eitaa logo
" سراج "
2.7هزار دنبال‌کننده
16.1هزار عکس
3.8هزار ویدیو
549 فایل
@seraj1397 کانال خبری- تحلیلی روز ایران و جهان، و گزیده مهمترین اخبار شهرستان اسلامشهر ارتباط با ادمین: @admin_seraj
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 یــٰا جَــوادُالائمِــه... ▪️مناجات و روضه حضرت عبـاس(ع) در حــــــرم امـــــام رضــــــا(ع) دلی اگر شکست، التماس دعــا روح همــه گذشتــگان شاد روح مرحوم مهدی حبیب‌پور شاد @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 🔴 کتاب صوتی "لوطی و آتش" 🔸اثر رحیم مخدومی (مجموعه ۵ داستان از زندگی سردار شهید حسن باقری) 🔹تهیه شده در ایران‌صدا 🔹با صدای رامین پورایمان @seraj1397 .
. 📗 : 🔸کتاب "لوطی و آتش" به قلم رحیم مخدومی روایت داستانی از پنج فراز زندگی استراتژیست دفاع مقدس؛ شهید «غلامحسین افشردی» یا همان «حسن باقری» است. کتاب شکل داستانی دارد و در پنج بخش تنظیم شده که با نثری روان و زیبا مخاطب را به خود جذب می‌کند. 🔸لوطی و آتش بخشی از ماجرای جنگ را در خلال زندگی یک سردار بازگو می‌کند که می‌تواند برای نسل آینده بسیار مفید و تاثیرگذار باشد. 🔸نکته مهمی که در مورد این کتاب به نظر می‌رسد این است که لوطی و آتش از معدود کتابهایی است که در قالب و شیوه‌ای داستانی به زندگی یک شخصیت پرداخته است و در این‌ گونه کاملا موفق بوده و در واقع این ابتکار نویسنده داستان است. 🔸نویسنده کتاب رحیم مخدومی از سابقه خاطره‌نویسی که داشته است کمک گرفته و به گونه‌ای خاطره را با داستان آمیخته است که خواننده مرز میان واقعیت و تخیل را درهم می‌آمیزد. 🔻پنج داستان این کتاب به ترتیب عبارتند از : لوطی و آتش تنهاترین سرباز لباس گشاد رئیس‌جمهور بیسکوئیت انفجاری صدای ژنرال @seraj1397 .
7.mp3
10.33M
پایان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‼️پوشيدن لباس جنس مخالف 🔷 سوال: آیا زن می‌تواند لباس مردانه یا مرد، لباس زنانه بپوشد؟ ✅ جواب: اگر به قصد تشبّه (شبیه شدن) به جنس مخالف این کار را انجام دهد و حالتِ جنس مخالف را به خود بگیرد، جایز نیست. @seraj1397 .
