌گوید: دست دولت و مجلس شورای اسلامی برای برنامه‌ریزی و اقدام در راستای خارج کردن اقتصاد کشور از گرداب تحریمها بسته است و کسان دیگری تصميم‌گيری میکنند. هر اتفاقی که میخواهد اعتماد مردم به نهادهای انتخابی را بالا ببرد، هزار مانع بر سر راهش قرار میگيرد! 🔸در تحليل افاضات خانم دکتر سلحشوری توجه به چند نکته قابل توجه است: 1⃣- نزدیک شدن به زمان انتخابات: همزمان با نزدیک شدن به ایام انتخابات یازدهمين مجلس شورای اسلامی، جریان اصلاحات به دنبال برطرف نمودن رسوایی‌های خود و دست و پا زدن برای حضور موفق در انتخابات است. چرا که کارنامه سياه و پر از خطای این جریان سياسی در ذهن بيدار ملت وجود دارد، در سال‌هایی که مجلس می‌بایست جلودار مقابله با تحریم‌ها و حرکت در جهت رفع مشکلات کشور باشد خبرهایی از طرف مجلس به جامعه مخابره شد که در هيچ جمعی نمی‌توان از آن دفاع کرد! خبرهایی همچون برنامه کميسيون فرهنگی مجلس برای سفر به جام‌جهانی روسيه، ضرب و شتم یک مامور پليس راهور توسط نماینده مجلس، درگيری لفظی کارمند گمرک با نماینده مجلس سراوان، دفاع نماینده ليست اميد از فيش نجومی پدرش و سلفی حقارت تنها بخشی از کارنامه مجلس فعلی است! 🔸بررسی‌ها از عملکرد مجلس نشان میدهد در ۳۷۴ جلسه علنی که در مجلس برگزار شده است، ۶۴۴ طرح و لایحه مطرح شده که از این تعداد، ۴۴۷ طرح توسط خود نماینده‌ها ارائه شده اند. ۲۷۸ مورد آن که بيش از نصف طرحها به حساب می‌آید، هنوز بررسی نشده و ۸۹ مورد آن نيز بایگانی و تنها ۶۱ مورد آن به قانون تبدیل شد! 🔸علی‌اصغر یوسف‌نژاد، عضو هيئت رئيسه مجلس نيز در گزارش از عملکرد مجلس دهم گفت: حدود ۲۰۰ طرح تحقيق و تفحص به هيات رئيسه مجلس واصل شده است که بسياری از طرحهای تفحص، به دليل اینکه نمایندگان وقت نداشتند، تحقيق و تفحص‌ها در مسير بررسی متوقف می‌شدند و در نهایت تنها تعداد اندکی به نتيجه رسيد؛ به عبارتی تحقيق و تفحص کليد میخورد، ولی سرانجامش معلوم نبود! 🔸بنابراین عملکرد ضعيف مجلس و دستان خالی ليست اميد برای گزارش به ملت سبب شد تا اعضاء این جریان سياسی به جای گزارش از عملکرد سه سالهٔ خود با فرار به جلو موضوعات دیگر را برجسته نمایند تا بعد از سه سال حضور در مهمترین جایگاه قانونگذاری با اپوزوسيون انگاری موفق به کسب رأی دوباره گردند! 🔻ادامه دارد... @seraj1397 .
2⃣- عملکرد دولت: با دقت نظردر تصميم دولت در خصوص افزایش قيمت حامل های انرژی، می‌توان علت خجالت حاميان دولت از مردم را فهميد. تصميمی که در نحوه اعلام، توجيه و زمان گرانی بنزین اشتباه صورت گرفت و کشور را درگير اغتشاش کرد. آیا خسارت به ۷۳۱ بانک، ۱۴۰ مکان عمومی، ۷۰ پمپ بنزین و ۹ مکان مذهبی، ۳۰۷ خودرو و ۱۰۷۶ موتورسيکلت با تصميم اشتباه دولت صورت نگرفت؟ اگر دولت اختيار ندارد چگونه می‌تواند تصميمی اتخاذ کند که جز چهار استان در تمامی استان‌ها درگيری و اغتشاش بوجود آید؟! آیا سخنان خانم سلحشوری از جنس سخنان دکتر روحانی نمی‌باشد که گفته‌اند» من هم صبح جمعه فهميدم قيمت بنزین تغيير کرده، چون اجرای تصميم سران قوا را به شورای امنيت کشور واگذار کرده بودم!» 🔸علی‌مطهری نماینده ليست اميد در این خصوص می‌گوید: رئيس‌جمهور مقام اول اجرایی کشور است و باید برای اجرای آن تصميم در جزئيات آن دخالت میکرد و قبل از همه با مردم صحبت میکرد و ضرورت اصل این کار را -نه با این شيب تندی که انجام شد- برای مردم بيان میکرد. در واقع به شخصيت مردم احترام می‌گذاشت نه اینکه آنها را غافلگير کند. این سخن رئيس‌جمهور عذر بدتراز گناه است. 🔻ادامه دارد... @seraj1397 .
