#دانش_حقوقی؛
🔴 بالاخره تکلیف ما چیـه؟!
🔸بر اساس ماده ۷۲۹ قانون جرایم رایانهای، «هرکس بطور غیرمجاز به دادهها یا سامانههای رایانهای یا مخابراتی که بوسیله تدابیر امنیتی حفاظت شده است دسترسی یابد، به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵٫۰۰۰٫۰۰۰) ریال تا بیست میلیون (۲۰٫۰۰۰٫۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.»
🔸بنابراین به موجب مفاد این ماده نیز، بهرهگیری و دسترسی غیرمجاز به محتواهای فیلتر شده مشمول پیگیری و مجازات میگردد.
ولی بهرهگیری از فیلترشکن در شرایط کلی قابل شکایت نبوده و جرم بهرهگیری از فیلترشکن احراز نگردیده است.
🔻ادامه دارد...
@seraj1397
.
#دانش_حقوقی؛
🔴 حالا بفرمایید آیا استفاده از توییتر جـرم است؟
🔸همانگونه که میدانیم توئیتر از پلتفرمهایی میباشد که در ایران فعالیتشان محدود و فیلتر گردیده است. لیکن فعالیت ایرانیان در توئیتر ممنوع نبوده و ایرانیها قادرند با بهرهگیری از فیلترشکن از توئیتر استفاده نمایند.
🔸لازم به ذکر است که اغلب اشخاص معروف و حتی رؤسای قوای مختلف هم از این فضا به منظور اطلاعرسانی و ارتباط با مردم بهرهگیری میکنند. بنابراین استفاده از توئیتر (ولو از سوی مراجع ذیصلاح فیلتر شده است) جـرم محسوب نمیشود؛ همانطور که جـرمِ بهرهگیری از فیلترشکن در هیچ کجا مشخص نگردیده است!
🔸"فیلترینگ" صرفاً از جمله راهکارهایی میباشد که شورایعالی فضای مجازی برای اپلیکیشنها و سایتها در نظر گرفته است. استفاده صِرف از فیلترشکن جرم به حساب نمـیآید.
بنظر میرسد شورایعالی فضای مجازی میبایستی یکبار برای همیشه یک تصمیم درست، قاطع و صریح بگیرد و مجلس شورای اسلامی نیز پس از تصویب نهایی، آنرا از طریق رسانههای جمعی به تمامی دستگاهها و نهادها ابلاغ نماید./
@seraj1397
.
27.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 #مستند |«بیـــراهـه»
🔸دانشجویی که باید الان پشت میز دانشگاه مینشست، با وسوسههای پر زرق و برق لیدرهای آشوب، پشت میز ندامت نشسته است...!
@seraj1397
.
7.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‼️ خانم مصی علینژاد
اونجا نشستی میگی لنگش کن؟
بیا ایران، اولین نفر روسری برمیدارم
✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@seraj1397
.
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ چرا دشمن روی ذهن دهه هشتادیها کار میکند؟
◀️ حاج حسین یکتـا، نکته بسیار مهمی را بیان میکند که بسیاری از ما ازش غافل هستیم...
@seraj1397
.
16.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‼️ دشمن هیچ وقت راضی نمیشه!
🎙حجةالاسلام حمزه محمدی
امامجمعه شهرک واوان
@seraj1397
.
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 عملیاتهای نیروهای بسیج در اغتشاشات
خیال مردم راحت؛
مدافعانِ وطن وسط میداناند
@seraj1397
.
🔴 طبق مدلی که در سوریه پیاده کردند، به زودی منتظر یک حمزه الخطیب در ایران باشید!
🔸روزهای قبل از مرگ وحشتناک حمزه، تعداد بسیار زیادی ویدئو از ضرب و شتم پلیس سوریه منتشر میشد! و ماجرای حمزه بحران سوریه را در سال ۹۰ تشدید کرد و عملا به سقوط کامل درعا منجر شد!
🔻پینوشت:
حمزه نوجوان ۱۳سالهای بود که در تظاهرات سوریه ربوده شده و یکماه بعد جسد مثله شدهاش با آثار شکنجه فراوان پیدا شد و عکسهای دردناک او به همراه "ضعف اطلاع رسانی دولت" سبب شد الجزیره و فیسبوک با ضریب بسیار، این جنایت هولناک را به اَسد منتسب کنند (و البته به علت سرعت حوادث هیچوقت هم حقیقت روشن نشد)!
@seraj1397
.
🔴 راهکار قوی شدن در فضای مجازی
1⃣ بدبیـن باشید
رسانه دشمن را خوب رصد کنید و کلا بدبین باشید. فراموش نکنید که دشمن حتی یک خبر ساده برای اطلاع رسانی و خیرخواهی شما منتشر نمی کند.
2⃣ گـرد ببینید
گرد یعنی چند بُعدی. مسائل را تک ساحتی نبینید. قدیما خبرنگار خوب را می گفتند خبرنگار تخصصی. اما مسائل امروز بسیار نیازمند تحلیل چندوجهی است.