‼️برگزاری مراسم درساعات اداری 🔷 سوال: برگزاری مراسم دعای توسل و عاشورا در ساعت اداری در دستگاههای اجرائی به صورت هفتگی یا دهۀ محرم و ایام فاطمیه چه حکمی دارد؟ ✅ جواب: اگر موجب تضییع حقوق مراجعه کنندگان نشود، اشکال ندارد و اگر در این زمینه مقرراتی وجود دارد، باید مراعات شود. 📕منبع: leader.ir @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️ 🔷سوال: 1⃣ آیا اگر کسی آشنای به احکام باشد دچار وسواس نمیشود ⁉️ 2⃣ آیا وسواسی میتواند برای درمان، خودش را نجس کند و بر همان حالت باقی بماند⁉️ 3⃣ آیا احکامی که گفته میشود بین تمام مراجع مشترک است یا فقط احکام رهبری است❓ @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢 ؛ ⁉️سوال: آيا جهيزيه به مرد هم تعلق مي‌گيرد؟  ✅ پاسخ: جهيزيه‌اي را که بر حسب عادت و آداب و رسوم به منزل شوهر مي‌برند، به منزله انصراف از مالکيت محسوب نمي‌شود و تماماً متعلق به زن است و مرد حق هيچ گونه دخل و تصرف يا تبديل اثاثيه را ندارد. مرد فقط مي‌تواند در حد عرف معمول و رايج از وسايل استفاده بکند، زيرا طبق ماده ۱۱۱۸ قانون مدني، استقلالِ مالي زن به رسميت شناخته شده و جهيزيه جزو اموال زن است و زن اختيار دارد که با جهيزيه خود هر کاري را که مي‌پسندد انجام دهد. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢 ؛ ⁉️سوال: آیا فریب در ازدواج جرم است؟ آیا امکان دارد چنین فردی زندانی شود؟ ✅ پاسخ: 🔸فریب در ازدواج به عنوان یكی از جرایم برضد حقوق و تكالیف خانوادگی در ماده ۶۴۷ قانون مجازات اسلامی جرم‌انگاری شده و برای مرتكب آن مجازات حبس تعزیری از ۶ ماه تا ۲ سال در نظرگرفته شده است. 🔸مطابق این ماده قانونی چنانچه هر یك از زوجین قبل از عقد ازدواج طرف خود را به امور واهی از قبیل داشتن تحصیلات عالی، تمكّن مالی، موقعیت اجتماعی، شغل و سمت خاص، تجّرد و امثال آن فریب دهد و عقد بر مبنای هر یك از آن‌ها واقع شود مرتكب به حبس تعزیری از ۶ ماه تا ۲ سال محكوم می‌گردد. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢 ؛ ⁉️ سوال: شوهر کردنِ مادر، فوت پدر و تکلیف حضانت چیست؟ ✅ پاسخ: 🔸در ماده ۱۱۷۰ قانون مدنی آمده است: «اگر مادر در مدتی که حضانت طفل به او است مبتلا به جنون شود یا به دیگری شوهر کند حق حضانت با پدر خواهد بود.» 🔸حال این سوال پیش می‌آید در فرض که مادر شوهر کند اولا در صورت فوت پدر و ازدواج مادرآیا سایر اقوام به ویژه پدر شوهر (ولی قهری) می‌تواند حضانت را از مادر سلب کند. ثانیا در صورت ازدواج مادر و سلب شدن حضانت از سوی پدر و در ادامه فوت پدر آیا حضانت به مادر باز می‌گردد؟ 🔸قانون در این زمینه ساکت است ولی استنباط از ماده ۱۱۷۱ قانون مدنی و نظر فقها و همچنین نظرات حقوقدانان می‌توان چنین نظر داد که سلب حضانت از مادر در صورت ازدواج، مشروط به حیات پدر است و در صورت فوت او، مادر اولویت در حضانت دارد و فرقی نمی کند که در زمان حیات، پدر حق خود در سلب حضانت از مادر با توجه به ازدواج او اعمال کرده باشد یا نه 🔸ممکن است این شبهه به وجود آید که بودن فرزند در نزد ناپدری احیانا صدمات جسمی و روحی به فرزند وارد آورد و یا این که مادری که شوهر کند نمی‌تواند بطور کامل از ایفای وظایفی نگهداری برآید؟ در جواب باید گفت که به احتمالات نمی‌توان اکتفا کرد و در فرض اثبات صدمات روحی یا جسمی می‌توان حضانت را از مادر سلب کرد ولی در تربیت طفل و نگهداری از طفل دامان پر مهر مادر حتی در فرض شوهر کردن و ازدواج او نسبت به سایر خویشان ارجحیت دارد البته موارد گفته شده مانع این نیست که اگر ثابت شود سلامت جسمی و روحی طفل در خطر است و یا عدم صلاحیت مادر اثبات شود، حضانت از او سلب گردد. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 🔴 نرخ بیکاری جوانان @seraj1397 .
. 🔴 | مقایسه تعداد خانه‌های خالی در تهران و جهان @seraj1397 .
. 🔴 | لاکچری‌ترین عطرهای دنیا @seraj1397 .