3⃣- اعضاء کابينه دولت: جریان سياسی اصلاحات همواره در صدد انتقال پيام جدایی ازدولت هستند. درحالیکه نگاه اجمالی به کابينه دولت نشان می‌دهد آنها تمام و کمال سهم خود را از حمایت دولت دریافت کرده‌اند. 🔻گرایش سياسی کابینهٔ دولت روحانی: ✖️دولت یازدهم: اصلاح‌طلب 👈 ۲۳ نفر اعتدال‌گرا 👈 ۱۵ نفر اصولگرا 👈 ۵ نفر مستقل 👈 ۶ نفر ✖️دولت دوازدهم: اصلاح‌طلب 👈 ۱۹ نفر اعتدال‌گرا 👈 ۱۰ نفر اصولگرا 👈 ۲ نفر مستقل 👈 ۱۷ نفر این ليست بررسی‌شده از تعداد ۴۰ مسئوليت مستقيم و تأثيرگذار دولت حسن روحانی در سالهای گذشته بود که ۳۲ نفر از آنها گرایش به اصلاح‌طلبی داشتند. براساس آمار، نزدیک به ۸۰ درصد از اعضاء دولت روحانی از حزب اصلاح‌طلب، کارگزارانی و اعتدال و توسعه هستند. 🔸سخن پایانی؛ عامل وضع فعلی کشور، ایجاد فاصله بين مسئولين و مردم است، افرادی که مَناسب اجرائی را در اختيار دارند همواره سياست فرار به جلو را اتخاذ می‌کنند! در مواقع حساس با عدم حضور خود یا منطق غير قابل باور در صدد حل مشکل جامعه هستند. به عنوان مثال دکتر روحانی در تاریخ ۷ خرداد ۱۳۹۸ گفت: دولت من شاید یکی از دولتهایی باشد که خيلی در ميان مردم است، من خودم بارها به دوستان گفته‌ام؛ من روزانه نظرسنجی میکنم؛ یعنی در خيابان وقتی با ماشين می‌روم تمام چهره‌های مردم را نگاه میکنم؛ اینکه چند نفر لبخند دارند، چند نفر عصبانی‌اند، چند نفر قيافه‌شان گرفته است و به هر شهری و در هر جمعيتی می‌روم، خودم نظرسنجی میکنم و نگاه آدمها را نسبت به خودم میبينم؛ پس نيازی نيست که روزنامه‌ها از مشکلات مردم بنویسند تا رئيس‌جمهور باخبر شود! رئيس‌جمهورو دولت درد مردم را میداند! ✍ فرهاد کوچک‌زاده کانال خبری تحلیلی«سراج»: @seraj1397 .
🍂🍂🍂🍂🍂🍂
AC_۱۹۱۲۰۱۱۵۵۱۲۲.mp3
2.64M
🔴 صوت/ دکتر حسن عباسی #بشنوید... 🔸برای ۱۶ آذر ، ۹دی و... برنامه دارند! 🔸خطر "سازمان مجاهدین‌انقلاب" از رژیم صهیونیستی بیشتر است! 🔸از حزب کارگزاران از ابتدا تا الان چیزی جز خیانت ندیده‌ایم 🔸چرا شورای نگهبان، کسانیکه اصل نظام و قانون اساسی را قبول ندارند (مثل سازمان مجاهدین انقلاب، کارگزاران سازندگی، مشارکت، اعتدال و توسعه و...) را تایید صلاحیت می‌کند؟! @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‼️نماز خواندن با لباس عکس‌دار 🔷 سوال: آیا نماز خواندن با لباس هایی که روی آن عکس انسان و یا حیوان منقوش است ولی (لباس عکس‌دار) در زیر لباسی دیگر پوشیده شده است، کراهت دارد؟ ✅ جواب: کراهت دارد. 📕منبع: leader.ir @seraj1397 .
. ‼️حرکت بی‌اختیار در حال قرائت 🔷اگر نمازگزار در حال خواندن حمد و سوره، بی‌اختیار قدری حرکت کند، ولی از حال نمازگزار خارج نشود، نمازش باطل نیست؛ ولی ذکری را که در حال حرکت خوانده است، بنابر احتیاط واجب باید دوباره در حال آرامش بدن تکرار کند. @seraj1397 .