3⃣ گعـدهای نباشید
برخی گعده ای اند؛ یعنی فقط خودشان و رفقا و هم فکرانشان. سعی کنید با حلقه های بیشتری از مردم و مخاطب ارتباط بگیرید. همه رنگ های اجتماعی را ببینید و برای شان بنویسید و دلسوزی کنید.
4⃣ عمیـق ببینید
مگس چشم دارد و میبیند و آیت الله بهاالدینی(ره) هم میبیند.
فرق شان چیست؟ در کیفیت دیدن. خوب ببینید. عمیق ببینید.
5⃣ هیجـانی نشوید
تحت هیچ عنوان و با هیچ بهانه ای هیجان زده نشوید. حجت داشته باشید؛ برای نوشتن و توزیع و حتی لایک و فالو کردن و نکردن. به اسم انقلابی گری و عدالتخواهی و مطالبه گری و نقد و غیره هیجان زده نشوید.
شبکه اجتماعی فوران هیجانهای کاذب است.
6⃣ عصبـی نکنیـد
"رُحَماءُ بَینَهم" باشید. تیزی و تندی کلام و متن را بگذارید برای دشمن. خودی را نقد کنید اما عصبی نکنید. این معیار ساده را فراموش نکنید؛ مخاطب تان ولو مخالف، با متن شما عصبی نشود. تنها وادار به تأمل شود، ولو قبول نکند.
7⃣ مجهـز شوید
تجهیز شوید. کار رسانهای ابزار میخواهد. همه ابزار جدید رسانه ای اعم از تولید صوت و تصویر و شبکه اجتماعی و سوادرسانه را خوب یاد بگیرد.
8⃣ داد نزنیــد
استدلال کنید. اول خودتان قانع شوید بعد بنویسید. برای قوی شدن استدلال، زیاد مباحثه کنید. فراموش نکنید که دادزدن جزئی از استدلال نیست.
9⃣ حاضـر باشید
حاضر باشید. غیبت نکنید. رصد دقیق و کامل و همراه با جزئیات از صحنه داشته باشید. نبینید، نمیتوانید تحلیل کنید.
🔟 عکس هوائی داشته باشید
جزئی ببینید اما کلان تحلیل کنید. برای کلان تحلیل کردن باید روابط مسائل و عمق و مبانیشان را درک کنید. کلان نبینید دچارظاهرگرائی می شوید. نقشه کلان دشمن و انقلاب در دستتان باشد و بعد سراغ خبر روید. همانند عکس هوایی و یا مثل یک هلیشات موضوع را از بالا ببینید.
@seraj1397
.
🔴 کاش خودآگاهی داشتیم!
🔸این چند روزه صحبتِ هر جامعهشناسی را شنیدهام از حضور پررنگِ ۱۸ تا ۲۵ سالهها در میدان شلوغیهای اخیر میگوید! همه هم گفتهاند که این نسل به دلیل شرایط زیستی و مسیرِ جامعهپذیری نشدهشان، کمتر حرف میزنند، کمتر میشنوند و هیجانیاند و بیشتر عمل میکنند و نیاز به توجه دارند!
🔸فارغ از همه اینها اما نه تنها این نسل، این اتفاقات نشان میدهد؛ همه جامعه نیاز به آگاهی داریم! نیاز به خودآگاهی تاریخی داریم! اینکه ما در کجا قرار داریم؟ چه بر سر ما گذشته است؟ از چه تجربههای تاریخی گذشتهایم تا به ایران ۱۴۰۱ رسیدهایم! دوران معاصر از پایان صفویه تا قاجار و پهلوی و.... چه بر سر ایران رفته است؟ در آغازین سال قرن جدید فقدان خودآگاهی تاریخی یکی از مهمترین بلایایی است که درگیر آنیم!
🔸ما دچار فقدان آگاهی تاریخی هستیم و حواسمان به دههها، استثمار و استعمار و استحمار ایران و ایرانی نیست! به روزگاری که بخشهای وسیعی از جغرافیای ایران کم شد! به روزگاری که ما در معادلات جهانی میدان نزاع قدرتها شدیم و بین خودشان تقسیممان میکردند! به روزگاری که بر ایران سراسر منابع قحطی بزرگ تحمیل کردند و میلیونها ایرانی را به کام مرگ فرستادند! به روزگاری که در ایرانِ خودمان شهروندِ بیدرجه شدیم حتی کمتر از حیوانات آمریکاییهای داخل کشورمان!
🔸برای نسل جدید حتی نتوانستهایم آنچه در همین یک دهه اخیر بیخ گوش خودمان در سوریه گذشته را تشریح کنیم؛ کشوری که بیش از ۵۳۰ میلیارد دلار خسارت دیده و به گواه کارشناسان ۵۰ سال زمان میبرد که فرآیند بازسازیاش، آن را به سال شروع جنگ (۱۱ سال قبل) باز گرداند!
🔸ما باید گفتگو کنیم، باید تاریخ بخوانیم؛ باید تاریخ را برای یکدیگر مرور کنیم تا آنچه بر ایران و ایرانی رفته را دوباره در جلوی چشمان ببینیم و بفهمیم که بعد از آن همه انحطاط امروز در کجای جهانیم؛ چه بودیم و چه هستیم!
@seraj1397
.